tarafından Света(Isik) Cuma Ocak 28, 2011 6:00 pm
Hatice baya darilmisti Necatiye…Yalan bir haber yapmislar zamaninda ustelik dogru olmayan bir haber simdi Necati bunu Haticenin yuzune vuruyermusu gibi yapti…
KVP seti…
Zubeyt oyle bakiyerdu kardesine…
Necati:Zubeyt sus
Zubeyt:Sen gercektende bazen hic dusunmiyersun ne soyliyersun.
Necati:Zubeyt simdi seni burda boga bilirim
Set gerevlisi:Necati bey set hazir
Necati:Tamam geliyerum
Necatinin cekimleri devam eder…
Hatice eve gelmisti ve biraz uzgundu hemde cok yorulmustu…Hatice ailesine gerunmeden hemen odasina cikar…Guzel bird us alir rahat bir seyler giyer ve asagi iner ailesinin yanina…
H.anne:Aaa kizim,nezaman geldin?
Hatice:Baya oldu,sesizce ciktim
H.anne:Acmisin kizim?
Hatice:Evet ama hafif bir seyler
H.anne:Tamam kizim
Haticenin kardesi gelir…
H.kardesi:Ablacim
Hatice:Canim
Bir birlerine operler…
H.kardesi:Eee bugun set nasildi?
Hatice:Her zamanki gibi
H.kardesi:Enistemiz nasil?
Hatice:Canim soyle oyle
H.kardesi:Tamam,uzerimi deistirip geliyerum
Hatice:Tamam hadi
O sirada Haticenin telefonu calar…Hatice bakmak istemez ama israr ediyerdu ariyan…
Ariyan tabiki Necatiydi…
H.kardesi:Ablacim telefonun caliyer duymiyermusun
Hatice(telefonu uzatir):Ac,uyuyerum soyle
H.kardesi(telefonu alir):Ama
Hatice:Lutfen
H.kardesi:Evet
Necati:Meraba
H.kardesi:Meraba
Necati:Canim Haticeyi versene
H.kardesi:Ablam uyuyer
Necati:Tamam uyaninca soylermisin beni arasin
H.kardesi:Tamam
KVP seti…
Zubeyt:Konustunmu?
Necati:Hayir,uyuyer
Zubeyt:Bugunku cekimler az sonra bitecek,istersen once Haticeyi ger sonra eve gel
Necati:Simdi kizgin yarin nasil olsa geruseceiz
O gunku cekimler bittikten sonra herkes eve dagilir gec bir saate…
Haticenin evi…
Hatice ailesinle biraz Tv izledikten sonra uyumaya gider…Nede olsa yarin sabah erken kalkacakti…
Necatinin evi…
Necati o gun kendi evine gider…Tek kalmak istiyerdu hem cok yorgundu hemde yaptigi seyi nasil duzeltecek diye dusuniyerdu…
Sabah…
Sabvah ikisede erken kalkarlar,her sabah bir birlerine mesaj atarlar “Gunaydin”diye ama bu sabah oyle olmadi…Belki kucuk bir saka boyle bir seyler yol aca bilir…
Ikiside guzel kahvalti yaptiktan sonra evden cikarlar…
KVP site,yani Polat Alemdarin ofisi…
Ayni anda geliler…Arabalarini yan yana park ederler…Necati araban inmis Haticenin inmesini bekliyerdu…Kapiyi acar Haticeye…
Hatice:Gunaydin
Necati:Gunaydin
Hatice:Nasilsin?
Necati:Bilmem
Hatice:Sen dun oyle soylemeseydin ben kusup gitmiyecektim
Necati:Bende saka olarak soyledim
Hatice:Ben sana yalan bir haberi saka olarak soylesem,sence hosuna gidermi?
Necati:Hayir
Hatice:Ozaman?
Necati(kucaklar):Ozur dilerim
Hatice:Birdaha boyle bir sey olursa boyle sakin davranmiyacam
Necati(gulerek):Tamam
Baristiktan sonra sete girerler…
Ofisi reportaj icin hazirliyerlardi…Haticeyi hemen makyaj yapmak icin alilar…Cok sadece bir makiyaj yaparlar,cok sik ama abartili olmaya bir elbise giyer…Necati,Gurkan,Kenan,Bahadir her zamanki gibi siyah takip elbisesi beyaz gemlek Zubeytse her zamanki gibi spor bir seyler giyer…
Once erkeklerle resimler cekerler sonra Haticeyle Serpil ablanin resimlerini cekerler...
Fotoraf ceken:Necati bey lutfe sizide ala bilirmiyiz
Necati:Tabiki
Necati once annesiyle cekerler,sonra karisiyla beraber (cok guzel kareler cikar bu ikiliyle sanki hakikatende kari koca)sonrada 3 bir yerde…
Cok guzel bir reportaj olur…Ozel hayatida sordular…Once Gurkandan basladilar Gurkan ailesini,karisim,kizini anlatirken gezleri isil isil parliyerdu…Balim icin kucuk bir hediye verirler…Simdi sira Necatiyle Haticedeydi…Pek konusmadilar ozle hayatlari konusunda ama kucuk acik cevap verir Necati…
Necati:Aslinda biliyersuzki konusmiyeruz ozle hayatimiz konusunda ama bir koc haber cikti ve bu bize cok uzdu…Iliskimis cok guzel ilerliyer ve umarim hep boyle olur(gulumser)…
Hatice cok gururlanmisti Necatinin boyle cevap vermesine ve bir kez daha anlarki Necati nekadar onemli onun icin…
Reportaj bitikten sonra herkes cekimler icin hazirlanir…Haticenin mutlulugu yuzunden belliydi,Necatide cok gururlanmisti boyle cevap verdiyi icin…
Cekimler cok guzel ilerliyerdu,persembe gunu herkes Beyazi bekliyerdu cekimler icin…
Beyaz:Aha Polat Alemdar arkadaslar lutfen dikatli olun
Necati(gulerek):Beyaz
Beyaz(kucaklasirlar):Necati
Necati:Hos geldiniz
Beyaz:Hos bulduk
Gurkan:Beyaz
Beyaz:Beni geturmediler(saka yapar)
Gurkan:Sen var ya sen
Beyazla kucaklasirlar…
Beyazza sete gezdirirler,vakit nasil gecti anlamadilar bile…Hem bilyarda oynadilar,ehem cekim yaptilar,hemde cekimden sonra guzel bir aksam yemeyi yerlar…Beyaz o gun ilk defa yakin tanismisti Haticeyle hatta o yalan haberi bile hatirladilar ve sadece gulduler…
Cuma gunu cekimleri erken biter cunku ekibin cogu Beyaz Show’da olmaliydi…
Cok sukur o gun Haticenin cekimleri yoktu ama yinede ordayidi…
Beyaz Showa hangi elbiseyi giymeliydilar onlari hemen studiyeya yollarlar…Cekimler bitikten sonra yola cikarlar…Gurkan,Kenan bir arabayla giderler,Bahadir kendi arabasiyla,Hatice,Necati Zubeyt,Musa bey beraber gidierler…
Beyaz cok kefiyle karsiladi KVP ekibini…