+2
GMZ
Света(Isik)
6 posters
MASUM ASK
GMZ- Hatice Harbi Fan
Kullanıcı Puanı : 1525
İş/Hobiler : müzik dinlemek sarkı söylemek söz yazmak
Lakap : duygusal
- Post n°251
Geri: MASUM ASK
öyle deyil ben yazıyorum yazım ben yazdımı sizin yazdınızı mesaj olarak görüyorum
Света(Isik)- Hatice Harbi Fan
Kullanıcı Puanı : 6172
Lakap : Tombis
- Post n°252
GMZ demiş ki:öyle deyil ben yazıyorum yazım ben yazdımı sizin yazdınızı mesaj olarak görüyorum
Anlamadim vallah
Hem NS HS senaryesunu ekledim
GMZ- Hatice Harbi Fan
- Post n°253
ben sen şimdi yazın yazıyı göremıyorum
- Post n°254
Ebru Forever en cok uzun zaman oldu senin yorumunu bekliyerum...
- Post n°255
Ebrunun elindeki canta yere duser…Cantanin dusmesi sanki tum dunya duydu…O sirada Memati ofise gelir…
Polatla Leyla bir nefes kadar yakindilar bir birine,daha dogrusu Leyla yakinlasmisti Polat dogru…
Ebrunun gezunden yas suzulur,Polat kafasini cevirince Ebruyu gerunce sok olur,o sirada Memati girer ofise…
Memati:Yenge
Ebru birde doner Mematiye bakar,Memati hemen kafasini cevirir ve Ebrunun gerduyu seyi orda gerur,Ebru hemen cantasini alir yerden ve kosarak ofisten cikar,arabaya biner ve hizlicak ordan uzaklasir…
Polat odadan firlar Ebrunun pesinden ama artik cok gecti,Memati oylece bakiyerdu Leylaya…
Memati:Sonunda yikti bu yuvayi
Aksama kadar hic kimse Ebrudan haber alamadi,herkes dola olarak ofiste toplandi…
Sedef:Memati ben sana ne dedim uzak tut
Memati:Sedef
Sedef:Nerde bu kiz?Hasta,nefes alamiyer,yuzunde o yarak,kalbinde o aci
Sultan(kosarak):Ebru geldi
Ebru ofise girdiyinde,ellerinde bantlar vardi…Herkes hemen telaslanir,ama Ebru hic kimseye cevap vermiyerdu…Otururlar konusmaya baslar,Ebru hic bir sey demeden oylece dinliyerdu…
Ama Polatin bir lafi Ebruyu delirtti….
Polat:Olu olan sadece Ebru deil baba,benim yasadiklarimi biliyersun.
Ebru(yerinden firlar,deliydi sanki):Sen ne acidan bahsediyersun?(bagirir):Ne acidan?Benim yasadiklarimi yasadinmi?Hayir yasamadin…
Ebru:Sakin bu ise hic kimse karismiyacak,hic kimse
Ebru cantadan resim Polatla olan duyu resmi ve gazeteyi Leylayla olani cikarir…
Ebru(gezterir):Bak Polat Alemdar ne tasiyerum cantamda!Bir zamanlar sadece bu resim vardi elimde ama simdi bu ikisi var
Polat:Ebru bunu aciklamasi var
Ebru:Oylemi?
Polat:O gazedekiler oyle deil
Ebru(daha sinirlerini,yere firlatir elindekileri,cercevenin camlari kirilir)(bagirir):Ya bugunku,sen benim enkazimin ustune hayat kurdun Polat hayat,ben orda aci cekerken,gun sayarken sen gezdi hayat kurdun
Polat:Yalan
Ebru(resmi ve gazeteyi alir,resmi alirken elleri kesik kesik olsur,elindeki olan dikisler patlar birde bu cam):Bak bak,hangisinda mutlusun bir bak,tabi 1 ay yas tutun sonra hayat kurdun senden nefret ediyerum,hic dusundunmu neden simdi ciktim ortaya?
Polat:Simdi anladim
Ebru(elleri kaniyerdu):Anne hemen Elife eve getur (bagirir)hemen
Hayat hanim,Erhanla birlikte apar topar cikarlar…
Ebru(resmi yirtar,gazeteyi yere firlatir Polatin yuzune):Sen benim icin oldu Polat,o gun oldun…Kizimin babasi yok,oldu,diri diri gemdum onu
Leyla(kalkar):Ebru dinle
Ebru(elinin tersiyle tokat atar):Sen konusma hic,Leyla Turkmen
Omer baba:Kizim
Ebru:Bi is burda bitti Omer baba,ben son sozumu soyledim,ister evet deyin ister hayir umrumda bile deil
Sedef:Ebrucum ellerin kaniyer
Ebru:Seni benim etrafimda germek istemiyerum anladinmi Polat Alemdar,oldun sen oldun
Bu buyuk kavganin ustunden 2 hafta gecer,artik Polat lafi gecmiyerdu o evde,Ebru hayatini kurdu,Ali Memati artik Ebruyla birlikte yasiyerdu,Elif ve Ali Memati icin cok guzel bir oda hazirladilar,artik ikiside biro dada kalicaktilar,kocaman bir odalari vardi,Ebru evnin dekorunu deistirdi,kendine biraz bakti,yuzundeki iz geciyerdu artik uzak tefek bir sey kalmisti,artik eski hayatina dondu…
Leyla o tokati cok iyi hatirliyacak,cunku Ebru oyle bir attic dudagi cok feci bir sekilde patladi,belki acisini cikaracak bu tokatin….
Sedef:Canim artik yuvamiza donsen?
Ebru:Yuzum bir gecsin donucem
Sedef:Oh cok sukur
Sultan:Gelin bakalim pasta hazir
Ebru:Sultan sen bitanesin
Sultan:Biliyerum
Kizlar guluserek mutfaga gecerler…Ebru cok mutluydu artik eski hayati elindeyidi,2 tane dunyalar guzeli cocuklari vardi…
Ebru her saniyesine Elifle,Ali Mematiyle birlikte gecirdi…Ali Mematinin ilk lafi anne oldu,Ebru cok duygulandi…
Ebru(agliyarak):Keske anneni gere bilseydin
Ali Memati(oyniyarak):Anne
Hayat hanim:Kizim
Ebru:Gel annecim
Hayat hanim:Kizim teyzen hastaneye yatiyer
Ebru:Yinemi?
Hayat hanim:Evet kizim,ama bu son yani tedavisi bitiyer
Ebru:Tamam annecim,nezaman gidiyersun?
Hayat hanim:Yarin sabah
Ebru:Tamam annecim seni ben burakirim
Hayat hanim:Olur kizim ben bavulari hazirliyim
Ebru:Yardim ediyimi?
Hayat hanim:Yok kizim,sen cocuklariyla oyna
Ebru:Tamam annecim
Hayat hanim odasina gider pavulari toplar,Ebruda devam eder cocuklarla oynamaya…
Ebru sabah ennesini ugurladiktan sonra biraz dolasir ,bazi seyler dusunur acaba Polata son soyledikleri cok’mu agir oldu…Bu aci cok fazla,Ebru cok iyi biliyerdu babasiz olak ne demek bunu gercektende kizina yasatmak istiyermu…
Polat ofiste oturmus bir seyler yaziyerdu ve gezu resme takilir…Dokunmak ister ama dokunamaz sadece uzaktan seyretti…
Sahil…
Ebru(evi ara):Sultancim
Sultan:Efendim Ebrucum
Ebru:Elifi hazirlasana
Sultan:Neden?
Ebru:Hazirla iste canim
Sultan:Tamam canim
Sultan telefonla konustuktan sonra,Elifi hazirlamak icin odasina cikar…Ebru biraz sahilde durduktan sonra,arabasina biner ve evin yolunu tutar…
Ebru:Abi ofistemisiniz?
Memati:Evet
Ebru:Rica etsem Polat cikmasin ofisten
Memati(sevinir):Tamam
Ebru:Ama hic kimse olmasa
Memati(Ebru lafini bitirmeden anlat):Tamam yenge
Ebru Mematiyle konustuktan sonra eve gelir,Elifi alir ve ofisin yolunu tutar…Elif sanki bir seyler hisediyerdu ve cok sevincliydi,havada cok guzeldi…
Cahit:Hos geldin yenge
Ebru(Elifi kucagina alir):Hos bulduk
Cahit(cantalari alir):Ben alirim
Ebru:Tamam
Memati:Selam yenge
Ebru:Meraba
Memati:Cok guzel olmus yegenim
Ebru:Zaten guzel deilmi?
Memati:Guzel,annesinin guzeliyi ve babasinin guzeliyi
Ebru:Sagol abi
Memati:Cahit cantayi ver,ve ofise hic kimseye sokma
Cahit:Tamam abi
Memati Ebruya yardim eder,ofise girene kadar ondan sonra Ebru kendisi girer ofise...Ebru cok heycanliydi,ama cok iyi biliyerdu’ki simdi bu yapacagi adim tum hayatlarini deistire bilir…
Polatin odasinin kapasini biraz aralikti,Ebru cantayi kanepenin ustune burakir ve tam odaya girerken,Elif bir seyler soyliyerdu…
Elif(ilk sozu):Baba,baba
Polat sanki bir anlik buydu bunu ve koltuktan kalkarak,kapiya dogru yurur,Ebru kapiya acar ve Polata…
Elif:Baba
Ebruda,Polata ikiside cok heycanlanir,Ebrunun gezunden yas suzulur…Polat hem onlari gerdu diye heycanlandi hemde Elifin ilk sozu baba oldu…
Polatla Leyla bir nefes kadar yakindilar bir birine,daha dogrusu Leyla yakinlasmisti Polat dogru…
Ebrunun gezunden yas suzulur,Polat kafasini cevirince Ebruyu gerunce sok olur,o sirada Memati girer ofise…
Ebru birde doner Mematiye bakar,Memati hemen kafasini cevirir ve Ebrunun gerduyu seyi orda gerur,Ebru hemen cantasini alir yerden ve kosarak ofisten cikar,arabaya biner ve hizlicak ordan uzaklasir…
Polat odadan firlar Ebrunun pesinden ama artik cok gecti,Memati oylece bakiyerdu Leylaya…
Memati:Sonunda yikti bu yuvayi
Aksama kadar hic kimse Ebrudan haber alamadi,herkes dola olarak ofiste toplandi…
Sedef:Memati ben sana ne dedim uzak tut
Memati:Sedef
Sedef:Nerde bu kiz?Hasta,nefes alamiyer,yuzunde o yarak,kalbinde o aci
Sultan(kosarak):Ebru geldi
Ebru ofise girdiyinde,ellerinde bantlar vardi…Herkes hemen telaslanir,ama Ebru hic kimseye cevap vermiyerdu…Otururlar konusmaya baslar,Ebru hic bir sey demeden oylece dinliyerdu…
Ama Polatin bir lafi Ebruyu delirtti….
Polat:Olu olan sadece Ebru deil baba,benim yasadiklarimi biliyersun.
Ebru(yerinden firlar,deliydi sanki):Sen ne acidan bahsediyersun?(bagirir):Ne acidan?Benim yasadiklarimi yasadinmi?Hayir yasamadin…
Ebru:Sakin bu ise hic kimse karismiyacak,hic kimse
Ebru cantadan resim Polatla olan duyu resmi ve gazeteyi Leylayla olani cikarir…
Ebru(gezterir):Bak Polat Alemdar ne tasiyerum cantamda!Bir zamanlar sadece bu resim vardi elimde ama simdi bu ikisi var
Polat:Ebru bunu aciklamasi var
Ebru:Oylemi?
Polat:O gazedekiler oyle deil
Ebru(daha sinirlerini,yere firlatir elindekileri,cercevenin camlari kirilir)(bagirir):Ya bugunku,sen benim enkazimin ustune hayat kurdun Polat hayat,ben orda aci cekerken,gun sayarken sen gezdi hayat kurdun
Polat:Yalan
Ebru(resmi ve gazeteyi alir,resmi alirken elleri kesik kesik olsur,elindeki olan dikisler patlar birde bu cam):Bak bak,hangisinda mutlusun bir bak,tabi 1 ay yas tutun sonra hayat kurdun senden nefret ediyerum,hic dusundunmu neden simdi ciktim ortaya?
Polat:Simdi anladim
Ebru(elleri kaniyerdu):Anne hemen Elife eve getur (bagirir)hemen
Hayat hanim,Erhanla birlikte apar topar cikarlar…
Ebru(resmi yirtar,gazeteyi yere firlatir Polatin yuzune):Sen benim icin oldu Polat,o gun oldun…Kizimin babasi yok,oldu,diri diri gemdum onu
Leyla(kalkar):Ebru dinle
Ebru(elinin tersiyle tokat atar):Sen konusma hic,Leyla Turkmen
Omer baba:Kizim
Ebru:Bi is burda bitti Omer baba,ben son sozumu soyledim,ister evet deyin ister hayir umrumda bile deil
Sedef:Ebrucum ellerin kaniyer
Ebru:Seni benim etrafimda germek istemiyerum anladinmi Polat Alemdar,oldun sen oldun
Bu buyuk kavganin ustunden 2 hafta gecer,artik Polat lafi gecmiyerdu o evde,Ebru hayatini kurdu,Ali Memati artik Ebruyla birlikte yasiyerdu,Elif ve Ali Memati icin cok guzel bir oda hazirladilar,artik ikiside biro dada kalicaktilar,kocaman bir odalari vardi,Ebru evnin dekorunu deistirdi,kendine biraz bakti,yuzundeki iz geciyerdu artik uzak tefek bir sey kalmisti,artik eski hayatina dondu…
Leyla o tokati cok iyi hatirliyacak,cunku Ebru oyle bir attic dudagi cok feci bir sekilde patladi,belki acisini cikaracak bu tokatin….
Sedef:Canim artik yuvamiza donsen?
Ebru:Yuzum bir gecsin donucem
Sedef:Oh cok sukur
Sultan:Gelin bakalim pasta hazir
Ebru:Sultan sen bitanesin
Sultan:Biliyerum
Kizlar guluserek mutfaga gecerler…Ebru cok mutluydu artik eski hayati elindeyidi,2 tane dunyalar guzeli cocuklari vardi…
Ebru her saniyesine Elifle,Ali Mematiyle birlikte gecirdi…Ali Mematinin ilk lafi anne oldu,Ebru cok duygulandi…
Ebru(agliyarak):Keske anneni gere bilseydin
Ali Memati(oyniyarak):Anne
Hayat hanim:Kizim
Ebru:Gel annecim
Hayat hanim:Kizim teyzen hastaneye yatiyer
Hayat hanim:Evet kizim,ama bu son yani tedavisi bitiyer
Ebru:Tamam annecim,nezaman gidiyersun?
Hayat hanim:Yarin sabah
Ebru:Tamam annecim seni ben burakirim
Hayat hanim:Olur kizim ben bavulari hazirliyim
Ebru:Yardim ediyimi?
Hayat hanim:Yok kizim,sen cocuklariyla oyna
Ebru:Tamam annecim
Hayat hanim odasina gider pavulari toplar,Ebruda devam eder cocuklarla oynamaya…
Ebru sabah ennesini ugurladiktan sonra biraz dolasir ,bazi seyler dusunur acaba Polata son soyledikleri cok’mu agir oldu…Bu aci cok fazla,Ebru cok iyi biliyerdu babasiz olak ne demek bunu gercektende kizina yasatmak istiyermu…
Polat ofiste oturmus bir seyler yaziyerdu ve gezu resme takilir…Dokunmak ister ama dokunamaz sadece uzaktan seyretti…
Sahil…
Ebru(evi ara):Sultancim
Sultan:Efendim Ebrucum
Ebru:Elifi hazirlasana
Sultan:Neden?
Ebru:Hazirla iste canim
Sultan:Tamam canim
Sultan telefonla konustuktan sonra,Elifi hazirlamak icin odasina cikar…Ebru biraz sahilde durduktan sonra,arabasina biner ve evin yolunu tutar…
Ebru:Abi ofistemisiniz?
Memati:Evet
Ebru:Rica etsem Polat cikmasin ofisten
Memati(sevinir):Tamam
Ebru:Ama hic kimse olmasa
Memati(Ebru lafini bitirmeden anlat):Tamam yenge
Ebru Mematiyle konustuktan sonra eve gelir,Elifi alir ve ofisin yolunu tutar…Elif sanki bir seyler hisediyerdu ve cok sevincliydi,havada cok guzeldi…
Cahit:Hos geldin yenge
Ebru(Elifi kucagina alir):Hos bulduk
Cahit(cantalari alir):Ben alirim
Memati:Selam yenge
Ebru:Meraba
Memati:Cok guzel olmus yegenim
Ebru:Zaten guzel deilmi?
Memati:Guzel,annesinin guzeliyi ve babasinin guzeliyi
Ebru:Sagol abi
Memati:Cahit cantayi ver,ve ofise hic kimseye sokma
Cahit:Tamam abi
Memati Ebruya yardim eder,ofise girene kadar ondan sonra Ebru kendisi girer ofise...Ebru cok heycanliydi,ama cok iyi biliyerdu’ki simdi bu yapacagi adim tum hayatlarini deistire bilir…
Polatin odasinin kapasini biraz aralikti,Ebru cantayi kanepenin ustune burakir ve tam odaya girerken,Elif bir seyler soyliyerdu…
Elif(ilk sozu):Baba,baba
Polat sanki bir anlik buydu bunu ve koltuktan kalkarak,kapiya dogru yurur,Ebru kapiya acar ve Polata…
Elif:Baba
Ebruda,Polata ikiside cok heycanlanir,Ebrunun gezunden yas suzulur…Polat hem onlari gerdu diye heycanlandi hemde Elifin ilk sozu baba oldu…
ebrulim- Hatice Harbi Fan
Kullanıcı Puanı : 2735
İş/Hobiler : tv izlemek örgü örmek pc başında vakit geçirmek
Lakap : fettan güzel
- Post n°256
süper olmuş canım emeğine sağlık
- Post n°257
ebrulim demiş ki:süper olmuş canım emeğine sağlık
Sagol ablacim
melike- Hatice Harbi Fan
Kullanıcı Puanı : 1401
Lakap : türkçeci
- Post n°258
çok güzel olmuş ellerine sağlık.devamı ne zaman?
- Post n°259
melike demiş ki:çok güzel olmuş ellerine sağlık.devamı ne zaman?
en kisa zamanda
GMZ- Hatice Harbi Fan
- Post n°260
bayılıdım canım çok güzel olmuş
- Post n°261
Ebrunun o gozlerinde o bosluk yoktu,sadece kirginlik,Polat artik bos gezlere,nefret dolu gezlere bakmiyerdu…
Ebru:Bak ilk sozu baba oldu,kiskanacam
Polat(saskindi,Elifi kucagina alir):Kiskanma
Polat kizini oper,koklar,doyasina kucaklar…Ebru hayran hayran izliyerdu onlari,gezu doliyerdu…
Ebru icinde sunlar geciyerdu: “Artik baskasini sevemem cunku sen benim hayatim oldu,kalbim oldu,bir gun belki affederim seni yaaa affedemesem,ya bu nefretle,aciyla bir omur yasarsam…”
Polat ara ara Ebruya bakarar sunlar geciyerdu icinden: “ Sadece bir kere dinle,bir kere baska bir sey istemiyerum,eyer bir kere dinlesen ve soylediklerime inanmazsan belimdeki silahi al cek vur beni”
Ebru:Nasilsin Polat?
Polat:Iyiyim,sen?
Ebru:Bende iyiyim
Polat:Ebru sana cok tesekkur ederim,bana bu guzel gunu yasatigin icin
Ebru:Gerceyi soylemek gerekirse,o gun cok kizgindim ve gercekten istemezdim bunlari soylemeye
Polat:Biliyerum,anliyerum
Ebru:Polat nezaman istersen Elif Meleyi gere bilirsin
Polat(gezleri dolar):Sagol Ebru
Ebru:Bazen bir seyleri unutmak gerek
Polat cok mutluydu kizina kavusmutu,yavrusuna,canindan bir parcasina kavustu…Ebru onlara baktikca bazi seyleri daha iyi aliyerdu…
Saat yavas yavas aksam 8 geliyerdu…Hic biri fark etmedi vakit nasil gecti…Elif Polatin kolarinda uyuya kaldi…
Polat(Elife bakar):Uyudu
Ebru:Evet,ilk defa bu saate uyuyer
Polat:Hep erkenmi uyuyer?
Ebru:Hayir,daha gec
Polat:Ebru
Ebru:Efendim?
Polat:Yarin gere bilecekmiyim?
Ebru:Istersen bu gece kal,yani bizde
Polat(sasirir):Gercektenmi?
Ebru:Evet,hem yarin pici pici yapicak
Polat:Pici pici?
Ebru(guler):Banye yapicak
Polat:Hm tamam
Yavas yvas toparlanirlar,Ebru Elifin oyuncaklarini cantaya koyar,Elifin ustune orterler ve cikarlar ofisten…Elifi cocuk koltuguna koyar,emniyet kemerini takar Polat…
Polat:Yarin biraz gec gelicem
Memati:Tamam Usta
Polat:Alper gelirse beni beklesin
Memati:Merak etme Usta
Ebru:Iyi geceler abi
Memati:Iyi geceler yenge
Arabaya binerler uzaklasirlar ordan…
Ebru:Aaa sut almayi unuttum
Polat:Aliriz
Ebru:Tamam,birde muz
Polat:Tamam,bakas bir sey?
Ebru:Yok
Polat arabayi parkeder ve Ebrunun soylediklerini almak icin kucuk bir markete girer…Polat marketen cikar,elinde poseti arabanin bagajina koyar ve araba biner…
Ebru:Sagol
Polat:Rica ederim
Eve geldikleri zaman Sulta cok buyuk saskinlikla izliyerdu…
Ebru:Bak oyle
Sultan:Ne demek bak oyle?
Ebru:Sonra anlatirim
Sultan:Tamam
Polat Elifi hemen odasina cikarir,uzerindekileri cikar ve yatirir…Ebru uzerinin deistirdikten sonra asagi iner Sultana yardim etmek ici…
Ebru:Biliyerum bana defalarca soylediniz
Sultan:Ama en azindan hatani anladin
Ebru:Anladim
Ebru:Efendim Polat?
Polat:Elif uyandi
Ebru:Tama,simdi mamasini hazirliyerum
Polat:Tamam,ben yanindayim
Ebru:Sen cikti ben getiririm mamasini
Sultan:Abi bir sey istermisin?
Polat:evet,cay
Sultan:Tamam abi
Zaman gectikce Ebrunun icindeki o ofke diniyerdu…
Ebru:Bak ilk sozu baba oldu,kiskanacam
Polat(saskindi,Elifi kucagina alir):Kiskanma
Polat kizini oper,koklar,doyasina kucaklar…Ebru hayran hayran izliyerdu onlari,gezu doliyerdu…
Ebru icinde sunlar geciyerdu: “Artik baskasini sevemem cunku sen benim hayatim oldu,kalbim oldu,bir gun belki affederim seni yaaa affedemesem,ya bu nefretle,aciyla bir omur yasarsam…”
Polat ara ara Ebruya bakarar sunlar geciyerdu icinden: “ Sadece bir kere dinle,bir kere baska bir sey istemiyerum,eyer bir kere dinlesen ve soylediklerime inanmazsan belimdeki silahi al cek vur beni”
Ebru:Nasilsin Polat?
Polat:Iyiyim,sen?
Ebru:Bende iyiyim
Polat:Ebru sana cok tesekkur ederim,bana bu guzel gunu yasatigin icin
Ebru:Gerceyi soylemek gerekirse,o gun cok kizgindim ve gercekten istemezdim bunlari soylemeye
Polat:Biliyerum,anliyerum
Ebru:Polat nezaman istersen Elif Meleyi gere bilirsin
Polat(gezleri dolar):Sagol Ebru
Ebru:Bazen bir seyleri unutmak gerek
Polat cok mutluydu kizina kavusmutu,yavrusuna,canindan bir parcasina kavustu…Ebru onlara baktikca bazi seyleri daha iyi aliyerdu…
Saat yavas yavas aksam 8 geliyerdu…Hic biri fark etmedi vakit nasil gecti…Elif Polatin kolarinda uyuya kaldi…
Polat(Elife bakar):Uyudu
Ebru:Evet,ilk defa bu saate uyuyer
Polat:Hep erkenmi uyuyer?
Ebru:Hayir,daha gec
Ebru:Efendim?
Polat:Yarin gere bilecekmiyim?
Ebru:Istersen bu gece kal,yani bizde
Polat(sasirir):Gercektenmi?
Ebru:Evet,hem yarin pici pici yapicak
Polat:Pici pici?
Ebru(guler):Banye yapicak
Polat:Hm tamam
Yavas yvas toparlanirlar,Ebru Elifin oyuncaklarini cantaya koyar,Elifin ustune orterler ve cikarlar ofisten…Elifi cocuk koltuguna koyar,emniyet kemerini takar Polat…
Polat:Yarin biraz gec gelicem
Memati:Tamam Usta
Polat:Alper gelirse beni beklesin
Memati:Merak etme Usta
Ebru:Iyi geceler abi
Memati:Iyi geceler yenge
Arabaya binerler uzaklasirlar ordan…
Ebru:Aaa sut almayi unuttum
Polat:Aliriz
Ebru:Tamam,birde muz
Polat:Tamam,bakas bir sey?
Ebru:Yok
Polat arabayi parkeder ve Ebrunun soylediklerini almak icin kucuk bir markete girer…Polat marketen cikar,elinde poseti arabanin bagajina koyar ve araba biner…
Ebru:Sagol
Polat:Rica ederim
Eve geldikleri zaman Sulta cok buyuk saskinlikla izliyerdu…
Ebru:Bak oyle
Sultan:Ne demek bak oyle?
Ebru:Sonra anlatirim
Sultan:Tamam
Polat Elifi hemen odasina cikarir,uzerindekileri cikar ve yatirir…Ebru uzerinin deistirdikten sonra asagi iner Sultana yardim etmek ici…
Ebru:Biliyerum bana defalarca soylediniz
Sultan:Ama en azindan hatani anladin
Ebru:Anladim
Ebru:Efendim Polat?
Polat:Elif uyandi
Ebru:Tama,simdi mamasini hazirliyerum
Polat:Tamam,ben yanindayim
Ebru:Sen cikti ben getiririm mamasini
Sultan:Abi bir sey istermisin?
Polat:evet,cay
Sultan:Tamam abi
Zaman gectikce Ebrunun icindeki o ofke diniyerdu…
GMZ- Hatice Harbi Fan
- Post n°262
çok güzel olmuş canım eline saglık polatla ebru barışsın
- Post n°263
süper olmuş canım emeğine sağlık
melike- Hatice Harbi Fan
- Post n°264
çok güzel olmuş canım ellerine sağlık.
- Post n°265
melike demiş ki:çok güzel olmuş canım ellerine sağlık.
ebrulim demiş ki:süper olmuş canım emeğine sağlık
GMZ demiş ki:çok güzel olmuş canım eline saglık polatla ebru barışsın
Guzel yorumlariniz icin cok TSK ederim canlarim benim
- Post n°266
1 ay sonra…
Bugun Elifin dogum gunuydu…Tam 1 yil once bugun bu dunyaya cok guzel bir melek gezlerini acti…
Sultan:Ebrucum
Ebru(Elifle bici bici yapiyerdu):Efendim canim
Sultan:Gecmisin?
Ebru:Bilmiyerum,prensesim suya nezaman doyarsa
Elif elleriyle suya cirpiyerdu,banye tamamen kopuk olmustu,Ebru sirim siplak olmustu…
Sultan:Burda savasmi cikti?
Ebru(guler):Yok,su savasi ve kopuk
Elifin gulusu her yerde duyuluyerdu…
Sultan:Polat aradimi?
Ebru:Yok aramadi
Sultan:Abdulheyde telefonu acmiyer
Ebru:Memati?
Sultan:Oda acmiyer
Gaye(yanlarina gelir):Acmazlar cunku aralaro bozuk,Polat Mematilerle ayrildi
Ebru:gyae
Sultan:Hos geldin
Gaye:Hos bulduk
Ebru:Gaye ne demek bu?
Gaye:1 hafta oldu Polat artik tek basina
Ebru:Sultan sen yikayip cikarsana Elifi
Ellerini siler,Gayeyle beraber cikar banyedan…
Ebru:Nasil oldu?
Gaye:Bende pek bir sey bilmiyerum,zaten Abdulheyle bir birimiza girdik
Ebru:Peki nede?
Gaye:Birilerini oldurdu Polatin izni olmadan
Gaye:Evet,bende duyunca sasirdim,Polat ofisi yikti
Ebru:Tahmin ettim zaten
Gaye:Aramadimi Polat?
Ebru:Hayir
Aksama dogru herkes Ebrularda toplanir,Elifim Dogum Gununu kutlamak icin…Ebru tum gun Polati,Mematiyi,Abdulheyi aradi ama cevap yoktu…
OM:Kizim acmiyermu?
Ebru:Hayir baba
NA:Cahiti aradinmi kizim?
Ebru:Evet kapali,simdi bir kez daha ariyacam
Ebru son defa Cahiti aramak icin salondan cikar…
Cahit:Alo
Ebru:Cahit benim Ebru
Cahit:Buyur yenge?
Ebru:Polat nerde?Telefonlarini hic biri acmiyer
Cahit:Bir saniye yenge
Cahir elinde telefon odaya girer…
Cahit:Abi yenge
Polat:Bir seymi oldu?
Cahit:Bilmiyerum ama size aramis
Polat:Ver
Ebru:Polat
Polat:Efendim Ebru?
Ebru:Bugun ayin kaci?
Polat:Bilmiyerum
Ebru(sinirli,kizgin,kirgin):Bugun kizimizin Dogum Gunu Polat,ama sen yoksun,devam et boyle
Polat resme bakar,gezunden yas suzulur…Hic bir sey soyliyemez Ebruya,Ebruda oylece telefonu suratina kapatir…
Elifin ilk Dogum Gunu babasi gecer,Ebru tum gece kapiya bakti,belki bir umut gelir diye ama hic kimse gelmedi…
Herkes o gece cok mutluydu,Omer baba fark etmisti Ebruyla Polatin arasinin yine acildigini…
Sultan:Gelmedi
Ebru:Gelmedi,Polat yine yok kizimin yaninda
Sultan(sarilir):Tamam Ebrucum
Ebru gez yaslarina bogulu,cunku cok ketu koymustu Polati bu gunu unutmasi,oysa o gun Ebrunun elinden tutu…
Ebru Polata kirilmisti,onu aramak istiyerdu ama eli telefona gitmiyerdu,zaten Polata perisandi neye elt atsa hersey yok oluyer,dusup kiriliyer…
Nazife anne:Bey ne olucak simdi?
Omer baba:Bilmiyerum hanim,oglum konusanmi konusmasanmi bilmiyerum
Nazife anne:Kendi kizinin ilk dogum gunune gelmedi?Torunum buyuyunce resimle bakicak sormiyacakmi babam nerde?
Omer baba:Sorucak
Nazife anne:Ebru ne yapsa hakidir
Hikmet:Nazife anne adam yol ayrimi geldi arkadaslariyla
Nazife anne:Oglum demiyerum’ki tum islerini atsin bir tarafa ve gelsin
Hikmer:Omer baba gercekten ne olucak simdi?Ebru zaten coktan pes etti ama en azindan Polat kizi icin bir seyler yapmak zorunda
Nazife anne:Bey sen konusmasan ben konusacam ve cok agir konusacam,kizimi ve torunumu uzmeye haki yok
Omer baba:Tamam hanim yarin gidip konusacam
Ofis…
Polat oturmus bir seyler dusunuyerdu…O sirada Yesim gelir ofise…
Yesim:Gele bilirmiyim
Polat(biraz dalgindi):Yesim,tabiki gel
Yesim:Nasilsiniz?
Polat:Iyim,sen?
Yesim:Bende,ben sizinle(Polat kasini kaldirir)seninle su Mematilerin konusunu konusmaya geldim
Polat:Leylayada soyledim umrumda bile deil
Yesim:Ne yani adalet karsisinami ciksinlar?
Polat:Evet
Yesim:Polat cok acele karar veriyersun,belki sizi pek iyi tanimiyerum ama hep duydum sizing ucunuz ayrilmaz uculuksunuz
Polat:Bir zamanlar evet,simdi artik tek basinayimi
Yesim(uzulur):Tama mama sende sunu bil ben onlari sonuna kadar koruyacam adaletin karsisinda
Yesim cantasini alir ve cikar ofistem…
Polat sakinlesmek icin masasinin ustunde’ki tasi alir oynatir…Ama ofiste daha fazla duramaz ve Cahitle beraber ofisten cikip sahile inerler,Polat derin derin nefes alir,denize bakar,ora gecen vapurlari izledi,martilarin sesini dinledi…Cahit oyle uzakta bakiyerdu Polata…
Adliye…
Leyla:Ne oldu?
Yesim:Sana verdiyi cevai banada verdi
Memati:Sizi dedim ben,Usta kararini verdi
Abdulhey:Evet Leyla,donusu yok artik
Leyla:Onun inadini bir sekilde kirmak lazim
Yesim:Sen kirmaya bak Leyla ama bizim biliyersun yarin davamiz var
Abdulhey:Yesim nasil sonuclanir?
Yesim:Sen buyuk ihtimele tutukla bilirsin
Memati:Ben?Bende orayidim
Yesim:Biliyerum,ama hakim ne karar verir bilmiyerum
Polat sabah kadar o bankta oturup oylece bakti,Yesim tum gece Leyla beraber adliyede gecirdi,Mematiyle Abdulhey nezarete biraz kestirdiler…
Ebru sabah erken uyanir ve spor yapmak istedi cani,spor bir seyler giyer ve evden kosarak sahile dogru iner…Ne buyuk ayrilik olur’ki Polat o banktan kalkar ve araba dogru yurur o sirada Ebru o bankinin yaninda gecer...
Acaba gercektenmi bittimi bu ASK?
Polata ofise doner,uzerini deistirir,bir seyler atistirir ve odasina gider…
Omer baba:gunaydin evladim
Polat:Baba(elinden oper)hos geldin
Omer baba:Hos bulduk oglum
Polat:Bir sey’mi oldu?
Omer baba:Oglumu germek ici bir sey’mi olmasi gerek?
Polat:Yok baba
Omer baba:Nasilsin?
Polat:Ketuyum baba,ailemi yiktim,kizimin dogum gunune gidemedim,arkadaslarimda ayrdildim,isler istediyim gibi gitmiyer
Omer baba:Hic birini haletemeye calistinmi?
Polat:Hangi birisini el atiyim bilmiyerum?Ona el atsam bu yikiliyer oburunu el atmas oburu yikiliyer
Omer baba:Senin icin ilk once ne onemli?
Polat:Hepsi
Omer baba:Simdi outrun ve dusun ilk once hangisi haletmek istersin,sonra devami gelir…
Polat Omer babayi gecirdikten sonra,oturup dusunur…
Bugun Elifin dogum gunuydu…Tam 1 yil once bugun bu dunyaya cok guzel bir melek gezlerini acti…
Sultan:Ebrucum
Ebru(Elifle bici bici yapiyerdu):Efendim canim
Sultan:Gecmisin?
Ebru:Bilmiyerum,prensesim suya nezaman doyarsa
Elif elleriyle suya cirpiyerdu,banye tamamen kopuk olmustu,Ebru sirim siplak olmustu…
Sultan:Burda savasmi cikti?
Ebru(guler):Yok,su savasi ve kopuk
Elifin gulusu her yerde duyuluyerdu…
Sultan:Polat aradimi?
Ebru:Yok aramadi
Sultan:Abdulheyde telefonu acmiyer
Ebru:Memati?
Sultan:Oda acmiyer
Gaye(yanlarina gelir):Acmazlar cunku aralaro bozuk,Polat Mematilerle ayrildi
Ebru:gyae
Sultan:Hos geldin
Gaye:Hos bulduk
Ebru:Gaye ne demek bu?
Gaye:1 hafta oldu Polat artik tek basina
Ebru:Sultan sen yikayip cikarsana Elifi
Ellerini siler,Gayeyle beraber cikar banyedan…
Ebru:Nasil oldu?
Gaye:Bende pek bir sey bilmiyerum,zaten Abdulheyle bir birimiza girdik
Ebru:Peki nede?
Gaye:Birilerini oldurdu Polatin izni olmadan
Gaye:Evet,bende duyunca sasirdim,Polat ofisi yikti
Ebru:Tahmin ettim zaten
Gaye:Aramadimi Polat?
Ebru:Hayir
Aksama dogru herkes Ebrularda toplanir,Elifim Dogum Gununu kutlamak icin…Ebru tum gun Polati,Mematiyi,Abdulheyi aradi ama cevap yoktu…
OM:Kizim acmiyermu?
Ebru:Hayir baba
NA:Cahiti aradinmi kizim?
Ebru:Evet kapali,simdi bir kez daha ariyacam
Ebru son defa Cahiti aramak icin salondan cikar…
Cahit:Alo
Ebru:Cahit benim Ebru
Cahit:Buyur yenge?
Ebru:Polat nerde?Telefonlarini hic biri acmiyer
Cahit:Bir saniye yenge
Cahir elinde telefon odaya girer…
Cahit:Abi yenge
Polat:Bir seymi oldu?
Cahit:Bilmiyerum ama size aramis
Polat:Ver
Ebru:Polat
Polat:Efendim Ebru?
Ebru:Bugun ayin kaci?
Polat:Bilmiyerum
Ebru(sinirli,kizgin,kirgin):Bugun kizimizin Dogum Gunu Polat,ama sen yoksun,devam et boyle
Polat resme bakar,gezunden yas suzulur…Hic bir sey soyliyemez Ebruya,Ebruda oylece telefonu suratina kapatir…
Elifin ilk Dogum Gunu babasi gecer,Ebru tum gece kapiya bakti,belki bir umut gelir diye ama hic kimse gelmedi…
Herkes o gece cok mutluydu,Omer baba fark etmisti Ebruyla Polatin arasinin yine acildigini…
Sultan:Gelmedi
Ebru:Gelmedi,Polat yine yok kizimin yaninda
Sultan(sarilir):Tamam Ebrucum
Ebru gez yaslarina bogulu,cunku cok ketu koymustu Polati bu gunu unutmasi,oysa o gun Ebrunun elinden tutu…
Ebru Polata kirilmisti,onu aramak istiyerdu ama eli telefona gitmiyerdu,zaten Polata perisandi neye elt atsa hersey yok oluyer,dusup kiriliyer…
Nazife anne:Bey ne olucak simdi?
Omer baba:Bilmiyerum hanim,oglum konusanmi konusmasanmi bilmiyerum
Nazife anne:Kendi kizinin ilk dogum gunune gelmedi?Torunum buyuyunce resimle bakicak sormiyacakmi babam nerde?
Omer baba:Sorucak
Nazife anne:Ebru ne yapsa hakidir
Hikmet:Nazife anne adam yol ayrimi geldi arkadaslariyla
Nazife anne:Oglum demiyerum’ki tum islerini atsin bir tarafa ve gelsin
Hikmer:Omer baba gercekten ne olucak simdi?Ebru zaten coktan pes etti ama en azindan Polat kizi icin bir seyler yapmak zorunda
Nazife anne:Bey sen konusmasan ben konusacam ve cok agir konusacam,kizimi ve torunumu uzmeye haki yok
Omer baba:Tamam hanim yarin gidip konusacam
Ofis…
Polat oturmus bir seyler dusunuyerdu…O sirada Yesim gelir ofise…
Yesim:Gele bilirmiyim
Polat(biraz dalgindi):Yesim,tabiki gel
Yesim:Nasilsiniz?
Polat:Iyim,sen?
Yesim:Bende,ben sizinle(Polat kasini kaldirir)seninle su Mematilerin konusunu konusmaya geldim
Polat:Leylayada soyledim umrumda bile deil
Yesim:Ne yani adalet karsisinami ciksinlar?
Polat:Evet
Yesim:Polat cok acele karar veriyersun,belki sizi pek iyi tanimiyerum ama hep duydum sizing ucunuz ayrilmaz uculuksunuz
Polat:Bir zamanlar evet,simdi artik tek basinayimi
Yesim(uzulur):Tama mama sende sunu bil ben onlari sonuna kadar koruyacam adaletin karsisinda
Yesim cantasini alir ve cikar ofistem…
Polat sakinlesmek icin masasinin ustunde’ki tasi alir oynatir…Ama ofiste daha fazla duramaz ve Cahitle beraber ofisten cikip sahile inerler,Polat derin derin nefes alir,denize bakar,ora gecen vapurlari izledi,martilarin sesini dinledi…Cahit oyle uzakta bakiyerdu Polata…
Adliye…
Leyla:Ne oldu?
Yesim:Sana verdiyi cevai banada verdi
Memati:Sizi dedim ben,Usta kararini verdi
Abdulhey:Evet Leyla,donusu yok artik
Leyla:Onun inadini bir sekilde kirmak lazim
Yesim:Sen kirmaya bak Leyla ama bizim biliyersun yarin davamiz var
Abdulhey:Yesim nasil sonuclanir?
Yesim:Sen buyuk ihtimele tutukla bilirsin
Memati:Ben?Bende orayidim
Yesim:Biliyerum,ama hakim ne karar verir bilmiyerum
Polat sabah kadar o bankta oturup oylece bakti,Yesim tum gece Leyla beraber adliyede gecirdi,Mematiyle Abdulhey nezarete biraz kestirdiler…
Ebru sabah erken uyanir ve spor yapmak istedi cani,spor bir seyler giyer ve evden kosarak sahile dogru iner…Ne buyuk ayrilik olur’ki Polat o banktan kalkar ve araba dogru yurur o sirada Ebru o bankinin yaninda gecer...
Acaba gercektenmi bittimi bu ASK?
Polata ofise doner,uzerini deistirir,bir seyler atistirir ve odasina gider…
Omer baba:gunaydin evladim
Polat:Baba(elinden oper)hos geldin
Omer baba:Hos bulduk oglum
Polat:Bir sey’mi oldu?
Omer baba:Oglumu germek ici bir sey’mi olmasi gerek?
Polat:Yok baba
Omer baba:Nasilsin?
Polat:Ketuyum baba,ailemi yiktim,kizimin dogum gunune gidemedim,arkadaslarimda ayrdildim,isler istediyim gibi gitmiyer
Omer baba:Hic birini haletemeye calistinmi?
Polat:Hangi birisini el atiyim bilmiyerum?Ona el atsam bu yikiliyer oburunu el atmas oburu yikiliyer
Omer baba:Senin icin ilk once ne onemli?
Polat:Hepsi
Omer baba:Simdi outrun ve dusun ilk once hangisi haletmek istersin,sonra devami gelir…
Polat Omer babayi gecirdikten sonra,oturup dusunur…
GMZ- Hatice Harbi Fan
- Post n°267
süpersın ya süper çok güzel olmuş
- Post n°268
GMZ demiş ki:süpersın ya süper çok güzel olmuş
sagol Gamzecim
- Post n°269
süper olmuş canım bayıldım emeğine sağlık
- Post n°270
ebrulim demiş ki:süper olmuş canım bayıldım emeğine sağlık
sagol canim ablacim benim
melike- Hatice Harbi Fan
- Post n°271
çok güzel olmuş canım ellerine sağlık.
- Post n°272
melike demiş ki:çok güzel olmuş canım ellerine sağlık.
sagol canim benim
- Post n°273
Polat ofiste ömer babanın dediğini bir süre düşündükten sonra kararını verir ilk işi
Ebruyla konuşmak olur sonrada mematilerle konuşacaktır ebruyla konuşmak için
Okula gelir ebru çocukların yanındadır polatı görünce şaşırır yanına gelir
Ebru:polat
Polat:merhaba ebru nasılsın
Ebru:iyiyim sen nasılsın
Polat:eh işte ben karımla kızımın annesiyle konuşabilirmiyim acaba
Ebru:neyi konuşacağız polat konuşacak ne var
Polat:ebru lütfen konuşacak çok şey var
Ebru:pekala odama gidelim o zaman
Polat ebruyu durdurur:ebru dur rahatça konuşabileceğimiz bir yere gitsek
Ebru:okuldan ayrılamam polat konuşacaksak burda konuşalım
Polat:peki sen nasıl istersen canım
Dedikten sonra ebrunun odasına giderler ebru odasında bulunan koltuğa oturur polatta
Karşısındaki yerini alır
Ebru:evet seni dinliyorum
Polat:her şeyi mahvettiğimin farkındayım ama tüm bunlar durup dururken olmuyor anlıyorsundur umarım
Ebru:anlıyorum tabii benim tek isteğim işinle bu kadar uğraşırken bazı şeyleri unutmaman
Polat:bak ben bugüne kadar özel günleri unuttuğumu bilmem ne olursa olsun hep aklımdadır ama işlerim yolunda gitmemesi arkadaşlarımla ayrılmam ve en kötüsüde hayatımda en çok
Değer verdiğim varlığı seni üzmem bendeki aklı benden alıp gidiyor işte
Ebru:bende senden faklı değilim seni asla üzmek istemiyorum ama kızımızın ilk yaşını
Senden ayrı geçirmek bana acı verdi anlıyormusun
Polat:tabii anlıyorum senin bir suçun yokki tüm suç bende işimle ailem arasındaki dengeyi doğru kursaydım bunları yaşamayacaktık ama bundan sonra her şey farklı olacak her şeyi
Düzelteceğim göreceksin bunu
Ebru bir şey demeden ayağa kalktı:çocukların yanına gitmem gerek polat
Polat:peki ama akşama eve gelsem kızımı görebilirmiyim acaba
Ebru:gelmek istersen görürsün tabii
Polat:tamam gelicem söz bu gece kızımla uyumak istiyorum
Dedikten sonra polat okuldan ayrılır ebru arkasından öylece bakar polat ebrunun
Yanından ayrılınca adliye gelir kapıya vurarak leylanın odasına girer
Polat:müsaitmisin gelebilirmiyim Leyla
Leyla:gelsene müsaitim tabii ne oldu
Polat:tombik mematilerin davası kaçta yeşimle konuşmam mümkünmü acaba
Leyla:öğleden sonra 1 de dur çağırayımda gelsin konuş
Der arar yeşimi arar teli kapar
Leyla:birazdan burda olur mematilerin durumunumu konuşacaksın yeşimle
Polat:evet ikisinide tekrar yanımda görmek istiyorum leyla
Leyla:inadının devam edeceğini sanmıştım ama
Polat:çok düşündüm tombik ben onlarsız bir hiçim onlar benim kollarım onlarsız olmaz
Derken yeşim girer odaya
Yeşim:hayırdır polat ne oldu niye geldin sen
Polat:hoş bulduk yeşim neyse bak ne yapıp et mematiyide abdulheyide bu davadan
Serbest bırakılmalarını sağla olurmu
Yeşim:keşke ama bu istediğin zor abdulhey büyük ihtimalle tutuklanır da memati için hakim
Ne karar verir bilmiyorum
Polat:ben anlamam yeşim ne yapıp et onları ceza almaktan kurtar tamammı
Yeşim:tamam polat vargücümle çalışırım ceza almamaları için
Polat:sağol yeşim(ayağa kalkar)mematiler burdamı onları görmek istiyorum
Yeşim:buradalar gel götüreyim seni
Polat:görüşürüz tombik
Leyla:görüşürüz polat
Der polat yeşimle beraber odadan çıkarlar mematilerin yanına gelirler mematiler polatı
Görünce şaşırlar yeşim yanlarından ayrılır
Memati:hoş geldin usta
Polat:hoş bulduk memati nasılsınız
Abdulhey:biz iyiyiz de abi sen iyimisin
Polat:iyiyim abdulhey burdan bir an önce çıkmaya bakın ikinizide yanımda görmek istiyorum
Memati(şaşkın):ne nedin usta bizi affettinmi sen
Polat:evet affettim ben siz olmadan yarım bir adamım sizsiz olmaz
Abdulhey:abi sen bizi affettin ya gerisinin önemi yok hep yanında olacağız
Memati:tabii usta bir eşeklik ettk ama bundan sonra dikkatli olacağız söz
Polat:tamam memati ben gidiyorum yeşim sizi burdan çıkarmak için uğraşacak o ne derse
Yapın tamammı
Memati:tamam usta
Der polat yanlarından ayrılır ebru eve gelmiştir elif uyuyordur sultan karşılar onu
Sultan:hoş geldin ebrucum
Ebru:hoş bulduk canım elif uyuyormu
Sultan:uyuyor canım senin günün nasıl geçti bakalım
Ebru:iyiydi aynı bugün polat geldi konuştuk akşamda gelecek elifi görmeye
Sultan:hımm barıştınız siz
Ebru:bilmiyorum canım sanırım hayır
Der aradan birkaç saat geçer polat eve gelir kapıyı çalar ebru açar kapıyı
Ebru:hoş geldin girsene
Polat:hoşbulduk elif uyuyormu
Ebru:az önce uyandı oda seni görünce sevinecek
Polat salona geçer elinde elife hediye vardır sultan elifi getirir
Sultan:hoş geldin polat abi(elifi polata verir)
Polat:hoş bulduk sultan(polatın kızını kucağına alır)kızım elifim özledinmi babayı sen
Ebru:mamasını yedimi canım
Sultan:yedi canım merak etme sen
Derken polat bir süre kızıyla oynar keyifli saatler geçirirler gece olunca polat elifi
Odasına getirmiştir ebruya döner
Polat:bu gece kızımla uyuyabilirmiyim ebru
Ebru:tabii ki polat
Der polat elifin yanına uzanır oda uykuya dalar
Ebruyla konuşmak olur sonrada mematilerle konuşacaktır ebruyla konuşmak için
Okula gelir ebru çocukların yanındadır polatı görünce şaşırır yanına gelir
Ebru:polat
Polat:merhaba ebru nasılsın
Ebru:iyiyim sen nasılsın
Polat:eh işte ben karımla kızımın annesiyle konuşabilirmiyim acaba
Ebru:neyi konuşacağız polat konuşacak ne var
Polat:ebru lütfen konuşacak çok şey var
Ebru:pekala odama gidelim o zaman
Polat ebruyu durdurur:ebru dur rahatça konuşabileceğimiz bir yere gitsek
Ebru:okuldan ayrılamam polat konuşacaksak burda konuşalım
Polat:peki sen nasıl istersen canım
Dedikten sonra ebrunun odasına giderler ebru odasında bulunan koltuğa oturur polatta
Karşısındaki yerini alır
Ebru:evet seni dinliyorum
Polat:her şeyi mahvettiğimin farkındayım ama tüm bunlar durup dururken olmuyor anlıyorsundur umarım
Ebru:anlıyorum tabii benim tek isteğim işinle bu kadar uğraşırken bazı şeyleri unutmaman
Polat:bak ben bugüne kadar özel günleri unuttuğumu bilmem ne olursa olsun hep aklımdadır ama işlerim yolunda gitmemesi arkadaşlarımla ayrılmam ve en kötüsüde hayatımda en çok
Değer verdiğim varlığı seni üzmem bendeki aklı benden alıp gidiyor işte
Ebru:bende senden faklı değilim seni asla üzmek istemiyorum ama kızımızın ilk yaşını
Senden ayrı geçirmek bana acı verdi anlıyormusun
Polat:tabii anlıyorum senin bir suçun yokki tüm suç bende işimle ailem arasındaki dengeyi doğru kursaydım bunları yaşamayacaktık ama bundan sonra her şey farklı olacak her şeyi
Düzelteceğim göreceksin bunu
Ebru bir şey demeden ayağa kalktı:çocukların yanına gitmem gerek polat
Polat:peki ama akşama eve gelsem kızımı görebilirmiyim acaba
Ebru:gelmek istersen görürsün tabii
Polat:tamam gelicem söz bu gece kızımla uyumak istiyorum
Dedikten sonra polat okuldan ayrılır ebru arkasından öylece bakar polat ebrunun
Yanından ayrılınca adliye gelir kapıya vurarak leylanın odasına girer
Polat:müsaitmisin gelebilirmiyim Leyla
Leyla:gelsene müsaitim tabii ne oldu
Polat:tombik mematilerin davası kaçta yeşimle konuşmam mümkünmü acaba
Leyla:öğleden sonra 1 de dur çağırayımda gelsin konuş
Der arar yeşimi arar teli kapar
Leyla:birazdan burda olur mematilerin durumunumu konuşacaksın yeşimle
Polat:evet ikisinide tekrar yanımda görmek istiyorum leyla
Leyla:inadının devam edeceğini sanmıştım ama
Polat:çok düşündüm tombik ben onlarsız bir hiçim onlar benim kollarım onlarsız olmaz
Derken yeşim girer odaya
Yeşim:hayırdır polat ne oldu niye geldin sen
Polat:hoş bulduk yeşim neyse bak ne yapıp et mematiyide abdulheyide bu davadan
Serbest bırakılmalarını sağla olurmu
Yeşim:keşke ama bu istediğin zor abdulhey büyük ihtimalle tutuklanır da memati için hakim
Ne karar verir bilmiyorum
Polat:ben anlamam yeşim ne yapıp et onları ceza almaktan kurtar tamammı
Yeşim:tamam polat vargücümle çalışırım ceza almamaları için
Polat:sağol yeşim(ayağa kalkar)mematiler burdamı onları görmek istiyorum
Yeşim:buradalar gel götüreyim seni
Polat:görüşürüz tombik
Leyla:görüşürüz polat
Der polat yeşimle beraber odadan çıkarlar mematilerin yanına gelirler mematiler polatı
Görünce şaşırlar yeşim yanlarından ayrılır
Memati:hoş geldin usta
Polat:hoş bulduk memati nasılsınız
Abdulhey:biz iyiyiz de abi sen iyimisin
Polat:iyiyim abdulhey burdan bir an önce çıkmaya bakın ikinizide yanımda görmek istiyorum
Memati(şaşkın):ne nedin usta bizi affettinmi sen
Polat:evet affettim ben siz olmadan yarım bir adamım sizsiz olmaz
Abdulhey:abi sen bizi affettin ya gerisinin önemi yok hep yanında olacağız
Memati:tabii usta bir eşeklik ettk ama bundan sonra dikkatli olacağız söz
Polat:tamam memati ben gidiyorum yeşim sizi burdan çıkarmak için uğraşacak o ne derse
Yapın tamammı
Memati:tamam usta
Der polat yanlarından ayrılır ebru eve gelmiştir elif uyuyordur sultan karşılar onu
Sultan:hoş geldin ebrucum
Ebru:hoş bulduk canım elif uyuyormu
Sultan:uyuyor canım senin günün nasıl geçti bakalım
Ebru:iyiydi aynı bugün polat geldi konuştuk akşamda gelecek elifi görmeye
Sultan:hımm barıştınız siz
Ebru:bilmiyorum canım sanırım hayır
Der aradan birkaç saat geçer polat eve gelir kapıyı çalar ebru açar kapıyı
Ebru:hoş geldin girsene
Polat:hoşbulduk elif uyuyormu
Ebru:az önce uyandı oda seni görünce sevinecek
Polat salona geçer elinde elife hediye vardır sultan elifi getirir
Sultan:hoş geldin polat abi(elifi polata verir)
Polat:hoş bulduk sultan(polatın kızını kucağına alır)kızım elifim özledinmi babayı sen
Ebru:mamasını yedimi canım
Sultan:yedi canım merak etme sen
Derken polat bir süre kızıyla oynar keyifli saatler geçirirler gece olunca polat elifi
Odasına getirmiştir ebruya döner
Polat:bu gece kızımla uyuyabilirmiyim ebru
Ebru:tabii ki polat
Der polat elifin yanına uzanır oda uykuya dalar
- Post n°274
Bayildim ablacim,cok sagol beni kirmadigin icin cok tsk ederim