hemde cok guzel yazdin,ara ara belki sen yazarsin benim yerime
+2
GMZ
Света(Isik)
6 posters
MASUM ASK
Света(Isik)- Hatice Harbi Fan
Kullanıcı Puanı : 6172
Lakap : Tombis
- Post n°276
Geri: MASUM ASK
GMZ- Hatice Harbi Fan
Kullanıcı Puanı : 1525
İş/Hobiler : müzik dinlemek sarkı söylemek söz yazmak
Lakap : duygusal
- Post n°277
çok güzel olmuş canım :
ebru forever- Hatice Fanı
Kullanıcı Puanı : 286
ışık sayfaya giremediğimden okuyamıyordum
ama artık giriyorum en kısa zamanda okuyup yorum yazıcağım
okumadıklarım bayağı birikmiştir şu anda vaktim yok hepsini okumaya
ama okuyacağım
ama artık giriyorum en kısa zamanda okuyup yorum yazıcağım
okumadıklarım bayağı birikmiştir şu anda vaktim yok hepsini okumaya
ama okuyacağım
ışıkcığım bir çırpıda okudum çok güzeldi ellerine sağlık
öfke patlamalrına bayıldım doğrusu
keşke asıl senaryoda böyle olsaydı
son kısmı melek yazmış galiba
öfke patlamalrına bayıldım doğrusu
keşke asıl senaryoda böyle olsaydı
son kısmı melek yazmış galiba
ışık ne oldu
neden bu senaryoyu öksüz ve yetim bıraktın
- Post n°281
vallah cnm zamanim yok,gercekten zamanim yok ama soz en kisa zamanda donucem devami olucakebru forever demiş ki:ışık ne oldu
Света(Isik) demiş ki:vallah cnm zamanim yok,gercekten zamanim yok ama soz en kisa zamanda donucem devami olucakebru forever demiş ki:ışık ne oldu
tamam fırsatın olduğunda bekliyorum ama
- Post n°283
Tum gercekler oraya cikar...
Evet Polat hic bir zaman Ebruyu sevmedi,Polat annesi ve devlet istediyi icin onunla evlendi,Ebru bunlarin hepsini biliyerdu ama tek bir isteyi vardi oda Polatan duymak...
Herkes icin bu cok buyuk bir yikilim olur,Ebru cok guclu gerunuyerdu cunku oyle olmak zorundayidi...
Ebru 1 hafta icerisinden basonma davasini acti...Annesini Ankaraya gider ordaki evlerini acar yeniden dekor eder,Elif icin oda hazirlar...
Ebru biliyerduki Polat bundan sonra tek bir kisiyle mutlu olucakti oda Leylaydi,Polatin sevdiyinde,sevdi kiza burakir...Artik hic bir seye gici yoktu,bundan sonra Ebru icin tek kisi onemliydi oda Elif...
Herkes Omer babalarda toplanir...
Ebru:Ltf sozume kesmen beni dinleyin,ben Ankaraya geri donmeye karar verdim,bunu cok dusundum ama yapmak zorundayim,kizim icin kendim icin,artik tum gercekler ciplakliyiyla ortada artik hic kimse buna gez yumamaz...Zaten artik hic kimse eskisi gibi olamaz,istesek bile...Simdi soyliyecem sey belki size garip gelir bana kalpsiz diyeceksiniz ama kizimin babasi yok...Bize yaptigi seyi onu yapmiyerum,benim kizim asla oyrenmiyecek babasi kim,zaten yakinda elini ulasir bosanma kagiti...Bu hayatimca yapicagim 2 iyi sey olucaktir...
Nazife:Peki 1 sey?
Ebru:Kizimi dunyaya getirerek,yapmam gerekmediyim seyleri yaptim bir cok hata yaptim,bir cok yalana alet oldum,pismanim ama ayni zamanda pisman deilim cunku kizi var artik yanimda...Uzun lafin kisasi bundan sonra ben ve kizim var...
Ebru cantasini aldigini gibi evden cikar...
12 yil sonra...
Ebru sozunu tutu,Elif hic bir zaman oyrenmedi babasi kim,babaannesi kim,dedesi kim,Elifin tum hayati Ankaradayidi,Istanbula hic bir baglantisi yoktu,Ebru omur boyunca kalbi kan agladi ama gezleri hep guldu...
Polat,devlet adami oldu,Leylayla evlendi ama hic bir zaman cocuklari olmadi...
FINAL....
Evet Polat hic bir zaman Ebruyu sevmedi,Polat annesi ve devlet istediyi icin onunla evlendi,Ebru bunlarin hepsini biliyerdu ama tek bir isteyi vardi oda Polatan duymak...
Herkes icin bu cok buyuk bir yikilim olur,Ebru cok guclu gerunuyerdu cunku oyle olmak zorundayidi...
Ebru 1 hafta icerisinden basonma davasini acti...Annesini Ankaraya gider ordaki evlerini acar yeniden dekor eder,Elif icin oda hazirlar...
Ebru biliyerduki Polat bundan sonra tek bir kisiyle mutlu olucakti oda Leylaydi,Polatin sevdiyinde,sevdi kiza burakir...Artik hic bir seye gici yoktu,bundan sonra Ebru icin tek kisi onemliydi oda Elif...
Herkes Omer babalarda toplanir...
Ebru:Ltf sozume kesmen beni dinleyin,ben Ankaraya geri donmeye karar verdim,bunu cok dusundum ama yapmak zorundayim,kizim icin kendim icin,artik tum gercekler ciplakliyiyla ortada artik hic kimse buna gez yumamaz...Zaten artik hic kimse eskisi gibi olamaz,istesek bile...Simdi soyliyecem sey belki size garip gelir bana kalpsiz diyeceksiniz ama kizimin babasi yok...Bize yaptigi seyi onu yapmiyerum,benim kizim asla oyrenmiyecek babasi kim,zaten yakinda elini ulasir bosanma kagiti...Bu hayatimca yapicagim 2 iyi sey olucaktir...
Nazife:Peki 1 sey?
Ebru:Kizimi dunyaya getirerek,yapmam gerekmediyim seyleri yaptim bir cok hata yaptim,bir cok yalana alet oldum,pismanim ama ayni zamanda pisman deilim cunku kizi var artik yanimda...Uzun lafin kisasi bundan sonra ben ve kizim var...
Ebru cantasini aldigini gibi evden cikar...
12 yil sonra...
Ebru sozunu tutu,Elif hic bir zaman oyrenmedi babasi kim,babaannesi kim,dedesi kim,Elifin tum hayati Ankaradayidi,Istanbula hic bir baglantisi yoktu,Ebru omur boyunca kalbi kan agladi ama gezleri hep guldu...
Polat,devlet adami oldu,Leylayla evlendi ama hic bir zaman cocuklari olmadi...
FINAL....