senaryondaki yorumlara(lütfiye,zeynep,şevval) koptum.
biz Ebruya hasta muamelesi yaparız.Hamile Ebrumuz yapmazmıyız hiç?
Hayırlı uğurlu olsun.mematiyi de Sedefe (şevval ablanın deyimiyle) kakaladık
inşallah hedefe kilitlenirlerde olur bu iş. yeni senaryolarım var. inş.Hatice&Necati demiş ki:Şeymacım çok güzel ellerine sağlık
sedef:ebru klbim yerinden oynuycak şimdi.
ebru:tamam sakin oluyoruz sadece hedefe kilitleniyoruz.
hedefe kilitleniyoruz
ebrunun ve sedefin okul maceraları kısmı süperdi
yeni senaryolar bekleniyor şeymacım
benim seneryo yorumlarıma ben bile koptum çünkü dün kızlarla iyice uçtuk felaketti gülmekten karnım ağrıdı bnm.emila demiş ki:Şeyma süper yazmışsın.ellerine sağlık
senaryondaki yorumlara(lütfiye,zeynep,şevval) koptum.
biz Ebruya hasta muamelesi yaparız.Hamile Ebrumuz yapmazmıyız hiç?
Hayırlı uğurlu olsun.mematiyi de Sedefe (şevval ablanın deyimiyle) kakaladık
artık sipariş üzere yazıyorum senaryoyu mekan söyleyin kimlerin olasını istediğinizi söyleyin senaryonuz anında forumumuzda bize ulaşmak için :... nolu adresi arayın.... siz nasıl isterseniz canlarımmmmm şaka yapıorm.zeynep demiş ki:valla da kakaladık sedefi mematiye
sevdim tavla turnuvasını ,bir daha ki bölümlerde romantik bir yemege çıksalar keşke
not;sedef ve memati olmasın ama.
£bru~Polæt demiş ki:artık sipariş üzere yazıyorum senaryoyu mekan söyleyin kimlerin olasını istediğinizi söyleyin senaryonuz anında forumumuzda bize ulaşmak için :... nolu adresi arayın.... siz nasıl isterseniz canlarımmmmm şaka yapıorm.zeynep demiş ki:valla da kakaladık sedefi mematiye
sevdim tavla turnuvasını ,bir daha ki bölümlerde romantik bir yemege çıksalar keşke
not;sedef ve memati olmasın ama.
£bru~Polæt demiş ki:bak o zaman şöyle bişey yaparız.artık evlilik yıldönümleri olur romantik bişeyler yazarım senin iiçin ne dersin?
tango süpermiş ağır abiyede ne gider..tamam yazarım inşallah.emila demiş ki:£bru~Polæt demiş ki:bak o zaman şöyle bişey yaparız.artık evlilik yıldönümleri olur romantik bişeyler yazarım senin iiçin ne dersin?
çok iyi düşünmüşsün.zaten yarında nikah yıldönümleri
şöyle romantik bir yemek ardından da başbaşa bir otel odası
Polat'ın karizmasını çiz.mumlar falan ardından birde ateşli tango
valla bacım bilemem gecenin sonunun nerde biticeğini.... biraz komik olsun istedim bu seferHatice&Necati demiş ki:şeyma süperrrrrrrrrr bacım 1.2.3 daha zamanı var koptum bu ne yaaaa mesai hele polat hödüğü çarpıldı ebruya offffffffffff offffffffffff
ya şeyma hödük polat kesin operasyona kaçtı vallaha sıkarım boğazını hödüğün
birde bu ebru beniş korkutuyor heran doğuracakmış gibi geliyor gecenin sonu hastanede bitmesin
£bru~Polæt demiş ki:
şimdi herkes hödüüüük polat hine yaptı yapıcağını zaten onun romantizmle ne işi olur,bu kadarına şaırmıştım diycek,neyse merak edin birazzz ama çok maceralı olcak devamı...
kadir sen iyi senaryocusun eksiğim varssa söle kısacık yorum yazıosun.....Kadir Kavri demiş ki:Güzel Olmuş Tebrik Ederim...
£bru~Polæt demiş ki:kadir sen iyi senaryocusun eksiğim varssa söle kısacık yorum yazıosun.....Kadir Kavri demiş ki:Güzel Olmuş Tebrik Ederim...
Kadir Kavri demiş ki:£bru~Polæt demiş ki:kadir sen iyi senaryocusun eksiğim varssa söle kısacık yorum yazıosun.....Kadir Kavri demiş ki:Güzel Olmuş Tebrik Ederim...
Şu Ana Kadar Mükemmel Gidiyorsun...
YANİ beklenenin dışında bişey yazmadım gerçek senaryonun mantığını bozmayayım diyeee herkes böle bişey bekliyodu ama burda polata daha fazlaaaa acı çektircem daha durun siz kendi söylemek istediklerimi ebruya bi güzel söyletcemmmmmmKadir Kavri demiş ki:Polat'tan Beklenen Hareketler Bunlar Güzel Olmıuş...