ewt devam ediyrum.
polat aşağı iner,memati ile beraber arabaya binerler.polatın canı az önceki olay için çok sıkkındır.radyoda;onur akın seviyorum seni çalmaktadır.(sözlerini biraz hatırlatayım.seviyorum seni ekmeği tuza banıp banıp yer gibi geceleyin ateşler içinde uyanarak ağzımı dayayıp musluğa su içer gibi...)memati daha deminki ayrılık olayına şahit olmuş fakat bu şarkıyı radyoda unutarak dalgınlık yapmıştır.
polat:memati!!
memati:pardon usta bir an boş bulundum.
der ve hemen radyoyu kapatır.
polat:babamın dükyanına gidiyoruz.
memati:tamam usta.
polat ömer babanın yanına gider
ömer baba:hoşgeldin ewladım geç şöyle otur.taze çay var istermisin?
polat:hoşbulduk baba.yok saol çay içicek hal mi kaldı bendee.
ömer baba:hayırdır ewladım?
polat:baba ebru benden boşanma kararı aldı.
ömer baba:ne diyorsun ewladım tam da herşey yoluna girdi derken!hem bu kızın karnı burnunda yarın öbür gün ewladınızı doğurucak ne diye böyle bir karar alsın*
polat:benim yüzümden baba!
ömer baba:ewladım sen şu işin aslını anlat bakayım bana
polat:baba aron feller adında bir adam war,düşmanlarımızdan.şu anda bütün düşmanlarımızı ele geçirmiş durumda,ve hedefide bnm canımı yakmak,baktı adamlarımla yapamadı şimdide ebruya zarar wermeye çalışıyor.daha önce bir kaç girişimde bulundu fakat yakın korumalarla hallettik şimdi ne yapacağım bilmiyorum?
ömer baba:ewladım ebru bu yüzden mi senden boşanmak istiyor?
polat:yok baba böyle bir sebepten dolayı kaçıcak bir kız değil ebru!biliyosun geçen gün evlilik yıl dönümümüzdü,bende bütün bu olayları kapatalım diye onu yemeğe götürdüm,tabi köpekler boş dururmu?orada operasyon yapmaya kalktılar,amaçları ebruyu ele geçirmekti bizde onlara karşılık werdik ve tabi ordan uzaklaşmak zorunda kaldık,ebruuyada hamile diye söyleyemedik giderken,e tabi ben sessizce gidince....
ömer baba:ebruda onu bırakıp gittiğini düşündü,
polat:ewt baba
ömer baba:o zaman açıkla kıza herşeyi
polat:dinliyomuki baba,yanından geliyorum beni resmen kovdu
ömer baba:üzülme ewladım ibrahimi ateşte yakmayan allah (c.c) senin yüreğinide böyle kolaylıkla yakmaz,elbette wardır ona olanları anlatmanın bir yolu,
polat aklına bişey gelmiş gibi güler,
karahanlının evi/
sedef:ebrucum bak herşeyin bir açıklaması olabilir,dinlemeden hükmünü weriyorsun!
ebru:neyi dinliycem sedef?beni bırakıp giderken arkamdan nasıl güldüğünümü ,evlendiğimiz gece bana ders werirmişçesine yaptığı tavırları nasıl planladığınımı yoksa annemlerle yemekteyken bana yalan söyleyip bu kız ne kadar saf deyip güldüğünümü???
sedef:cnm çok sinirlisin blyrm ,ama...
ebru:aması maması yok bana onu savunma bitti diyosam bitmiştir.
ebru tam ayağa kalkıp yukarı odasına çıkarken kapı çalar.ebru kapıyı açar karşısında polat yüzünü I love you yazan bir ayıcıkla kapatmış.(!)
ebru:hah!(hafif gülümser.)bana karşı değiştirmediğin yüz stili kalmamıştı,sinirli,aldatan,yalancı,masum...şimdide ayıcık mı oldun?
der ve polat ağzı açık kalır.çünkü ebru onu konuşturmamış kapıyı yüzüne çarpmıştır.polat ayıcığı kapıya bırakır.sedef ayıcığı alır ve içeri direr.yukarı ebrunun yanına çıkar.
sedef:ebru lütfen yapma baksana hatasını anlamış,kendini affettirmeye çalışıyo.
ebru:hine seni bu numaralarla kandırmaya çalışıyo demiyosun da...
sedef:sen bu adama kör kütük aşıksın,
ebru:bnm kalbimde ona karşı nefretten başka bişey kalmadı.
sedef:kalmadıysa bu çocuk nasıl oldu?leylekler bacaya mı bıraktı,gerçi leylekler bile polat alemdarın evinin bacasına dokunmaya korkar.anlasana kızım bu adam seni seviyor.
ebru:sedeeeeeef!biz boşanıyoruz,uzatmayalım.
sedef:ama....
ebru:bitti dedim sedef!
/der ve polatın getirdiği ayıcığı yere fırlatır.ayıcık yerde yamulmuştur ve dayan kalbim çalmay başlarrrr...
mekan:ofis
memati:usta şu aron meselesini ne yapıcaz!
polat:ne yapabiliriz memati,köpekleri sürüsüne ellerimizle koyucaz!
memati:usta ya süründen kaçarlarsa!
polat:o zaman bizde disipline sokarız mematiii,
memati:usta bu arada akşam 7'de yenge doktora genel kontrle gidicekmiş.
polat:memati sen bunları nerden öğreniyorsun!
memati:sedeften usta!
o sırada sedef mematiyi arar.polatın lafı ağzında kalır.
memati:pardon usta!efendim sedef, / der ve dışarı çıkar.
polat:en yakın adamım karımın ne zaman doktora gidiceğini saatine kadar biliyor,ben karımla tek kelime bile edemiyrm!gerçi bu ggidişle hakim bizi boşayınca karım diye bişey kalmıyacak ama...
/akşam olmuştur.ebru hastaneye gelmiş kontrolünü yaptırmış ve dışarı çıkmaktadır polatın arabasını görür ama hiç aldırış etmez.../polat arabanın penceresini açmış konuşuyordur.
polat:ebru hadi bin cnm seni eve götüriyim,
ebru:binmem cnm,
polat:ebruuuuu!gecenin bir yarısıı tek başına sokakta taksimi bekliyceksin,
ebru:ewt beklerim gerekirse!!!/der ve o anda taksi gelir ebru hızlıca biner!/polat arkasından koşar ama öylece kalır.ebru eve gelir...
/mekan:aronun o gizli evi
yakışıklı:efendim operasyon için hazırız!
aron:güzel,ama bu sefer kesin sonuç istiyorum!
yakışıklı:siz merak etmeyin efendim!
/karahanlının evi:
sedef:ebrucum burda kalmama gerek olmadığından emin misin!
ebru:git sen evine zaten kapıda bin tane koruma war.hadi iyi geceler!
sedef:tmm cnm hadi iyi geceler!
/der ve sedef gider!ebru uyumaya yukarı çıkar/yakışıklı ise ebruyu kaçırma operasyonuna başlar.
/kapıdaki adamları etkisiz hale getiri fakat uzak koruma olanları görür ve hemen polata haber werir bu arada yakışıklı ebrunun ağzını bantlamıştır.götürmeye çalışıyordur.aşağıdan bir adam gelir.
adam:ama efendim bu kadın hamile!
yakışıklı:iyi yaaa işte bir taşta iki kuş vururuz.
ebru:mmmmmmmmmmmmmmm der adam ve yakışıklı tam ebruyu aşağı indirirken!
aşağıdan bir adam gelir.
aşağıdan gelen adam:efendim polat elemdar geldi!!!
yakışıklı:allah kahretsin!
adam:ne yapıcaz!bu durumda kaçamayız'
yakışıklı:kaçarız çatı katından nasıl olsa etraf temiz!
adam:peki kadını napıcaz!
yakışıklı hiç cvp bile vermeden ebruyu(kuzum bide 7 aylık hamile!)merdivenlerden aşağı fırlatır.
polat o sırada kapıyı açar ve ebru merdivenlerin altında kanlar içinde yatmaktadır,polat o sahneyi görür ve ekran kararır,dayan kalbim başlar çalmaya!!!!!
BÖLÜM SONU~~