Lütfen sohbet , sadece smiley, hakaret, içerikli mesaj yazmayiniz. Yorum yazmadan evvel Yazilim Kurallarini Okuyunuz.
Yorumlariniza buradan devam edebilirsiniz :
ebru forever demiş ki:kusura bakma özlem,ben hassasım..Hatice Şendil fan diye adeta yaşadığım diziye laf ettirmem,ne diyorsanız deyin manyak deyin piskopat deyin ne derseniz deyin..
bahadır sakin ol bu tepki neden anlamadım bir kere buradaki herkes vadi izleyicisiydi bazılarımız diziden koptuysak ve şu anda seyretmiyorsak bunun sebebi biz değiliz kendileri biz bir şey yapmıyoruz onlara yapmadıkta ama onlar bizi çok üzdü
reytinglere gelince bence hakettiler
ayrıca reytingleri pana kabul ediyor çünkü 1. olduklarında ana sayfalarında yayınlıyorlar siz neden kabul etmiyorsunuz onu da anlamadım
yayında oldukları ilk bölümden itibaren şu anda en rahat süreci yaşıyorlar yani şu anda onları engellemeye çalışan yok en azından durum eskisi gibi değil ama eskiden vardı doğru
ebru forever demiş ki:bahadır ben özlem değilim özleme haksızlık olmasın
pana resmi formu çok iyi takip ediyorum ayrıca 7 yıldırda vadinin en iyi izleyicilerindendim
Bahadır demiş ki:ebru forever demiş ki:bahadır ben özlem değilim özleme haksızlık olmasın
pana resmi formu çok iyi takip ediyorum ayrıca 7 yıldırda vadinin en iyi izleyicilerindendim
özlem'e haksızlık olmasın diyorsun da,bahadır'a haksızlık olmasın demiyorsun...
Vadi izlediğine ve bırakmadığına sevindim.Sadece bu reytinglere inandığınıza anlam veremiyorum.Yalan olduğu aşikar olduğu halde hala itibar gösterip herşeyi reytinglere bağlıyorsunuz..
Hatice'm demiş ki:Lütfen birbirinizi rencide edici yorumlar yazmaktan vazgeçin. Polemige girip birbirinizi kirmayin. Baskalarinin düsüncesini küçümseyici yorumlar yazmayin.
Света(Isik) demiş ki:Lutfen burda hale Vadi izliyen var,ben ve Melek abla lutfen bize saygi duyun...Cunku Ebruya hasis oldugumu kadariyla Vadiyede cok hasasim...
Света(Isik) demiş ki:Harbiden burda hale Necati-Polat-KVP seven seyreden var,asizi anliyerum bende kiziyerum ama iste elden hic bir sey gelmiyer
Света(Isik) demiş ki:yok ben uzun zamandir hayranim Pusu basladigi gunden beri,daha dogrusu Iraki izledikten sonra,sonra Pusu gide gide oturdum obur LKV izledim ve Ebrudan sonra dahada kilitlendim ve kopamadim melesef..
Света(Isik) demiş ki:Ben biliyerum,ben ilk Necoya asik oldum
Света(Isik) demiş ki:Haticeye ondan once yani Vadiden once taniyerdum seviyerdum ama Vadide daha fazla kitiltendim,sevdim resmen onun yatip kalkiyerum hele Necoyla sevgili oldugunu duyunca ve Vadiye geleceyini duyunca beni duygularimi hic kimse bilemez anlatamam
Света(Isik) demiş ki:duydum izlemedim ama Iraki izliyince hemen Turkiyeden doner donmez Pusu basladim onu izlemeye basladim sonra Pusu gidesinde KV izleiyerdum DVD