Gamzelim demiş ki:ebrulim demiş ki:Gamzelim demiş ki:tabiki haticemi bom diye patlat sonrada al hatice gitti tosuncuk kaldi bu diziye bak de... yohh yaa... bundan sonra kendin cek kendin izle kardesim, bu ratingler sana cok bile...
Nerde eski vadi nerde simdi onun bunun kanalina gectikce kanal sahibinin demesiyle senaryo yazan vadi...
Diyorumya biz ucuz kurtulduk ya...
Bence burasi KVP bölüm yorumlari basligi olmasin , tövbekarlar kulübü olsun...
Hosbuldum Isikcim... Evet cnm kuzey rüzgari estirdim söyle bir...
canım vadiyi artık izlemeyebilirsin ama bu başlığa vadiyi izleyen girip yorum
yazanlarda var nasıl karadağlar başlığında yorum yapılıyor aynısını burda
yapanlarda var hem artık haticenin yeni dizisi var bırakın o konuşulsun burdada
vadiyi izleyen yorum yazmak isteyen yorumlarını yazsın öyle değilmi haksızmıyım
tamamda yukardaki yorumumda gayet vadiyi elestirdim.
Yani isin icinde Karadaglar varda benmi görmüyorum???
Burasi Hatice Sendil Fan Clup olduguna göre tabiki Haticenin hakkinda konusabiilriz burada..
Haticede vadiye 2 sezonunu vermis degerli bir oyuncu.
Bunun hakkinda konusma yasagi varda benmi bilmiyorum yoksa???
Üstelik vadi hakkinda yorumuma katilmayabilirsin ama bana burada vadi hakkinda yorum yapma diyebilirmisin, haksizmiyim sence..
Kendi düsüncelerimle vadinin son hali budur.
Yillar boyu bikmadan usanmadan Vadiyi izlemis bir izleyici var karsinda, yani sanmayinki bizim vadi serüvenimiz ebruyla basladi ebruyla bitti, biz elifli zamanlarida biliriz ahulu zamanlarida..
Ama hosuma gitmeyen bir sey varsa bunca yillik seyirciligime dayanarak elestirmeyide bilirim.
Ki merak etme Karadaglar basligindada yorumum var...
asla ben kimseye yorumunda şunu söyle bunu söyle demem buna hakkım yok çünkü vadiyi istediğin kadar eleştir istediğin yorumu yazabilirsin buna birşeye dediğim yok beni yanlış anladın galiba tabii ki hatice bu diziye 2 yılını verdi tabiiki konuşabiliriz karadağlar derken artık yeni bir dizisi var onu konuşalım demek istemiştim bırakalım ebru kalbimizde yaşasın bu başlıkta sadece vadi konuşalım istiyorum buda benim düşüncem bence biz artık gülhayatı konuşalım benim demek istediğim bu umarım anlatabildim