91.Bölüm Yorumları Uyeol11

Join the forum, it's quick and easy

91.Bölüm Yorumları Uyeol11

Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

+13
-YeLiZ-
ebrulim
Kadir Kavri
zeynep
~aksamguzelı~
Hatice'm
Gizli Özne
q:)ßr@
H.SeNDiL
yeterki_gül
melek hatice
y.gülü
AşksınHaticem
17 posters

91.Bölüm Yorumları

AşksınHaticem
    AşksınHaticem
    Moderatör
    Moderatör

Kullanıcı Puanı : 2265
    İş/Hobiler : Mühendis
    Lakap : Hatice Şendil Aşığı

91.Bölüm Yorumları Empty 91.Bölüm Yorumları

Mesaj tarafından AşksınHaticem Salı Mayıs 18, 2010 1:37 pm

Kurtlar Vadisi Pusu’da macera son hızıyla devam ediyor. Sezon finaline adım adım yaklaşırken, solukları kesecek 91. bölüm, 20 Mayıs Perşembe akşamı Star TV ekranlarında olacak. Yine nefesler tutulacak, tüm Türkiye Star TV ekranlarına kilitlenecek.
    Bedri, örgütten kime, niye pusu kurulmasını isteyecek? Pusuda çıkan çatışmada İnci ve Bulut’a ne olacak? İskender’le arasındaki köprüleri atan Zaza, Polat Alemdar’la görüşebilmek için kime gidecek? Zaza ve Polat’ın pazarlığında neler olacak? Polat’ın kızını kaçırmak için harekete geçen İskender, başarılı olabilecek mi? Polat, kızını İskender’den koruyabilecek mi? Kızının peşinde olan İskender’e baskın yapan Polat Alemdar’ı bekleyen büyük sürpriz ne olacak?

Tüm bu soruların yanıtları ve çok daha fazlası, Kurtlar Vadisi Pusu’nun heyecan dolu yepyeni bölümüyle 20 Mayıs akşamında Star TV ekranlarında olacak…

91.Bölüm Yorumları 91_1

91.Bölüm Yorumları 91_2

91.Bölüm Yorumları 91_3

91.Bölüm Yorumları 91_4
    AşksınHaticem
    AşksınHaticem
    Moderatör
    Moderatör

Kullanıcı Puanı : 2265
    İş/Hobiler : Mühendis
    Lakap : Hatice Şendil Aşığı

91.Bölüm Yorumları Empty Geri: 91.Bölüm Yorumları

Mesaj tarafından AşksınHaticem Salı Mayıs 18, 2010 1:38 pm

Allahım mutluluktan ölecem galiba Laughing Polat&Ebru&Elif Aynı karede ve muhteşemler Laughing Laughing isko kızımızı kaçıramamış Laughing
    y.gülü
    y.gülü
    Hatice Aşıgı
    Hatice Aşıgı

Kullanıcı Puanı : 554
    İş/Hobiler : öğrenci

Mesaj tarafından y.gülü Salı Mayıs 18, 2010 1:54 pm

allahım sen büyüksün ya azım kulaklarımda çok mutluyum ya inanmıyom hemen hemen avatarımı ve imzamı degiştirmem lazım! 91.Bölüm Yorumları 830728
    melek hatice
    melek hatice
    Hatice Harbi Fan
    Hatice Harbi Fan

Kullanıcı Puanı : 2078
    İş/Hobiler : ,gezmek,sohbet etmek,sinemaya gitmek..
    Lakap : asii kızzz

Mesaj tarafından melek hatice Salı Mayıs 18, 2010 2:21 pm

çok mutluyum iko kaçırmamış üçü bir arad allahım perşembe nasıl beklenir..offff resimler çok güzel mmutluluktan uçuyorum.... Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing ŞİMDİ AŞKIN TAM VAKTİ POLAT HADİ KARDEŞİM YAP BİZE Bİ KIYAK SEVİNDİR ŞU GARİBAN KULLARINI Evil or Very Mad Laughing Laughing Laughing drunken drunken drunken drunken rabbit rabbit rabbit rabbit
    yeterki_gül
    yeterki_gül
    Hatice Harbi Fan
    Hatice Harbi Fan

Kullanıcı Puanı : 1129

Mesaj tarafından yeterki_gül Salı Mayıs 18, 2010 2:21 pm

ayyyyyyy inanmıyorummm polat bebeği ebruyaaa veriyor bulmuşşş nede güzel yakışmmış eline bebekkk, birde ebruya verirkenn olan resim harrikaaa vallaaa ilkkk defaa raci abiye burdan teşekkürr ediyorummmm.... Laughing
    H.SeNDiL
    H.SeNDiL
    Genel Moderatör
    Genel Moderatör

Kullanıcı Puanı : 3338
    Lakap : Gamsız

Mesaj tarafından H.SeNDiL Salı Mayıs 18, 2010 2:24 pm

Kizlar farkindamisiniz, bebek degismis Idea Mashallah tam uygun bir beebk bulunmus, bizimkiler ayni karede What a Face
    yeterki_gül
    yeterki_gül
    Hatice Harbi Fan
    Hatice Harbi Fan

Mesaj tarafından yeterki_gül Salı Mayıs 18, 2010 2:32 pm

H.SaSmAz demiş ki:Kizlar farkindamisiniz, bebek degismis Idea Mashallah tam uygun bir beebk bulunmus, bizimkiler ayni karede What a Face

polat ebruya bebeği verirken ona bakıyorr vallaaa çokk güzel bire karee tam bir aile resmii...bencee polatt bu bölüm ebruyuu sevdiğini anlayacakk vee barışacaklarr olayyyyyyyy 91.Bölüm Yorumları 830728 91.Bölüm Yorumları 830728 91.Bölüm Yorumları 830728
    H.SeNDiL
    H.SeNDiL
    Genel Moderatör
    Genel Moderatör

Mesaj tarafından H.SeNDiL Salı Mayıs 18, 2010 2:48 pm

yeterki_gül demiş ki:
    H.SaSmAz demiş ki:Kizlar farkindamisiniz, bebek degismis Idea Mashallah tam uygun bir beebk bulunmus, bizimkiler ayni karede What a Face

polat ebruya bebeği verirken ona bakıyorr vallaaa çokk güzel bire karee tam bir aile resmii...bencee polatt bu bölüm ebruyuu sevdiğini anlayacakk vee barışacaklarr olayyyyyyyy 91.Bölüm Yorumları 830728 91.Bölüm Yorumları 830728 91.Bölüm Yorumları 830728

What a Face Bak bak doyamiyorum ya, bayilacam galiba clown Inshallah bundan sonra hep boyle mutlu hallerini seyrederiz, ama ozete gore yine bir surpriz var. Iskender kacirma isini bu bolum sonunda falan basarabilir Crying or Very sad
    y.gülü
    y.gülü
    Hatice Aşıgı
    Hatice Aşıgı

Kullanıcı Puanı : 554
    İş/Hobiler : öğrenci

Mesaj tarafından y.gülü Salı Mayıs 18, 2010 2:51 pm

ay ewt elif abla sen deyince farkettim öbür elif daha tombuldu 91.Bölüm Yorumları 775303
    Hatice Harbi Fan
    Hatice Harbi Fan

Kullanıcı Puanı : 1407
    Lakap : ~ MOR MENEKŞE ~

Mesaj tarafından q:)ßr@ Salı Mayıs 18, 2010 3:01 pm

y.gülü demiş ki:
    ay ewt elif abla sen deyince farkettim öbür elif daha tombuldu 91.Bölüm Yorumları 775303
    ewet daha tombuldu ve daha esmerdi sanki bana gördüğümde değişik geldi ten rengi ama ışık açısı falan yaptıkları ayarlamadan sandım cyclops cyclops
    melek hatice
    melek hatice
    Hatice Harbi Fan
    Hatice Harbi Fan

Mesaj tarafından melek hatice Salı Mayıs 18, 2010 3:15 pm

eved sankim bebek değişmiş gibi...ama yinede çok tatlı yerm ben onu...yaaa fotoyo baktıkca bakasım geliyo bu fotorofı pcden yazdırdım odama asıcam..baktıkça onları hayal edicem...keşke hep böyle olsalar..hiç ayrılmaslar nekaa güzel olur..ama yok bizim senaristler illa bi mutluğun içine töbe töbe inşallah bundan sonra aşk başalr..gerçei 93.bölümde demişler AMA izleyip görücez...dünyanın en çok yakışan çifti...... Laughing Laughing Laughing
    yeterki_gül
    yeterki_gül
    Hatice Harbi Fan
    Hatice Harbi Fan

Mesaj tarafından yeterki_gül Salı Mayıs 18, 2010 3:24 pm

hayat zor yeğen demiş ki:eved sankim bebek değişmiş gibi...ama yinede çok tatlı yerm ben onu...yaaa fotoyo baktıkca bakasım geliyo bu fotorofı pcden yazdırdım odama asıcam..baktıkça onları hayal edicem...keşke hep böyle olsalar..hiç ayrılmaslar nekaa güzel olur..ama yok bizim senaristler illa bi mutluğun içine töbe töbe inşallah bundan sonra aşk başalr..gerçei 93.bölümde demişler AMA izleyip görücez...dünyanın en çok yakışan çifti...... Laughing Laughing Laughing

artık bundan sonra daa kavga ettirir veyaa boşandırırsalar vallahiiii izleyiciler ayağa kalkar bu ne kardeşim diyee haklılarda zatenn işn.. barışacaklar ve ayrılmayacaklarr..

evett en güzel yakışan çiftt çokkk yakışıyorlar birbirlerinee...
    H.SeNDiL
    H.SeNDiL
    Genel Moderatör
    Genel Moderatör

Mesaj tarafından H.SeNDiL Salı Mayıs 18, 2010 3:27 pm

Bu yorumu okuyun olabilirmi acaba?

Birsey soylicem. Surprizden bahsediliyor. (bu her ne surpriz hikmetiyse surpriz yumurta gibi)

Bebek baktigimiza gore resimlerde degismis. Tabi bebegi Ebruda daha once gordugune gore, yerine baska bir bebek konulmus olamaz, yoksa Ebru anlardi, ve kacirildi denilirdi ozetin basinda bebekle ilgili...

Ama birde soyle birsey var. Ya en basta doktor zaten onlara baska bir bebek verdiyse, yani okadar acaleyle bebegi dogum yapan diger ailenin yanina goturmus olabilirmi hani bolumunsonunda. Yani bebek ozetteki surpriz olabilirmi...

Bolum sonunda doktor kendi cocugunu Iskenderden alir, hastaneye gelir, o sizin bebeginiz degil, sizin bebeginiz Iskender buyugun elinde diyebilirmi
    Crying or Very sad

Sizce?
    yeterki_gül
    yeterki_gül
    Hatice Harbi Fan
    Hatice Harbi Fan

Mesaj tarafından yeterki_gül Salı Mayıs 18, 2010 3:29 pm

H.SaSmAz demiş ki:Bu yorumu okuyun olabilirmi acaba?

Birsey soylicem. Surprizden bahsediliyor. (bu her ne surpriz hikmetiyse surpriz yumurta gibi)

Bebek baktigimiza gore resimlerde degismis. Tabi bebegi Ebruda daha once gordugune gore, yerine baska bir bebek konulmus olamaz, yoksa Ebru anlardi, ve kacirildi denilirdi ozetin basinda bebekle ilgili...

Ama birde soyle birsey var. Ya en basta doktor zaten onlara baska bir bebek verdiyse, yani okadar acaleyle bebegi dogum yapan diger ailenin yanina goturmus olabilirmi hani bolumunsonunda. Yani bebek ozetteki surpriz olabilirmi...

Bolum sonunda doktor kendi cocugunu Iskenderden alir, hastaneye gelir, o sizin bebeginiz degil, sizin bebeginiz Iskender buyugun elinde diyebilirmi
    Crying or Very sad

Sizce?

ayyyy eliff ablaa böylee olma ihtimalii yüksek amaa lütfen böyle olmasın yeterr artık ebrunun acı çektiği bıraksınlardaa mutlu olsunlarr inş.. olmaz böyle bir şeyy vallaa kurt düştü şimdi içimeee... Crying or Very sad Crying or Very sad
    melek hatice
    melek hatice
    Hatice Harbi Fan
    Hatice Harbi Fan

Mesaj tarafından melek hatice Salı Mayıs 18, 2010 3:37 pm

yeterki_gül demiş ki:

Crying or Very sad

Sizce?

ayyyy eliff ablaa böylee olma ihtimalii yüksek amaa lütfen böyle olmasın yeterr artık ebrunun acı çektiği bıraksınlardaa mutlu olsunlarr inş.. olmaz böyle bir şeyy vallaa kurt düştü şimdi içimeee... Crying or Very sad Crying or Very sad
    senarislerin böyle bi şey yapacaklarını düşünmüyorum....senarisler şöyle bişey yapabilir....ebruyla bebeği kaçırabilir iskender açıkcası ben bu ışığı gördüm..yani iskender hem bebeği hemde ebruyu alır..filistine götürür...iskender bi anne ve bebeği ayıracağını düşünmüyorum...polata çiftte acı yaşatacak..ben iskonun yerinde olsam alırım ebru ve bebeği aronun yanına götürürüm ordanda filistin.....
    yeterki_gül
    yeterki_gül
    Hatice Harbi Fan
    Hatice Harbi Fan

Mesaj tarafından yeterki_gül Salı Mayıs 18, 2010 3:39 pm

hayat zor yeğen demiş ki:
    yeterki_gül demiş ki:

Crying or Very sad

Sizce?

senarislerin böyle bi şey yapacaklarını düşünmüyorum....senarisler şöyle bişey yapabilir....ebruyla bebeği kaçırabilir iskender açıkcası ben bu ışığı gördüm..yani iskender hem bebeği hemde ebruyu alır..filistine götürür...iskender bi anne ve bebeği ayıracağını düşünmüyorum...polata çiftte acı yaşatacak..ben iskonun yerinde olsam alırım ebru ve bebeği aronun yanına götürürüm ordanda filistin.....

yaaa birdahaki bölüm olsün iskenderr valla ölmesini istiyorum ha bire polatın başına iş açıyorr..
    melek hatice
    melek hatice
    Hatice Harbi Fan
    Hatice Harbi Fan

Mesaj tarafından melek hatice Salı Mayıs 18, 2010 3:43 pm

bencede ölsün artık...ama hiç sanmıyorum iskender ölsün muro dönsün...
    yeterki_gül
    yeterki_gül
    Hatice Harbi Fan
    Hatice Harbi Fan

Mesaj tarafından yeterki_gül Salı Mayıs 18, 2010 3:45 pm

hayat zor yeğen demiş ki:bencede ölsün artık...ama hiç sanmıyorum iskender ölsün muro dönsün...

muronun zaten dönmesi imkansız da iskender ölsün.....
    H.SeNDiL
    H.SeNDiL
    Genel Moderatör
    Genel Moderatör

Mesaj tarafından H.SeNDiL Salı Mayıs 18, 2010 4:25 pm

yeterki_gül demiş ki:
    hayat zor yeğen demiş ki:bencede ölsün artık...ama hiç sanmıyorum iskender ölsün muro dönsün...

muronun zaten dönmesi imkansız da iskender ölsün.....

Iskenderin bu sezon son. Musa bey ayrilacak diziden, anlasma bitti. Hem sonuda gorundu zaten. Son anda Ebrumuza yada Elife birsey yapmasa bari. Bunca zaman sonra mutlulugumuzu elimizden almasinlar lutfen What a Face

Muro ne alaka, oldu o coktan! Mad
    Gizli Özne
    Gizli Özne
    Hatice Aşıgı
    Hatice Aşıgı

Kullanıcı Puanı : 568

Mesaj tarafından Gizli Özne Salı Mayıs 18, 2010 4:34 pm

Kızlar bana bebek degişmiş gıbı gelmedı :s
    Hatice'm
    Hatice'm
    Moderatör
    Moderatör

Kullanıcı Puanı : 2565
    İş/Hobiler : çöpçü :D
    Lakap : Golden

Mesaj tarafından Hatice'm Salı Mayıs 18, 2010 4:38 pm

YARABBIM bu ne guzel bir ozet resmi boyle Crying or Very sad resmen aglamak istiyorum okadar duygulandim Crying or Very sad
    tombilli melegim kaçirilmami$ megersem Laughing ama kaçirila bilir sinyali vermi$ler Suspect
    okadar uzuldum ebrum aglayacak bu bolum diye ama insallah aglamayacak hoduk duzelmeye ba$lami$ mi ne ?? Mad Mad sanki resimde ebruya bakiyo ama tongue duzgun yerlere degil Surprised !!!
    Melegimin ismi hala yok kizlar bakin altini çiziyorum kizi deyip durmu$lar demekki o luzumsuz karinin ismi olmayacak 91.Bölüm Yorumları 676917 yani insallah 91.Bölüm Yorumları 932294 o aile saadeti ne guzel beee 91.Bölüm Yorumları 932294 ayy mutluluktan geberecem mi nee ?? 91.Bölüm Yorumları 431895
    bebi$ degi$mi$ mi ? teni beyazlami$ 91.Bölüm Yorumları 223241 (çama$ir suyu olabilir espirisi yapacam ama komik degil 91.Bölüm Yorumları 894354 91.Bölüm Yorumları 894354 )ama i$iktandir! tonti$imin yuz $ekli de degi$mi$ $imdi EBruma benzetti 91.Bölüm Yorumları Icon_biggrin heyyt be bu bolum super olacak 91.Bölüm Yorumları 932294
    yeterki_gül
    yeterki_gül
    Hatice Harbi Fan
    Hatice Harbi Fan

Mesaj tarafından yeterki_gül Salı Mayıs 18, 2010 4:39 pm

Gizli Özne demiş ki:Kızlar bana bebek degişmiş gıbı gelmedı :s

aynen banada değişmiş gibi gelmedi bence ebrunun kucağında gösterdiklerinde yüzünü çok sarmışlardı o yüzden daha tombiş geldi bize..Smile
    Gizli Özne
    Gizli Özne
    Hatice Aşıgı
    Hatice Aşıgı

Mesaj tarafından Gizli Özne Salı Mayıs 18, 2010 4:48 pm

Evet yoksa degişlmemeiş b dıkkatlı bakın ..
    Gizli Özne
    Gizli Özne
    Hatice Aşıgı
    Hatice Aşıgı

Mesaj tarafından Gizli Özne Salı Mayıs 18, 2010 4:54 pm

Su bırırnce resımde sankı polat bebegı annesıne verıyor gıbı çünkü ikinci fotograf korıdorda alıp bebegı annesınemı verdı acep Very Happy
    ~aksamguzelı~
    ~aksamguzelı~
    HaticeFan Grafiker
    HaticeFan Grafiker

Kullanıcı Puanı : 2009
    Lakap : Gezenti (=

Mesaj tarafından ~aksamguzelı~ Salı Mayıs 18, 2010 5:24 pm

Allah'ım hiç bu kadar dduygulu özet resmi olmamıştı.... 91.Bölüm Yorumları 898192 91.Bölüm Yorumları 898192 91.Bölüm Yorumları 898192
    Polatım seni ne kadar çok sevdiğimi bütün site bilir... 91.Bölüm Yorumları 894354 91.Bölüm Yorumları 894354 91.Bölüm Yorumları 894354 seviyim ya bu adamı... 91.Bölüm Yorumları 894354 91.Bölüm Yorumları 894354 91.Bölüm Yorumları 894354
    Allah'ım şükürler olsun sana yarabbim.... tonbiş prensesime bişey olmamışş ... şükür namazı kılıcam.. 91.Bölüm Yorumları 830728 lokumum,afyon lokumum benim... 91.Bölüm Yorumları 894354 91.Bölüm Yorumları 894354
    Yerim seni ben babasının kucağında nasıl güzelde dururmuş... bu bölüm ağlatıcaklar beni belli... 91.Bölüm Yorumları 898192 91.Bölüm Yorumları 898192
    Polat bi çiçek fln yaptırsın ebruya söyle odanın yarısı büyüklüğünde.... 91.Bölüm Yorumları 894354 91.Bölüm Yorumları 894354 kız hakketti polatım... bak seni seviyiken bana bu kıyağı yap... 91.Bölüm Yorumları 894354 91.Bölüm Yorumları 894354 91.Bölüm Yorumları 894354
    Bu polat az değil ha lokumumu ebrunun kucağına veriyorum bahanesiyle ebrunun omzunda kolu da seni gidi seni... 91.Bölüm Yorumları 894354 91.Bölüm Yorumları 894354
    Aslanım sende şöyle yola gel kolunu atmak değil 1 sn. bile karının yanından ayrılmazsın... 91.Bölüm Yorumları 830728 91.Bölüm Yorumları 894354
    Ebrum ya aşkım.. sanırım yelkenleri suya indirdi ama feda ettiğimiz yelken olsun polat ona bu gazla feribot alır... 91.Bölüm Yorumları 894354 91.Bölüm Yorumları 894354 ya da denizaltı fln... 91.Bölüm Yorumları 894354 91.Bölüm Yorumları 894354 91.Bölüm Yorumları 894354

Bu kadar güldüm ama bu bölüm baya ağlıcam herhalde.. ama mutluluktan..... 91.Bölüm Yorumları 898192 91.Bölüm Yorumları 898192

Forum Saati Cuma Kas. 08, 2024 3:25 pm