lütfen,sadece kendi düşüncelerinizi belirtin.İnsanların fikirleri üzerine tartışmaya girmeyin.Yanlış bir yazı oldugu takdirde gerekeni yapıyoruz,zaten.Burası kimseyi kötüleme veya savunma yeri degil.
+23
Света(Isik)
q:)ßr@
ebru_duru_alemdar
gül_pare
Gamzelim
haticee_
zeyneep67
Hatice'm
esmacik
KVP-ebru
y.gülü
yeterki_gül
~aksamguzelı~
ebrù_àlèmdàr
olasılıksız kısss
melek hatice
PIRLANTA
-YeLiZ-
ebrulim
qökçenN
H.SeNDiL
AşksınHaticem
zeynep
27 posters
Hatice Şendil-Necati Şaşmaz Hakkında Düşünceleriniz
zeynep- ADMİN
Kullanıcı Puanı : 3548
Lakap : Çatlak
olasılıksız kısss- Hatice hayranı
Kullanıcı Puanı : 86
İş/Hobiler : muhasebe
bu konu hakkında yorum yapmayacagım artık köprüler atılmış çoktan,işallah artık boyu boyuna huyu huyuna onu hakeden adam gibi bir adam çıkar karşısına.
Hatice'm- Moderatör
Kullanıcı Puanı : 2565
İş/Hobiler : çöpçü :D
Lakap : Golden
ortada boyle bir iliski kalmadigina gore baslik kapatilsa ?
Света(Isik)- Hatice Harbi Fan
Kullanıcı Puanı : 6172
Lakap : Tombis
Canim arkadaslarim ben cok guzel bir ruya gerdum...Kaltigimda inanamadimki boyle bir ruya gerdum...
Ben evde oturmus TV izliyerdum Magazin programi...Birde Flas Flas diye bir haber gestermeye basladilar...Polat Alemdari yani namidiyer Necati Sasmazi sevgilisiyle gece kulubunden cikarken geruntuledik...Bende kendi kendime dedimki simdi kesin bir manikenle falan yada o kiz diziye girecek bir kac bolum sonra...Merakla oturmus o haberi bekliyerdum,geldi catti o an o haberi gesteriyerlar...Necati cikiyer bir elinde anahtarla cep telefonu obur elide bir kizi tutuyer....Birde ne geriyim Haticeyle el el cikiyerlar gece kulubunden...Ben oturmus soktayim inanamiyerum gezlerime....Gazeticeler hemen soru soruyer neden sayin Hatice Sendil diziden cikti diye,Necatide cavap veriyer...Baska projelerde oynamak istedi bende saygi duyuyerum,gazeteci baska soru soruyer peki kiskanmiyermusun Hatice Sendil boyle bir rolle,nede olsan cesaret ister boyle bir rol oynamak...Haticeye bakar soyle diyer....Ben Haticeye guveniyerum diye cevap verdi...Gazeteci peki korkmiyermusunuz 2 vaka Beren Saat olucak diye Hatice cevap verdi arkadaslar her role saygi duymak lazim...Beren o rolu veriyerlar oda onu basariyla oyniyer....Ve birden gazetecinin gezu onlar yuzuklerine takiliyer...Ve hemen soru soruyer bu nezaman nisanlandiniz diye...Hatice cevap veriyer Kurtlar Vadisi setinde....Peki evlilik nezama?Necati cevap veriyer....Yaza dogru.....Ve arabaya binip gidiyerlar....
Uyandigimda ilk isim Allahim lutfen boyle bir sey olsun diye soyledim...
Ben evde oturmus TV izliyerdum Magazin programi...Birde Flas Flas diye bir haber gestermeye basladilar...Polat Alemdari yani namidiyer Necati Sasmazi sevgilisiyle gece kulubunden cikarken geruntuledik...Bende kendi kendime dedimki simdi kesin bir manikenle falan yada o kiz diziye girecek bir kac bolum sonra...Merakla oturmus o haberi bekliyerdum,geldi catti o an o haberi gesteriyerlar...Necati cikiyer bir elinde anahtarla cep telefonu obur elide bir kizi tutuyer....Birde ne geriyim Haticeyle el el cikiyerlar gece kulubunden...Ben oturmus soktayim inanamiyerum gezlerime....Gazeticeler hemen soru soruyer neden sayin Hatice Sendil diziden cikti diye,Necatide cavap veriyer...Baska projelerde oynamak istedi bende saygi duyuyerum,gazeteci baska soru soruyer peki kiskanmiyermusun Hatice Sendil boyle bir rolle,nede olsan cesaret ister boyle bir rol oynamak...Haticeye bakar soyle diyer....Ben Haticeye guveniyerum diye cevap verdi...Gazeteci peki korkmiyermusunuz 2 vaka Beren Saat olucak diye Hatice cevap verdi arkadaslar her role saygi duymak lazim...Beren o rolu veriyerlar oda onu basariyla oyniyer....Ve birden gazetecinin gezu onlar yuzuklerine takiliyer...Ve hemen soru soruyer bu nezaman nisanlandiniz diye...Hatice cevap veriyer Kurtlar Vadisi setinde....Peki evlilik nezama?Necati cevap veriyer....Yaza dogru.....Ve arabaya binip gidiyerlar....
Uyandigimda ilk isim Allahim lutfen boyle bir sey olsun diye soyledim...
donna_- Hatice hayranı
Kullanıcı Puanı : 9
hatice şendil&necati şaşmaz aşkı bitti.
sanıyorum yaş farkının da etkisi olabilir.belki necati hatice gibi birini kaldıramadı ama ayrılmadan önceki dönemde hatice çok iyi taşıyordu necati şaşmazı. ne oldu acaba.keşke ayrılmasalardı. acaba barışabilirler mi
hatice onca yaş farkına rağmen iyi sürdürdü, iyi taşıdı bence.
sanıyorum yaş farkının da etkisi olabilir.belki necati hatice gibi birini kaldıramadı ama ayrılmadan önceki dönemde hatice çok iyi taşıyordu necati şaşmazı. ne oldu acaba.keşke ayrılmasalardı. acaba barışabilirler mi
Hatice'm- Moderatör
Kullanıcı Puanı : 2565
İş/Hobiler : çöpçü :D
Lakap : Golden
bak bu yas farkini hiç dusunmemistim ? ama ben daha çok Neco beyin "ben hiç a$ik olmadim" lafi gibime geliyordonna_ demiş ki:hatice şendil&necati şaşmaz aşkı bitti.
neyse ne canim !! Hatice' mize daha iyileri layik
zeynep- ADMİN
genç,güzel,başarılı kadın dünya ona güzel. hem okumuş kültürlü bir bayen nihayetinde hatice şendil,neyin dogru neyin yanlış oldugunu anlayabilir.
En son zeynep tarafından Cuma Kas. 26, 2010 6:55 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Limonata- Hatice Harbi Fan
Kullanıcı Puanı : 4432
İş/Hobiler : iŞsiz =(
ben ikisi tarafından bitirildiğini düşünmüyorum..
sanki 3.kişilrin bi etkisi oldu
her ne yaşadılarsa bitti de ama ikisinede tebrik etmek istiyorumm
ne ilişkilerinin öncesinde ne de sonrasında birbileriyle ilgili ne iyi nede kötü cümle kullandılar
sanki 3.kişilrin bi etkisi oldu
her ne yaşadılarsa bitti de ama ikisinede tebrik etmek istiyorumm
ne ilişkilerinin öncesinde ne de sonrasında birbileriyle ilgili ne iyi nede kötü cümle kullandılar
hülya tuğlu- Hatice hayranı
Kullanıcı Puanı : 54
İş/Hobiler : öğrenci
Lakap : ebru hülya
malesef dizi aşkı gibi necati şaşmazın aşkıda yalanmış haticem mutlu olsun başka hiçbirşey istemem onu üzen beni üzer çünkü öyle bişşeydiki vadıye geldiğin deçok yorum yapmıştım herkes söylüyorki bukadında ne buluyorsun dediler bende onlaraiçtenliğini durustlüğünü tebesümünü ğüler yüzlülüğünü klısaca her şeyi onda buluyorum seni seviyorum ebruli@hülya
Bahadır- Hatice Aşıgı
Kullanıcı Puanı : 711
İş/Hobiler : Açıköğretim Lise
Lakap : Yok
ben çok yakıştıklarını düşünüyorum.Gerçek hayatta da beraberlermiş.Gerçekten uyumu süper olan bir çift.Umarım başka projelerde de görüşürler pana filmin.
zeynep- ADMİN
konu hakkında yorum yapmayı gerektirecek durum ortadan kalktıgı için,başlık kilit.