Hatice Şendil-Necati Şaşmaz  Hakkında Düşünceleriniz - Sayfa 4 Uyeol11

Join the forum, it's quick and easy

Hatice Şendil-Necati Şaşmaz  Hakkında Düşünceleriniz - Sayfa 4 Uyeol11

Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

+23
Света(Isik)
q:)ßr@
ebru_duru_alemdar
gül_pare
Gamzelim
haticee_
zeyneep67
Hatice'm
esmacik
KVP-ebru
y.gülü
yeterki_gül
~aksamguzelı~
ebrù_àlèmdàr
olasılıksız kısss
melek hatice
PIRLANTA
-YeLiZ-
ebrulim
qökçenN
H.SeNDiL
AşksınHaticem
zeynep
27 posters

Hatice Şendil-Necati Şaşmaz Hakkında Düşünceleriniz

zeynep
    zeynep
    ADMİN
    ADMİN

Kullanıcı Puanı : 3548
    Lakap : Çatlak

Hatice Şendil-Necati Şaşmaz  Hakkında Düşünceleriniz - Sayfa 4 Empty Geri: Hatice Şendil-Necati Şaşmaz Hakkında Düşünceleriniz

Mesaj tarafından zeynep C.tesi Ağus. 07, 2010 7:42 pm

lütfen,sadece kendi düşüncelerinizi belirtin.İnsanların fikirleri üzerine tartışmaya girmeyin.Yanlış bir yazı oldugu takdirde gerekeni yapıyoruz,zaten.Burası kimseyi kötüleme veya savunma yeri degil.
    olasılıksız kısss
    olasılıksız kısss
    Hatice hayranı
    Hatice hayranı

Kullanıcı Puanı : 86
    İş/Hobiler : muhasebe

Hatice Şendil-Necati Şaşmaz  Hakkında Düşünceleriniz - Sayfa 4 Empty Geri: Hatice Şendil-Necati Şaşmaz Hakkında Düşünceleriniz

Mesaj tarafından olasılıksız kısss Ptsi Ağus. 09, 2010 7:08 pm

bu konu hakkında yorum yapmayacagım artık köprüler atılmış çoktan,işallah artık boyu boyuna huyu huyuna onu hakeden adam gibi bir adam çıkar karşısına.
    Hatice'm
    Hatice'm
    Moderatör
    Moderatör

Kullanıcı Puanı : 2565
    İş/Hobiler : çöpçü :D
    Lakap : Golden

Mesaj tarafından Hatice'm Çarş. Ağus. 11, 2010 3:15 pm

ortada boyle bir iliski kalmadigina gore baslik kapatilsa ? pig
    Света(Isik)
    Света(Isik)
    Hatice Harbi Fan
    Hatice Harbi Fan

Kullanıcı Puanı : 6172
    Lakap : Tombis

Mesaj tarafından Света(Isik) Paz Ekim 10, 2010 7:29 am

Canim arkadaslarim ben cok guzel bir ruya gerdum...Kaltigimda inanamadimki boyle bir ruya gerdum...
    Ben evde oturmus TV izliyerdum Magazin programi...Birde Flas Flas diye bir haber gestermeye basladilar...Polat Alemdari yani namidiyer Necati Sasmazi sevgilisiyle gece kulubunden cikarken geruntuledik...Bende kendi kendime dedimki simdi kesin bir manikenle falan yada o kiz diziye girecek bir kac bolum sonra...Merakla oturmus o haberi bekliyerdum,geldi catti o an o haberi gesteriyerlar...Necati cikiyer bir elinde anahtarla cep telefonu obur elide bir kizi tutuyer....Birde ne geriyim Haticeyle el el cikiyerlar gece kulubunden...Ben oturmus soktayim inanamiyerum gezlerime....Gazeticeler hemen soru soruyer neden sayin Hatice Sendil diziden cikti diye,Necatide cavap veriyer...Baska projelerde oynamak istedi bende saygi duyuyerum,gazeteci baska soru soruyer peki kiskanmiyermusun Hatice Sendil boyle bir rolle,nede olsan cesaret ister boyle bir rol oynamak...Haticeye bakar soyle diyer....Ben Haticeye guveniyerum diye cevap verdi...Gazeteci peki korkmiyermusunuz 2 vaka Beren Saat olucak diye Hatice cevap verdi arkadaslar her role saygi duymak lazim...Beren o rolu veriyerlar oda onu basariyla oyniyer....Ve birden gazetecinin gezu onlar yuzuklerine takiliyer...Ve hemen soru soruyer bu nezaman nisanlandiniz diye...Hatice cevap veriyer Kurtlar Vadisi setinde....Peki evlilik nezama?Necati cevap veriyer....Yaza dogru.....Ve arabaya binip gidiyerlar....

Uyandigimda ilk isim Allahim lutfen boyle bir sey olsun diye soyledim...
    donna_
    donna_
    Hatice hayranı
    Hatice hayranı

Kullanıcı Puanı : 9

Mesaj tarafından donna_ Perş. Ekim 14, 2010 6:54 am

hatice şendil&necati şaşmaz aşkı bitti.
    sanıyorum yaş farkının da etkisi olabilir.belki necati hatice gibi birini kaldıramadı ama ayrılmadan önceki dönemde hatice çok iyi taşıyordu necati şaşmazı. ne oldu acaba.keşke ayrılmasalardı. acaba barışabilirler mi

hatice onca yaş farkına rağmen iyi sürdürdü, iyi taşıdı bence.
    Hatice'm
    Hatice'm
    Moderatör
    Moderatör

Kullanıcı Puanı : 2565
    İş/Hobiler : çöpçü :D
    Lakap : Golden

Mesaj tarafından Hatice'm Perş. Ekim 14, 2010 11:18 am

donna_ demiş ki:hatice şendil&necati şaşmaz aşkı bitti.
    sanıyorum yaş farkının da etkisi olabilir.belki necati hatice gibi birini kaldıramadı ama ayrılmadan önceki dönemde hatice çok iyi taşıyordu necati şaşmazı. ne oldu acaba.keşke ayrılmasalardı. acaba barışabilirler mi

hatice onca yaş farkına rağmen iyi sürdürdü, iyi taşıdı bence.
    bak bu yas farkini hiç dusunmemistim ? Hatice Şendil-Necati Şaşmaz  Hakkında Düşünceleriniz - Sayfa 4 775303 ama ben daha çok Neco beyin "ben hiç a$ik olmadim" lafi gibime geliyor
    neyse ne canim !! Hatice' mize daha iyileri layik Hatice Şendil-Necati Şaşmaz  Hakkında Düşünceleriniz - Sayfa 4 274318
    zeynep
    zeynep
    ADMİN
    ADMİN

Mesaj tarafından zeynep Perş. Ekim 14, 2010 2:06 pm

genç,güzel,başarılı kadın dünya ona güzel. hem okumuş kültürlü bir bayen nihayetinde hatice şendil,neyin dogru neyin yanlış oldugunu anlayabilir.

En son zeynep tarafından Cuma Kas. 26, 2010 6:55 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
    Limonata
    Limonata
    Hatice Harbi Fan
    Hatice Harbi Fan

Kullanıcı Puanı : 4432
    İş/Hobiler : iŞsiz =(

Mesaj tarafından Limonata Perş. Ekim 14, 2010 2:12 pm

ben ikisi tarafından bitirildiğini düşünmüyorum..
    sanki 3.kişilrin bi etkisi oldu Sad
    her ne yaşadılarsa bitti de ama ikisinede tebrik etmek istiyorumm
    ne ilişkilerinin öncesinde ne de sonrasında birbileriyle ilgili ne iyi nede kötü cümle kullandılar cyclops
    hülya tuğlu
    Hatice hayranı
    Hatice hayranı

Kullanıcı Puanı : 54
    İş/Hobiler : öğrenci
    Lakap : ebru hülya

Mesaj tarafından hülya tuğlu Perş. Ekim 21, 2010 10:48 am

malesef dizi aşkı gibi necati şaşmazın aşkıda yalanmış haticem mutlu olsun başka hiçbirşey istemem onu üzen beni üzer çünkü öyle bişşeydiki vadıye geldiğin deçok yorum yapmıştım herkes söylüyorki bukadında ne buluyorsun dediler bende onlaraiçtenliğini durustlüğünü tebesümünü ğüler yüzlülüğünü klısaca her şeyi onda buluyorum seni seviyorum ebruli@hülya
    Bahadır
    Hatice Aşıgı
    Hatice Aşıgı

Kullanıcı Puanı : 711
    İş/Hobiler : Açıköğretim Lise
    Lakap : Yok

Mesaj tarafından Bahadır C.tesi Ekim 23, 2010 12:27 pm

ben çok yakıştıklarını düşünüyorum.Gerçek hayatta da beraberlermiş.Gerçekten uyumu süper olan bir çift.Umarım başka projelerde de görüşürler pana filmin.
    zeynep
    zeynep
    ADMİN
    ADMİN

Mesaj tarafından zeynep Paz Kas. 28, 2010 5:28 pm

konu hakkında yorum yapmayı gerektirecek durum ortadan kalktıgı için,başlık kilit.

Forum Saati Cuma Kas. 08, 2024 5:14 pm