+23
Света(Isik)
q:)ßr@
ebru_duru_alemdar
gül_pare
Gamzelim
haticee_
zeyneep67
Hatice'm
esmacik
KVP-ebru
y.gülü
yeterki_gül
~aksamguzelı~
ebrù_àlèmdàr
olasılıksız kısss
melek hatice
PIRLANTA
-YeLiZ-
ebrulim
qökçenN
H.SeNDiL
AşksınHaticem
zeynep
27 posters
Hatice Şendil-Necati Şaşmaz Hakkında Düşünceleriniz
melek hatice- Hatice Harbi Fan
Kullanıcı Puanı : 2078
İş/Hobiler : ,gezmek,sohbet etmek,sinemaya gitmek..
Lakap : asii kızzz
haberin resmi bu haberi şebnem özcan yapmış kadın kafayı haticeyle bozmuş resmen necatiye çok kızıyorum bu haberler yüzünden
ebrù_àlèmdàr- Hatice Aşıgı
Kullanıcı Puanı : 536
İş/Hobiler : hala ogrenci
Lakap : Golden elma
yaa nasil bir dedikodu bu yaa daha gerçek olup olmadigini bile anlamadim bir haticenin agzindan evet bi necatini agzindan hayir anlamadim gitti bence vadiye zarar vermemek için yapiyorlardir yani insallah haberler için tesekkurler melek !!
ya aslında buna benzer bissürü haber var arkadaşım hatice ablayı çok yakından takip ettiği için bende ondan öğreniyorum ama büyük ihtimalle haticenin üzerinden reklam yapıyolar ellerinde mazeme kalmamış gündem yaratmak için tek şansları hatice onlarda bu şansı çok güzel kullanıyolar
PIRLANTA- Hatice hayranı
Kullanıcı Puanı : 10
burcu demiş ki:necati şaşmaz 'ı hiç bir zaman hatice'nin yanına yakıştıramadım ben.yani adam nasıl denir biraz neyse, şöyle herşeyi belli bir yaştan sonra tadmaya başlamış.kurtlar vadisinin ilk yılında show haberde çıkmıştı kendisi adam tamamen dogu şivesi ile konuşuyordu.kurdugu cümlerlerden hiçbirşey anlamamıştım,şiveden dolayı değil anlam bütünlüğü açısından tam olarak ne söylemek istediğini anlayamamıştım.yani adam 30 yaşında birçok şeyi tadmaya başlamış,ondandır sanırım 90'lı yılların ucuz pop şarkıcıları gibi ben hiç aşık olmadım nidaları ile genç kızları tavlama çabaları.
ama hatice öyle değil,kız ege de büyümüş.oturmasını,kalkmasını,konuşmasını iyi biliyor.
.
merhabalar
dusuncelerine saygi duyuyorum
yalniz biraz yanildigini soylemek istiyorum
necati sasmaz sonradan gorme filen degil
kanada da universite bitirmis 6 sene amerika da yasamis
yani hic birsey ormemis cahil biri degil
vallahi bilmiyorum ben yakistiklaini dusunuyorum benim dusuncem bu
Kurtlar Vadisi’nin ‘Polat Alemdar’ı Necati Şaşmaz’ın adı 2 yıl önce dizide rol alan Nefise Karatay ile aşk dedikodusuna karışmıştı. İkili, bir tekstil firmasının kataloğuna poz vermişti.
Necati Şaşmaz’a şimdi de dizide eşini oynayan (Ebru), sevgilisi Hatice Şendil ile yeni bir ürünün yüzü olması teklif edildi. Ama Necati Şaşmaz reddetti.
Necati Şaşmaz’a şimdi de dizide eşini oynayan (Ebru), sevgilisi Hatice Şendil ile yeni bir ürünün yüzü olması teklif edildi. Ama Necati Şaşmaz reddetti.
keşke evet deseydi ne güzel olurdu adam resmen saklıyo kızı yaaaa e tabi böyle güzelliği kimse görsün istemiyo
ebrù_àlèmdàr- Hatice Aşıgı
Kullanıcı Puanı : 536
İş/Hobiler : hala ogrenci
Lakap : Golden elma
niye bu sir anlamiyorum ke$ke kabul etseymi$ nefiseyle kabul etmi$ çunku gerçekten çikmami$lar ama hatice yi sakliyo demeki gerçekten sevgililer ...
saklamasinlaar artik evlenmelerini istiyorum
saklamasinlaar artik evlenmelerini istiyorum
AşksınHaticem- Moderatör
Kullanıcı Puanı : 2265
İş/Hobiler : Mühendis
Lakap : Hatice Şendil Aşığı
necati abi hatice ablayla bence yuva kurmayı düşünüyor yani çok ciddi bir ilişkileri var bundandır ki diğerleri ile yaptıklarını haticesi ile yapmaz boşuna beklemiyelim...Haticesini pamuklara sarmış saklıyor
yeterki_gül- Hatice Harbi Fan
Kullanıcı Puanı : 1129
hatice ile necatinin gerçekte sevgili olduklrı kesin mi çok merak ediyorumm inş... öyledirr...
zeynep- ADMİN
Kullanıcı Puanı : 3548
Lakap : Çatlak
yeterki_gül demiş ki:hatice ile necatinin gerçekte sevgili olduklrı kesin mi çok merak ediyorumm inş... öyledirr...
kesin hayatım,çünkü necati şaşmaz bundan önce hakkında aşk dedikodusu çıktıgı zaman önce inkar eder sonra da dava açardı haberi yazan yazarlara.ama bu sefer yalanlama olmadı,bir kere de muhabirler direk sordu hatice hanımla sevgili misiniz? diye,cevap vermeden gülümsedi muhabire.
tabi biz ondan erkek gibi kızın kolundan tutup bu benim sevgilim demesini bekliyoruz ama sanırım bunu necati'den çok hatice istemiyor.necati için çok söylendi işte senaristin kardeşi diye,bu seferde şaşmazların gelini diye haberleree maal vermemek için şimdilik saklıyorlar.ama ilişkinin ciddi oldugunu yüksel aytug'da bu ilişki evlilik arafesinde diyerek yazmıştı bundan bir iki ay önce.
~aksamguzelı~- HaticeFan Grafiker
Kullanıcı Puanı : 2009
Lakap : Gezenti (=
ay hadi inşallah varya artık düğün günü toplanır basarız nikahı biz olmadan olmaz biz neler yaptık sizin için diyeeeee allahım ağlarız herhalde hepimiz.zeynep demiş ki:yeterki_gül demiş ki:hatice ile necatinin gerçekte sevgili olduklrı kesin mi çok merak ediyorumm inş... öyledirr...
kesin hayatım,çünkü necati şaşmaz bundan önce hakkında aşk dedikodusu çıktıgı zaman önce inkar eder sonra da dava açardı haberi yazan yazarlara.ama bu sefer yalanlama olmadı,bir kere de muhabirler direk sordu hatice hanımla sevgili misiniz? diye,cevap vermeden gülümsedi muhabire.
tabi biz ondan erkek gibi kızın kolundan tutup bu benim sevgilim demesini bekliyoruz ama sanırım bunu necati'den çok hatice istemiyor.necati için çok söylendi işte senaristin kardeşi diye,bu seferde şaşmazların gelini diye haberleree maal vermemek için şimdilik saklıyorlar.ama ilişkinin ciddi oldugunu yüksel aytug'da bu ilişki evlilik arafesinde diyerek yazmıştı bundan bir iki ay önce.
PIRLANTA- Hatice hayranı
Kullanıcı Puanı : 10
bakin necati sasmaz ne demis bir roportajinda
Dizide evleneceğiniz Ebru karakterini canlandıran Hatice Şendil'in sevgiliniz olduğu yönünde iddialar var. Doğru mu?
Ben hayatımda hiç aşk yaşamadım. Ama yaşamayacağım demedim. Kader inşallah bana bir gün yaşatır.
bencede kesinlesti aralarinda birsey var
yalniz nefiseyle de aralarinda bisey vardi bence
nefisenin ozel hayati duzgun oldugu icin onu secmisti o zamanlar
aslinda o reklam i cagla sikel le yapmasi gerekirken cagla yi begenmemisti cok fazla sevgili degistiren biri oldugu icin
Dizide evleneceğiniz Ebru karakterini canlandıran Hatice Şendil'in sevgiliniz olduğu yönünde iddialar var. Doğru mu?
Ben hayatımda hiç aşk yaşamadım. Ama yaşamayacağım demedim. Kader inşallah bana bir gün yaşatır.
bencede kesinlesti aralarinda birsey var
yalniz nefiseyle de aralarinda bisey vardi bence
niye bu sir anlamiyorum ke$ke kabul etseymi$ nefiseyle kabul etmi$ çunku gerçekten çikmami$lar ama hatice yi sakliyo demeki gerçekten sevgililer ...
nefisenin ozel hayati duzgun oldugu icin onu secmisti o zamanlar
aslinda o reklam i cagla sikel le yapmasi gerekirken cagla yi begenmemisti cok fazla sevgili degistiren biri oldugu icin
H.SeNDiL- Genel Moderatör
Kullanıcı Puanı : 3338
Lakap : Gamsız
Gladio Galasina eger birlikte olmasalar, enazindan bir yanyana gelirlerdi, rol arkadasi olarak hic degilse. Onu gectim, diyelimki senaryonun akibeti icin konusmicaklar falan filan diye yasak geldi, o galada ayni sirada tum oyuncular otururken, Hatice abla ayri oturuyordu, orda ilgi cekmek istemiyorsan ayni siraya otururlardi ozaman. Hatta dikkatinizi cekerim bir resim varki cok ilgi cekti. Necati donup Haticeyi ariyor (Yalilarda davetleri hic soylemiyorum bile ) Ask var ask Allah tamamina erdirsin inshallah
bide kv ırak flimde hatice abla oynuyacakmış galiba ama son anda bi değişiklik olmuş galiba nedenini bulamadım
iyi kide oynamamış yoksa pusuda bu kadar çok göremezdik
iyi kide oynamamış yoksa pusuda bu kadar çok göremezdik
ben onarın ağzından duymadan inanamıyorum ama inş.. dediğiniz gibidir....
hatice abla medyatik programında söylemişti doğru yani
çok merak ediyorum biz seni uzaktan o kadr çok seviyoruz ki sevimize kelimeler yetmiyor acaba senin yakınında olanlar sana dokunanlar seninle konuşanlar sana karşı nasıllar acaba dilleri tutuluyor mu bilmek isterdim:( yeni sezon başladığında siz uğur dündarın programına konuk olmuştunuz necati şaşmaz hatice şendil gürkan uygun ve musa uzunlar fark ettimde necati şaşmaz siz yanınızdayken çok rahat konuşamadı münevveri bile nebahat yaptı ama siz yanında olmayınca çok rahat konuşuyor bi insan sevgilisinin yanında rahat konuşamaz yanlış kelimeler söylerim diye korkar ben kendimden biliiyorum zaten necati şaşmazda iki kelimeyi bir araya getiremedi sen konuşurken necati şaşmazın mimiklerine dikkat ettimde küçük bi tebessüm gördüm medyatik programına da zaten seti bahane edip çıkmadı ama tel bağlandısın yine aynıydı konuşamadı şunanladım sizin yakınınızda olanlar böyle yapıyorlarsa biz napardık acabaa
y.gülü- Hatice Aşıgı
Kullanıcı Puanı : 554
İş/Hobiler : öğrenci
ayy bencede var bişeyler hadi hayırlısı bakalımm
inş.. dediğiniz gibi vardır bir şeyler....
-YeLiZ-- Hatice Aşıgı
Kullanıcı Puanı : 690
İş/Hobiler : Hukuk
Umarim dizideki gibi gercektete onlari es olarak goruruz cok yakisyolar...
valla neco hatice aşık olduğunu söylemedikçe evlenmezler diye düşünüyorum inşallah bir neco haticeyide alır söyler işte benim AŞIK OLDUĞUM KIZZZZ DİYE ama heraşde ancak rüyamızda görürüzzz
KVP-ebru- Hatice hayranı
Kullanıcı Puanı : 6
birbirlerine yakisiyolar onlari kurtlar vadisinde es olarak izlemek cok guzel.
esmacik- Hatice hayranı
Kullanıcı Puanı : 1
burcu demiş ki:necati şaşmaz 'ı hiç bir zaman hatice'nin yanına yakıştıramadım ben.yani adam nasıl denir biraz neyse, şöyle herşeyi belli bir yaştan sonra tadmaya başlamış.kurtlar vadisinin ilk yılında show haberde çıkmıştı kendisi adam tamamen dogu şivesi ile konuşuyordu.kurdugu cümlerlerden hiçbirşey anlamamıştım,şiveden dolayı değil anlam bütünlüğü açısından tam olarak ne söylemek istediğini anlayamamıştım.yani adam 30 yaşında birçok şeyi tadmaya başlamış,ondandır sanırım 90'lı yılların ucuz pop şarkıcıları gibi ben hiç aşık olmadım nidaları ile genç kızları tavlama çabaları.
ama hatice öyle değil,kız ege de büyümüş.oturmasını,kalkmasını,konuşmasını iyi biliyor.
.
aslında haticeyle necati yakışıyomu yakışmıyomu beni ilgilendirmiyor birbirlerini begenmısler kendi tercihleri.. ama insan doğu şivesiyle konuşuyor diye sonradan görme egede büyüdü die gorgulu ilan edilmez sanırım, 1 programa bakarakda ınsanları yargılamak ne kadar dogrudur tartısılır. kaldıkı anlam butunlugu olmasada olsada her ınsanın soyledıklerınde amlamak ıstersenız bısey bulursunuz.
hem bence bazen aptalca davranmak, sacmalamak okan bayulgenın de dedıgı gıbı guzeldır...
(bu arada ben necatı sasmaz hayranı falanda degılım)
zeynep- ADMİN
Kullanıcı Puanı : 3548
Lakap : Çatlak
işte,
ebru ve polat;
işte,
necati ve hatice;
aradaki fark bariz,valla ikisini de tebrik ediyorum.bir ikinci resimdeki aşka bakın bir de birinci resimdeki resmiyete,ikisi de büyük oyuncu vesselam
bayıldım,bayıldım bu resme ilk defa necati şaşmaz ve hatice şendil olarak gördük onları.daha önce star habere katıldılar ama bu resimdeki gibi dogal halleriyle degil.burda çok dogallar,çok güzeller.haticemmmmm hele yakmış resmen bu kıza gülmek çok yakışıyor.
o zaman demet akalından ''evli,mutlu,çocuklu'' şarkısı benden genç çiftimize gelsin
ebru ve polat;
işte,
necati ve hatice;
aradaki fark bariz,valla ikisini de tebrik ediyorum.bir ikinci resimdeki aşka bakın bir de birinci resimdeki resmiyete,ikisi de büyük oyuncu vesselam
bayıldım,bayıldım bu resme ilk defa necati şaşmaz ve hatice şendil olarak gördük onları.daha önce star habere katıldılar ama bu resimdeki gibi dogal halleriyle degil.burda çok dogallar,çok güzeller.haticemmmmm hele yakmış resmen bu kıza gülmek çok yakışıyor.
o zaman demet akalından ''evli,mutlu,çocuklu'' şarkısı benden genç çiftimize gelsin