İNŞALLAH...ebru_duru_alemdar demiş ki:umarım haber doğrudur.haticeyi beyaz gelinlikle düşünüyorumda aynı bi perikızı gibi.inşallah evlenirlerrrrr.
+19
Gamzelim
sena
melike05
-YeLiZ-
derebag
haticee_
y.gülü
Gizli Özne
melek hatice
~aksamguzelı~
Света(Isik)
Kadir Kavri
Hatice'm
H.SeNDiL
emila
q:)ßr@
AşksınHaticem
yeterki_gül
zeynep
23 posters
Eylül de Dügün Var
yeterki_gül- Hatice Harbi Fan
Kullanıcı Puanı : 1129
Geri: Eylül de Dügün Var
neml- Hatice hayranı
Kullanıcı Puanı : 34
nasıl yani ben bir şey anlamadım arkadaşlar hatice ve necati ayrılmışlarmı ? ayrılmamışlar mı ?
çoğu kişi ayrılmadılar evlilik için hatice şendil diziden çıktı diyor...bir kısımda ayrıldılar diyor ama bizim duyduğumuz yerler güvenli onlar ayrılmadılar diyor..bakalımmneml demiş ki:nasıl yani ben bir şey anlamadım arkadaşlar hatice ve necati ayrılmışlarmı ? ayrılmamışlar mı ?
neml- Hatice hayranı
E ne diyelim hayırlısı ama ne yalan söylüyeyim ben ikisini yakıştırıodum
ben de ayrılmadıklarını ve diziden de düğün için çıktığını varsayanlardan olayım
varsayım diyorum çünkü ne hatice şendil nede necati şaşmaz bu ilişkiyi bile doğrulamadılar kaldı ki evlenecekleri haberlerini doğrulasınlar
neyse hatice şendil necati şaşmaz olsun yada olmasın daha yaşı çok genç ve kendine yakışanı bulacaktır ama ne yazıkki necati şaşamaz için aynı şeyi söyleyemiyeceğim çünkü yaşı geldi de geçio bile hatice şendil gibi duru bir güzelliği kaçırmasın kaçırırsada bir daha zor bulur benden sölemesi
ben de ayrılmadıklarını ve diziden de düğün için çıktığını varsayanlardan olayım
varsayım diyorum çünkü ne hatice şendil nede necati şaşmaz bu ilişkiyi bile doğrulamadılar kaldı ki evlenecekleri haberlerini doğrulasınlar
neyse hatice şendil necati şaşmaz olsun yada olmasın daha yaşı çok genç ve kendine yakışanı bulacaktır ama ne yazıkki necati şaşamaz için aynı şeyi söyleyemiyeceğim çünkü yaşı geldi de geçio bile hatice şendil gibi duru bir güzelliği kaçırmasın kaçırırsada bir daha zor bulur benden sölemesi
AşksınHaticem- Moderatör
Kullanıcı Puanı : 2265
İş/Hobiler : Mühendis
Lakap : Hatice Şendil Aşığı
- Post n°130
neml demiş ki:E ne diyelim hayırlısı ama ne yalan söylüyeyim ben ikisini yakıştırıodum
evet neco hayatının hatasını yapmak üzere Hatice Şendil Gibi Kaşıkçı Elması Kıymetindeki Birini elinden Kaçırmak Üzere Gönlünün Güzelliği Duruluğu Yüzüne Yansımış Birisi Hatice Abla ahlak,namus,terbiye gibi değerleri hala üzerinde bulunduran ve bu değerlerden asla taviz vermeyen birisi Umarım Neconun rüyasına bir ak sakallı dede girip geç olmadan doğru yolu gösterir ve Hatice Şendil ellerinden kaçıp gitmez çünkü eminim yıllar sonra çok çok pişman olucak
Ben Hatice Ablama Çok Dua Ediyorum Umarım Hakkından Hayırlısı Neyse Onu Yaşar
neml- Hatice hayranı
gerçekten ister necatiyle ister başka biriyle fark etmez önemli olan haticenin mutluluğu hayırlısı demekten başkada bir şey gelmıo zaten elimizden
ama necati şaşmazla evlenmesini istermiydim evt isterdim ama bunun benim isteğim ile gerçekleşmeyeceğinin de ne yazık ki farkındayım
ama necati şaşmazla evlenmesini istermiydim evt isterdim ama bunun benim isteğim ile gerçekleşmeyeceğinin de ne yazık ki farkındayım
Black Diamond- Hatice Harbi Fan
Kullanıcı Puanı : 3143
Lakap : Haşin
- Post n°132
İNŞALLAH...darisi ba$imiza
Gizli Özne- Hatice Aşıgı
Kullanıcı Puanı : 568
- Post n°133
İçimdeki ''SeS'' ayrılmadılar dıyor .. Ne bılıyım eger Eylulde nıkah olmaz'sa anlarız ..Ama lokantada Elinde telefon çok mutluydu bılmıyorm BEkleyıp görecegız .. Vadıde aşkları yarım kaldı normalde tamamlansa ..
aynen.. banada ayrılmadılar gibi geliyor inş.. öyledir.. inş.. evlendiklerini görürüz...
doğa_eser- Hatice hayranı
Kullanıcı Puanı : 26
İş/Hobiler : Mühendis
- Post n°135
Onlar için hayırlısı ne ise o olsun demek düşer.Ama ben evlenecekleri konusunda olumlu düşünmüyorum.Onlarla ilgili haberler çıktı ve haberlerde her iki ihtimalde vardı.Gerçekten ayrılmamış olsalardı acaba Ebru karakteri böyle arabada patlatılırmıydı diye düşünmeden edemiyorum.Belki evlilikden sonra dizide kalmasını uygun bulmamış olabilir(ler) ama en azından ayrılma böyle olurmuydu? Bu konuda şüphelerim var...
melek hatice- Hatice Harbi Fan
Kullanıcı Puanı : 2078
İş/Hobiler : ,gezmek,sohbet etmek,sinemaya gitmek..
Lakap : asii kızzz
- Post n°136
bence evlenmesinler hatice daha iyilerine layık..
sena- Hatice Harbi Fan
Kullanıcı Puanı : 3378
- Post n°137
Ya ayrılıp ayrılmadıklarını bilmiyorum .Ama inşallah ayrılmamışlarıdr.Eğer ayrılmadılarsa evlenmelerini çok isterimm
melike05- Hatice hayranı
Kullanıcı Puanı : 150
İş/Hobiler : üniversite,gezmek,sohbet etmek,
Lakap : şirinnnn
- Post n°138
inş...evlenrler çok yakışıyolar..
zeynep- ADMİN
Kullanıcı Puanı : 3548
Lakap : Çatlak
- Post n°139
Bu konu hakkında taraflardan net bir açıklam gelmedigi için konu kilit.