+11
Hatice'm
sena
~aksamguzelı~
melek hatice
-YeLiZ-
haticee_
yeterki_gül
zeyneep67
Kadir Kavri
Света(Isik)
zeynep
15 posters
KVP 92. Bölüm Yorumları
Kadir Kavri- Hatice Aşıgı
Kullanıcı Puanı : 1116
- Post n°126
Geri: KVP 92. Bölüm Yorumları
Ölür'mü,Ölmez'mi Demesi Beni Korkutuyor
Света(Isik)- Hatice Harbi Fan
Kullanıcı Puanı : 6172
Lakap : Tombis
- Post n°127
kadir yeter ya lutfen......yeteri kadar merak icindeyiz birde sen yapma.....
-YeLiZ-- Hatice Aşıgı
Kullanıcı Puanı : 690
İş/Hobiler : Hukuk
Kadir Kavri demiş ki:
Bilmiyorum,Ama İçimden Ses Böyle Diyor Ayrıca İskender Büyük Ölecek Diyen Kişi,Ebru Ölecek'de Bu Bölüm Ölürmü Onu Bilmiyoruz Dedi...
Ya Iskenderin olecegini herkez tahmin edebilir Kadir cunku iskender vadesini doldurdu ve polatinda sabri tasti yani yakinda hakki rahmetine kavusacaktir ama Ebrunun olmesi icin bi neden yok hem yeni anne oldu ve polatlada bariscaklarinin sinyallerini de almisken oldurmezler ben ihtimal vermiyor.
H.SeNDiL- Genel Moderatör
Kullanıcı Puanı : 3338
Lakap : Gamsız
- Post n°129
Fragmani izledim, guzel olmus, ozellikle Ebrumun fragmanda, hemde spor kiyafetlerle kacma sahneleri cok guzel...
Iskender bu bolum olecek. Olmicekte ne olacak, Polat onu ghelecek bolumde asacak olsa, Ebruya birsey yapamamis, yada birsey yapmissa bile sadece zarar vermis olabilir. Ne yani karisina birsey olmus olsa, Allah korusun, o birakip Iskenderin pesindenmi kosacak. HAYIR. Bence Iskender Ebru ve bebegi gormicektir bile.
Gordugunu gibi Ebru bir merdivenden kaciyor. Hastanede oyle merdivenler yok. Ihtiyarlarin yanindaysa, Iskender bunu ya heryer dinlendigi icin duyacak, yada Ihtiyarlarin icinde Iskenderin adami var, ki Ihtiyarlar Ebru ve Elifi koruma altina aldiysa, okadar kolayda birakmaz.
Iskender inshallah Polata telefonda nispet yapmak icin oyle soyluyordur
Iskender bu bolum olecek. Olmicekte ne olacak, Polat onu ghelecek bolumde asacak olsa, Ebruya birsey yapamamis, yada birsey yapmissa bile sadece zarar vermis olabilir. Ne yani karisina birsey olmus olsa, Allah korusun, o birakip Iskenderin pesindenmi kosacak. HAYIR. Bence Iskender Ebru ve bebegi gormicektir bile.
Gordugunu gibi Ebru bir merdivenden kaciyor. Hastanede oyle merdivenler yok. Ihtiyarlarin yanindaysa, Iskender bunu ya heryer dinlendigi icin duyacak, yada Ihtiyarlarin icinde Iskenderin adami var, ki Ihtiyarlar Ebru ve Elifi koruma altina aldiysa, okadar kolayda birakmaz.
- Post n°130
H.SaSmAz demiş ki:Fragmani izledim, guzel olmus, ozellikle Ebrumun fragmanda, hemde spor kiyafetlerle kacma sahneleri cok guzel...
Zannetmiyorum,İskender'in Telefonla Konuşmasını
-YeLiZ-- Hatice Aşıgı
Kullanıcı Puanı : 690
İş/Hobiler : Hukuk
Elife katiliyorum Iskender Ebruya zarar veremeyecek cunku fragmanin son sahnesinde polat kursunlara karsi Iskendre dogru yurudugunde iskenderin yuzunde korku var di vee eger ebruya bisey olsa yada elife, polat birakip gitmez, bence polat ebruyu bulamamanin sniriyle oyle Iskendere sinirli bisekilde yuruyor ve Iskenderi aldiktan sonra ebrunun guvende oldugunu ogreniyor.
- Post n°132
-YeLiZ- demiş ki:Elife katiliyorum Iskender Ebruya zarar veremeyecek cunku fragmanin son sahnesinde polat kursunlara karsi Iskendre dogru yurudugunde iskenderin yuzunde korku var di vee eger ebruya bisey olsa yada elife, polat birakip gitmez, bence polat ebruyu bulamamanin sniriyle oyle Iskendere sinirli bisekilde yuruyor ve Iskenderi aldiktan sonra ebrunun guvende oldugunu ogreniyor.
İnşallah Dediğin Çıkar...
haticee_- ADMİN
Kullanıcı Puanı : 3683
kadir bişeyi 40 sefer sen olurmus eyer diziden çıkarsa senın yüzünde
haticee_- ADMİN
arkadaşlar bin kerede desem kadire inanlar kadire inansın umrumda bil degil bakın iskendr bi kadını öldürmez
daha önce sevgilisini öldürdü ama ihanet yüzünde
ve ebrunun babsınada sözü var
ebru yaşlılardan çıkıcagını sanmıyorum kızlar
ama ihtimali varmıs bana mantıklı gelmıyor ....
daha önce sevgilisini öldürdü ama ihanet yüzünde
ve ebrunun babsınada sözü var
ebru yaşlılardan çıkıcagını sanmıyorum kızlar
ama ihtimali varmıs bana mantıklı gelmıyor ....
haticee_- ADMİN
zeynep demiş ki:ayy kızlar harbi bu kız ihtiyarlardan yüzde doksan ihtimalle,yüzde on da o adam ercü'nün arkadaşı onun için o eve gittiler.
ama arkadaş bile olsa ne diye ebru o eve gitsin,ya ihtiyarlardandır demi lütfen öyle olsun,bakın rica ediyorum polat zönkk olsun lütfen ya lütfen,nolurrr.
zeyno korumak amacıyla olamazmı
haticee_- ADMİN
zeynep demiş ki:
bay ve bayan tazmanya canavarları,ebru polat
ay iskoya bir iki tane çaksa keşke ebrum.saglamından bir iki tane geçirse ayy ne gülerim.şu kizin intikmını alsa bizim için,gerçi kazımcım sagolsun halletmişti o işi ama.
vala çakmasın aman sıkar ebrumun silahıda yoktur şimdi
ama böyle öldürmek amacıylaysa katnı bi tane çaksın sonra işkence etsın iskendere vala
haticee_- ADMİN
[quote="Hatice&Necati"]ya ben böyle şansın ebrum ercünün arkadaşına sığınmış adam ihtiyarlardan ve adam bence satmayacak ebru ve bebişini iskoya ehtiyar amcam alpere haber uçuruyor ebru benim yanımda diye veeeee bence isko polata konuşurken palavra sıkıyor çünkü yanında ebru ve elif yok dikkat ettiyseniz fragmanın sonuna doğru ebru ve annesi bir merdivenden iniyor ve o merdivenler ihtiyar amcanın villasının merdivenleri bence isko oraya varmadan ebru bebeği ve annesi ile kaçacak çünkü polat iskoya doğru eve gelirken iskonun yüzünde tırsmış bir ifede ver ebru ve elif elinde olsa okadar korkmaz
yaaaaaaaaaaaaa ebrumu ehtiyar çıkarmadılar bari ebru ve tonbişini isko ele geçiremesin zarar veremesin vallaha oydurmasınlar bana kendilerini ama korkmayın nazifoşun çığlıkları bana Ebruya birşey olmayacağını kanıtladı.çünkü fragmanda neyi gözümüze soksalar tersi çıkıyor aynı bebek mebek yok diyen ebrunun sesi gibi nazifoşun sesi [quote="yeterki_gül"]ok guzel bir kere
evet ebru ve elıf elınde degil palvra o da bulamadı polatında bulamadıgını bildigi için elımde diyor yalancı işte
yaaaaaaaaaaaaa ebrumu ehtiyar çıkarmadılar bari ebru ve tonbişini isko ele geçiremesin zarar veremesin vallaha oydurmasınlar bana kendilerini ama korkmayın nazifoşun çığlıkları bana Ebruya birşey olmayacağını kanıtladı.çünkü fragmanda neyi gözümüze soksalar tersi çıkıyor aynı bebek mebek yok diyen ebrunun sesi gibi nazifoşun sesi [quote="yeterki_gül"]ok guzel bir kere
evet ebru ve elıf elınde degil palvra o da bulamadı polatında bulamadıgını bildigi için elımde diyor yalancı işte
yeterki_gül demiş ki:fragmanı gördüm polat alpere ebrunun yerini bul diyor alperde buldum ebru ihtiyarlardan birinin evinde diyor.. yaşasınnnn ebru ihtiyarlardan ama şöyle bir şey var iskender diyorki kızın beni çok sevdi ben onun gerçek amcasıyım felan diyorr...kesin polattan önce buldu ebruyu.. birde hastanenin önünde çatışma çıkıyor...sonra polat yakışılıyı aranun yanına gönderiyor iskenderin yerini öğren diye yakışıklı gidiyor aranun başına felan bir şeyler geçiriyorr çokk güzel bir bölüm olacakk ebruda bu bölüm çok güzel giyinmiştii çok tatlıydı.... bu arada iskender ömer babaların evini basıyor ama kimse yok evde..
alpere bul filan demediki
En son haticee_ tarafından Çarş. Mayıs 26, 2010 1:47 am tarihinde değiştirildi, toplamda 2 kere değiştirildi
haticee_- ADMİN
£bru~Polæt demiş ki:ya ama ercünün arkadaşını nerden buldular ne yani ercünün arkadaşıda şans eserriii ehtiyar mı çıktı...
ehtiyar bnm ebrum yaaa....
ya arkadşlar cvp çok basıt o adam ihtiyarlardan ama ebrunun ihtiyarlardan oldugunu sanmıyrum
hadi o adam yaşlıların olsa bile ebrunun yıne fellerın kızı olma ihtimali var
haticee_- ADMİN
arkadaşlar size bişey dıycem ama korkuyorum
ya ama ölümle ilgili filan degil...............
ya ama ölümle ilgili filan degil...............
- Post n°140
haticee_ demiş ki:kadir bişeyi 40 sefer sen olurmus eyer diziden çıkarsa senın yüzünde
İçimden Böyle Geliyor Ne Yapayım...
haticee_- ADMİN
senin içinden geliyorsa içinde kalsın sadece bu ölümle ilgili ya söyleme biz üzülüyoruz kasten yapıyorsun galiba üzülelım diye burda kimse ebrunun ölücek dedikodusunu duymak istemiyor.....Kadir Kavri demiş ki:haticee_ demiş ki:kadir bişeyi 40 sefer sen olurmus eyer diziden çıkarsa senın yüzünde
melek hatice- Hatice Harbi Fan
Kullanıcı Puanı : 2078
İş/Hobiler : ,gezmek,sohbet etmek,sinemaya gitmek..
Lakap : asii kızzz
- Post n°142
haticee_ demiş ki:senin içinden geliyorsa içinde kalsın sadece bu ölümle ilgili ya söyleme biz üzülüyoruz kasten yapıyorsun galiba üzülelım diye burda kimse ebrunun ölücek dedikodusunu duymak istemiyor.....Kadir Kavri demiş ki:haticee_ demiş ki:kadir bişeyi 40 sefer sen olurmus eyer diziden çıkarsa senın yüzünde
yaa zaten o dedikoduları uyduruyolar sıfr bizi üzmek için başarıyolarda..üzülüyoruz...
- Post n°143
eved ben haticenin diziden çıkmasını istemiyorum...hem bizimle iyi kötü 1/5 yıl geçirdi...kolay değil..gelen bayan oyuncular öldüler ama hatice abla yaşıyo dahada yaşıcak..o diğer kızlar gibi değil...çok güzel ve çok iyi tam bi melek..karanlık vadiye ışık saçıyo...
haticee_- ADMİN
hayat zor yeğen demiş ki:eved ben haticenin diziden çıkmasını istemiyorum...hem bizimle iyi kötü 1/5 yıl geçirdi...kolay değil..gelen bayan oyuncular öldüler ama hatice abla yaşıyo dahada yaşıcak..o diğer kızlar gibi değil...çok güzel ve çok iyi tam bi melek..karanlık vadiye ışık saçıyo...
katılıyorum ve hem polatın çocugunun annesı hemde karısı devlet adamların özel hayatı düzgün olu eminimki polatınkinide düzelticekler
- Post n°145
inş...düzelirr....badem devleti anlatan bi dizi yapıyolar ona uygun olsun..ebru ve polat tam bri aile yaşamına girsin...mutlu mesut yaşasınlar...haticee_ demiş ki:hayat zor yeğen demiş ki:eved ben haticenin diziden çıkmasını istemiyorum...hem bizimle iyi kötü 1/5 yıl geçirdi...kolay değil..gelen bayan oyuncular öldüler ama hatice abla yaşıyo dahada yaşıcak..o diğer kızlar gibi değil...çok güzel ve çok iyi tam bi melek..karanlık vadiye ışık saçıyo...
katılıyorum ve hem polatın çocugunun annesı hemde karısı devlet adamların özel hayatı düzgün olu eminimki polatınkinide düzelticekler
haticee_- ADMİN
hayat zor yeğen demiş ki:inş...düzelirr....badem devleti anlatan bi dizi yapıyolar ona uygun olsun..ebru ve polat tam bri aile yaşamına girsin...mutlu mesut yaşasınlar...haticee_ demiş ki:hayat zor yeğen demiş ki:eved ben haticenin diziden çıkmasını istemiyorum...hem bizimle iyi kötü 1/5 yıl geçirdi...kolay değil..gelen bayan oyuncular öldüler ama hatice abla yaşıyo dahada yaşıcak..o diğer kızlar gibi değil...çok güzel ve çok iyi tam bi melek..karanlık vadiye ışık saçıyo...
mutlu olurlar ama bela eksık olmaz ki
- Post n°147
Vesveci Bir İnsanm Arkadaş Ne Yapayım...
AşksınHaticem- Moderatör
Kullanıcı Puanı : 2265
İş/Hobiler : Mühendis
Lakap : Hatice Şendil Aşığı
- Post n°148
hiçbir bölümü bu kadar heyecanla beklemedim yaaaaaaaa hem çok mutluyum hem çok korkuyorum
H.SeNDiL- Genel Moderatör
Kullanıcı Puanı : 3338
Lakap : Gamsız
- Post n°149
Kadir Kavri demiş ki:İskender Büyük'ün Öleceğini Söyleyen Site,Ebru Alemdar'ında Kaçırıldığını Maalesef Ölmüyor Sanırım Diye Tüyo Vermiş...
Ebru olmezde, kaciracak olan kim? Aron Fellermi acaba?
Bu arada fragmanda Iskender Ebruyu arastirmak icin Ercumentin dosyasini arastiriyor. Anlayamadim Iskenderin derdi bebek degilmiydi...
- Post n°150
İskender Büyük Ablacım...