Ya en başta berunun cesurlugu çok güzeldı
Polat dahil iskender bile bulamadı kaç saat boyunca...
Ve en çok sevdigim replikler gerçekleşti ya
Bu bölümde polat çaresizligini gösterdi ...ebru istemeden bulamadı ebruyu buldugundada iş işten geçmiş olmuştu.
Ve asıl sorunda şurda tuncay nsl bir oyuna geldı eyer ebru kaçmasaydı iskender ..onu hastanede bulucaktı
Evet kesınlıkle kamera dan izledi iskender ya deli oldum tuncay bunu nsl akıl edemedi ....
Bide ne dikatimi çektı ebru çok akılı evet ebru çok akılı en başta tlf atmasıyla sonra saklanmasıyla ve en sonda başaramasa bile iskenderin elinden kaçmasıyla tam bi cesurluk gösterdi...camdan kaçtı ama olmadı
Yanlız tlf atışıyla çok nsl desem emındı sankı bu şeyleri önceden biliyormus gibi tlf atı.
Polat ebrusuz bir hiç gibiydi sanki hata sanki degil eminim bir hiç nsl üzüldü nsl agladı o adam ya polat aglamaktan utandı mematileri dışarı çıkın dedi
sonra agladı ve kalktı duvarı yumrukladı
Asıl benım hayalımın repligi buydu
polat:alperden bir haber varmı? abdulh
abdulh:yok abi yenge hiç bir iz bırakmamış
polat:nereye saklandı bu kız
memati:vala helal olsun usta yenge bizden yaman çıktı, ne iskender bula biliyor nede biz
polat nerde bu kız diyince ben koptum o anda oh olsun dedim içimden
Memati her zaman ebru hakın dogru cümler kuruyor ....
Alper:sta ailenın yerını bulduk
Polat :nerde
ALPER:yaşlılara çalışan bir adamın yanında
MEMATİ:NE ::::::::
)):::NE DİYİŞİNE BAYILDIM BEN
Ebrunun iskendere dedgi o sözler tam bi iskenderi mahveti aslında laf yetiştiremedı aklına gelen şeyi dedi
En çok dikatımı çeken şeyse ebrunun iskenderle konuşurken onun gözlerine bakarak gülmesi sanki meydan
okuyordu
İZLERKEN AKLIMA ŞU GELDİ EBRU NUN BABSIDA MI HAİN DEGİL ACABA ERCÜMENT TEMI OYUN OYNADI İSKENDERE
POLAT o ADAMIN vuruldugunu GÖRÜNCE resmen yıkıldı ...
İçin den kesin şöyle dedi ebruyu ve kızımı ne yaptı ....
Ve günün bom bası polat kızının patigini kokladı .......Ben o sahneyı hiç unutmuycam
Ve yaşlılar ebrunun bulundugu eve geliyordu ......o sıralarda iskender baskın yapıp ebruyu almıştı .....orda takıp edilmesi lazım ....VE ÖYLE DE OLMALIDA
EBRUNUN BOGAZIN DAKİ ZİNCİRİ GÖRDÜM VE EBRU AGLARKEN BİLE EMIN Dİ KURTULUCAGINA....ORDA DUDAKLARINI OKUDUM POLAT DİYORDU EVET POLAT DİYORDU
EBRU NSL BU KADAR KENDİNDEN AMİN DAVRANIYOR BAKIŞLARI NSL BU KADAR KESKİN OLMA CESARETİ VAR NEDEN HİÇ KORKMUYOR...
ebru bu cesarti nerden buluyor?? nsl bu kadar cesur ...
ve iskendere dedikleri varya benı gerçekten ebru bilmediklerımız var diyor...
asıl şunu söylemelıyımkı leylaa zara ebrunun altın daki sandalyeyı itekleyemez asla imkansız
Ve bir soru daha polat leyla zarayı öldürücek mi?
Vadi bu hafta yıne bi sürü soru işaretiyle bitti...
ama aslında soruların cvp veripte bitti
En son haticee_ tarafından Cuma Mayıs 28, 2010 2:44 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi