KVP 92. Bölüm Yorumları - Sayfa 13 Uyeol11

Join the forum, it's quick and easy

KVP 92. Bölüm Yorumları - Sayfa 13 Uyeol11

Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

+11
Hatice'm
sena
~aksamguzelı~
melek hatice
-YeLiZ-
haticee_
yeterki_gül
zeyneep67
Kadir Kavri
Света(Isik)
zeynep
15 posters

KVP 92. Bölüm Yorumları

haticee_
    haticee_
    ADMİN
    ADMİN

Kullanıcı Puanı : 3683

KVP 92. Bölüm Yorumları - Sayfa 13 Empty Geri: KVP 92. Bölüm Yorumları

Mesaj tarafından haticee_ Cuma Mayıs 28, 2010 7:58 am

hayat zor yeğen demiş ki:
    haticee_ demiş ki:
    hayat zor yeğen demiş ki:polat anladı artık...ebryu sevdiğini..kolay kolay bırakmaz...eliden sonra ebruda ölürse poalt daha fazla dayamaz..ebruyu çok seviyo..bırakmaz onu....

aglayıp durdu adam bölüm boyunca Surprised Surprised Surprised
    eved yaa ama bende ağladım...polatla birlikte inş..93.bölümde güleriz.....AMİN....

AMİN YA AMİN AGLAMK İSTİYİM VE ÇIKIYIM cyclops cyclops by
    haticee_
    haticee_
    ADMİN
    ADMİN

Mesaj tarafından haticee_ Cuma Mayıs 28, 2010 10:58 am

of dunya of nsl dı

gaye polata yemek getirdi yemedi bile Surprised Surprised

En son haticee_ tarafından Cuma Mayıs 28, 2010 12:54 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
    H.SeNDiL
    H.SeNDiL
    Genel Moderatör
    Genel Moderatör

Kullanıcı Puanı : 3338
    Lakap : Gamsız

Mesaj tarafından H.SeNDiL Cuma Mayıs 28, 2010 12:32 pm

haticee_ demiş ki:polat tekmeyıde atıcakmıs anladıgım kadarıyla kesın galıba çükü 2 kişide aynısı söyledi

ebru kurtulucakmıs ...yada kurtarıcaklarmıs ölmiycegi kesin

yaşlılar sayesınde olucakmıs gakıba ya büsüre şey dedi aceleyle okudum kızlar ...

polat ihtiyarların yardımı olmasa kurtaramaz

yada polat kurtaramıycak ihtiyarlar kurtarıcakmıs Laughing Laughing Laughing ölmiycek

Polat tekmeyi atip, Ebruyu kaybetmeyi goze alacaksa, birdaha Polati affedermiyim bilemiyorum Sad

Yada oyle birsey olmaliki, Polat Ebrunun kurtuldugunu gorecek ekrandan, ve sonra basacak tekmeyi Iskender buyuge Idea

Ask sahnemizide merakla bekliyorum clown
    haticee_
    haticee_
    ADMİN
    ADMİN

Mesaj tarafından haticee_ Cuma Mayıs 28, 2010 12:35 pm

H.SaSmAz demiş ki:
    haticee_ demiş ki:polat tekmeyıde atıcakmıs anladıgım kadarıyla kesın galıba çükü 2 kişide aynısı söyledi

ebru kurtulucakmıs ...yada kurtarıcaklarmıs ölmiycegi kesin

yaşlılar sayesınde olucakmıs gakıba ya büsüre şey dedi aceleyle okudum kızlar ...

polat ihtiyarların yardımı olmasa kurtaramaz

yada polat kurtaramıycak ihtiyarlar kurtarıcakmıs Laughing Laughing Laughing ölmiycek

Polat tekmeyi atip, Ebruyu kaybetmeyi goze alacaksa, birdaha Polati affedermiyim bilemiyorum Sad

Yada oyle birsey olmaliki, Polat Ebrunun kurtuldugunu gorecek ekrandan, ve sonra basacak tekmeyi Iskender buyuge Idea

Ask sahnemizide merakla bekliyorum clown

ya galıba kamera açıken ebru kurtulucak hem yaşlıların ekıbı kurtarada bilir

zaten öyle yanlız ebru kamera açıken kurtulucak galıba o sadece bu kadar şey dedi
    haticee_
    haticee_
    ADMİN
    ADMİN

Mesaj tarafından haticee_ Cuma Mayıs 28, 2010 12:37 pm

aşk sahnesı bana özel kızlar o sahney beklıyorum yarabım tek bunun için bakıcam 93 bölüme bide atice için
    Kadir Kavri
    Kadir Kavri
    Hatice Aşıgı
    Hatice Aşıgı

Kullanıcı Puanı : 1116

Mesaj tarafından Kadir Kavri Cuma Mayıs 28, 2010 12:40 pm

Garibim Polat'a Kıymam Ya Ağladı Be Crying or Very sad
    haticee_
    haticee_
    ADMİN
    ADMİN

Mesaj tarafından haticee_ Cuma Mayıs 28, 2010 12:42 pm

Kadir Kavri demiş ki:Garibim Polat'a Kıymam Ya Ağladı Be Crying or Very sad

Ay sen rakıbıne mi aglıyosun kadir...

Kadir resmen Polat Ebrusuz olamıycagını anladı oh olsun ona...
    Hatice'm
    Hatice'm
    Moderatör
    Moderatör

Kullanıcı Puanı : 2565
    İş/Hobiler : çöpçü :D
    Lakap : Golden

Mesaj tarafından Hatice'm Cuma Mayıs 28, 2010 1:28 pm

Ebru ya bi$ey olmaz degilmi ? KVP 92. Bölüm Yorumları - Sayfa 13 838771
    AşksınHaticem
    AşksınHaticem
    Moderatör
    Moderatör

Kullanıcı Puanı : 2265
    İş/Hobiler : Mühendis
    Lakap : Hatice Şendil Aşığı

Mesaj tarafından AşksınHaticem Cuma Mayıs 28, 2010 1:36 pm

Kurtlar Vadisi Ebru Alemdar Idea Idea bu bölümün adı buydu cyclops Hatice Şendil Ve Necati Şaşmaz'ı ayakta Alkışlıyorum Laughing muhteşem bir oyunculuk söleni izledim.sanki hatice ve necatinin gerçekten çocukları var ve bunları yaşıyorlar yani okadar gerçekti Laughing

Ebru ve polat Beni ağlamaktan bitirdi Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad hala bölümün etkisinden çıkamamış haldeyim sanki boğazıma bir zincir geçirilmiş gibiyim Crying or Very sad Sad Crying or Very sad Crying or Very sad

Ve senaritlere teşekkürler Ebruya söylettikleri replikler ile ve senaryosu ile ebruyu Kahraman Yaptılar Bugün Ebru Bin Kat Daha Fazla seviliyor Laughing Laughing bu bölüm geçen sezon ebrunun 62.bölümde polata 30 yıl beklerim repliğini hatırlattı...

ebru alemdar'a Benden O iskonun ekmeğini bırakıp yemedinya tüm canlar sana feda Idea kocanın adını yere düşürmedin ya bin canlar sana feda Idea Ebru Alemdar Evladı İçin Cihana Meydan Okudu Beee Daha Neyi Konuşacağız ki Laughing Laughing Onur Duydum Bu karakterin fanı olduğum için hem ağladım hem onur duydum cyclops

Ebrunun bu sezon gerçek karakterini öğrenemedik ama seneye bomba patlayacak sıkı durun What a Face bu kızın öğretmen olduğuna inanan tek kişi kalmamıştır heralde...telefonlar atıldı...taksi değişimi yapıldı...ihtiyar amcaya aramaması için komut verildi ve durmadan kaçmaya çalıştı hemde saf saf değil gayet bilinçli....mematiden tüm ebru severlere gelsin şu parça "HELAL OLSUN YENGEYE" Laughing Laughing Laughing Ebru Alemdar Helal Olsun Idea

Haftaya Kadar Benim Boynumdada bir zincir olacak Ebru Kurtulursa Bende Vatanda Kurtulur Ama Ebruya Birşey Olursa Polat Bıraksın Bu İşleri Çünkü Vatan Artık Kurtarılamaz

Ebrum Benim Vatanım Idea
    AşksınHaticem
    AşksınHaticem
    Moderatör
    Moderatör

Kullanıcı Puanı : 2265
    İş/Hobiler : Mühendis
    Lakap : Hatice Şendil Aşığı

Mesaj tarafından AşksınHaticem Cuma Mayıs 28, 2010 1:40 pm

ebrù_àlèmdàr03 demiş ki:Ebru ya bi$ey olmaz degilmi ? KVP 92. Bölüm Yorumları - Sayfa 13 838771

Hiçbirşey olmayacak Allahın İzniyle cyclops Ebru Alemdar Kızına Ve Polata Sımsıkı Sarılacak Yeniden Ama Polat Ebruya İşte Şimdi Abayı Yaktı Surprised Surprised nasıl gözleri doldu vay vay polat ilk defa bu kadar aşkla oynadı..ebru ve elife her ulaşamadığında yıkıldı cyclops
    Ebruya hiçbirşey olmayacak ama bebeğine hemen kavuşabilecek mi işte orası muallakta Sad Sad
    zeynep
    zeynep
    ADMİN
    ADMİN

Kullanıcı Puanı : 3548
    Lakap : Çatlak

Mesaj tarafından zeynep Cuma Mayıs 28, 2010 1:42 pm

lütfen bölüm yorumu yapın,sohbet ortamı oluşturmayın!!!

özellikle kadir ve hatice lütfen formun kurallarına uyun,ikinize uyarı vermekten sıkıldım artık.
    Hatice'm
    Hatice'm
    Moderatör
    Moderatör

Mesaj tarafından Hatice'm Cuma Mayıs 28, 2010 1:51 pm

Hatice&Necati demiş ki:
    ebrù_àlèmdàr03 demiş ki:Ebru ya bi$ey olmaz degilmi ? KVP 92. Bölüm Yorumları - Sayfa 13 838771

Hiçbirşey olmayacak Allahın İzniyle cyclops Ebru Alemdar Kızına Ve Polata Sımsıkı Sarılacak Yeniden Ama Polat Ebruya İşte Şimdi Abayı Yaktı Surprised Surprised nasıl gözleri doldu vay vay polat ilk defa bu kadar aşkla oynadı..ebru ve elife her ulaşamadığında yıkıldı cyclops
    Ebruya hiçbirşey olmayacak ama bebeğine hemen kavuşabilecek mi işte orası muallakta Sad Sad
    yaa ben bebegi geçtim ! Haticemi Bir Vadide Gorebiliyoruz Yoksa hiç biyere çikmiyo KVP 92. Bölüm Yorumları - Sayfa 13 898192 KVP 92. Bölüm Yorumları - Sayfa 13 898192
    Polat iskoyu asmayami gitti bee oraya ? once Ebruyla Elifi arasana adamin ipini hazirlayacagina ?? ne aptalca KVP 92. Bölüm Yorumları - Sayfa 13 376784
    Ebru bi$ey olmaz insallah yoksa en pis Pana du$mani ben olurum burdan boyle biline KVP 92. Bölüm Yorumları - Sayfa 13 33132
    Haticemin oyunculuna soyleyecek birsey bulamiyorum Kiz her bolum kendini a$iyo KVP 92. Bölüm Yorumları - Sayfa 13 932294 KVP 92. Bölüm Yorumları - Sayfa 13 932294 KVP 92. Bölüm Yorumları - Sayfa 13 932294
    polat acidan geberse ke$ke KVP 92. Bölüm Yorumları - Sayfa 13 920398 lan sen oraya karini kurtarmaya gittin hangi akla hizmet karini bulmadan iskoyu gebertmeye çali$iyosun ?? KVP 92. Bölüm Yorumları - Sayfa 13 920398 offf deli ettii beniii
    Ebrum kurtulursa Elifimiz Go to FILISTIN bencee
    93.bolumde a$k alevlenmesi bekleniyor ama hayirlisi isko geberecek dediler çikmadi zaten bu tuyo çikaranlarin ummunu sIkasim var KVP 92. Bölüm Yorumları - Sayfa 13 920398 KVP 92. Bölüm Yorumları - Sayfa 13 920398
    Ebrum iskonun ekmegini yemediyaa Vallah gozlerim doldu nasil onurlu gurulu bir kadin dedim KVP 92. Bölüm Yorumları - Sayfa 13 431895

Not:vadi baslayinca +18 yaziyodu gordunuzmu ?? KVP 92. Bölüm Yorumları - Sayfa 13 111322 KVP 92. Bölüm Yorumları - Sayfa 13 894354 sandim trafomu geliyo ama KVP 92. Bölüm Yorumları - Sayfa 13 898192 KVP 92. Bölüm Yorumları - Sayfa 13 898192 KVP 92. Bölüm Yorumları - Sayfa 13 898192
    zeynep
    zeynep
    ADMİN
    ADMİN

Mesaj tarafından zeynep Cuma Mayıs 28, 2010 2:07 pm

92. bölümü çerçeveletip bir duvara asacaksın,öyle şahane bir bölümdü.

ebruyu bu yüzden seviyorum, her saniye süprizlere açık bir kadın.gizemli bir tarafı var,her hareeketi insana acaba? dedirtiyor. aslında kafamda artık acaba kalmadı ebru kesinlikle ihtiyarlardan.cep telefonlarını araban atarken takındıgı tavır,kendinen emin halleri,iskender'e koydugu laflar birkez daha kendine hayran bıraktı beni.

polat canını yakarsa o da polatın canını yakıyor ama ne olursa olsun bir başkasının polatın canını yakmasına tahammülü yok Idea ne ercüye ezdiriyordu kocasını ne de iskoya ezdiriyor.bir tek kendisi eziyor Surprised Surprised isko'ya koydugu beylik laflara bayıldım.

-sen daha polatı tanımamışsın,
    -benim kocam senin oyuncagın mı?tabi ki aramayacak.

helal beee kızım.ama isko'da boş durmadı abdülü seçti sizi degil felan ebruyu gaza getirmeye çalıştı hasbam.ajan degil ortalık karıştırıcı kaynana scratch ebruyla polatın arasını açacak tongue aklınca.

gelelim o romantik hödüğe Surprised anam nasıl dagılmaktır yarabbim o öyle.en son karahanlının babası oldugunu ögrendiğinde o şekil dagılmıştı.o kadar karalar baglayacagını hiçç düşünmemiştim.özellikle en son eli kaçırıldıgında sakin sakin gidip alınca bebegi ulan dedim sen den adam olmaz,ama bu hafta resmen acıların çocugu modunda gezince içim kıyıldı.yazıkkk beeeee,seviyor karısını da bebegini de allah korusun birşey olursa onlara dagılır adam toparlanamaz bir daha.hele finalde ebruya bakışları felan,dedim bayılacak.o kadar fena oldu.

en son final gerçekten süpriz oldu gerçi tüyo gelmişti 1-2 gün önceden bu hafta asılma sahnesi olacagı önümüzdeki hafta da ebru polat aşk cherry sahneleri olacagı ama yine de bir sarsıldım.ebrumu asmışlar,bir de kaleşnikofları dayamışlar.allahım daha neler gelir başıma Crying or Very sad Sad Crying or Very sad Sad

o itici leyla zara karısı yaptırdı kesin onu,en son isko ona diyordu sana emenetlerim olacak diye.tüyo saglam olmasa acaba filistine mi baglayacaklar burdan derdim de ebru ve polat sahnesi olacak önümüzdeki hafta o yüzden umudum kırıldı.acaba videodan mı konuşacaklar,zannetmem videodan cherry olmaz.belki de ebruyu salıverecekler,elif onlarda kalacak.öyle de düşünülüyor olabilirler,ebruyu da ihtiyarlara baglı yaptıklarına göre demek ki ondan da faydalanacaklar filistinde,hadi işallah Wink

o ehtiyar amca evin adresini istedi,ama birşey çıkmadı onadan o kafama takıldı.belki de o zamandan beri izletiyor.ihtiyarların adamları içeri dalacak,o keleşli kuzgunları indirecekler.yani bir faydalarını görmedik şimdiye kadar belki bu sefer bir işe yararlar,bir ümit.
    haticee_
    haticee_
    ADMİN
    ADMİN

Mesaj tarafından haticee_ Cuma Mayıs 28, 2010 2:40 pm

Ya en başta berunun cesurlugu çok güzeldı

Polat dahil iskender bile bulamadı kaç saat boyunca...

Ve en çok sevdigim replikler gerçekleşti ya

Bu bölümde polat çaresizligini gösterdi ...ebru istemeden bulamadı ebruyu buldugundada iş işten geçmiş olmuştu.

Ve asıl sorunda şurda tuncay nsl bir oyuna geldı eyer ebru kaçmasaydı iskender ..onu hastanede bulucaktı

Evet kesınlıkle kamera dan izledi iskender ya deli oldum tuncay bunu nsl akıl edemedi .... Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad

Bide ne dikatimi çektı ebru çok akılı evet ebru çok akılı en başta tlf atmasıyla sonra saklanmasıyla ve en sonda başaramasa bile iskenderin elinden kaçmasıyla tam bi cesurluk gösterdi...camdan kaçtı ama olmadı

Yanlız tlf atışıyla çok nsl desem emındı sankı bu şeyleri önceden biliyormus gibi tlf atı. cyclops Razz Razz

Polat ebrusuz bir hiç gibiydi sanki hata sanki degil eminim bir hiç nsl üzüldü nsl agladı o adam ya polat aglamaktan utandı mematileri dışarı çıkın dedi
    sonra agladı ve kalktı duvarı yumrukladı cyclops cyclops cyclops cyclops

Asıl benım hayalımın repligi buydu

polat:alperden bir haber varmı? abdulh

abdulh:yok abi yenge hiç bir iz bırakmamış

polat:nereye saklandı bu kız

memati:vala helal olsun usta yenge bizden yaman çıktı, ne iskender bula biliyor nede biz

polat nerde bu kız diyince ben koptum o anda oh olsun dedim içimden

Memati her zaman ebru hakın dogru cümler kuruyor ....
    Idea

Alper:sta ailenın yerını bulduk

Polat :nerde

ALPER:yaşlılara çalışan bir adamın yanında

MEMATİ:NE ::::::::Smile)):::NE DİYİŞİNE BAYILDIM BEN

Ebrunun iskendere dedgi o sözler tam bi iskenderi mahveti aslında laf yetiştiremedı aklına gelen şeyi dedi

En çok dikatımı çeken şeyse ebrunun iskenderle konuşurken onun gözlerine bakarak gülmesi sanki meydan Idea okuyordu cyclops cyclops cyclops

İZLERKEN AKLIMA ŞU GELDİ EBRU NUN BABSIDA MI HAİN DEGİL ACABA ERCÜMENT TEMI OYUN OYNADI İSKENDERE

POLAT o ADAMIN vuruldugunu GÖRÜNCE resmen yıkıldı ...

İçin den kesin şöyle dedi ebruyu ve kızımı ne yaptı .... Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad

Ve günün bom bası polat kızının patigini kokladı .......Ben o sahneyı hiç unutmuycam cyclops cyclops monkey monkey

Ve yaşlılar ebrunun bulundugu eve geliyordu ......o sıralarda iskender baskın yapıp ebruyu almıştı .....orda takıp edilmesi lazım ....VE ÖYLE DE OLMALIDA

EBRUNUN BOGAZIN DAKİ ZİNCİRİ GÖRDÜM VE EBRU AGLARKEN BİLE EMIN Dİ KURTULUCAGINA....ORDA DUDAKLARINI OKUDUM POLAT DİYORDU EVET POLAT DİYORDU

EBRU NSL BU KADAR KENDİNDEN AMİN DAVRANIYOR BAKIŞLARI NSL BU KADAR KESKİN OLMA CESARETİ VAR NEDEN HİÇ KORKMUYOR...

ebru bu cesarti nerden buluyor?? nsl bu kadar cesur ...

ve iskendere dedikleri varya benı gerçekten ebru bilmediklerımız var diyor... cyclops cyclops cyclops

asıl şunu söylemelıyımkı leylaa zara ebrunun altın daki sandalyeyı itekleyemez asla imkansız

Ve bir soru daha polat leyla zarayı öldürücek mi?

Vadi bu hafta yıne bi sürü soru işaretiyle bitti...

ama aslında soruların cvp veripte bitti cyclops cyclops cyclops cyclops

En son haticee_ tarafından Cuma Mayıs 28, 2010 2:44 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
    -YeLiZ-
    -YeLiZ-
    Hatice Aşıgı
    Hatice Aşıgı

Kullanıcı Puanı : 690
    İş/Hobiler : Hukuk

Mesaj tarafından -YeLiZ- Cuma Mayıs 28, 2010 2:42 pm

Bolum tek kelimeyle muthisti, sahnede polat, ebru ve iskender. Iskenderle Ebrunun karsi karsiya gelmesi superdi ozelliklede diyologlar Smile
    Mematininde dedigi gibi helal olsun ebruya iyi saklandi ama sonunda malesef yakalandi iskendere, polat bu bolum cok duygusaldi dokunsan aglayacak sekilde, elinden oyuncagi alinmis cocuk misali, iskender ebrusunu ve elfini aldi.
    Gelecek bolumde ebruya hic bisey olmayacaginin sinyali polatin bakislarindan alindi, ebru oyle kameraya bakipta sessizce polat kurtar beni derken polat asla ama alsa serefsiz diye nitelendirdigi iskender ugruna ebrusundan vazgecmez, ki oyle olsa bile elife buyudugunde anneni bi serefsiz icin mi oldurdum diyecek. Onumuzdeki bolum polat sevgisini kanitlayacak ebrudan vazgecmeyecek.

Bu bolumde dikkatimi cok ceken bi durum oldu, gayenin bakislari ve tavri... bence bu kiz polata abayi yakmis ama yakmaklada kaldigini iyi biliyor. Ebrudan nefret ettigini biliyoruz ama polata kahvalti getirmekte nesi, doktorculugunu oynasin ve dursun yerinde ve zaten polat yuzune bile bakmiyor o ebrusunu dusunuyordu.

Mematiyi donduruyorlarr Crying or Very sad Crying or Very sad bu bolum Zaza beni sinir etti, nasil yapar bunu mematiye yaa.
    Abdulhey nasilda bakti oyle ebruya, yazik kendisini suclu hissetmis gibi oysa ne ebru nede abdulhey suclu hepsi polatin hatasi. insallah abdulhey yengesini kurtaracak boylece buzlar eriyecek. What a Face
    ~aksamguzelı~
    ~aksamguzelı~
    HaticeFan Grafiker
    HaticeFan Grafiker

Kullanıcı Puanı : 2009
    Lakap : Gezenti (=

Mesaj tarafından ~aksamguzelı~ Cuma Mayıs 28, 2010 2:49 pm

Allah'ım bir bölümün içinde bu kadar aşk,sevgi,bağlılık,hasret,gizem,korku herşey olur... KVP 92. Bölüm Yorumları - Sayfa 13 838771 vadi bana bu hafta bütün duyguları tattırdı... sanırsın güveçte türlü bütün sebzeeler(duygular..)vardı... KVP 92. Bölüm Yorumları - Sayfa 13 894354 KVP 92. Bölüm Yorumları - Sayfa 13 894354
    Ben ebruya bu bölüm bir daha aşık oldum o nasıl bir şeydir ya.. KVP 92. Bölüm Yorumları - Sayfa 13 932294 KVP 92. Bölüm Yorumları - Sayfa 13 932294 arabada telefonları attı,teksiyi değiştirdi fln... dedim garanti ihtiyarlardann ama sonra o adam babasının arkadaşı çıkıncaa bir an ümidim kırıldı aama o iskoya kafa tutuşları aklımı başıma getirdii ebru ihtiyarlardan.... belkide o adamın ihtiyarlardan olduğunu biliyordu ihtiyarlardan birinin yanında olursam güvende olurum hemde ihtiyar amcanın haberi olur dedi ve belkide devamı gelmeyen ihtiyar amca görüşmesi bunun için yapıldı,yani en azından benim acizane fikrim böyle... KVP 92. Bölüm Yorumları - Sayfa 13 830728 KVP 92. Bölüm Yorumları - Sayfa 13 223241
    ben bu bölüm polata bittim... KVP 92. Bölüm Yorumları - Sayfa 13 932294 KVP 92. Bölüm Yorumları - Sayfa 13 52201
    normalde bize çektirdiklerinin cezası diye üzülmemem lazım ama o patiği nasıl bir koklayıştır yarabbii... ağlayasım geldiii ,darmadağın olmuştu hiç oynuyo gibi değildi yaşıyodu adam resmen.o yüz ifadesi , başı öne eğik hal, telefon çaldığında halsiz halsiz cevaplar... bu adam ebruyu ne kadar sevdiğini ve ondan bir parça olan kızını kaybettiği için çok üzüldüğünü gösterdi... KVP 92. Bölüm Yorumları - Sayfa 13 775303 ben sadece elif için mi dedim ama bi baktım her kelimesinde ebru ve elif var... hatta elifden bile önce söylüyodu ebrunun ismini zaten herkesde ailesi diyodu... KVP 92. Bölüm Yorumları - Sayfa 13 830728 KVP 92. Bölüm Yorumları - Sayfa 13 898192 inş.polat arkada çalan ceddin dede slowmotionuyla ebrumu ve minik kızlarını kurtaracak... KVP 92. Bölüm Yorumları - Sayfa 13 830728 KVP 92. Bölüm Yorumları - Sayfa 13 830728
    yakışıklımmmm.... KVP 92. Bölüm Yorumları - Sayfa 13 932294 KVP 92. Bölüm Yorumları - Sayfa 13 932294 KVP 92. Bölüm Yorumları - Sayfa 13 932294 KVP 92. Bölüm Yorumları - Sayfa 13 932294 . aslanım benim yaa kahramanlığını yapıpda öldü adam helali hoş olsun dedim valla ... KVP 92. Bölüm Yorumları - Sayfa 13 775303 KVP 92. Bölüm Yorumları - Sayfa 13 775303 vadide gözüümün tuttuğu bir karakter zaten iyi bir şeyler yapıpda ölüyor kötü bile olsaaa... KVP 92. Bölüm Yorumları - Sayfa 13 830728
    iskoya gelincee artık yapılacak beddua fln gelmedi allah ıslah etsin diyorum ve de bir an önce gebertilmesi temennisiyle diyorum... KVP 92. Bölüm Yorumları - Sayfa 13 52201
    ebru son sahnede dehşetti o kısık sesle polat deyişi beni mesteddiii.... polat gelecek bölüm bi kavuşsun ebrusuna ondan sonrada ver elini karahanlının ev... ve tabi aşkkk... KVP 92. Bölüm Yorumları - Sayfa 13 932294 KVP 92. Bölüm Yorumları - Sayfa 13 932294 KVP 92. Bölüm Yorumları - Sayfa 13 932294
    Hatice'm
    Hatice'm
    Moderatör
    Moderatör

Mesaj tarafından Hatice'm Cuma Mayıs 28, 2010 2:57 pm

her$ey harikaydi dun ak$am taakii polat Ebruyu Ve Minik Elifimi du$unmedeniskoyu gebertmeye çali$ana kadar
    tek kizdigim o KVP 92. Bölüm Yorumları - Sayfa 13 920398 yuuhh yanii oraya sen karini kurtarmaya gidiyosun degilmi ?? ne diye onlari gormeden iskonun ipini hazirliyosun ?? KVP 92. Bölüm Yorumları - Sayfa 13 853603

Ebrumm Bu Kiz i anlatmak için soz bulamiyorum KVP 92. Bölüm Yorumları - Sayfa 13 932294 Bitanem nasilda Elifimin elini tutuyodu
    nasilda beraber uyuyorlardii KVP 92. Bölüm Yorumları - Sayfa 13 932294 KVP 92. Bölüm Yorumları - Sayfa 13 932294
    zeynep
    zeynep
    ADMİN
    ADMİN

Mesaj tarafından zeynep Cuma Mayıs 28, 2010 3:03 pm

aşkkkkkkkkkk geldimm dedi kızlar, çok mutluyum beee.

ebru son sahnede polat diye agladıya o an çok fenaydı.polat beni kurtar diye aglıyordu,polat dayanabilir mi çiçegine hiççç.asla asmaz iskoyu.

şeymoş,demi yakışıklı Crying or Very sad yazık oldu yakışıklıya,bir tane adam gibi dövüşen adam vardı.onu da kaybettik.

çok güldüm sık kafasına diyince,silah aramasına Surprised öldür desene be adam ne sık diyon,o da harbi sıkacam diye ugraşıyor Surprised

bolumde dikkatimi cok ceken bi durum oldu, gayenin bakislari ve tavri... bence bu kiz polata abayi yakmis ama yakmaklada kaldigini iyi biliyor. Ebrudan nefret ettigini biliyoruz ama polata kahvalti getirmekte nesi, doktorculugunu oynasin ve dursun yerinde ve zaten polat yuzune bile bakmiyor o ebrusunu dusunuyordu

hazır ebru kaçırılmışken polatın gözüne gireyim diye ugraştı ama nafile.bir kere azarı yedi,bir kere de kovalandı Mad evli adamlara sarkan kadınlar kadar gıcıgıma giden bir yaraık türü daha yok,zaten uyuz gibi bişi.kızım akıl var niza var polat sana bakarmı??yani o kadar da hıya. mı?? Surprised
    sen git cahite felan yamanmaya çalış demi ama gözün yükseklerde olmasın.o çirkinlikle.
    Kadir Kavri
    Kadir Kavri
    Hatice Aşıgı
    Hatice Aşıgı

Mesaj tarafından Kadir Kavri Cuma Mayıs 28, 2010 3:06 pm

İskender Büyük Bu Bölümde Ölüyormuş Arkadaşlar...
    -YeLiZ-
    -YeLiZ-
    Hatice Aşıgı
    Hatice Aşıgı

Kullanıcı Puanı : 690
    İş/Hobiler : Hukuk

Mesaj tarafından -YeLiZ- Cuma Mayıs 28, 2010 3:07 pm

Kadir Kavri demiş ki:İskender Büyük Bu Bölümde Ölüyormuş Arkadaşlar...

Bu tuyo degil, zaten bilinen bir gercek Smile
    zeynep
    zeynep
    ADMİN
    ADMİN

Mesaj tarafından zeynep Cuma Mayıs 28, 2010 3:08 pm

ebrù_àlèmdàr03 demiş ki:her$ey harikaydi dun ak$am taakii polat Ebruyu Ve Minik Elifimi du$unmedeniskoyu gebertmeye çali$ana kadar
    tek kizdigim o KVP 92. Bölüm Yorumları - Sayfa 13 920398 yuuhh yanii oraya sen karini kurtarmaya gidiyosun degilmi ?? ne diye onlari gormeden iskonun ipini hazirliyosun ?? KVP 92. Bölüm Yorumları - Sayfa 13 853603

Ebrumm Bu Kiz i anlatmak için soz bulamiyorum KVP 92. Bölüm Yorumları - Sayfa 13 932294 Bitanem nasilda Elifimin elini tutuyodu
    nasilda beraber uyuyorlardii KVP 92. Bölüm Yorumları - Sayfa 13 932294 KVP 92. Bölüm Yorumları - Sayfa 13 932294

hem kızının elini tutması hem de annesine bakışları bitirdi beni Crying or Very sad Crying or Very sad
    ikisi içinde üzgündü.

ya bide iskoyu gözetleyip,penceren kaçmaya çalışmaları süperrrrrrdi Idea ama elifçik oyunbozarlık yaptı geek aglanacak yer var,aglanmayacak yer var demi ama.
    ~aksamguzelı~
    ~aksamguzelı~
    HaticeFan Grafiker
    HaticeFan Grafiker

Kullanıcı Puanı : 2009
    Lakap : Gezenti (=

Mesaj tarafından ~aksamguzelı~ Cuma Mayıs 28, 2010 3:12 pm

zeynoya yakışıklımın hakkını yediler daha ne planlarım vardı benim adı gibi artist dövüşüyodu yakışıklım... ama helali hoş olsun kahramanlığını yaptı,allak bullak hafızasıylaaa en azından polata ve ebrumun kurtarılmasına yardımda bulundu,ahhh ahhhh raci yedin başını yakışıklımın... KVP 92. Bölüm Yorumları - Sayfa 13 898192 KVP 92. Bölüm Yorumları - Sayfa 13 898192 KVP 92. Bölüm Yorumları - Sayfa 13 898192

ben bittim bu bölüm polata bittim... keşke elifin patiğinin yanında bide ebru fularını fln düşürmüş olsaydı bakar bakar koklardı... KVP 92. Bölüm Yorumları - Sayfa 13 932294 KVP 92. Bölüm Yorumları - Sayfa 13 932294 KVP 92. Bölüm Yorumları - Sayfa 13 932294
    Hatice'm
    Hatice'm
    Moderatör
    Moderatör

Mesaj tarafından Hatice'm Cuma Mayıs 28, 2010 3:14 pm

zeynep demiş ki:
    ebrù_àlèmdàr03 demiş ki:her$ey harikaydi dun ak$am taakii polat Ebruyu Ve Minik Elifimi du$unmedeniskoyu gebertmeye çali$ana kadar

hem kızının elini tutması hem de annesine bakışları bitirdi beni Crying or Very sad Crying or Very sad
    ikisi içinde üzgündü.

ya bide iskoyu gözetleyip,penceren kaçmaya çalışmaları süperrrrrrdi Idea ama elifçik oyunbozarlık yaptı geek aglanacak yer var,aglanmayacak yer var demi ama.
    offf off baki$lari benide bitirdii
    ama spor giyimi daha çok bitirdiii e$ofman ve spor ayakkabi KVP 92. Bölüm Yorumları - Sayfa 13 932294 KVP 92. Bölüm Yorumları - Sayfa 13 932294
    Ebrumda ajanlik var kizlar kim ne derse desin nasil gozetledi de kaçti telefonu taksiyi demiyorum bilee KVP 92. Bölüm Yorumları - Sayfa 13 223241 KVP 92. Bölüm Yorumları - Sayfa 13 223241
    zeynep
    zeynep
    ADMİN
    ADMİN

Mesaj tarafından zeynep Cuma Mayıs 28, 2010 3:15 pm

Kadir Kavri demiş ki:İskender Büyük Bu Bölümde Ölüyormuş Arkadaşlar...

iskonun ölmesi dert degil,o allahın emri de önemli olan ebru ordan nasıl kurtuluyor.asko o sahnede mi olüyor oksa devamın da başka bir sahne mi çekilecek??

ebrunun boynuna zincir geçirmişler.polat orda iskonun sandalyesine tekme atarsa,ebrunun kurtulma şansı yok .boynu direk kırılır zincirle,çünkü.başka birileri gelipte kurtaramaz ebruyu örgütün elinde çünkü.

demek ki isko başka bir sahnede ölecek.zaten aılması çok saçmaydı,daha fazlasını hakediyor isko.

birde bu bölüm ben ebrudan eline bir silah geçirip bir iki tane adamı devirmesini bekliyorum Mad o kadar şeyi yapan bunu da yapar.

ne diyordu memati,helal olsun yengeye Idea
    Kadir Kavri
    Kadir Kavri
    Hatice Aşıgı
    Hatice Aşıgı

Mesaj tarafından Kadir Kavri Cuma Mayıs 28, 2010 3:23 pm

Polat,Tekmeyi Atacakmış Zeynep...

Forum Saati C.tesi Kas. 09, 2024 1:24 am