Sevgilisi İlgilenmedi Hatice Terk Etti... - Sayfa 2 Uyeol11

Join the forum, it's quick and easy

Sevgilisi İlgilenmedi Hatice Terk Etti... - Sayfa 2 Uyeol11

Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

+11
-YeLiZ-
H.SeNDiL
yeterki_gül
melek hatice
sena
AşksınHaticem
haticee_
Hatice'm
Света(Isik)
zeynep
Kadir Kavri
15 posters

Sevgilisi İlgilenmedi Hatice Terk Etti...

melek hatice
    melek hatice
    Hatice Harbi Fan
    Hatice Harbi Fan

Kullanıcı Puanı : 2078
    İş/Hobiler : ,gezmek,sohbet etmek,sinemaya gitmek..
    Lakap : asii kızzz

Sevgilisi İlgilenmedi Hatice Terk Etti... - Sayfa 2 Empty Geri: Sevgilisi İlgilenmedi Hatice Terk Etti...

Mesaj tarafından melek hatice Perş. Mayıs 27, 2010 8:24 am

haticee_ demiş ki:
    hayat zor yeğen demiş ki:
    haticee_ demiş ki:
    haticee_ demiş ki:ARKADAŞLAR EKLEDIGIM HABERI RESİMLİ diyemi sildiniz ya OF ben soz verdım eklıycem diye
    bcm ne haberi....

silinmis bır haberın ne sini konuşuyum kı Crying or Very sad Crying or Very sad boş ver gerekte kalmadı zaten
    yaa merak ettim söylesene ben görmedim o haberi..lütfen söyle...
    ya ben en başta postdakı haber varya onu ekledım sonra mılıyetekını eklıyordum kı bi baktım postadakı haber resimli diye sılınmıs bende o haberı eklmedım Shocked Shocked
    şu hatice şendilin olduğu resimli haber mi? ahani annem 3 aydır hastanedeki hebr mi...yoksa başka haber mi...ben tam olarak takip edemiyorum siteyi...
    haticee_
    haticee_
    ADMİN
    ADMİN

Kullanıcı Puanı : 3683

Sevgilisi İlgilenmedi Hatice Terk Etti... - Sayfa 2 Empty Geri: Sevgilisi İlgilenmedi Hatice Terk Etti...

Mesaj tarafından haticee_ Perş. Mayıs 27, 2010 8:27 am

haticee_ demiş ki:
    haticee_ demiş ki:
    haticee_ demiş ki:ARKADAŞLAR EKLEDIGIM HABERI RESİMLİ diyemi sildiniz ya OF ben soz verdım eklıycem diye
    bcm ne haberi....

silinmis bır haberın ne sini konuşuyum kı Crying or Very sad Crying or Very sad boş ver gerekte kalmadı zaten
    ya ben en başta postdakı haber varya onu ekledım sonra mılıyetekını eklıyordum kı bi baktım postadakı haber resimli diye sılınmıs bende o haberı eklmedım Shocked Shocked
    şu hatice şendilin olduğu resimli haber mi? ahani annem 3 aydır hastanedeki hebr mi...yoksa başka haber mi...ben tam olarak takip edemiyorum siteyi...

en başta postdakını ekledım sonra mılıyetekı muhammet haberını eklıyordum kı postadakı sılındıgını gördum resımlıdiye hem mılıyetekının üstüne su dökülmüştü bende olsun yıne çekımıstım ama olsun boş ver nsl olsa pandan yalanlama geldı ya eklemede gerek kalmadı
    melek hatice
    melek hatice
    Hatice Harbi Fan
    Hatice Harbi Fan

Mesaj tarafından melek hatice Perş. Mayıs 27, 2010 8:29 am

haticee_ demiş ki:
    haticee_ demiş ki:
    haticee_ demiş ki:
    bcm ne haberi....

en başta postdakını ekledım sonra mılıyetekı muhammet haberını eklıyordum kı postadakı sılındıgını gördum resımlıdiye hem mılıyetekının üstüne su dökülmüştü bende olsun yıne çekımıstım ama olsun boş ver nsl olsa pandan yalanlama geldı ya eklemede gerek kalmadı
    resimli derken kimin resmi vardı haticenin mi...
    haticee_
    haticee_
    ADMİN
    ADMİN

Mesaj tarafından haticee_ Perş. Mayıs 27, 2010 8:32 am

yo miliyetınınde sadece muhamet haberı vardı.....

postadakınde şu terketi olayı vardı

ama haberın maşetı çok komıktı postadakının bi görücüeksın abım oh neco terk etmıs dedi bende manşetı gösterdım gazedekı kapak etım manşete ne yazdıgını görmenız için eklemıstım o haberide haticenın internet olmayan resmıde vardı diye hem
    melek hatice
    melek hatice
    Hatice Harbi Fan
    Hatice Harbi Fan

Mesaj tarafından melek hatice Perş. Mayıs 27, 2010 8:33 am

haticee_ demiş ki:yo miliyetınınde sadece muhamet haberı vardı.....

ama haberın maşetı çok komıktı postadakının bi görücüeksın abım oh neco terk etmıs dedi bende manşetı gösterdım gazedekı kapak etım manşete ne yazdıgını görmenız için eklemıstım o haberide haticenın internet olmayan resmıde vardı diye hem
    onu göndersaene bana özelden...merak ettim şimdi...nasıl miş... What a Face
    haticee_
    haticee_
    ADMİN
    ADMİN

Mesaj tarafından haticee_ Perş. Mayıs 27, 2010 8:33 am

haticee_ demiş ki:yo miliyetınınde sadece muhamet haberı vardı.....

onu göndersaene bana özelden...merak ettim şimdi...nasıl miş... What a Face

tmm
    melek hatice
    melek hatice
    Hatice Harbi Fan
    Hatice Harbi Fan

Mesaj tarafından melek hatice Perş. Mayıs 27, 2010 9:04 am

şu haberi okudum kalpten gidiyodum azdaha ama neyseki yalanlama gelmiş...pana ilk defa meleğimizn yanında kim bilir ne kadar üzlmiştür...annesi felan..saolsun pana hemn yalanladı..bide doğrulama gelse neco hATİCE EVLENİYO DİYE...çok güzel olucak....
    haticee_
    haticee_
    ADMİN
    ADMİN

Mesaj tarafından haticee_ Perş. Mayıs 27, 2010 9:10 am

hayat zor yeğen demiş ki:şu haberi okudum kalpten gidiyodum azdaha ama neyseki yalanlama gelmiş...pana ilk defa meleğimizn yanında kim bilir ne kadar üzlmiştür...annesi felan..saolsun pana hemn yalanladı..bide doğrulama gelse neco hATİCE EVLENİYO DİYE...çok güzel olucak....

o olmaz işte
    melek hatice
    melek hatice
    Hatice Harbi Fan
    Hatice Harbi Fan

Mesaj tarafından melek hatice Perş. Mayıs 27, 2010 9:12 am

haticee_ demiş ki:
    hayat zor yeğen demiş ki:şu haberi okudum kalpten gidiyodum azdaha ama neyseki yalanlama gelmiş...pana ilk defa meleğimizn yanında kim bilir ne kadar üzlmiştür...annesi felan..saolsun pana hemn yalanladı..bide doğrulama gelse neco hATİCE EVLENİYO DİYE...çok güzel olucak....

o olmaz işte
    ya niye olmasın belik bi mucize olur.. ama filistin galsında ellele görelim ikisni bütün gözler onlarda olur...filistinden çok onlar konuşulur..yazıyorum buraya kesin onlar konuşulucak....
    haticee_
    haticee_
    ADMİN
    ADMİN

Mesaj tarafından haticee_ Perş. Mayıs 27, 2010 9:50 am

ola bilir evlenıcelerı dogruysa galada el ele olurcaklar
    melek hatice
    melek hatice
    Hatice Harbi Fan
    Hatice Harbi Fan

Mesaj tarafından melek hatice Perş. Mayıs 27, 2010 9:57 am

haticee_ demiş ki:ola bilir evlenıcelerı dogruysa galada el ele olurcaklar
    inş..dorudur.....gelsinler galaya elle süper olur..
    haticee_
    haticee_
    ADMİN
    ADMİN

Mesaj tarafından haticee_ Perş. Mayıs 27, 2010 10:42 am

ay hayalı bile güzel
    Gamzelim
    Gamzelim
    Hatice Aşıgı
    Hatice Aşıgı

Kullanıcı Puanı : 658

Mesaj tarafından Gamzelim Cuma Mayıs 28, 2010 8:19 pm

Sevgilisi İlgilenmedi Hatice Terk Etti... - Sayfa 2 830728 Sevgilisi İlgilenmedi Hatice Terk Etti... - Sayfa 2 830728 Sevgilisi İlgilenmedi Hatice Terk Etti... - Sayfa 2 830728 Sevgilisi İlgilenmedi Hatice Terk Etti... - Sayfa 2 830728 Sevgilisi İlgilenmedi Hatice Terk Etti... - Sayfa 2 830728 Sevgilisi İlgilenmedi Hatice Terk Etti... - Sayfa 2 830728 Sevgilisi İlgilenmedi Hatice Terk Etti... - Sayfa 2 830728 Sevgilisi İlgilenmedi Hatice Terk Etti... - Sayfa 2 830728 Sevgilisi İlgilenmedi Hatice Terk Etti... - Sayfa 2 830728 Sevgilisi İlgilenmedi Hatice Terk Etti... - Sayfa 2 830728 Sevgilisi İlgilenmedi Hatice Terk Etti... - Sayfa 2 830728 Sevgilisi İlgilenmedi Hatice Terk Etti... - Sayfa 2 830728 Sevgilisi İlgilenmedi Hatice Terk Etti... - Sayfa 2 830728 Sevgilisi İlgilenmedi Hatice Terk Etti... - Sayfa 2 830728 Sevgilisi İlgilenmedi Hatice Terk Etti... - Sayfa 2 830728 Sevgilisi İlgilenmedi Hatice Terk Etti... - Sayfa 2 830728 Sevgilisi İlgilenmedi Hatice Terk Etti... - Sayfa 2 830728 Sevgilisi İlgilenmedi Hatice Terk Etti... - Sayfa 2 830728 Sevgilisi İlgilenmedi Hatice Terk Etti... - Sayfa 2 830728 Sevgilisi İlgilenmedi Hatice Terk Etti... - Sayfa 2 830728 Sevgilisi İlgilenmedi Hatice Terk Etti... - Sayfa 2 830728 Sevgilisi İlgilenmedi Hatice Terk Etti... - Sayfa 2 830728 Sevgilisi İlgilenmedi Hatice Terk Etti... - Sayfa 2 830728 Sevgilisi İlgilenmedi Hatice Terk Etti... - Sayfa 2 830728 Sevgilisi İlgilenmedi Hatice Terk Etti... - Sayfa 2 830728 Sevgilisi İlgilenmedi Hatice Terk Etti... - Sayfa 2 830728 Sevgilisi İlgilenmedi Hatice Terk Etti... - Sayfa 2 830728 Sevgilisi İlgilenmedi Hatice Terk Etti... - Sayfa 2 830728 Sevgilisi İlgilenmedi Hatice Terk Etti... - Sayfa 2 830728 Sevgilisi İlgilenmedi Hatice Terk Etti... - Sayfa 2 830728 Sevgilisi İlgilenmedi Hatice Terk Etti... - Sayfa 2 830728 Sevgilisi İlgilenmedi Hatice Terk Etti... - Sayfa 2 830728 Sevgilisi İlgilenmedi Hatice Terk Etti... - Sayfa 2 830728 Sevgilisi İlgilenmedi Hatice Terk Etti... - Sayfa 2 830728 Sevgilisi İlgilenmedi Hatice Terk Etti... - Sayfa 2 830728 Sevgilisi İlgilenmedi Hatice Terk Etti... - Sayfa 2 830728 Sevgilisi İlgilenmedi Hatice Terk Etti... - Sayfa 2 830728 Sevgilisi İlgilenmedi Hatice Terk Etti... - Sayfa 2 830728 Sevgilisi İlgilenmedi Hatice Terk Etti... - Sayfa 2 830728 Sevgilisi İlgilenmedi Hatice Terk Etti... - Sayfa 2 830728 Sevgilisi İlgilenmedi Hatice Terk Etti... - Sayfa 2 830728 Sevgilisi İlgilenmedi Hatice Terk Etti... - Sayfa 2 830728 Sevgilisi İlgilenmedi Hatice Terk Etti... - Sayfa 2 830728 Sevgilisi İlgilenmedi Hatice Terk Etti... - Sayfa 2 830728 Sevgilisi İlgilenmedi Hatice Terk Etti... - Sayfa 2 830728 Sevgilisi İlgilenmedi Hatice Terk Etti... - Sayfa 2 830728 Sevgilisi İlgilenmedi Hatice Terk Etti... - Sayfa 2 830728 Sevgilisi İlgilenmedi Hatice Terk Etti... - Sayfa 2 830728 Sevgilisi İlgilenmedi Hatice Terk Etti... - Sayfa 2 830728

yasasin beeeee... sonunda neco ILK DEFA bir iliskisini kabul etti...
    allahim her sey cok güzel ilerliyor, neco haticeyle iliskisini kabul ediyor, hatta ve hatta pana aciklama yapiyo...
    INS ebrumla polatimin arasi düzelecek cok sükür.... Sevgilisi İlgilenmedi Hatice Terk Etti... - Sayfa 2 830728 Sevgilisi İlgilenmedi Hatice Terk Etti... - Sayfa 2 830728 Sevgilisi İlgilenmedi Hatice Terk Etti... - Sayfa 2 830728 Sevgilisi İlgilenmedi Hatice Terk Etti... - Sayfa 2 830728 Sevgilisi İlgilenmedi Hatice Terk Etti... - Sayfa 2 830728 Sevgilisi İlgilenmedi Hatice Terk Etti... - Sayfa 2 830728 Sevgilisi İlgilenmedi Hatice Terk Etti... - Sayfa 2 830728 Sevgilisi İlgilenmedi Hatice Terk Etti... - Sayfa 2 830728 Sevgilisi İlgilenmedi Hatice Terk Etti... - Sayfa 2 830728 Sevgilisi İlgilenmedi Hatice Terk Etti... - Sayfa 2 830728 Sevgilisi İlgilenmedi Hatice Terk Etti... - Sayfa 2 830728 Sevgilisi İlgilenmedi Hatice Terk Etti... - Sayfa 2 830728 Sevgilisi İlgilenmedi Hatice Terk Etti... - Sayfa 2 830728 Sevgilisi İlgilenmedi Hatice Terk Etti... - Sayfa 2 830728 Sevgilisi İlgilenmedi Hatice Terk Etti... - Sayfa 2 830728 Sevgilisi İlgilenmedi Hatice Terk Etti... - Sayfa 2 830728 Sevgilisi İlgilenmedi Hatice Terk Etti... - Sayfa 2 830728
    ѕємραтι¢ вσуѕѕ
    ѕємραтι¢ вσуѕѕ
    Hatice hayranı
    Hatice hayranı

Kullanıcı Puanı : 4
    Lakap : ŞeyTanxD

Mesaj tarafından ѕємραтι¢ вσуѕѕ Paz Mayıs 30, 2010 3:22 pm

vay ARkadaş 08/02/10 da araları gayet ii gidio dior 09/02/10 da ise ayrıldılar dior nası iş kardeşim bu yhaf:S Very Happy
    AşksınHaticem
    AşksınHaticem
    Moderatör
    Moderatör

Kullanıcı Puanı : 2265
    İş/Hobiler : Mühendis
    Lakap : Hatice Şendil Aşığı

Mesaj tarafından AşksınHaticem Paz Mayıs 30, 2010 3:25 pm

ѕємραтι¢ вσуѕѕ demiş ki:vay ARkadaş 08/02/10 da araları gayet ii gidio dior 09/02/10 da ise ayrıldılar dior nası iş kardeşim bu yhaf:S Very Happy

Surprised Surprised Surprised Surprised işte türk usulu magazin Surprised insan önce tartıştı sonra ayrıldı yada önce ayrıldı sonra barıştı der bizim magazin direk önce ayrıldı sonra evleniyor diyor Surprised

Necati Şaşmaz ve Hatice Şendil Üzerinden Gazetelerinin Sitelerinin Reklamını Yapmaya Çalışıyor Uyanıklar Mad
    ~aksamguzelı~
    ~aksamguzelı~
    HaticeFan Grafiker
    HaticeFan Grafiker

Kullanıcı Puanı : 2009
    Lakap : Gezenti (=

Mesaj tarafından ~aksamguzelı~ Paz Mayıs 30, 2010 3:26 pm

Hatice&Necati demiş ki:
    ѕємραтι¢ вσуѕѕ demiş ki:vay ARkadaş 08/02/10 da araları gayet ii gidio dior 09/02/10 da ise ayrıldılar dior nası iş kardeşim bu yhaf:S Very Happy

Surprised Surprised Surprised Surprised işte türk usulu magazin Surprised insan önce tartıştı sonra ayrıldı yada önce ayrıldı sonra barıştı der bizim magazin direk önce ayrıldı sonra evleniyor diyor Surprised

Necati Şaşmaz ve Hatice Şendil Üzerinden Gazetelerinin Sitelerinin Reklamını Yapmaya Çalışıyor Uyanıklar Mad
    kızım para lıyorlar bide bu işten ha,bari aldığımız paranın karşılığını verelim deyip oturdukları yerden yalan haber yazıyorlar işte onların sırrrı bu... Sevgilisi İlgilenmedi Hatice Terk Etti... - Sayfa 2 894354 Sevgilisi İlgilenmedi Hatice Terk Etti... - Sayfa 2 894354 Sevgilisi İlgilenmedi Hatice Terk Etti... - Sayfa 2 894354 Sevgilisi İlgilenmedi Hatice Terk Etti... - Sayfa 2 894354
    AşksınHaticem
    AşksınHaticem
    Moderatör
    Moderatör

Kullanıcı Puanı : 2265
    İş/Hobiler : Mühendis
    Lakap : Hatice Şendil Aşığı

Mesaj tarafından AşksınHaticem Paz Mayıs 30, 2010 3:31 pm

£bru~Polæt demiş ki:
    Hatice&Necati demiş ki:

kızım para lıyorlar bide bu işten ha,bari aldığımız paranın karşılığını verelim deyip oturdukları yerden yalan haber yazıyorlar işte onların sırrrı bu... Sevgilisi İlgilenmedi Hatice Terk Etti... - Sayfa 2 894354 Sevgilisi İlgilenmedi Hatice Terk Etti... - Sayfa 2 894354 Sevgilisi İlgilenmedi Hatice Terk Etti... - Sayfa 2 894354 Sevgilisi İlgilenmedi Hatice Terk Etti... - Sayfa 2 894354

bende büyüyünce magazinci olacam Mad daha ne kadar büyüyeceksem Surprised Surprised magazinci yada yönetmen olacam ikiside oturduğu yerden para kazanıyor Surprised gelsin paracıklar monkey monkey ya şeymoş şuanda sır gibi özel hayat yaşıyan ve başrol oldukları dizileri muhteşem zirvede olan iki kişi neco-hatice Idea millet tabiki bu iki kişinin özelini merak ediyor ve ilgi çekiyor...ben magazinci olsam hatice abla ile neconun evinin önünden hiç ayrılmazdım mesela alien Surprised Surprised
    ~aksamguzelı~
    ~aksamguzelı~
    HaticeFan Grafiker
    HaticeFan Grafiker

Kullanıcı Puanı : 2009
    Lakap : Gezenti (=

Mesaj tarafından ~aksamguzelı~ Paz Mayıs 30, 2010 3:34 pm

şevvalim ama magazinci olursan sedece onların peşinde duramazsın,ben şahsen haticeme daha yakında olabileceğim bir konum istiyorum... Sevgilisi İlgilenmedi Hatice Terk Etti... - Sayfa 2 775303 ama bana kötü örnek oluyorsun... Sevgilisi İlgilenmedi Hatice Terk Etti... - Sayfa 2 223241 Sevgilisi İlgilenmedi Hatice Terk Etti... - Sayfa 2 223241 magazinci fln üniversiteyimi bıraktırcan bana Sevgilisi İlgilenmedi Hatice Terk Etti... - Sayfa 2 894354 Sevgilisi İlgilenmedi Hatice Terk Etti... - Sayfa 2 894354
    Gizli Özne
    Gizli Özne
    Hatice Aşıgı
    Hatice Aşıgı

Kullanıcı Puanı : 568

Mesaj tarafından Gizli Özne Paz Mayıs 30, 2010 7:44 pm

HEhe .Yalanlama çıkmış dmekkı dıger haberlerı görmedıler çünkü alt yazıydı bu resmen gazte mansetı oldugundadr kanıtlanıbılır yanı o yuzden yalanlama geldı .. BEnce umursamıyorlar gıbı bır durum söz konusu dgel
    Gamzelim
    Gamzelim
    Hatice Aşıgı
    Hatice Aşıgı

Kullanıcı Puanı : 658

Mesaj tarafından Gamzelim Ptsi Mayıs 31, 2010 12:19 pm

ya millet yanliz modlar fena bozulmus neconun haberi yalanlamasina, dikkat ettim he bir gönderme yapiyolar kudurmus millet kudurmus haha... Sevgilisi İlgilenmedi Hatice Terk Etti... - Sayfa 2 830728
    sena
    sena
    Hatice Harbi Fan
    Hatice Harbi Fan

Kullanıcı Puanı : 3378

Mesaj tarafından sena Ptsi Mayıs 31, 2010 1:36 pm

Bu habere zaten pf tarından yalanlama geldi zaten bizim forumdan kimse inanmamıştı ki!

Forum Saati Cuma Kas. 08, 2024 4:28 pm