şu hatice şendilin olduğu resimli haber mi? ahani annem 3 aydır hastanedeki hebr mi...yoksa başka haber mi...ben tam olarak takip edemiyorum siteyi...haticee_ demiş ki:ya ben en başta postdakı haber varya onu ekledım sonra mılıyetekını eklıyordum kı bi baktım postadakı haber resimli diye sılınmıs bende o haberı eklmedımhayat zor yeğen demiş ki:yaa merak ettim söylesene ben görmedim o haberi..lütfen söyle...haticee_ demiş ki:hayat zor yeğen demiş ki:bcm ne haberi....haticee_ demiş ki:ARKADAŞLAR EKLEDIGIM HABERI RESİMLİ diyemi sildiniz ya OF ben soz verdım eklıycem diye
silinmis bır haberın ne sini konuşuyum kı boş ver gerekte kalmadı zaten
+11
-YeLiZ-
H.SeNDiL
yeterki_gül
melek hatice
sena
AşksınHaticem
haticee_
Hatice'm
Света(Isik)
zeynep
Kadir Kavri
15 posters
Sevgilisi İlgilenmedi Hatice Terk Etti...
melek hatice- Hatice Harbi Fan
Kullanıcı Puanı : 2078
İş/Hobiler : ,gezmek,sohbet etmek,sinemaya gitmek..
Lakap : asii kızzz
haticee_- ADMİN
Kullanıcı Puanı : 3683
hayat zor yeğen demiş ki:şu hatice şendilin olduğu resimli haber mi? ahani annem 3 aydır hastanedeki hebr mi...yoksa başka haber mi...ben tam olarak takip edemiyorum siteyi...haticee_ demiş ki:ya ben en başta postdakı haber varya onu ekledım sonra mılıyetekını eklıyordum kı bi baktım postadakı haber resimli diye sılınmıs bende o haberı eklmedımhayat zor yeğen demiş ki:yaa merak ettim söylesene ben görmedim o haberi..lütfen söyle...haticee_ demiş ki:hayat zor yeğen demiş ki:bcm ne haberi....haticee_ demiş ki:ARKADAŞLAR EKLEDIGIM HABERI RESİMLİ diyemi sildiniz ya OF ben soz verdım eklıycem diye
en başta postdakını ekledım sonra mılıyetekı muhammet haberını eklıyordum kı postadakı sılındıgını gördum resımlıdiye hem mılıyetekının üstüne su dökülmüştü bende olsun yıne çekımıstım ama olsun boş ver nsl olsa pandan yalanlama geldı ya eklemede gerek kalmadı
resimli derken kimin resmi vardı haticenin mi...haticee_ demiş ki:hayat zor yeğen demiş ki:şu hatice şendilin olduğu resimli haber mi? ahani annem 3 aydır hastanedeki hebr mi...yoksa başka haber mi...ben tam olarak takip edemiyorum siteyi...haticee_ demiş ki:ya ben en başta postdakı haber varya onu ekledım sonra mılıyetekını eklıyordum kı bi baktım postadakı haber resimli diye sılınmıs bende o haberı eklmedımhayat zor yeğen demiş ki:yaa merak ettim söylesene ben görmedim o haberi..lütfen söyle...haticee_ demiş ki:hayat zor yeğen demiş ki:bcm ne haberi....haticee_ demiş ki:ARKADAŞLAR EKLEDIGIM HABERI RESİMLİ diyemi sildiniz ya OF ben soz verdım eklıycem diye
en başta postdakını ekledım sonra mılıyetekı muhammet haberını eklıyordum kı postadakı sılındıgını gördum resımlıdiye hem mılıyetekının üstüne su dökülmüştü bende olsun yıne çekımıstım ama olsun boş ver nsl olsa pandan yalanlama geldı ya eklemede gerek kalmadı
haticee_- ADMİN
yo miliyetınınde sadece muhamet haberı vardı.....
postadakınde şu terketi olayı vardı
ama haberın maşetı çok komıktı postadakının bi görücüeksın abım oh neco terk etmıs dedi bende manşetı gösterdım gazedekı kapak etım manşete ne yazdıgını görmenız için eklemıstım o haberide haticenın internet olmayan resmıde vardı diye hem
ama haberın maşetı çok komıktı postadakının bi görücüeksın abım oh neco terk etmıs dedi bende manşetı gösterdım gazedekı kapak etım manşete ne yazdıgını görmenız için eklemıstım o haberide haticenın internet olmayan resmıde vardı diye hem
onu göndersaene bana özelden...merak ettim şimdi...nasıl miş...haticee_ demiş ki:yo miliyetınınde sadece muhamet haberı vardı.....
haticee_- ADMİN
hayat zor yeğen demiş ki:onu göndersaene bana özelden...merak ettim şimdi...nasıl miş...haticee_ demiş ki:yo miliyetınınde sadece muhamet haberı vardı.....
tmm
şu haberi okudum kalpten gidiyodum azdaha ama neyseki yalanlama gelmiş...pana ilk defa meleğimizn yanında kim bilir ne kadar üzlmiştür...annesi felan..saolsun pana hemn yalanladı..bide doğrulama gelse neco hATİCE EVLENİYO DİYE...çok güzel olucak....
haticee_- ADMİN
hayat zor yeğen demiş ki:şu haberi okudum kalpten gidiyodum azdaha ama neyseki yalanlama gelmiş...pana ilk defa meleğimizn yanında kim bilir ne kadar üzlmiştür...annesi felan..saolsun pana hemn yalanladı..bide doğrulama gelse neco hATİCE EVLENİYO DİYE...çok güzel olucak....
o olmaz işte
ya niye olmasın belik bi mucize olur.. ama filistin galsında ellele görelim ikisni bütün gözler onlarda olur...filistinden çok onlar konuşulur..yazıyorum buraya kesin onlar konuşulucak....haticee_ demiş ki:hayat zor yeğen demiş ki:şu haberi okudum kalpten gidiyodum azdaha ama neyseki yalanlama gelmiş...pana ilk defa meleğimizn yanında kim bilir ne kadar üzlmiştür...annesi felan..saolsun pana hemn yalanladı..bide doğrulama gelse neco hATİCE EVLENİYO DİYE...çok güzel olucak....
o olmaz işte
haticee_- ADMİN
ola bilir evlenıcelerı dogruysa galada el ele olurcaklar
inş..dorudur.....gelsinler galaya elle süper olur..haticee_ demiş ki:ola bilir evlenıcelerı dogruysa galada el ele olurcaklar
haticee_- ADMİN
Gamzelim- Hatice Aşıgı
Kullanıcı Puanı : 658
yasasin beeeee... sonunda neco ILK DEFA bir iliskisini kabul etti...
allahim her sey cok güzel ilerliyor, neco haticeyle iliskisini kabul ediyor, hatta ve hatta pana aciklama yapiyo...
INS ebrumla polatimin arasi düzelecek cok sükür....
ѕємραтι¢ вσуѕѕ- Hatice hayranı
Kullanıcı Puanı : 4
Lakap : ŞeyTanxD
vay ARkadaş 08/02/10 da araları gayet ii gidio dior 09/02/10 da ise ayrıldılar dior nası iş kardeşim bu yhaf:S
AşksınHaticem- Moderatör
Kullanıcı Puanı : 2265
İş/Hobiler : Mühendis
Lakap : Hatice Şendil Aşığı
ѕємραтι¢ вσуѕѕ demiş ki:vay ARkadaş 08/02/10 da araları gayet ii gidio dior 09/02/10 da ise ayrıldılar dior nası iş kardeşim bu yhaf:S
işte türk usulu magazin insan önce tartıştı sonra ayrıldı yada önce ayrıldı sonra barıştı der bizim magazin direk önce ayrıldı sonra evleniyor diyor
Necati Şaşmaz ve Hatice Şendil Üzerinden Gazetelerinin Sitelerinin Reklamını Yapmaya Çalışıyor Uyanıklar
~aksamguzelı~- HaticeFan Grafiker
Kullanıcı Puanı : 2009
Lakap : Gezenti (=
kızım para lıyorlar bide bu işten ha,bari aldığımız paranın karşılığını verelim deyip oturdukları yerden yalan haber yazıyorlar işte onların sırrrı bu...Hatice&Necati demiş ki:ѕємραтι¢ вσуѕѕ demiş ki:vay ARkadaş 08/02/10 da araları gayet ii gidio dior 09/02/10 da ise ayrıldılar dior nası iş kardeşim bu yhaf:S
işte türk usulu magazin insan önce tartıştı sonra ayrıldı yada önce ayrıldı sonra barıştı der bizim magazin direk önce ayrıldı sonra evleniyor diyor
Necati Şaşmaz ve Hatice Şendil Üzerinden Gazetelerinin Sitelerinin Reklamını Yapmaya Çalışıyor Uyanıklar
AşksınHaticem- Moderatör
Kullanıcı Puanı : 2265
İş/Hobiler : Mühendis
Lakap : Hatice Şendil Aşığı
£bru~Polæt demiş ki:kızım para lıyorlar bide bu işten ha,bari aldığımız paranın karşılığını verelim deyip oturdukları yerden yalan haber yazıyorlar işte onların sırrrı bu...Hatice&Necati demiş ki:ѕємραтι¢ вσуѕѕ demiş ki:vay ARkadaş 08/02/10 da araları gayet ii gidio dior 09/02/10 da ise ayrıldılar dior nası iş kardeşim bu yhaf:S
bende büyüyünce magazinci olacam daha ne kadar büyüyeceksem magazinci yada yönetmen olacam ikiside oturduğu yerden para kazanıyor gelsin paracıklar ya şeymoş şuanda sır gibi özel hayat yaşıyan ve başrol oldukları dizileri muhteşem zirvede olan iki kişi neco-hatice millet tabiki bu iki kişinin özelini merak ediyor ve ilgi çekiyor...ben magazinci olsam hatice abla ile neconun evinin önünden hiç ayrılmazdım mesela
~aksamguzelı~- HaticeFan Grafiker
Kullanıcı Puanı : 2009
Lakap : Gezenti (=
şevvalim ama magazinci olursan sedece onların peşinde duramazsın,ben şahsen haticeme daha yakında olabileceğim bir konum istiyorum... ama bana kötü örnek oluyorsun... magazinci fln üniversiteyimi bıraktırcan bana
Gizli Özne- Hatice Aşıgı
Kullanıcı Puanı : 568
HEhe .Yalanlama çıkmış dmekkı dıger haberlerı görmedıler çünkü alt yazıydı bu resmen gazte mansetı oldugundadr kanıtlanıbılır yanı o yuzden yalanlama geldı .. BEnce umursamıyorlar gıbı bır durum söz konusu dgel
Gamzelim- Hatice Aşıgı
Kullanıcı Puanı : 658
ya millet yanliz modlar fena bozulmus neconun haberi yalanlamasina, dikkat ettim he bir gönderme yapiyolar kudurmus millet kudurmus haha...
sena- Hatice Harbi Fan
Kullanıcı Puanı : 3378
Bu habere zaten pf tarından yalanlama geldi zaten bizim forumdan kimse inanmamıştı ki!