tarafından AşksınHaticem C.tesi Haz. 05, 2010 6:30 pm
yeliz süper yazmışsın bee kesin haticemize teklif gidecek
şeymoş şimdi senaryonu okuyorum kuzum iki işim vardı hallettim
elifim ebruya ne halt olur umrumda değil eğer necati şaşmaz hatice şendil ile dünya evine girerse yemin ederim ebrunun ölümü bile kabulüm çünkü derim ki hatice abla aşık olmuş sevcmiş evlenmiş neco ile ve doğal olarak dizişden ayrılmış hiçççççç sesim çıkmaz...ama bu neconun infazı ise Allah ne biliyorsa öyle yapsın.çünkü bu şerefsizliktir.
eylüle kadar beklemeye gerek yok pazartesi anlaşılır neconun infazımı yoksa evlilik kararından dolayımı diziden çıktı.bin tane haber çıktı eğer pazartesi neco yalanlama yaparsa hatice abla ile birlikte bu iş tamamdır...belli ki evlenecekler bu yüzden dizi le özel hayat artık aynı gidemez çünkü bu boru değil evlilik...neco eşini dizide oynatıyor ailece dizide oynuyorlar dedirtmez ve bu yüzden hatice abla ayrılmıştır Ama pazartesi yalanlama gelmezse ki gelmeyecek ozaman bu evlilik işi yalan yani neco tepki çekmemek için yalan haber sızdırdı basına okadar
ben bu rezil ölümü sadece evlilik işi olursa sineye çekerim.Ablamız sevdi sevdası için diziden vazgeçti derim mutluluklar diler necoyuda enişte bilir hatta vadiyi bile izlerim ama Hatice-Neco Evliliği olmazsa bendeki nefret dinmez