bende memnun oldum kübracım maşallah çok güzel bir kızsın[/quote]
ay tşk. ederim tatlım
şevval kuzu diyorum seni benim kuzenle baş göz edelim diyee...sende afyonlu olursun hem modlardan birini arkamıza almış oluruz,demi güldoşşşAşksınHaticem demiş ki:ulennnnnnnnnn afyonlu a.ş ler nettiniz çete gibi olmuşsunuz site üyelerinden haraç keseni görürsen vururum
çok güzel olmuş imza ve avileriniz zekanıza hayranım siz işi büyüteceksiniz anlaşıldı ya osman sınav abiyede el atın Şu Hatice Ablamıza Güzel Bir dizi Film Çeksin size güveniyoruz afyonlu a.şler
dimi ama sen ne yapardınnСвета(Isik) demiş ki:evet...sen olamasaydin ben ne yapardim????q:)ßr@ demiş ki:ne demek seni aydınlattımСвета(Isik) demiş ki:cok sagolq:)ßr@ demiş ki:ewettt o eliffСвета(Isik) demiş ki:ya kizlar H.Sasmaz diye yazilan o kim???Adi Elifmi???
gordunmu o junior dombilimii !! di$ çikariyo ablasi çok zayifladi 300 gr vermi$ tosun pasam cuma gun optum bol biol~aksamguzelı~ demiş ki:kuzu bu arada senin fotosuna yorum yaptığın birinin fotosuna baktım ve kimi gördüm bil bakalım... arda yı gördüm...Hatice'm demiş ki: eren babamin bacaklara yapi$ti amca az daha durun diye !! gormen lazim babamda tmm dedi az daha burdayim !! bitanecik hemsom sen beni oldurursun kizz senin fanlarinda olacak yakinda bak demedi deme
harbiden çok çatlagiz beee kiskananlar çatlasin(sozum o hodugee )
oy o nasıl bir şekerliktirrr... valla sen istesen afra gülü dakkasında vermiştim ardoşaaa...
öp o fıstugu bnm için yaaa... nerde onlar afyonda mı???
q:)ßr@ demiş ki:ay tşk. ederim tatlım
Yokya o oyüzden deil hiç bir mod online deil bende yazıyom sabahtan beri onay bekliyomesajlarr modlar gelsin onaylaremila demiş ki:çok sinir oldum pffye
yakında banlanacam haberiniz olsun.hoş artık farketmez
4 msj attım bir tanesi yayınlanmış.ağır falan geliyo herhalde
kuzu bi espri yapılcaksa söyle müdahale ediyim şimdi şurda bir karizma yaptık böyle şeylerle taban yapmayalım..Hatice'm demiş ki:$evval abla sana afyonlu koca bulacaz senide afyonlu yapacaz !! osman abinin maili olsa neler yapmayacamdaa ..
ayrica hiç yaki$tiramadim biz haraç kesmeyiz kafa keseriz bak hodugun repligi deme geçen afi$ yapmaya çali$iyuodum $eyma abla nasil gidiyo deyince kafasini kesiyom dedimm yanii harbi kesiciyizz
not : evet bu espirik komik degil !!!
bo ver...zaten bir kac tanesi uzaklastirildi bugunemila demiş ki:çok sinir oldum pffye
_sena_ demiş ki:Yokya o oyüzden deil hiç bir mod online deil bende yazıyom sabahtan beri onay bekliyomesajlarr modlar gelsin onaylaremila demiş ki:çok sinir oldum pffye
evet abla zaten çete olmu$uz ilk vukaata banlaniriz bende kuzen kalmadi evlenecek yasta sen buluver !!! afyonlu eni$teyii~aksamguzelı~ demiş ki:şevval kuzu diyorum seni benim kuzenle baş göz edelim diyee...sende afyonlu olursun hem modlardan birini arkamıza almış oluruz,demi güldoşşşAşksınHaticem demiş ki:ulennnnnnnnnn afyonlu a.ş ler nettiniz çete gibi olmuşsunuz site üyelerinden haraç keseni görürsen vururum
çok güzel olmuş imza ve avileriniz zekanıza hayranım siz işi büyüteceksiniz anlaşıldı ya osman sınav abiyede el atın Şu Hatice Ablamıza Güzel Bir dizi Film Çeksin size güveniyoruz afyonlu a.şler
kuzu tamam randevuyu ayarlarız da bizim afra çok oldu diş çıkaralı!!Hatice'm demiş ki:gordunmu o junior dombilimii !! di$ çikariyo ablasi çok zayifladi 300 gr vermi$ tosun pasam cuma gun optum bol biol
afyonda degil franda ama 25 haziran aksami afyonda olacak afra gulle tani$tirabilirsin afyon merkezde olacak yani randevuyu detaylica konu$uruz
bilmem artik ama bugun sahsen ben 1 kapatim,daga dogrusu adminemila demiş ki:_sena_ demiş ki:Yokya o oyüzden deil hiç bir mod online deil bende yazıyom sabahtan beri onay bekliyomesajlarr modlar gelsin onaylaremila demiş ki:çok sinir oldum pffye
yok kız gizli giriyo onlar.ayrıca 4 mstan sade bi tanesi onaylanmış
emila demiş ki:_sena_ demiş ki:Yokya o oyüzden deil hiç bir mod online deil bende yazıyom sabahtan beri onay bekliyomesajlarr modlar gelsin onaylaremila demiş ki:çok sinir oldum pffye
yok kız gizli giriyo onlar.ayrıca 4 mstan sade bi tanesi onaylanmış
kuzu ya nereye banlanıyosun...Hatice'm demiş ki:
evet abla zaten çete olmu$uz ilk vukaata banlaniriz bende kuzen kalmadi evlenecek yasta sen buluver !!! afyonlu eni$teyii
gerçekten zamaninda komik ti ama anlatinca komik olmiyoo !!~aksamguzelı~ demiş ki:kuzu bi espri yapılcaksa söyle müdahale ediyim şimdi şurda bir karizma yaptık böyle şeylerle taban yapmayalım..Hatice'm demiş ki:$evval abla sana afyonlu koca bulacaz senide afyonlu yapacaz !! osman abinin maili olsa neler yapmayacamdaa ..
ayrica hiç yaki$tiramadim biz haraç kesmeyiz kafa keseriz bak hodugun repligi deme geçen afi$ yapmaya çali$iyuodum $eyma abla nasil gidiyo deyince kafasini kesiyom dedimm yanii harbi kesiciyizz
not : evet bu espirik komik degil !!!
ordaki espriyi anlatamadı güldoşum biz çok gülmüştük halbuki onaaa... hemşoların en debriyajlı güzeliii.. olucak olucak hadi bakalım...
tamam kuzum akşama detaylı konuşuruz hadi allah'a emanet ol...Hatice'm demiş ki: gerçekten zamaninda komik ti ama anlatinca komik olmiyoo !!
neyse bacilar ben eve dogru yol aliyorum hepiniizi optum kocamann ALLAHA emanet olun
$eyma abla $irkete iyi bak eni$te adaylarini $evval ablayla konu$mayi unutma
afra gulle ardanin randevuyun ak$am goru$uruz !!
olsun yine kapatirlar....kapatiririz.....canini sikma_sena_ demiş ki:Ama pardon şimdi hepsi de onaylanmış gördümm.Ama yinede pisliklerrr
Haticem sende girebilirsin pffye ben halletimhaticee_ demiş ki:e pff büsürü akılıcak odun var bunu herkes biliyor sezon finalı bittip dizi başladıgında hepsini yakmak lazım
_sena_ demiş ki:Haticem sende girebilirsin pffye ben halletimhaticee_ demiş ki:e pff büsürü akılıcak odun var bunu herkes biliyor sezon finalı bittip dizi başladıgında hepsini yakmak lazım
haticee_ demiş ki:_sena_ demiş ki:Haticem sende girebilirsin pffye ben halletimhaticee_ demiş ki:e pff büsürü akılıcak odun var bunu herkes biliyor sezon finalı bittip dizi başladıgında hepsini yakmak lazım
tmm cnm şimdi bir işim var ondan sonra girerim hepsını yakıcam senoş özel msj baktınmı?