Tolgahan Sayışman Uyeol11

Join the forum, it's quick and easy

Tolgahan Sayışman Uyeol11

Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

+4
yeterki_gül
sena
Hatice'm
Gamzelim
8 posters

Tolgahan Sayışman

Gamzelim
    Gamzelim
    Hatice Aşıgı
    Hatice Aşıgı

Kullanıcı Puanı : 658

Tolgahan Sayışman Empty Tolgahan Sayışman

Mesaj tarafından Gamzelim Paz Haz. 20, 2010 9:46 pm

Tolgahan Sayışman 43168844bo5ww5

Tolgahan Sayışman (d. 17 Aralık, 1981), Türk dizi oyuncusudur.Baba tarafı Selanik Göçmeni,Anne tarafı ise Trabzonludur. Doğuş Üniversitesi İşletme Fakültesi mezunudur.
    2005 yılında Türkiye'yi temsilen Güney Kore'de gerçekleşen erkek güzellik yarışması Manhunt International'da dünya birincisi seçildi. Ekoldrama ve Ayla Algan'dan uzun süre oyunculuk eğitimi aldı. Ardından Esir Kalpler adlı dizide yer aldı. Top Model yarışmasındaki sunuculuğu ile başarılı bir performans sergileyen oyuncu, daha sonra Maçolar, Dicle,Hepsi 1 ve Acemi Cadı dizilerinde de oyuncu olarak yer aldı. 24 Ekim 2008'de başrollerini Fahriye Evcen'le paylaştığı Aşk Tutulması adlı sinema filminde oynadı. Elveda Rumeli adlı dizide Mustafa rolünü canlandırmıştır. 6 Kasım'da vizyona giren Aşk Geliyorum Demez adlı filmde Bergüzar Korel'ile boşrol oynadı. Kavak Yelleri isimli gençlik dizisinde konuk oyuncu olarak yer almıştır. Şu anda Firar adlı bir sinema filmi ve Lale Devri adlı bir dizi projesinde çalışmak üzere hazırlanıyordur.

En son Gamzelim tarafından Paz Haz. 20, 2010 9:49 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
    Hatice'm
    Hatice'm
    Moderatör
    Moderatör

Kullanıcı Puanı : 2565
    İş/Hobiler : çöpçü :D
    Lakap : Golden

Tolgahan Sayışman Empty Geri: Tolgahan Sayışman

Mesaj tarafından Hatice'm Paz Haz. 20, 2010 9:49 pm

Tolgahan Sayisman Tolgahan Sayışman 932294 yoruma gerek yok bu çocuk için
    Gamzelim
    Gamzelim
    Hatice Aşıgı
    Hatice Aşıgı

Mesaj tarafından Gamzelim Paz Haz. 20, 2010 9:51 pm

bencede adi ni anmak bile yeterli, dünyanin en yakisikli erkegi süper bisey bayiliyorum ona...
    ve cok sansliyim, zamaninda onun resmi sitesinde üyeydim, kuzeni ve kendisiyle yazisma sansim oldu... Tolgahan Sayışman 830728 Tolgahan Sayışman 830728 Tolgahan Sayışman 932294 Tolgahan Sayışman 932294
    cok mükemmel ve mütevazi bir insan...Tolgahan Sayışman 932294
    Gamzelim
    Gamzelim
    Hatice Aşıgı
    Hatice Aşıgı

Mesaj tarafından Gamzelim Paz Haz. 20, 2010 9:53 pm

Tolgahan Sayışman 932294 yanilmiyorsam burada haticemizi görüyor..cnkü macolar filminin ilk bölümünden resim yanilmiyorsam, nasil bakmis yerim onu... Tolgahan Sayışman 184350
    Tolgahan Sayışman Maolarblm11010001nm8nn2

+
    Tolgahan Sayışman Tolgahan-sayisman
    +
    Tolgahan Sayışman Tolgahan_Sayman
    +
    Tolgahan Sayışman 13323F7D30DA174C813FEC1Dr
    +
    Tolgahan Sayışman Tolgahan+say%FD%FEman yine macolardan bir resim.. Tolgahan Sayışman 830728
    Gamzelim
    Gamzelim
    Hatice Aşıgı
    Hatice Aşıgı

Mesaj tarafından Gamzelim Paz Haz. 20, 2010 9:58 pm

Tolgahan Sayışman Tolgahan-sayisman-resimleri-5
    +
    Tolgahan Sayışman Tolgahan-sayisman-2
    +
    Tolgahan Sayışman Tol22at5
    Tolgahan Sayışman Pdvd027ie8no0
    sena
    sena
    Hatice Harbi Fan
    Hatice Harbi Fan

Kullanıcı Puanı : 3378

Mesaj tarafından sena Salı Haz. 22, 2010 11:12 am

Onu çok seviyorum.Gerçekten çok yakışıklı..Oynadığı tüm dizileride filmleride izlemiştim çok da iyi bir oyuncu monkey
    Gamzelim
    Gamzelim
    Hatice Aşıgı
    Hatice Aşıgı

Mesaj tarafından Gamzelim Çarş. Haz. 23, 2010 9:18 pm

haticemlede cok yakisaylar... elveda rumeliye bakiyorum su anda onun sahnelerine, gözleriyle oynuyor...
    hem yakisikli hem karizmatik hemde mükemmel birisi...
    yakistiracaksak tolgahan gibisini yakistirmaliyiz haticeye... ayni karedede mükemmel bir elektrik saciyorlardi ortaya bayildim vallahi...Very Happy
    sena
    sena
    Hatice Harbi Fan
    Hatice Harbi Fan

Kullanıcı Puanı : 3378

Mesaj tarafından sena Perş. Haz. 24, 2010 1:43 pm

Evet Hatice ablaya gerçekten yakışır ayrıca uzun boylu daa...Elveda Rumelide gerçkten çok güzel bir rolü vardı zaten diziyi sırf Berrak Tüzünataç la Tolgahan sayışmanı görmek için izliyodum.Ama Tolgahan Sayışmanın oynadığı filmlerde çok hoş biriAşk Tutulmasıydı biride Aşk Geliyorum Demez ikiside romantik komediydi ve muhteşemdii....
    Gamzelim
    Gamzelim
    Hatice Aşıgı
    Hatice Aşıgı

Mesaj tarafından Gamzelim Paz Haz. 27, 2010 1:20 pm

bergüzar korel yüzünden ask geliyorum demeze bakmadim...Sad yakistiramadim o kadinla , ama ask tutulmasina baktim cok güzeldi...
    tolgahan sayismanin ilk projeleri güzeldi ama sonra akilli karaklar verdi ve elveda rumeli gibi basarili projelerde büyük ve usta oyuncularla oynadi...

elveda rumeliye bende tolgaan icin baslamistm... senaryoda cok güzeldi... haticemiz aceba balkan kizi rolunde nasil olurdu...Wink
    yeterki_gül
    yeterki_gül
    Hatice Harbi Fan
    Hatice Harbi Fan

Kullanıcı Puanı : 1129

Mesaj tarafından yeterki_gül Paz Haz. 27, 2010 4:01 pm

ben sevemedim kendisini..Smile
    Gamzelim
    Gamzelim
    Hatice Aşıgı
    Hatice Aşıgı

Mesaj tarafından Gamzelim Paz Haz. 27, 2010 4:07 pm

neden...Sad görmeymisin kumrim bnm tibbiyelim ne kaa yakisikli...Very Happy
    swetty50
    swetty50
    Hatice hayranı
    Hatice hayranı

Kullanıcı Puanı : 148

Mesaj tarafından swetty50 Paz Haz. 27, 2010 4:12 pm

abbbooooooooooooooooo.... burada tolgahanimin basligida varmis...Very Happy heyecandan yazamiyom anam.... Tolgahan Sayışman 406327
    kambersiz dügün olurmu... tolgahanin basligi halissiz olurmu... Tolgahan Sayışman 830728 Tolgahan Sayışman 894354 ayy niye bana kimse söylemedi benim tolgahanimin basliginin oldugunu yoksa burda kendiniz mi paylasacaktiniz ha söyleyin bakem.. Tolgahan Sayışman 894354 benim dünyalar yakisiklisi tolgahanimi Tolgahan Sayışman 932294 (aman benim burda pisiko bir kuzinem var adi lütfiye duymasin Tolgahan Sayışman 894354 )ahh zaten benden önce o yazmis tühh yine benden önce dalmis basliga yaa nayir gitti tolgahanim ilk bu gart papatyaya Tolgahan Sayışman 894354 neyse ben cenemi kapayim yoksa öbür tarafin yolcusuyum Tolgahan Sayışman 522234 Tolgahan Sayışman 894354
    yeterki_gül
    yeterki_gül
    Hatice Harbi Fan
    Hatice Harbi Fan

Mesaj tarafından yeterki_gül Paz Haz. 27, 2010 4:14 pm

Gamzelim demiş ki:neden...Sad görmeymisin kumrim bnm tibbiyelim ne kaa yakisikli...Very Happy
    bilmemmmmm.. Sad nedense bana yakışıklı gelmedii.. ısınamadımm..Smile ( sanki oda bana bayılıyodu Surprised )
    swetty50
    swetty50
    Hatice hayranı
    Hatice hayranı

Mesaj tarafından swetty50 Paz Haz. 27, 2010 4:27 pm

anam bnm gözler bozuk herhal... bu adamin neresi cirkin yauuu.. masAllah masAllah... subhanAllah... süpper yauuu insanin ici eriyor ... kuzimin kalbine indirmek icin en ideal resimler bunlar... böylelikle o benden önce öbür tarafa gidecek, tolgahan bana kalacak, nasi fikir ama...(tolgahanin aski bana neler düsündürüyo ya rabbi... Tolgahan Sayışman 223241 ) Tolgahan Sayışman 522234 Tolgahan Sayışman 894354 Tolgahan Sayışman 894354 Tolgahan Sayışman 894354 Tolgahan Sayışman 894354 Tolgahan Sayışman 894354

Tolgahan Sayışman 10785_12243
    +
    Tolgahan Sayışman Tolgahansayisman
    +
    Tolgahan Sayışman Tolgahan-sayisman
    +
    Tolgahan Sayışman Tolgahan+say%FD%FEman
    +

swetty50
    swetty50
    Hatice hayranı
    Hatice hayranı

Mesaj tarafından swetty50 Paz Haz. 27, 2010 4:31 pm

yiter yauu yiter yauuu , kuzimden önce ben gitcem öbür taraffa... bana bir haller oluyor millet... ates basti....(hava sicak ondanmi acep) Tolgahan Sayışman 223241 Tolgahan Sayışman 853603 Tolgahan Sayışman 894354
    +
    +
    +
    Tolgahan Sayışman Tolgahan-sayisman-resimleri-10
    +
    Tolgahan Sayışman Ts5cej4yr8
    +
    Tolgahan Sayışman Guzideduran214mc4
    swetty50
    swetty50
    Hatice hayranı
    Hatice hayranı

Mesaj tarafından swetty50 Paz Haz. 27, 2010 4:35 pm

Tolgahan Sayışman 412fv1dm1
    +
    Tolgahan Sayışman Pic
    +
    Tolgahan Sayışman Tolgahan-sayisman_6858_b
    +
    Tolgahan Sayışman Pic
    +
    Gamzelim
    Gamzelim
    Hatice Aşıgı
    Hatice Aşıgı

Mesaj tarafından Gamzelim Ptsi Haz. 28, 2010 2:57 pm

lennn sen yine nerden ciktin . tühhh bah gördünmü sensiz tolgayi kapacaktim,yine sen yine sen bee... bir kurtulus yokmu senden bacim.. tolga bnm yauuuu bas git... Tolgahan Sayışman 376784 Tolgahan Sayışman 894354
    üstelik grubu bile ben actim tee ne kaa yakisikli bnm kumrim.. hemen senmi kapcan yohh ya... Tolgahan Sayışman 894354 Tolgahan Sayışman 894354
    anammm o resimler ne ama öyle ya.. öldüm bittim geberdim, zayif yönümü biliyosunya, vur damardan... ama bu resimler bir tek beni degil senide kalpten götürür haberin ola... Tolgahan Sayışman 223241 Tolgahan Sayışman 894354 Tolgahan Sayışman 894354
    Gamzelim
    Gamzelim
    Hatice Aşıgı
    Hatice Aşıgı

Mesaj tarafından Gamzelim Ptsi Haz. 28, 2010 2:59 pm

offf off hepside body resimlerinden ay kurban olurum ben onun o bakisina... o güzel yüzüne...
    masallah ne kaa güzel body´si var.. sixpackler desen ohooooo... bende isteym... halime bana buni alalim.... Tolgahan Sayışman 184350 Tolgahan Sayışman 184350
    yeterki_gül
    yeterki_gül
    Hatice Harbi Fan
    Hatice Harbi Fan

Mesaj tarafından yeterki_gül Ptsi Haz. 28, 2010 5:00 pm

tolgahan sayışman lale devri diye bir dizide oynayacakmışş..
    Sarıkaya bu gerginliğin devam etmesi üzerine "Yeni heyecanlar ve yeni rollerde oynamayı istiyorum" diyerek Avşar Film'in yeni dizisi "Lale Devri"nde oynamayı kabul etti. Sarıkaya bir kısmı Bodrum'da çekilecek olan dizide Tolgahan Sayışman, Emina Türkcan ve Hatice Aslan'la rol alacak.(Milliyet)
    swetty50
    swetty50
    Hatice hayranı
    Hatice hayranı

Mesaj tarafından swetty50 Ptsi Haz. 28, 2010 6:55 pm

Gamzelim demiş ki:lennn sen yine nerden ciktin . tühhh bah gördünmü sensiz tolgayi kapacaktim,yine sen yine sen bee... bir kurtulus yokmu senden bacim.. tolga bnm yauuuu bas git... Tolgahan Sayışman 376784 Tolgahan Sayışman 894354
    üstelik grubu bile ben actim tee ne kaa yakisikli bnm kumrim.. hemen senmi kapcan yohh ya... Tolgahan Sayışman 894354 Tolgahan Sayışman 894354
    anammm o resimler ne ama öyle ya.. öldüm bittim geberdim, zayif yönümü biliyosunya, vur damardan... ama bu resimler bir tek beni degil senide kalpten götürür haberin ola... Tolgahan Sayışman 223241 Tolgahan Sayışman 894354 Tolgahan Sayışman 894354

yokkk yaaaaaaaaaaa yakalarim ben böyle sen bensiz gizli ac bana süyleme bak ne olii lütfiye acar halime böyle yakalar.. Surprised alda sana Shocked Shocked Surprised ivet tolgahan benimde bir kere tamm mi cat askitom bu resimleri eklendim bir umut gidersin diye ama tik yok yaa Sad ben ölecektim sende tik yok Surprised Surprised sorma bir resime sinir oldum o kiz kim bana adresini verin Mad Surprised gidecem bir yanina nasilmis canina susamis mi diye bir soruyum Surprised

Gamzelim demiş ki:offf off hepside body resimlerinden ay kurban olurum ben onun o bakisina... o güzel yüzüne...
    masallah ne kaa güzel body´si var.. sixpackler desen ohooooo... bende isteym... halime bana buni alalim.... Tolgahan Sayışman 184350 Tolgahan Sayışman 184350

ahhh ahh sorma Like a Star @ heaven cok kötü oldum ölüyodum nerdeyse hava sicak tolgahan daha bir sicak ölecektim durdum yaa bir insan bu kadar mi süper mikemmel olur yaa.. clown yok yaa ben alabilsem kendime alirim ama nirdeee ben bir alsam hepimiz kullaniriz Surprised Surprised
    Света(Isik)
    Света(Isik)
    Hatice Harbi Fan
    Hatice Harbi Fan

Kullanıcı Puanı : 6172
    Lakap : Tombis

Mesaj tarafından Света(Isik) Ptsi Haz. 28, 2010 7:01 pm

bunuda gulusu cok guzel ama necatinin yerini hic bir gulus tutmaz sunny
    swetty50
    swetty50
    Hatice hayranı
    Hatice hayranı

Mesaj tarafından swetty50 Ptsi Haz. 28, 2010 7:02 pm

yeterki_gül demiş ki:tolgahan sayışman lale devri diye bir dizide oynayacakmışş..
    Sarıkaya bu gerginliğin devam etmesi üzerine "Yeni heyecanlar ve yeni rollerde oynamayı istiyorum" diyerek Avşar Film'in yeni dizisi "Lale Devri"nde oynamayı kabul etti. Sarıkaya bir kısmı Bodrum'da çekilecek olan dizide Tolgahan Sayışman, Emina Türkcan ve Hatice Aslan'la rol alacak.(Milliyet)

evet cnm mustafa sandalin esiyle birlikte oynuyacakta o kadin ne anlar oyunculuktan insallah iyi olur yaa tolgahan oldugu icin sirf bakacam clown
    Gamzelim
    Gamzelim
    Hatice Aşıgı
    Hatice Aşıgı

Mesaj tarafından Gamzelim Ptsi Haz. 28, 2010 7:18 pm

swetty50 demiş ki:yokkk yaaaaaaaaaaa yakalarim ben böyle sen bensiz gizli ac bana süyleme bak ne olii lütfiye acar halime böyle yakalar.. Surprised alda sana Shocked Shocked Surprised ivet tolgahan benimde bir kere tamm mi cat askitom bu resimleri eklendim bir umut gidersin diye ama tik yok yaa Sad ben ölecektim sende tik yok Surprised Surprised sorma bir resime sinir oldum o kiz kim bana adresini verin Mad Surprised gidecem bir yanina nasilmis canina susamis mi diye bir soruyum Surprised
    ama yine gec kaldin sekercim, her zamanki gibi ben önce davrandim... misal Tolgahan Sayisman, Lee Seo-Jin, So Ji Sub... vs vs... yani hepsini ilk ben buldum demekki neymis, resmi nikah bana düsüyor, sana anca imam nikahini veririm haha... Tolgahan Sayışman 894354 Tolgahan Sayışman 894354 sekercim ben tolgahanin senden cok hayraniyim,neden benim resmi sitesinde üyeligim hatta ve hatta yazismisligim var kendisiyle kiskanmayalim... Tolgahan Sayışman 522234 Tolgahan Sayışman 223241 Tolgahan Sayışman 894354
    valla ben alistim tolgahanin yari ciplak hallerine bir süre sonra bagisiklik yapiyor... Tolgahan Sayışman 853603 Tolgahan Sayışman Suspect Tolgahan Sayışman 894354
    eee kolaymi kac yildan ezberledim o resimleri... Tolgahan Sayışman 111322 Tolgahan Sayışman 406327 zaten benim asil niyetim sani catir catir catlatmak... Tolgahan Sayışman 894354
    swetty50 demiş ki:ahhh ahh sorma Like a Star @ heaven cok kötü oldum ölüyodum nerdeyse hava sicak tolgahan daha bir sicak ölecektim durdum yaa bir insan bu kadar mi süper mikemmel olur yaa.. clown yok yaa ben alabilsem kendime alirim ama nirdeee ben bir alsam hepimiz kullaniriz Surprised Surprised
    valla o body sixpacklari artik yorumsuz birakiyorm, cünkü yorumlar kifayetini yetiriyor tolgahanin yaninda... Tolgahan Sayışman 139141
    Gamzelim
    Gamzelim
    Hatice Aşıgı
    Hatice Aşıgı

Mesaj tarafından Gamzelim Ptsi Haz. 28, 2010 7:21 pm

Света(Isik) demiş ki:bunuda gulusu cok guzel ama necatinin yerini hic bir gulus tutmaz sunny

valla bu konuda tolgahani es gecerim... hatta tolgahandan bile daha güzel gülen bir adam biliyorum ama kim oldugunu söylemem sir... sime söylediysem yapisti adamin gamzelerine gayri kimseciklere demem, kendime sakliycam.. Tolgahan Sayışman 414789 o gülüsler beni tam 12den vurmustu... Tolgahan Sayışman 745174 Tolgahan Sayışman 745174
    necatinin gülüsüde güzelde anam göremiyozki... dizide surat asip kesiyo , sankinim gülüsüne para kesiyolar... Tolgahan Sayışman 360154 Tolgahan Sayışman 376784 Tolgahan Sayışman 898192
    swetty50
    swetty50
    Hatice hayranı
    Hatice hayranı

Mesaj tarafından swetty50 Salı Haz. 29, 2010 1:15 pm

anammm giz tamam seoyu sen buldun tolgahani sen buldun.. Crying or Very sad ama so ji subu unut derim sekerim gelminn etminnn sizleri unuttuk biz nehirle tamm mi Surprised Shocked neyse gelelim tolgahanima tamam gizz anladik sans yüzüne güldü yazistin bizimde sansimiz olsa yazisirdik dimi ama kismet degilmis Sad olsun fark etmez resmi nikah sana gelsin ben imam nikahigina bile raziyim yeter ki merve boglugur mudur nedir ondan ayrilsin... Crying or Very sad ne kadar yakisikli o cirkin kizla niye cikiyor yaa onun gibi dünya yakisiklisina hic mi bir tane güzel kiz kalmadi ya hep cirkinleri buluyor haticeyle ayni dizide oynamisti demi macolarda ahh ahh orda asik olsalardi bir birlerine evlenselerdi keske.. Sad ne güzel olurdu tolgahan yakisikli mi yakisikli haticemde fistik gibi cook güzel masallah ben hatice&tolgahan istiyorum yaaaa.. clown clown clown clown

Forum Saati C.tesi Kas. 09, 2024 1:38 am