sus kiz ben o kadar büyümü yaptiracam sonra iki kiskanc kisiler yüzüne geri mi ayrilacaklar iyi o zmn onuda yapalim isimizi garantiye alalim demi yeterki ayrilmasinlar... ahh ahh nerde cnm o kadar dizide oynamislarda söyle azicik olsun bir birlerine bakmamislar isimiz cok zor.. ama bu is yapacaz biz senle..Hatice'm demiş ki:swetty50 demiş ki:
yaptiracam artik yiter yav bunlari kendi baslarina birsey yapamiyorlar baksana ben bir el atiyim su ise.. ilk görüste ask büyüsü + hemen evlenme büyüsü yaptiracam ömür boyu ayrilmama büyüsü baska kaldi mi bu kadar yeter simdilik.. ha bol bol cocuk yapma büyüsünü unutmayalim. ama cok yakisiyorlar yaaa...
sevabina birde kem gozlere sis buyusu yaptirtsan bildigin gibi bu unlulere çok nazar deyiyoo anam
hadi biz bunlari evlendirdik, yaaa baska birinin kem gozu yuzunden bosanirlarsa ?
sana guveniyorum Halime en yakin zamanda bunlari bas goz edicez
+4
yeterki_gül
sena
Hatice'm
Gamzelim
8 posters
Tolgahan Sayışman
swetty50- Hatice hayranı
Kullanıcı Puanı : 148
- Post n°51
Geri: Tolgahan Sayışman
Hatice'm- Moderatör
Kullanıcı Puanı : 2565
İş/Hobiler : çöpçü :D
Lakap : Golden
- Post n°52
demi ama yaaa okadar sahne çekmissiniz insan bi alici gozuyle bakarswetty50 demiş ki:
sus kiz ben o kadar büyümü yaptiracam sonra iki kiskanc kisiler yüzüne geri mi ayrilacaklar iyi o zmn onuda yapalim isimizi garantiye alalim demi yeterki ayrilmasinlar... ahh ahh nerde cnm o kadar dizide oynamislarda söyle azicik olsun bir birlerine bakmamislar isimiz cok zor.. ama bu is yapacaz biz senle..
neyse yapcaz yapcaz hata çocuklari olursa isimleri Halime ve Gülden olsun
Maçolarda ne de guzel dedi tuncay " Orta dogu ve Balkanlarin En Güzel Kizi" bi dank etseydi Tolgahana olacakti bu is ama ozamanlar toy mus bunlar oyuzden olmamis
swetty50- Hatice hayranı
- Post n°53
demi iste bakar insan yok hic bakmamislar olsun kiz biz öyle bir büyü yapcaz ki bir birlerinden baska kimseye bakamiyacaklar yani ben haticenin yerinde alsam icine düserdim. yada tolgahanin yerinde olsam ölürdüm yok yok ben niye bakmadiklari anladim gözleri iyi görmüyordu ikisininde o yüzden kacirdilar bir birlerini.. ama halime&gülden ikilisi tekrar bir araya getirecek bu mikemmel ikiliyi.. ee güldenim benim o kadar büyücü kapilarinda gezecez bir zahmet cocuklarin isimlerini gecde sen bizede yanlarinda bir ev tutsunlar bol bol bu ikiliyi izliyelim.. ahh tuncay sen anladinda bir bizim tolgis anlamadi iste olsunnn gec kalmadi daha biz yardim edecezHatice'm demiş ki:demi ama yaaa okadar sahne çekmissiniz insan bi alici gozuyle bakarswetty50 demiş ki:
sus kiz ben o kadar büyümü yaptiracam sonra iki kiskanc kisiler yüzüne geri mi ayrilacaklar iyi o zmn onuda yapalim isimizi garantiye alalim demi yeterki ayrilmasinlar... ahh ahh nerde cnm o kadar dizide oynamislarda söyle azicik olsun bir birlerine bakmamislar isimiz cok zor.. ama bu is yapacaz biz senle..
neyse yapcaz yapcaz hata çocuklari olursa isimleri Halime ve Gülden olsun
Maçolarda ne de guzel dedi tuncay " Orta dogu ve Balkanlarin En Güzel Kizi" bi dank etseydi Tolgahana olacakti bu is ama ozamanlar toy mus bunlar oyuzden olmamis
Hatice'm- Moderatör
- Post n°54
bacim Hemsomla maçolarin devamini yaziyoruz orda tuncaya ben ne ask turkuleri soyletecemdee Seymos azcik hasatci yanii bizim is tolagahana kaldi
olsun geç olsunda guç olmasin bu ikilinin bir gun mutlaka beraber olacagini biliyorum
olsun geç olsunda guç olmasin bu ikilinin bir gun mutlaka beraber olacagini biliyorum
swetty50- Hatice hayranı
- Post n°55
yaa nerde burda mui dur ben bir basliklari karistiriyim buluyum su macolarin senaryo bölümünü seymos kim kiz söyle ne var yapin söyle güzel ask sahneleri.. tolgahani ilk bas su merve bolugur mudur nedir ondan ayiralimda sonrasi kolay aynen bende biliyorumm hatice&tolgis olacak en sonundaHatice'm demiş ki:bacim Hemsomla maçolarin devamini yaziyoruz orda tuncaya ben ne ask turkuleri soyletecemdee Seymos azcik hasatci yanii bizim is tolagahana kaldi olsun geç olsunda guç olmasin bu ikilinin bir gun mutlaka beraber olacagini biliyorum
H.SeNDiL- Genel Moderatör
Kullanıcı Puanı : 3338
Lakap : Gamsız
- Post n°56
Ilk gordugumuzde bu adami, ablam iste benim askim demidti. Eger sizin o televizyondan kendinize yakistirdiklariniz varsa, benimkide Tolga olsun demisti. Cok yakisikli bir adam, Haticeyle Macolarda cok yakisirlardi, ama onun aski karsiliksizdi...
Cok yetenekli ve basarili bir oyuncu, basarilarinin devamini dilerim
Cok yetenekli ve basarili bir oyuncu, basarilarinin devamini dilerim
swetty50- Hatice hayranı
- Post n°57
ablan cok dogru secim yapmis.. peki sen kimi secmistin.. evet cok yakisiklida cok sanssiz tolgisim haticeyle oynadida ne oldu platonik asikti.. söyle ikisini ask yasatmadilar gittiler gökhan tepeyle yaptilar..H.SaSmAz demiş ki:Ilk gordugumuzde bu adami, ablam iste benim askim demidti. Eger sizin o televizyondan kendinize yakistirdiklariniz varsa, benimkide Tolga olsun demisti. Cok yakisikli bir adam, Haticeyle Macolarda cok yakisirlardi, ama onun aski karsiliksizdi..Cok yetenekli ve basarili bir oyuncu, basarilarinin devamini dilerim
Hatice'm- Moderatör
- Post n°58
al bacim burdan okuyabilirsin :swetty50 demiş ki:
yaa nerde burda mui dur ben bir basliklari karistiriyim buluyum su macolarin senaryo bölümünü seymos kim kiz söyle ne var yapin söyle güzel ask sahneleri.. tolgahani ilk bas su merve bolugur mudur nedir ondan ayiralimda sonrasi kolay aynen bende biliyorumm hatice&tolgis olacak en sonunda
http://haticesendil.forumotion.com/ozgun-senoryolar-f11/macolar-t798.htm
swetty50- Hatice hayranı
- Post n°59
Hatice'm demiş ki:al bacim burdan okuyabilirsin :swetty50 demiş ki:
yaa nerde burda mui dur ben bir basliklari karistiriyim buluyum su macolarin senaryo bölümünü seymos kim kiz söyle ne var yapin söyle güzel ask sahneleri.. tolgahani ilk bas su merve bolugur mudur nedir ondan ayiralimda sonrasi kolay aynen bende biliyorumm hatice&tolgis olacak en sonunda
http://haticesendil.forumotion.com/ozgun-senoryolar-f11/macolar-t798.htm
ben gelirim amma bir sartla tuncay&nazli olcek.. yoksa kalsin
dilaraa- Hatice hayranı
Kullanıcı Puanı : 59
- Post n°60
Ya ben de çok seviyorum bu adamı elveda rumelide hastaydım ona çok yakışıklı
swetty50- Hatice hayranı
- Post n°61
cnm hosgeldin kim sevmiyor ki bu adami yaaa helede elveda rumelide herkezi kendine asik ettirdi..dilaraa demiş ki:Ya ben de çok seviyorum bu adamı elveda rumelide hastaydım ona çok yakışıklı
ama macolardada süperdi.. tuncayimmm..