+4
yeterki_gül
sena
Hatice'm
Gamzelim
8 posters
Tolgahan Sayışman
sena- Hatice Harbi Fan
Kullanıcı Puanı : 3378
- Post n°26
Geri: Tolgahan Sayışman
Ya ben bi ara magazinde Tolgahan sayışmanın sevgilisinin Merve Boluğur olduğunu duymuştum bilmiyorum doğrumuydu ama eğer oysa çok iğrençç
Света(Isik)- Hatice Harbi Fan
Kullanıcı Puanı : 6172
Lakap : Tombis
- Post n°27
Gamzelim demiş ki:Света(Isik) demiş ki:bunuda gulusu cok guzel ama necatinin yerini hic bir gulus tutmaz
valla bu konuda tolgahani es gecerim... hatta tolgahandan bile daha güzel gülen bir adam biliyorum ama kim oldugunu söylemem sir... sime söylediysem yapisti adamin gamzelerine gayri kimseciklere demem, kendime sakliycam.. o gülüsler beni tam 12den vurmustu...
necatinin gülüsüde güzelde anam göremiyozki... dizide surat asip kesiyo , sankinim gülüsüne para kesiyolar...
tamam canim deme...oda senin sirin olsun
swetty50- Hatice hayranı
Kullanıcı Puanı : 148
- Post n°28
_sena_ demiş ki:Ya ben bi ara magazinde Tolgahan sayışmanın sevgilisinin Merve Boluğur olduğunu duymuştum bilmiyorum doğrumuydu ama eğer oysa çok iğrençç
sorma cnm o merve midir nedir onunla birlikte googlede resimlerini felan gördüm.. yaa o kadar yakisikli cok mu aradi bu kizi güzel olsa üzülmüyecem ama cook cirkin
swetty50- Hatice hayranı
- Post n°29
Света(Isik) demiş ki:Gamzelim demiş ki:Света(Isik) demiş ki:bunuda gulusu cok guzel ama necatinin yerini hic bir gulus tutmaz
valla bu konuda tolgahani es gecerim... hatta tolgahandan bile daha güzel gülen bir adam biliyorum ama kim oldugunu söylemem sir... sime söylediysem yapisti adamin gamzelerine gayri kimseciklere demem, kendime sakliycam.. o gülüsler beni tam 12den vurmustu...
necatinin gülüsüde güzelde anam göremiyozki... dizide surat asip kesiyo , sankinim gülüsüne para kesiyolar...
aman sen ona bakma kiz ben sana söyleyim adi LEE SEO JIN hatta imzasinda dondurma yiyen yakisikli oluyor kendisi..
Gamzelim- Hatice Aşıgı
Kullanıcı Puanı : 658
- Post n°30
ha söyle hizaya gel.. so jiyi sana birakmadim ama basligina pek giremiyom napim... yani unuttum saymaaa... birini biraktim ikincisi sirada unuttum saydim ücüncüsü sirada...swetty50 demiş ki:anammm giz tamam seoyu sen buldun tolgahani sen buldun.. ama so ji subu unut derim sekerim gelminn etminnn sizleri unuttuk biz nehirle tamm mi neyse gelelim tolgahanima tamam gizz anladik sans yüzüne güldü yazistin bizimde sansimiz olsa yazisirdik dimi ama kismet degilmis olsun fark etmez resmi nikah sana gelsin ben imam nikahigina bile raziyim yeter ki merve boglugur mudur nedir ondan ayrilsin... ne kadar yakisikli o cirkin kizla niye cikiyor yaa onun gibi dünya yakisiklisina hic mi bir tane güzel kiz kalmadi ya hep cirkinleri buluyor haticeyle ayni dizide oynamisti demi macolarda ahh ahh orda asik olsalardi bir birlerine evlenselerdi keske.. ne güzel olurdu tolgahan yakisikli mi yakisikli haticemde fistik gibi cook güzel masallah ben hatice&tolgahan istiyorum yaaaa..
valla sansmiydi emekmiydi bilemem sekercim... o kadar ugrasmistim...
yok kiz onunla ayrilmislar hatta Ebru Şam'la adi ask dedikodularina karismis.. bu ebru sam türkiye güzeli adanalida oynuyor...
cok sükür ayrilmis o tipsizden... ohh be icime su serpildi, zaten hic onaylamamistim bu iliskiyi( sanki bana sorduda...
ahh ahh hatirlatma ben o hayali ne kadar kurmustum yaaa ins baska zamana simdi neco enistemiz var...
Gamzelim- Hatice Aşıgı
- Post n°31
ya sirrimi niye acik ediyon ya... ... saka saka.. isikcim insan biraz merakli olur ya ben seni icik ugrastiracaktim ,sen hemen pes ettin olmazki böyle...swetty50 demiş ki:Света(Isik) demiş ki:Gamzelim demiş ki:Света(Isik) demiş ki:bunuda gulusu cok guzel ama necatinin yerini hic bir gulus tutmaz
aman sen ona bakma kiz ben sana söyleyim adi LEE SEO JIN hatta imzasinda dondurma yiyen yakisikli oluyor kendisi..
Света(Isik)- Hatice Harbi Fan
Kullanıcı Puanı : 6172
Lakap : Tombis
- Post n°32
bak dusunemedim...
swetty50- Hatice hayranı
- Post n°33
Gamzelim demiş ki:ha söyle hizaya gel.. so jiyi sana birakmadim ama basligina pek giremiyom napim... yani unuttum saymaaa... birini biraktim ikincisi sirada unuttum saydim ücüncüsü sirada...swetty50 demiş ki:anammm giz tamam seoyu sen buldun tolgahani sen buldun.. ama so ji subu unut derim sekerim gelminn etminnn sizleri unuttuk biz nehirle tamm mi neyse gelelim tolgahanima tamam gizz anladik sans yüzüne güldü yazistin bizimde sansimiz olsa yazisirdik dimi ama kismet degilmis olsun fark etmez resmi nikah sana gelsin ben imam nikahigina bile raziyim yeter ki merve boglugur mudur nedir ondan ayrilsin... ne kadar yakisikli o cirkin kizla niye cikiyor yaa onun gibi dünya yakisiklisina hic mi bir tane güzel kiz kalmadi ya hep cirkinleri buluyor haticeyle ayni dizide oynamisti demi macolarda ahh ahh orda asik olsalardi bir birlerine evlenselerdi keske.. ne güzel olurdu tolgahan yakisikli mi yakisikli haticemde fistik gibi cook güzel masallah ben hatice&tolgahan istiyorum yaaaa..
yok kiz onunla ayrilmislar hatta Ebru Şam'la adi ask dedikodularina karismis.. bu ebru sam türkiye güzeli adanalida oynuyor...
cok sükür ayrilmis o tipsizden... ohh be icime su serpildi, zaten hic onaylamamistim bu iliskiyi( sanki bana sorduda...
ahh ahh hatirlatma ben o hayali ne kadar kurmustum yaaa ins baska zamana simdi neco enistemiz var...
yok kiz ayrilmaz o kiz tolgahanimdan görürsün ha adanalidaki kiza gelince onun adi burak özcivitle cikti yaa laaa tolgahanim bikmis demekki bu cirkin ördekten ji subu biraktin sen tam mi konusma simdik
basliga gelmiyen siliniyor bye bye lütfis sana bye bye ahh sorma simdik necomuz var ama kim bilir belkit baska bir zamanda ne olur hic bilinmez halime diye bir kiz gider büyü yaptirir tolgahanla hatice bir birlerine asik olur fantaziye bak yaa
haticemin gözü necodan baskasini görmüyor ki olsun benim tolgahanima kiz mi yok elini sallasa ellisi biri gider bin tanesi gelir yani
Gamzelim- Hatice Aşıgı
- Post n°34
swetty50 demiş ki:Gamzelim demiş ki:ha söyle hizaya gel.. so jiyi sana birakmadim ama basligina pek giremiyom napim... yani unuttum saymaaa... birini biraktim ikincisi sirada unuttum saydim ücüncüsü sirada...swetty50 demiş ki:anammm giz tamam seoyu sen buldun tolgahani sen buldun.. ama so ji subu unut derim sekerim gelminn etminnn sizleri unuttuk biz nehirle tamm mi neyse gelelim tolgahanima tamam gizz anladik sans yüzüne güldü yazistin bizimde sansimiz olsa yazisirdik dimi ama kismet degilmis olsun fark etmez resmi nikah sana gelsin ben imam nikahigina bile raziyim yeter ki merve boglugur mudur nedir ondan ayrilsin... ne kadar yakisikli o cirkin kizla niye cikiyor yaa onun gibi dünya yakisiklisina hic mi bir tane güzel kiz kalmadi ya hep cirkinleri buluyor haticeyle ayni dizide oynamisti demi macolarda ahh ahh orda asik olsalardi bir birlerine evlenselerdi keske.. ne güzel olurdu tolgahan yakisikli mi yakisikli haticemde fistik gibi cook güzel masallah ben hatice&tolgahan istiyorum yaaaa..
yok kiz ayrilmaz o kiz tolgahanimdan görürsün ha adanalidaki kiza gelince onun adi burak özcivitle cikti yaa laaa tolgahanim bikmis demekki bu cirkin ördekten ji subu biraktin sen tam mi konusma simdik
basliga gelmiyen siliniyor bye bye lütfis sana bye bye ahh sorma simdik necomuz var ama kim bilir belkit baska bir zamanda ne olur hic bilinmez halime diye bir kiz gider büyü yaptirir tolgahanla hatice bir birlerine asik olur fantaziye bak yaa
haticemin gözü necodan baskasini görmüyor ki olsun benim tolgahanima kiz mi yok elini sallasa ellisi biri gider bin tanesi gelir yani
aa dogru o kizin adi burakla ask dedikodularina karismisti, bu haksizlik ya.. biz birini bile bulamazken o ikisini birden götürüyor...
haksizlik..
hadi lan hepisi benim..vermem sana kimsecikler... seoda bnm jisubda hyunda ... min... yok yok min senin olsun ama arada bir... anlarsinya...
yok yok tolgahanima kiz kalmadi, ben kendimi verecem tolgahana dügünümüze beklerim sekerim...
kizimiz olursa adini halime koymam teklif bile etme...
swetty50- Hatice hayranı
- Post n°35
Gamzelim demiş ki:swetty50 demiş ki:Gamzelim demiş ki:ha söyle hizaya gel.. so jiyi sana birakmadim ama basligina pek giremiyom napim... yani unuttum saymaaa... birini biraktim ikincisi sirada unuttum saydim ücüncüsü sirada...swetty50 demiş ki:anammm giz tamam seoyu sen buldun tolgahani sen buldun.. ama so ji subu unut derim sekerim gelminn etminnn sizleri unuttuk biz nehirle tamm mi neyse gelelim tolgahanima tamam gizz anladik sans yüzüne güldü yazistin bizimde sansimiz olsa yazisirdik dimi ama kismet degilmis olsun fark etmez resmi nikah sana gelsin ben imam nikahigina bile raziyim yeter ki merve boglugur mudur nedir ondan ayrilsin... ne kadar yakisikli o cirkin kizla niye cikiyor yaa onun gibi dünya yakisiklisina hic mi bir tane güzel kiz kalmadi ya hep cirkinleri buluyor haticeyle ayni dizide oynamisti demi macolarda ahh ahh orda asik olsalardi bir birlerine evlenselerdi keske.. ne güzel olurdu tolgahan yakisikli mi yakisikli haticemde fistik gibi cook güzel masallah ben hatice&tolgahan istiyorum yaaaa..
aa dogru o kizin adi burakla ask dedikodularina karismisti, bu haksizlik ya.. biz birini bile bulamazken o ikisini birden götürüyor...
haksizlik..
hadi lan hepisi benim..vermem sana kimsecikler... seoda bnm jisubda hyunda ... min... yok yok min senin olsun ama arada bir... anlarsinya...
yok yok tolgahanima kiz kalmadi, ben kendimi verecem tolgahana dügünümüze beklerim sekerim...
kizimiz olursa adini halime koymam teklif bile etme...
sorma kiz haksizlikki ne haksizlik güzeller buraka cirkinler tolgahanima
yok yyaaaa ne oliii gizimmm sahikalastirma beni sus..
sen tolgahanla evlenecen yok yaa baska aaaaayyyy demek evlenecen ve ben ben halime buna izin vercem + birde cocuk yapacan rüyani anlatma sekerim benim kabusun olur bir anda..
Gamzelim- Hatice Aşıgı
- Post n°36
Gamzelim- Hatice Aşıgı
- Post n°37
Gamzelim- Hatice Aşıgı
- Post n°38
Gamzelim- Hatice Aşıgı
- Post n°39
Gamzelim- Hatice Aşıgı
- Post n°40
Gamzelim- Hatice Aşıgı
- Post n°41
Gamzelim- Hatice Aşıgı
- Post n°42
Gamzelim- Hatice Aşıgı
- Post n°43
Gamzelim- Hatice Aşıgı
- Post n°44
Gamzelim- Hatice Aşıgı
- Post n°45
Gamzelim- Hatice Aşıgı
- Post n°46
swetty50- Hatice hayranı
- Post n°47
off anam ne yaptin kiz biraz girmedim kendime geliyim diye ama sen beni maf ettin bittirdin bencede hatice&tolgahan mikemmel cift bence cok yakisiyorlar yaa keske sevgili olsalar... büyü yaptiracam haticeyle tolgahan olsun diye
Hatice'm- Moderatör
Kullanıcı Puanı : 2565
İş/Hobiler : çöpçü :D
Lakap : Golden
- Post n°48
yuru beee halime kim tutar senii yaptir su buyuyu beeeswetty50 demiş ki:off anam ne yaptin kiz biraz girmedim kendime geliyim diye ama sen beni maf ettin bittirdin bencede hatice&tolgahan mikemmel cift bence cok yakisiyorlar yaa keske sevgili olsalar... büyü yaptiracam haticeyle tolgahan olsun diye
Hatice & Tolgahan super çift yaaa
swetty50- Hatice hayranı
- Post n°49
yaptiracam artik yiter yav bunlari kendi baslarina birsey yapamiyorlar baksana ben bir el atiyim su ise.. ilk görüste ask büyüsü + hemen evlenme büyüsü yaptiracam ömür boyu ayrilmama büyüsü baska kaldi mi bu kadar yeter simdilik.. ha bol bol cocuk yapma büyüsünü unutmayalim. ama cok yakisiyorlar yaaa...Hatice'm demiş ki:yuru beee halime kim tutar senii yaptir su buyuyu beeeswetty50 demiş ki:off anam ne yaptin kiz biraz girmedim kendime geliyim diye ama sen beni maf ettin bittirdin bencede hatice&tolgahan mikemmel cift bence cok yakisiyorlar yaa keske sevgili olsalar... büyü yaptiracam haticeyle tolgahan olsun diye
Hatice & Tolgahan super çift yaaa
Hatice'm- Moderatör
Kullanıcı Puanı : 2565
İş/Hobiler : çöpçü :D
Lakap : Golden
- Post n°50
swetty50 demiş ki:
yaptiracam artik yiter yav bunlari kendi baslarina birsey yapamiyorlar baksana ben bir el atiyim su ise.. ilk görüste ask büyüsü + hemen evlenme büyüsü yaptiracam ömür boyu ayrilmama büyüsü baska kaldi mi bu kadar yeter simdilik.. ha bol bol cocuk yapma büyüsünü unutmayalim. ama cok yakisiyorlar yaaa...
sevabina birde kem gozlere sis buyusu yaptirtsan bildigin gibi bu unlulere çok nazar deyiyoo anam
hadi biz bunlari evlendirdik, yaaa baska birinin kem gozu yuzunden bosanirlarsa ?
sana guveniyorum Halime en yakin zamanda bunlari bas goz edicez