KARADAĞ KARDEŞLER Uyeol11

Join the forum, it's quick and easy

KARADAĞ KARDEŞLER Uyeol11

Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

KARADAĞ KARDEŞLER

melek hatice
    melek hatice
    Hatice Harbi Fan
    Hatice Harbi Fan

Kullanıcı Puanı : 2078
    İş/Hobiler : ,gezmek,sohbet etmek,sinemaya gitmek..
    Lakap : asii kızzz

KARADAĞ KARDEŞLER Empty KARADAĞ KARDEŞLER

Mesaj tarafından melek hatice Perş. Ocak 20, 2011 11:01 am

KARADAĞ KARDEŞLER

Korel Cezayirli (32) - Kadir
    KADiR’iN SAFLIĞINA SAYGI DUYUYORUM
    * Ankara’da doğdum büyüdüm. Konya’da konservatuar okudum. Eskişehir’de şehir tiyatrolarını kazandım. Halen orada devam ediyorum. ‘Kod Adı’yla televizyona başladım. Daha az uyuyarak yetişiyorum. Bölünmüş bir yaşam oluyor ister istemez.
    * Dedem konservatuarın ilk mezunlarından, Carl Ebert’in öğrencilerinden.
    * Babamla ilişkim uzun zamandır çok iyi.
    * Kadir çok gerçek. Hayatta rastlanabilen bir karakter. Onun saflığını korumaya çalışıyoruz.

İbrahim Çelikkol (29) - Gülali

CiDDi BiR KAZAYI UCUZ ATLATTIK
    * Bu dizinin ayrı bir yeri var kariyerimde. En büyük nedeni ekibin çok güçlü olması ve çalışma şartlarını iyi hazırlanması.
    * Ciddi bir kaza geçirdik ama ucuz atlattık. Atın ayağı kaydı ve eğeri düştü. Sporcu geçmişimden gelen bir refleksle kurtardım. Profesyonel basketbol oynadım kayak, sörf yapıyorum.
    * Duygusal bir karakter olduğu için aşkı da kolay yakalıyor.
    * Babamı 10 sene önce kaybettim. Çok saygı dolu bir ilişkimiz vardı.
    * Erdal Abi ile aramız çok iyi. Oyunumuzu büyütecek fikirler veriyor. Ekip adına büyük kazanç.

Burak Sağyaşar (24) Avukat Selahattin

iÇiNDE KÖTÜLÜK YATIYORMUŞ

* Öncelikle Küçükkuyu’dan bahsetmek istiyorum.(Belediyeden yardım alan yapım ekibinin özel ricası olduğu için bunu söylüyor ve gülüyor) Burası çok güzel bir yer.
    * ‘Küçük Kadınlar’ ve ‘Yemin’ isimli dizilerde oynadım. Okulu dondurdum. Galatasaray Üniversitesi Sosyoloji Bölümü üçüncü sınıf öğrencisiyim.
    * Selahattin’in de diğer karakterler gibi bir hesabı var. Babasını özlediği için dönmüyor. Donuk bir karakter. İçinde bir kötü Karadağ yatıyormuş. Babasının en korktuğu karakterlerden oluyor

Forum Saati Cuma Kas. 08, 2024 4:23 pm