+15
-YeLiZ-
q:)ßr@
y.gülü
H.SeNDiL
asucan
Света(Isik)
oslemmsemiz
ebrù_àlèmdàr
ebrulim
emila
Kadir Kavri
zeynep
Gamzelim
AşksınHaticem
~aksamguzelı~
19 posters
~~MüHüR~~
oslemmsemiz- Hatice Harbi Fan
Kullanıcı Puanı : 1699
İş/Hobiler : ÖĞRENCİ
Lakap : DeNgEsİz
- Post n°76
Geri: ~~MüHüR~~
ya kızım koskoca iskender ne güne duruyo
~aksamguzelı~- HaticeFan Grafiker
Kullanıcı Puanı : 2009
Lakap : Gezenti (=
- Post n°77
ben iskenderi gözümde bitirdimmmmmm.ama hani polatın yakışıklıya bir osmanlı tokatı war e bide malum ebru yu kaçırdığındaaa kameradan göz göze fln yakışıklı olur dedim ama bu gidişle yakışıklıyı amerikaya göndercek aron çünkü polat onu kadirin deyimiyle konu mankeni yapcakk....crazyy_girl demiş ki:ya kızım koskoca iskender ne güne duruyo
Света(Isik)- Hatice Harbi Fan
Kullanıcı Puanı : 6172
Lakap : Tombis
- Post n°78
£bru~Polæt meraba)sen cok guzel yaziyersun)TEBRIK EDIYERUM))))ama bu senar devamini bekliyeruz))))
Saygiyla SVETA)))
Saygiyla SVETA)))
- Post n°79
çok teşekkür ederim.elbettte devamını getiricem.tekrar teşekkürler.света demiş ki:£bru~Polæt meraba)sen cok guzel yaziyersun)TEBRIK EDIYERUM))))ama bu senar devamini bekliyeruz))))
Saygiyla SVETA)))
- Post n°80
bisey deil)))gercek bu))))beki devami nezaman olucak????
- Post n°81
şimdi bugün olmaz çünkü yorum sayısının artması lazım artsınki okuyanı olsun,yarın zaten vadi geç bitiyor vaktim olmaz cuma gece yada cumartesi günü siteye koyarım inşallah hem yorumlarda artar.inş.
- Post n°82
bu arada saol desteğinden ötürü bide bize ismini bahşedermisin?
- Post n°83
Ben aslinda azeriyim ama Ukrayinada yasiyerum)daga dorusu burda doguldum?burada okula gitim?burda universiteye gitim)))
babam adimi oyle koydu))))Sveta adi menasi Isik demek)))))
babam adimi oyle koydu))))Sveta adi menasi Isik demek)))))
- Post n°84
peki hala o zman ışık diyelim hoşgeldin ışık
- Post n°85
hos bulduk)))))))cok sevindim boyle bir fan sitesi oldugunu))))
- Post n°86
bizlerde çok sevindik.peki izleyebiliyormusun ordan vadiyi
- Post n°87
tabiki)))))her kanali ve diziyi izliyerum))))ama kurtlar vadisi pusus benim icin cok onemli)))))
- Post n°88
hepimiz için önemli ben kaçıyorum ama sen genel sohbet kısmında takıl biraz arkadaşlarla tanış seni onlara anlattımmmm hem siteye alışmış olursun merrak etme burası bir aile gibi herkesi bağrımıza basarız iyi geceler:
H.SeNDiL- Genel Moderatör
Kullanıcı Puanı : 3338
Lakap : Gamsız
- Post n°89
Yakisikli elimde kaldin Ebrumu kurtar ey senaristim yoksa aglarim Hmmmmmm Cok guzel ama ellerine saglik
- Post n°90
ağlama kıyamam...H.SaSmAz demiş ki:Yakisikli elimde kaldin Ebrumu kurtar ey senaristim yoksa aglarim Hmmmmmm Cok guzel ama ellerine saglik
- Post n°91
umarim bugun senaryenun devamini okuruz))))))
- Post n°92
yazmadığım için yavaş yavaş iğnelemeler geliyoo hemen başlıyorum.света demiş ki:umarim bugun senaryenun devamini okuruz))))))
- Post n°93
dewam ediyorum.
BöLÜM BAŞI.
polat ebruyu kanlar içinde görür mematide arkadan.
polat:ebruuuuuuuuuuuu!
memati:yengeee!
polat çok etkilenmiştir o görüntüden.
polat:memati çabuk arabanın kapısını aç.
memati donakalmıştır aklına fuatın gamzeyi getirdiği hal gelmiştir.gamzede aynen böyle hamileyken fuatın yaptıklarıyla kanlar içinde kalmıştı.)
polat:memati çabuk ol.
memati:tamam usta.
hemen arabaya binerler.polat arka koltukta kucağında ebru memati önde arabayı kullanıyor ve aynı zamanda tuncayla konuşuyor.
memati:tuncay çabuk bir ekip oluştur birileri yengeyi merdivenden aşağı atmış.soru sorma tuncay beş dakikaya ordayız.
polat arkada ebruyla konuşmaya çalışıyordur.
polat:yapamadım.senide bebeğimizide koruyamadım,sana ve bebeğimize bişey olursa kendimi hiç bir zaman affetmem.
memati:usta yengeyede bebeğede bişey olmıycak şimdi yetiştiricez onları hastaneye.
polat:ya onlara...
memati sözünü keser.
memati:hayır usta hiçbişey olmuycak bizim çocuklarımız bizim kaderimizi yaşamıycak!
sonra hastaneye gelirler.
kapıdan hızlıca girerler.
doktor ne olduğunu sorar.
doktor:nasıl oldu?
polat:merdivenlerden düştü.
doktor:kaç haftalık hamile?
polat:10 sonra 32 hafta olcak.
doktor:hemen acil müşade odasına alıyoruz.
polat arkasından koşar.
doktor:sizi buraya alamam polat bey.
memati:hadi usta gel şurda bekleyelim.
polat çok üzgün ve perişan bir halde koltuğa oturur mematide yanına.
polat:ben babamlara ne diycem ya valideye ? kadın zaten hasta öğrenirse kahrolur.
memati:usta öyle deme doktor daha ne olduğunu söylemedi!
o sırada doktor kapıyı açar.
polat:doktor?
doktor:ebru hanımın hayati tehlikesi çok yüksek?
polat:ya bebek?
doktor:aslında şu anda hiçbirşey bilemiyoruz tıp adına. hamilelik dolayısıyla annenin iç organları sıkışmış durumda ve bir iç kanama olacaksada bebeğin warlığı bunu engelliyor.işin garip tarafı merdiven boyu kısa olsada bebeğin naabzının oluşu mucize. annelerin koruma iç güdüsü diye buna diyolar herhalde ebru hanım belliki düşerken bebeğini o kadar korumuşki şu anda ikiside tehlikede olsada yaşıyor.
polat:sevinmelimiyiz yani?
doktor:belirttiğim gibi hiç birşey bilemiyoruz şu anda anne doğum için hazır değil doğum sonrasında bir iç kanama gerçekleşirse anneyi kaybbedebiliriz.şimdilik yoğun bakıma alıyoruz.(o sırada kamera polatın sert bakışlarını gösterir ve dayan kalbim başlar çalmaya.)geçmiş olsun.
polat yıkılır ve gözlerinden iki damla yaş süzülür.telefonuna saldırır.
polat:alo anne biz hastanedeyiz,ebru...
nazife anne sözünü keser ve telefonu kapatır.)
mekan:ömer babanın evi:
ömer baba:kimmiş hanım.
nazife anne:polat.hastanedelermiş bizim torun aceleci çıktı.
ebrunun annesi:doğum başlamışmı?
nazife anne:ewt.hadi hemen gidelim hastaneye.
ömer babalar hastaneye gelirler.polat yoğun bakımın penceresinden ebruya bakmaktadır.arkadan nazife anneler heyecanla gelirle.polat onları görünce onlara doğru yürür.
ebrunun annesi:ebru nerde?hala doğumhanedelermi?
nazife anne:bişey söylesene evladım.
/der.polat gözleriyle pencreyi ve içerde yatan ebruyu işaret eder.
ebrunun annesi ve nazife anneyle ömer baba şaşkınca ebruya bakarlar.
ebrunun annesi:kızım...
hemen polata doğru döner.
ebrunu annesi:naptın kızıma ,söyle naptın kızıma
polat:beeenn.
ebrunun annesi oracıkta bayılır ve onu hemen başka bir odaya götürürler.
ömer baba:nasıl oldu evladım?
polat:bahsettiğim adamlar gece ebruyu kaçırmaya çalışmışlar o sırada bizim geldiğimizi öğrenince kaçmışlar ebruyuda merdivenlerden aşağıya...
nazife anne:oğlum bu kızla çocuğa bişey olursa ben ebrunun vebalini öteki tarafta nasıl ödeyeceğim?ben sizi tanıştıdım sana israr ettim evlen diye şimdiye kadar çoğu tartışmayla geçti evliliğiniz kız senin yaşamına alışamadı evine kesik baş yollandı,babasını senin en yakın adamın vurdu yetmedi kaçırıldı şimdide...
ömer baba:hanım senin bu yaptığın kadere isyandır.bütün bu olanları yaşayacağımız varmış.şimdi eyvah eyvah diye yakınacağımıza allah(c.c) a sığınmalıyız.dua etmeliyiz o kücücük çocuğun hürmetine bize onları bağışla diye.
polat:baba ben ne yaparım ebruya bişey olursa?çocuktan geçtim onu kaybedemem.ki eğer ebru iyileşirse ve bebeğimize bişey olursa ebru beni tamamen hayatından çıkarır.baba ben ikisinede kıyamam,dayanamam.
der ve polat ağlamaya başlar.ömer babaya sarılır ve beraber ağlarlar o sırada o bizim kavuşmalarımız mahşere kaldı adlı türkü çalmaya başlar kamera bir yoğun bakımdaki ebruyu bir ömer babaya sarılmış ağlayan polatı gösterir.kamera tekrar ebruya gelir ve ebru rüya görmeye başlar.rüyasında efe büyümüş ve ebru efeyle beraber bir parka gelmiştir efe oyun oynarken ebru da onu izlemektedir bir anda efe parktan kaybolur ebru paniğe kapılır ve dönerek efeyi aramaya başlar ve birden efeyi görür onu bulduğu için çok mutlu olmuştur fakat efe ebruya el sallamaktadır birden efe yokolurr ebru yıkılır ağlamaya başlar ve rüya burda sonlanır.doktor ebruyu kontrol eder ve dışarıya çıkar.
polat:doktor bey durumu nasıl?
doktor:daha iyi
polat:peki onu görebilirmiyim?
doktor:peki ama 5 dakika.
polat içeri girer ebru sessiz sedasız yatmaktadır.
polat:insanın sevdiğini kaybetmesi nedir bu dünyada bunu anlayan tek kişi benim derdim.sevdiklerimi teker teker kaybettim.kaybettiklerimin ardından sadece işime werdim kendimi ki seni orda tanıdım sevmenin ne demek olduğunu hatırladım,biri için endişelenmenin,birinin seni merak ettiğini bilmeyi sende gördüm en çok,çok şey yaşadık bu az zamnda,çoğu kez kırıdm seni ama senin olduğunu bilmek,bizden bir parçayı taşıdığını bilmek bana bir mutluluk werdi,şimdi ikinizide kaybedemem...kaybedemem, der ve dayan kalbim çalar.
ebru o anda gözlerini açar.
polat heyecanlanır.
polat:ebruu!
ebru:bebeğime bişey olursa seni asla affetmeyeceğim /der ve sonra tekrar kapanır gözlerii . hemşire gelir polat bey artık dışarı çıkmalısınız der ve polat dışarı çıkıp kapıyı çeker o sırada karşısında birini görür ve ekran kararıR tekrar o bizim kvuşmalarımız mahşere kaldı adlı şarkı çalmaya başlar.
BÖLÜM SONU~~
BöLÜM BAŞI.
polat ebruyu kanlar içinde görür mematide arkadan.
polat:ebruuuuuuuuuuuu!
memati:yengeee!
polat çok etkilenmiştir o görüntüden.
polat:memati çabuk arabanın kapısını aç.
memati donakalmıştır aklına fuatın gamzeyi getirdiği hal gelmiştir.gamzede aynen böyle hamileyken fuatın yaptıklarıyla kanlar içinde kalmıştı.)
polat:memati çabuk ol.
memati:tamam usta.
hemen arabaya binerler.polat arka koltukta kucağında ebru memati önde arabayı kullanıyor ve aynı zamanda tuncayla konuşuyor.
memati:tuncay çabuk bir ekip oluştur birileri yengeyi merdivenden aşağı atmış.soru sorma tuncay beş dakikaya ordayız.
polat arkada ebruyla konuşmaya çalışıyordur.
polat:yapamadım.senide bebeğimizide koruyamadım,sana ve bebeğimize bişey olursa kendimi hiç bir zaman affetmem.
memati:usta yengeyede bebeğede bişey olmıycak şimdi yetiştiricez onları hastaneye.
polat:ya onlara...
memati sözünü keser.
memati:hayır usta hiçbişey olmuycak bizim çocuklarımız bizim kaderimizi yaşamıycak!
sonra hastaneye gelirler.
kapıdan hızlıca girerler.
doktor ne olduğunu sorar.
doktor:nasıl oldu?
polat:merdivenlerden düştü.
doktor:kaç haftalık hamile?
polat:10 sonra 32 hafta olcak.
doktor:hemen acil müşade odasına alıyoruz.
polat arkasından koşar.
doktor:sizi buraya alamam polat bey.
memati:hadi usta gel şurda bekleyelim.
polat çok üzgün ve perişan bir halde koltuğa oturur mematide yanına.
polat:ben babamlara ne diycem ya valideye ? kadın zaten hasta öğrenirse kahrolur.
memati:usta öyle deme doktor daha ne olduğunu söylemedi!
o sırada doktor kapıyı açar.
polat:doktor?
doktor:ebru hanımın hayati tehlikesi çok yüksek?
polat:ya bebek?
doktor:aslında şu anda hiçbirşey bilemiyoruz tıp adına. hamilelik dolayısıyla annenin iç organları sıkışmış durumda ve bir iç kanama olacaksada bebeğin warlığı bunu engelliyor.işin garip tarafı merdiven boyu kısa olsada bebeğin naabzının oluşu mucize. annelerin koruma iç güdüsü diye buna diyolar herhalde ebru hanım belliki düşerken bebeğini o kadar korumuşki şu anda ikiside tehlikede olsada yaşıyor.
polat:sevinmelimiyiz yani?
doktor:belirttiğim gibi hiç birşey bilemiyoruz şu anda anne doğum için hazır değil doğum sonrasında bir iç kanama gerçekleşirse anneyi kaybbedebiliriz.şimdilik yoğun bakıma alıyoruz.(o sırada kamera polatın sert bakışlarını gösterir ve dayan kalbim başlar çalmaya.)geçmiş olsun.
polat yıkılır ve gözlerinden iki damla yaş süzülür.telefonuna saldırır.
polat:alo anne biz hastanedeyiz,ebru...
nazife anne sözünü keser ve telefonu kapatır.)
mekan:ömer babanın evi:
ömer baba:kimmiş hanım.
nazife anne:polat.hastanedelermiş bizim torun aceleci çıktı.
ebrunun annesi:doğum başlamışmı?
nazife anne:ewt.hadi hemen gidelim hastaneye.
ömer babalar hastaneye gelirler.polat yoğun bakımın penceresinden ebruya bakmaktadır.arkadan nazife anneler heyecanla gelirle.polat onları görünce onlara doğru yürür.
ebrunun annesi:ebru nerde?hala doğumhanedelermi?
nazife anne:bişey söylesene evladım.
/der.polat gözleriyle pencreyi ve içerde yatan ebruyu işaret eder.
ebrunun annesi ve nazife anneyle ömer baba şaşkınca ebruya bakarlar.
ebrunun annesi:kızım...
hemen polata doğru döner.
ebrunu annesi:naptın kızıma ,söyle naptın kızıma
polat:beeenn.
ebrunun annesi oracıkta bayılır ve onu hemen başka bir odaya götürürler.
ömer baba:nasıl oldu evladım?
polat:bahsettiğim adamlar gece ebruyu kaçırmaya çalışmışlar o sırada bizim geldiğimizi öğrenince kaçmışlar ebruyuda merdivenlerden aşağıya...
nazife anne:oğlum bu kızla çocuğa bişey olursa ben ebrunun vebalini öteki tarafta nasıl ödeyeceğim?ben sizi tanıştıdım sana israr ettim evlen diye şimdiye kadar çoğu tartışmayla geçti evliliğiniz kız senin yaşamına alışamadı evine kesik baş yollandı,babasını senin en yakın adamın vurdu yetmedi kaçırıldı şimdide...
ömer baba:hanım senin bu yaptığın kadere isyandır.bütün bu olanları yaşayacağımız varmış.şimdi eyvah eyvah diye yakınacağımıza allah(c.c) a sığınmalıyız.dua etmeliyiz o kücücük çocuğun hürmetine bize onları bağışla diye.
polat:baba ben ne yaparım ebruya bişey olursa?çocuktan geçtim onu kaybedemem.ki eğer ebru iyileşirse ve bebeğimize bişey olursa ebru beni tamamen hayatından çıkarır.baba ben ikisinede kıyamam,dayanamam.
der ve polat ağlamaya başlar.ömer babaya sarılır ve beraber ağlarlar o sırada o bizim kavuşmalarımız mahşere kaldı adlı türkü çalmaya başlar kamera bir yoğun bakımdaki ebruyu bir ömer babaya sarılmış ağlayan polatı gösterir.kamera tekrar ebruya gelir ve ebru rüya görmeye başlar.rüyasında efe büyümüş ve ebru efeyle beraber bir parka gelmiştir efe oyun oynarken ebru da onu izlemektedir bir anda efe parktan kaybolur ebru paniğe kapılır ve dönerek efeyi aramaya başlar ve birden efeyi görür onu bulduğu için çok mutlu olmuştur fakat efe ebruya el sallamaktadır birden efe yokolurr ebru yıkılır ağlamaya başlar ve rüya burda sonlanır.doktor ebruyu kontrol eder ve dışarıya çıkar.
polat:doktor bey durumu nasıl?
doktor:daha iyi
polat:peki onu görebilirmiyim?
doktor:peki ama 5 dakika.
polat içeri girer ebru sessiz sedasız yatmaktadır.
polat:insanın sevdiğini kaybetmesi nedir bu dünyada bunu anlayan tek kişi benim derdim.sevdiklerimi teker teker kaybettim.kaybettiklerimin ardından sadece işime werdim kendimi ki seni orda tanıdım sevmenin ne demek olduğunu hatırladım,biri için endişelenmenin,birinin seni merak ettiğini bilmeyi sende gördüm en çok,çok şey yaşadık bu az zamnda,çoğu kez kırıdm seni ama senin olduğunu bilmek,bizden bir parçayı taşıdığını bilmek bana bir mutluluk werdi,şimdi ikinizide kaybedemem...kaybedemem, der ve dayan kalbim çalar.
ebru o anda gözlerini açar.
polat heyecanlanır.
polat:ebruu!
ebru:bebeğime bişey olursa seni asla affetmeyeceğim /der ve sonra tekrar kapanır gözlerii . hemşire gelir polat bey artık dışarı çıkmalısınız der ve polat dışarı çıkıp kapıyı çeker o sırada karşısında birini görür ve ekran kararıR tekrar o bizim kvuşmalarımız mahşere kaldı adlı şarkı çalmaya başlar.
BÖLÜM SONU~~
- Post n°94
YA ÇOOOOOOOOOK GÜZEL VE HEYECANLI BİTİRDİN KIZIM YA
- Post n°95
teşekkür ederim!bakalım ne olcak devamında????????crazyy_girl demiş ki:YA ÇOOOOOOOOOK GÜZEL VE HEYECANLI BİTİRDİN KIZIM YA
- Post n°96
EWT BENDE YAZICAM YARIN AKSAM KENDİ SENARYOMUN DEWAMINI
- Post n°97
ellerine sağlık şimdiden.crazyy_girl demiş ki:EWT BENDE YAZICAM YARIN AKSAM KENDİ SENARYOMUN DEWAMINI
ebrulim- Hatice Harbi Fan
Kullanıcı Puanı : 2735
İş/Hobiler : tv izlemek örgü örmek pc başında vakit geçirmek
Lakap : fettan güzel
- Post n°98
çok güzel olmuş canım eline emeğine sağlık
- Post n°99
teşekkür edrim cnm seninde yorumuna sağlık ne diyim?vadikızı demiş ki:çok güzel olmuş canım eline emeğine sağlık
AşksınHaticem- Moderatör
Kullanıcı Puanı : 2265
İş/Hobiler : Mühendis
Lakap : Hatice Şendil Aşığı
- Post n°100
ağlıyorum şeymaaaaaaaaaa muhteşem ötesi harika bu senaryoyu kesinlikle resmi forumda yani panada paylaşmalısın
polatın sözleri ebrunun efoşu rüyasında görmesi ve mematinin ebru için çırpınışları muhteşem yaaaaaaaaaaaaaa hele ebrunun bebeğini hala içinde koruması ya lütfen bu savaşı ebru ve efoş kazansın ikiside inadına hayata tutunsun yaşasın
ellerine sağlık canım okadar zevkle okudum ki
polatın sözleri ebrunun efoşu rüyasında görmesi ve mematinin ebru için çırpınışları muhteşem yaaaaaaaaaaaaaa hele ebrunun bebeğini hala içinde koruması ya lütfen bu savaşı ebru ve efoş kazansın ikiside inadına hayata tutunsun yaşasın
ellerine sağlık canım okadar zevkle okudum ki