yalnız değilsin kuzu bende bulamadım£bru~Polæt demiş ki:ben niye bulamadım..ebrù_àlèmdàr03 demiş ki:fragman çikmi$ isko yeni saç styli yapmi$
ama ebrum yook pehhh olsun o resim her$eye degerr
+13
-YeLiZ-
ebrulim
Kadir Kavri
zeynep
~aksamguzelı~
Hatice'm
Gizli Özne
q:)ßr@
H.SeNDiL
yeterki_gül
melek hatice
y.gülü
AşksınHaticem
17 posters
91.Bölüm Yorumları
AşksınHaticem- Moderatör
Kullanıcı Puanı : 2265
İş/Hobiler : Mühendis
Lakap : Hatice Şendil Aşığı
- Post n°51
Geri: 91.Bölüm Yorumları
Gizli Özne- Hatice Aşıgı
Kullanıcı Puanı : 568
- Post n°52
Facebookta ızledım bende Polat mematının başını verıyor hahahah :D Çok guldum yah
Hatice'm- Moderatör
Kullanıcı Puanı : 2565
İş/Hobiler : çöpçü :D
Lakap : Golden
- Post n°53
starin sitesinde diyiimm ablalarim hala bulamadinizmi bee facebooka kadar eklemi$lerHatice&Necati demiş ki:yalnız değilsin kuzu bende bulamadım£bru~Polæt demiş ki:ben niye bulamadım..ebrù_àlèmdàr03 demiş ki:fragman çikmi$ isko yeni saç styli yapmi$
ama ebrum yook pehhh olsun o resim her$eye degerr
Gizli Özne- Hatice Aşıgı
- Post n°54
~aksamguzelı~- HaticeFan Grafiker
Kullanıcı Puanı : 2009
Lakap : Gezenti (=
- Post n°55
Helal olsun hüsnü ' ye ne aşkmış bee..
Varya bence Ali abi bu dizide harcanıyor,oo çok çok kaliteli bir oyuncu...
Polat ihtiyarla bi zaaf konuşması yapıyor herhalde ihtiyar pek memnun olmadı lokumumun doğmasından... aman benim lokumum ona mı kaldı...
Çok canlar yakıcak bu zilli çok...
Ah bide ebrum olaydı.....
İsko da çok yakışıklı gülden lütfen dalga geçme, incinin o çığlığıda iskonun yeni saç stiline...
Polat ihtiyarla bi zaaf konuşması yapıyor herhalde ihtiyar pek memnun olmadı lokumumun doğmasından... aman benim lokumum ona mı kaldı...
İsko da çok yakışıklı gülden lütfen dalga geçme, incinin o çığlığıda iskonun yeni saç stiline...
AşksınHaticem- Moderatör
Kullanıcı Puanı : 2265
İş/Hobiler : Mühendis
Lakap : Hatice Şendil Aşığı
- Post n°56
izledim vallaha ebrum yok ozaman fragmana burhan altıntop modeli uyguluyorum
- Post n°57
ya şimdi bu bölüm ömer baba bir hikaye anlatacak ya lokumumu kucağına alıp işte o hikaye anlatırken kamera ebru ve polatın birbirlerine aşk dolu bakışlarını göstersin istiyorum nolur ya nolur...
Gizli Özne- Hatice Aşıgı
- Post n°58
Heheh Iskonun saçlar fena Zaza bölüme damga vuracak Ebrumla Birileri tuyo yazmıştı df de dogru çıktı ..Adamı nasıl ıtyor mematı ya yazık
Hatice'm- Moderatör
- Post n°59
ben kotu olmu$ demedim yorumsuz dedim bizim isko yumu$ami$ kadini aldatinca adamda $ey oncesi sendromu ba$lami$£bru~Polæt demiş ki:Helal olsun hüsnü ' ye ne aşkmış bee..
husnuu lan azcik yaki$ikli olaydinda ebrumu o hoduge (ex hoduk $imdi pek seviym polati) birakmasaydin
ali surmeli super oyuncu be kim ne derse desin adami pana harciyo resmen
polatin zaaftan kasti o kasetle ilgili bir genel ba$kan vardi eskilerde hatirladinmi ?
ihtiyarlar afyon kaymagima bi$ey diyemezler gebertirim hepsini
bu fragmandan bi halt anlamadim haaa zaza hem i$ birligi yapiyo hemde mematini basini istiyo .galiba o istemiyo kafam kari$ti bee
neyse biz resimden bahsedelim
Gizli Özne- Hatice Aşıgı
- Post n°60
****** 'a da dgınmışler .. İhtıyaralr
- Post n°61
ihtiyarlar her yere değiniyolar valla bi esra erol da evlen benimle kaldı oraya da değinirlerse ülke karışır en iyisi değinmeleri gerektirkleri yere değinsinler..
şaka bi yana gündeme oturmuş bişeye vadi ekibi değinmiycek .... yani bence bekleniyordu böyle bişey...
şaka bi yana gündeme oturmuş bişeye vadi ekibi değinmiycek .... yani bence bekleniyordu böyle bişey...
- Post n°62
ya lokumumu jeneriğe koysunlar nolur yaaa.....
isimini yazsınlar dizideki ismini bide onun altına parantez içinde haticeşendilfanclub ın lokumu.. yazsınlar...
isimini yazsınlar dizideki ismini bide onun altına parantez içinde haticeşendilfanclub ın lokumu.. yazsınlar...
Gizli Özne- Hatice Aşıgı
- Post n°63
Ayenen Kaset dıyınce aklıma dırek o adam geldı zaten
NEse bölüme Ebrum damga vuracak ınşallh .d İnci bıle kaç bçölümdür çok var Ebrum nıye yok .s
NEse bölüme Ebrum damga vuracak ınşallh .d İnci bıle kaç bçölümdür çok var Ebrum nıye yok .s
zeynep- ADMİN
Kullanıcı Puanı : 3548
Lakap : Çatlak
- Post n°64
ya fragmanda ne kadar luzumsuz insan var toplanmış ebru yok,ha s... yani.
yok ya havaya girmeyin kızlar ,polat ebruya kızı verir o kadar gösterirler anca ebruyu.
o sıgır a.s fare bile var ebru yok,anasını satayım.bana bir foto felan yetmez.adam gibi başrol oyuncusunu fragmana taşımıyor dürzüler.ya sinirim zıpladı yine,,libidom yerlerde
yok ya havaya girmeyin kızlar ,polat ebruya kızı verir o kadar gösterirler anca ebruyu.
o sıgır a.s fare bile var ebru yok,anasını satayım.bana bir foto felan yetmez.adam gibi başrol oyuncusunu fragmana taşımıyor dürzüler.ya sinirim zıpladı yine,,libidom yerlerde
Hatice'm- Moderatör
- Post n°65
evet yazsinlar hatta magazinde gerçek annesi ve haticemle çiksinlar dier diziler yapiyo biz de isteriz bizde isteriz£bru~Polæt demiş ki:ya lokumumu jeneriğe koysunlar nolur yaaa.....
tombili prenses
tonti$ melek
tombul yanak
LOKUM
Afyon kaymagim
melegimin ba$ka ne kaldi saymadigim ? bu isimleri bi ara juniorun basliginada yaziyim unutturmayin ( jenerik demi$ken geçen hafta cahit vardi ama o siçan yoktu hani faci saçli doktor olacak karinin çok iyi bir oyuncu oldugunu soyleyenlere )
Gizli Özne- Hatice Aşıgı
- Post n°66
Fragmanda neden yok bende anlamadım o kdr heyecan yabtım nese oo daha ıkı gun var ya .s
zeynep- ADMİN
- Post n°67
******ın yorumunu yapmak bir tv dizisine düşmez,umarım saçma sapan şeyler yazmamışlardır.
iki dakka df'ye yorum yazıp geliyim,sizde yazın muhakak.
iki dakka df'ye yorum yazıp geliyim,sizde yazın muhakak.
- Post n°68
Allah'ım bu sıçanı fragmanda görmekten sıkıldım artık yaaa ... fragmana sıçanlarıda koyuyolarmı??
ama işte fragmanlarda melekler olmuyoo çünkü o melek fragmanda ve resimlerde 1sn bile görünmesede vadiye bir sürü izleyici kazandırıoo... işte sevmek böyle bişey.... desteklemek , benimsemek böyle bişey..
ama işte fragmanlarda melekler olmuyoo çünkü o melek fragmanda ve resimlerde 1sn bile görünmesede vadiye bir sürü izleyici kazandırıoo... işte sevmek böyle bişey.... desteklemek , benimsemek böyle bişey..
Gizli Özne- Hatice Aşıgı
- Post n°69
Vuu ımzan çok guzel olmuş zynep byıldım
- Post n°70
hani resmi sabaha kadar konuşuyorduk hani kimsecikler yok..
Hatice'm- Moderatör
- Post n°71
ayy konu$alim beee£bru~Polæt demiş ki:hani resmi sabaha kadar konuşuyorduk hani kimsecikler yok..
eli omzundami ?tombilinin kafasinimi tutuyo ??
ama gozler ebrunun ... hinzir hoduk seniii
- Post n°72
ben ne kadar büyük bir aşk beslerim polata bilirsiniz... adama olan aşkım depreşti...ebrù_àlèmdàr03 demiş ki:ayy konu$alim beee£bru~Polæt demiş ki:hani resmi sabaha kadar konuşuyorduk hani kimsecikler yok..
ben bilirim onu el ele göz göze diycem polatcım(hödüklükten terfii ettii.. ) ebrudan gözünü ayıramıyo ebrumda lokumumdan... aşk geliyor aşk.....
zeynep- ADMİN
- Post n°73
resmi degilde,şu tüyo çıktı ali öküzü demişki,replikli tüyo çıktı aynı arkadaş ebrunun diziden ayrılacagınıda söyledi.
ya içinizi karartmak istemem benim o ökzüle alakalı değil,sezon finalinde polat'ın hem ebruyu hem de elifi kaybedecegini düşünüyorum.çünkü bu adamı emrah gibi acı ile besliyorlar.sezon finalinde bence polat ebruyu da elifide gömecek
bakmayın agladıgıma için için seviniyorum aslında.fareyi bile fragmanda gördükten sonra.
ya içinizi karartmak istemem benim o ökzüle alakalı değil,sezon finalinde polat'ın hem ebruyu hem de elifi kaybedecegini düşünüyorum.çünkü bu adamı emrah gibi acı ile besliyorlar.sezon finalinde bence polat ebruyu da elifide gömecek
bakmayın agladıgıma için için seviniyorum aslında.fareyi bile fragmanda gördükten sonra.
Hatice'm- Moderatör
- Post n°74
dogru diyosun ablacim hoduk demiyelim artik polatcim polatim falan boyle konu$alim ! bilirim bilmemmi ayni a$k bendede var okadar seviym ki hepiniz $ahitsiniz£bru~Polæt demiş ki:ben ne kadar büyük bir aşk beslerim polata bilirsiniz... adama olan aşkım depreşti...ebrù_àlèmdàr03 demiş ki:ayy konu$alim beee£bru~Polæt demiş ki:hani resmi sabaha kadar konuşuyorduk hani kimsecikler yok..
ben bilirim onu el ele göz göze diycem polatcım(hödüklükten terfii ettii.. ) ebrudan gözünü ayıramıyo ebrumda lokumumdan... aşk geliyor aşk.....
eli kaymagimin kafasini tutuyo sanirim ama gozu ebrumda!!
zeynep abla demin yazmi$ emzirirken odada olurmu diye ? olurmu olur neyse ben fazla uçtum
omer baba bi acikli yok yok duygusal bir hikaye anlatsin sonra goz goze gelsinler $ak ordan $eymo$um bize muthi$ imzalar yapsin falan (yaparsin degilmi?)
ayrica tombili aglayinca hoduk pardon bitanecik polatim napicak ? en onemlisi tombilimle ebrum hangi eve gidecek ??
- Post n°75
valla çıkarsa çıksın çıkıcaksa da şu son böllümlerde adam gibi izliyim yeter...
ama zeyno onu o söylemedi bi defa yakışıklının gerçek adıyla bir grup var face de serdar deniz mi ne işte o sitenin sahibi yazdı o tüyoyuu alide kopyala yapıştır kendi tüyosu diye...
hatta bizim kadir grupta hemen atlamış ebruda ölecekmi fln diyee ama sonra cevap yazdımı bilmiyorum...
yani o replikli tahmini serdar bey verdiii o değil...
hem bizim düğün hhaberi doğruysa(ki yalanlama yok..) haticem vadinin sonuna kadar bizlerle... hem bence lokumumuzda ebrumun kalıcı ve milli yenge olduğunun kanıtı...
ama zeyno onu o söylemedi bi defa yakışıklının gerçek adıyla bir grup var face de serdar deniz mi ne işte o sitenin sahibi yazdı o tüyoyuu alide kopyala yapıştır kendi tüyosu diye...
hatta bizim kadir grupta hemen atlamış ebruda ölecekmi fln diyee ama sonra cevap yazdımı bilmiyorum...
yani o replikli tahmini serdar bey verdiii o değil...
hem bizim düğün hhaberi doğruysa(ki yalanlama yok..) haticem vadinin sonuna kadar bizlerle... hem bence lokumumuzda ebrumun kalıcı ve milli yenge olduğunun kanıtı...