+13
-YeLiZ-
ebrulim
Kadir Kavri
zeynep
~aksamguzelı~
Hatice'm
Gizli Özne
q:)ßr@
H.SeNDiL
yeterki_gül
melek hatice
y.gülü
AşksınHaticem
17 posters
91.Bölüm Yorumları
Kadir Kavri- Hatice Aşıgı
Kullanıcı Puanı : 1116
- Post n°251
Geri: 91.Bölüm Yorumları
Zaza,Memati'yi Kaçırıyor Merak Etmeyin Ebruya Bir Şey Olmuyor...
~aksamguzelı~- HaticeFan Grafiker
Kullanıcı Puanı : 2009
Lakap : Gezenti (=
- Post n°252
ya ben sizin zeyneple bu sevipte kavuşamama hikayenizi cidden anlamıyorum.. seviyorlarsa kavuşsunlar şöyle evli-mutlu-çocuklu tablosunu görmek istiyorum ben..... altını çiziyorum evli-mutlu-çocuklu ....Hatice&Necati demiş ki:şeymoş çok güzeldi bu bölüm kaç kere tekrar izledim sayısını unuttum ama ben bu senaristlerden birşey anlamıyorum eğer bu sahneleri ebru çıkacak bize son bir mutluluk için yazıyorlarsa hepsine yazıklar olsun eğer elif doğmasaydı ebrunun çıkmasını isterdim ama şimdi istemiyorum ebrunun kızıyla hikayelerini izlemek istiyorum ikisini polat ile vadinin sonuna kadar görmek istiyorum Ebruyu çıkarsınlar ihtiyarların ajanı bak gör ne hikayeler çıkacak ebru polat birbirini sevip yaklaşamasa offfffff offfffffffff zor aşk izlesek seneye yeni sezonda£bru~Polæt demiş ki:şevvalim nerdesin,bi bölüm yorumu yapamadık ağız tadıyla yaaaa, nasıldı ama kaşıkçı elması...
ben sayısızı da geçtim,izleme rekorumu kırıyorum.. hele o kolye öldüm ya.... ama polat aşkım tamamen depreşmiş durmda bu sitee daha ona hödük diyeni keserim...
AşksınHaticem- Moderatör
Kullanıcı Puanı : 2265
İş/Hobiler : Mühendis
Lakap : Hatice Şendil Aşığı
- Post n°253
£bru~Polæt demiş ki:ağzınızı hayra açrmısınız lütfen....Hatice&Necati demiş ki:kadir öyle diyorsunda bak o sitede bizden bir tane adam yok ama filistine gitsin anketinde yine süper oy almış hatice ablamız bukadar sevdiği insana bu saygısızlık yapılıp ebru vadiden öldürülerek çıkarılırsa yenim ederim pana filmin ne yapımlarını izlerim nede izlettiririm çünkü 1.5 yıldır bizler ebrunun hakettiği senaryoya kavuşmasını bekliyoruz şimdi bize böyle kalleşlik yaparlarsa tükürürüm yüzlerine...hem niye ebru ölsün ki hikayesi daha yeni başlıyor binlerce senaryo var ebru için yazılacak ama yazmıyorlar bir tek bu bölüm adam gibi ebru polat yazdılar oda kesin yakında ebruyu çıkaracaklardır onun için yani son kez bizi mutlu ediyorlarKadir Kavri demiş ki:Öldürürsün,Çıksın,Rezilik Bumu Verdikleri Değer
ben bunların mutlu,mesut olduklarını gömeden o pananın yakasını bırakmaycağım....Hem bence bu bölümden sonra onların elifçi olan kısmı bi zahmet çenelerini kapatsınlar,zırvalamayı bıraksınlar...
ki cidden böyle bi hainliği yaparlarsa bende panaya karşı protesto eylemi başlatır şevval gibi ne izlerim e de izlettiriim.....
biz bunu hakediyoruz,mutluluklarını görmeliyiz,ki bence polat bu saatten sonra eski havasıyla yok işte evden kovarım,bağırırım kızarım ayaklarıyla dolanmz..hepimiz gördük bebk çırılınca ömrünn ömür gittiiiii.....
bu adamı bu kadar değişimde çığır açacak noktaya getirdikten sonra bence biz istedilermizi de görücez daha..
inşallah inşallah inşallah
polatın bu bölüm ebruya bakışı sonra elifi koklayıp tekrar ebruya baktığı an sanırım orada bebeğinde ebrunun kokusunu hissetti
polat kızını doktordon kurtarınca yanağını okşayıp geçti canım demesi beni bitirdi veeeeeeee gökyüzüne bakıp oh bee kurtardım çok şükür bakışı harikaydı
ebrunun anneliği zaten beni bitiriyor
kadir inşallah ebruya birşey yapmak gibi bir denyoluk yapmazlar eğer öyle olursa nefret edeceğim tüm pana film ekibinden
- Post n°254
ya bide doktorla konuştuya polat ebru özellikle teşekkür etmemi söyledi dedi ya,demekki kolyeyi taktıktan sonrası da var......
tabi biz bu sahneden yoksuunuz!!!
ama nasıl dolu dolu ebru diyo,polatım ya.........
polat bebeğe elif ismini kullanmıyo,ebruda bizim için hiçbişey farketmedi... aynı aşk,aynı sevgi.... zaten bu adam gerçek aşkının ebru olduğunu kafasına dank ettircek inş...
tabi biz bu sahneden yoksuunuz!!!
ama nasıl dolu dolu ebru diyo,polatım ya.........
polat bebeğe elif ismini kullanmıyo,ebruda bizim için hiçbişey farketmedi... aynı aşk,aynı sevgi.... zaten bu adam gerçek aşkının ebru olduğunu kafasına dank ettircek inş...
Hatice'm- Moderatör
Kullanıcı Puanı : 2565
İş/Hobiler : çöpçü :D
Lakap : Golden
- Post n°255
Sizin basiniza cumartesi cumartesi ne du$tu burda hava sicak ordada gune$liyse sicak geçti diyecem haa noluyonuz bee siz bu guzelim bolumden sonra Ebru olsun Hatice çiksin(az gosteriyorlar biliyorum ama beterin beteri var )
guzel $eyleer konu$unn sinirlerimi ziplatmayiinn
polatim Ebruma aldigi o elmas kolyeden sonra gozume girvi dahada du$mezz !! 93.bolumde bizi trafo veya alt yapim sahneleri bekliyo olabilir $eymo$ kizma ama 93. bolumden bekletilermmm
polatim Ebruma aldigi o elmas kolyeden sonra gozume girvi dahada du$mezz !! 93.bolumde bizi trafo veya alt yapim sahneleri bekliyo olabilir $eymo$ kizma ama 93. bolumden bekletilermmm
- Post n°256
niye kızıyım ben sadece ayrıntı istiyorum ,çok mu şey istiyorum bilmiyorum ama alt yapımı açılışla bitirmesinler... şöyle açılı,gelişme,kapanış istiyorum,onu da sen izleyemezsin kuzuu......ebrù_àlèmdàr03 demiş ki:Sizin basiniza cumartesi cumartesi ne du$tu burda hava sicak ordada gune$liyse sicak geçti diyecem haa noluyonuz bee siz bu guzelim bolumden sonra Ebru olsun Hatice çiksin(az gosteriyorlar biliyorum ama beterin beteri var )
valla şansınıza küsün,ki zaten racideee yapmaz...
ama aşk-ı memnuda +7
Hatice'm- Moderatör
- Post n°257
alt yapim a$amasini zaten asla gostermez raci abi de açili$i isterim dudaktan opmesede anlindan opsun
ne demi$ler seviyorum deyip dudagindan open degil helalimsin deyip anlindan open gerçek sevendir guzel soz !!
polatcim elifi koklayinca ebrumun kokusunu aldii ehhh a$ki depre$ti adamin kiza dokunup durduu
ne demi$ler seviyorum deyip dudagindan open degil helalimsin deyip anlindan open gerçek sevendir guzel soz !!
polatcim elifi koklayinca ebrumun kokusunu aldii ehhh a$ki depre$ti adamin kiza dokunup durduu
- Post n°258
vaaaaaaaaaaaayyyyyyyyyyyyyyyyy!!!ebrù_àlèmdàr03 demiş ki:alt yapim a$amasini zaten asla gostermez raci abi de açili$i isterim dudaktan opmesede anlindan opsun
süper sözmüş harbi....
olsun be öpsünde,alnından öpmesine bile razıyım........
AşksınHaticem- Moderatör
- Post n°259
şeymoş ,güldoş diyorum ki gelecek bölüm ebru ve kızı polatın onlara aldığı evde yatak odasında uzanmış anne kız yatarken polatta bunların yanına uzanıp ikisinide koklaya koklaya öperse ay ay hadi inşallah tutar bu isteğimiz gece tonbiş prenses ağlasın polatta ayağında kızını sallasın ebrumuzu uyandırmamak için kızını polat uyutsun
AşksınHaticem- Moderatör
- Post n°260
ebrù_àlèmdàr03 demiş ki:alt yapim a$amasini zaten asla gostermez raci abi de açili$i isterim dudaktan opmesede anlindan opsun
vayyyyyyyyyyy söze bak bee güldoş nerden bulduysan süperrrrr bir imzada bu yazıyı kullanalım yada bir büyük boy çalışmada
Hatice'm- Moderatör
- Post n°261
kiz biz hafifleyip yaziyoz isteklerimizi bu harbi yatak osdasina baglami$ olayi az durun kizlar oralara bakamam ben +18 yazmaz raci ama polat bu belli olmaz kaç aydir goremiyo karisini ozlem hasret a$k birde yeni evlerine ta$indilarmi tamamdirrHatice&Necati demiş ki:şeymoş ,güldoş diyorum ki gelecek bölüm ebru ve kızı polatın onlara aldığı evde yatak odasında uzanmış anne kız yatarken polatta bunların yanına uzanıp ikisinide koklaya koklaya öperse ay ay hadi inşallah tutar bu isteğimiz gece tonbiş prenses ağlasın polatta ayağında kızını sallasın ebrumuzu uyandırmamak için kızını polat uyutsun
92.bolumde elifim yine kaçirilmaz kizlar isko yanina insulin almayi unutmu$tur kendi kendine geberir oraciklardaa sonrasi mangal partisi zatenn
- Post n°262
tamam kuzu benim dediğim yere çıkıyoruz hine koklaya koklaya öpüyor... bende fazla bişey istemiyorum,o kadarcıkta yeter .......Hatice&Necati demiş ki:şeymoş ,güldoş diyorum ki gelecek bölüm ebru ve kızı polatın onlara aldığı evde yatak odasında uzanmış anne kız yatarken polatta bunların yanına uzanıp ikisinide koklaya koklaya öperse ay ay hadi inşallah tutar bu isteğimiz gece tonbiş prenses ağlasın polatta ayağında kızını sallasın ebrumuzu uyandırmamak için kızını polat uyutsun
ben açıkçası şöyle düşünüyorum polat bunları sedeflere fln bırakmaz,olmadı kamp kurar,ki ebrumda yumuşadııı.. yeni bi ev,destansı bir aşk....
Polat ayağında sallamaz da beşiğine yatırıp susturmaya çaılışır,polatım ya,centilmen erkek karısına da kıyamazmış.......
ay bide bunlar çocuğu susturcaz diye halsiz düşüyorlarmış,yatakta sarılıp uyuyakalıyorlarmış ,nazife anneler basıyomuş evi bakıyolar bunlar sarmaş dolaş lokumumu da içeri götürüp susturuyo bunları başbaşa bırakıyolarmış........ hayali bile ddehşet......
- Post n°263
iskonun mangalı benden....... bi gebersinde yeterki.....
AşksınHaticem- Moderatör
- Post n°264
ebrù_àlèmdàr03 demiş ki:kiz biz hafifleyip yaziyoz isteklerimizi bu harbi yatak osdasina baglami$ olayi az durun kizlar oralara bakamam ben +18 yazmaz raci ama polat bu belli olmaz kaç aydir goremiyo karisini ozlem hasret a$k birde yeni evlerine ta$indilarmi tamamdirrHatice&Necati demiş ki:şeymoş ,güldoş diyorum ki gelecek bölüm ebru ve kızı polatın onlara aldığı evde yatak odasında uzanmış anne kız yatarken polatta bunların yanına uzanıp ikisinide koklaya koklaya öperse ay ay hadi inşallah tutar bu isteğimiz gece tonbiş prenses ağlasın polatta ayağında kızını sallasın ebrumuzu uyandırmamak için kızını polat uyutsun
92.bolumde elifim yine kaçirilmaz kizlar isko yanina insulin almayi unutmu$tur kendi kendine geberir oraciklardaa sonrasi mangal partisi zatenn
oy oy keşke şekeri fırlasada hastane köşelerinde geberip gitse nerde bizde o şans
ben direk balıklama daldım ebrupolat minik elif ve yatak
ebrum elife nasıl bir oda hazırlayacak acaba
polat ebruyu öpmeden önce seni özledim desin
AşksınHaticem- Moderatör
- Post n°265
mangal mı ne mangalı toplu olarak tatile çıkacalım hergün iskonun öldüğü sahneyi büyük ekranda izler kadeh tokuştururuz£bru~Polæt demiş ki:iskonun mangalı benden....... bi gebersinde yeterki.....
ama okullar tatil olana kadar küçük bir mangal partisi ile kutlayalım haklısınız...isko ölsün Ebruma ve bebeğimize zarar veremeden ne işstiyorsanız onu yapalım boğaz köprüsünde bayrak sallandıracam çok şükür iskoyu polat öldürdü diye
- Post n°266
replik yazıp yollayalım,raciyeee... yada siz yazın ben arar söylerim,cnm bu haftanın replikleri hazır diye...
hemen yazıyorum:
(polat ebruya yani aldığı evi gezdirir, lokumumun çok şeker pembiş bir odası vardır,ebru uyuyan lokumu yatağına yatırır... ebru lokumu izlemeye koyulur,polat belinden sarılır..)
polat:sevdi,yatağını...
ebru:evet baksana mışıl,mışıl uyuyor...
polat:hadi diğer odaları gezdireyim sana...
ebru:çocukk,
(polat ebrunun elinden tutar ve yatak odasını gezdirmeye getirir..)
polat:burası da bizim odamız,hem elifin odasınada yakın...
ebru:çok güzel,teşekkür ederim...
(polata sarılır,polat saçlarını koklar...)
polat:bende seni....
bundan sonrası aşk-ı memnu...... (bize bu kadar yeter.... hemen raciyi arıyorum...) eklemek istediğiniz bişey varsa hemen ekleriz....
hemen yazıyorum:
(polat ebruya yani aldığı evi gezdirir, lokumumun çok şeker pembiş bir odası vardır,ebru uyuyan lokumu yatağına yatırır... ebru lokumu izlemeye koyulur,polat belinden sarılır..)
bundan sonrası aşk-ı memnu...... (bize bu kadar yeter.... hemen raciyi arıyorum...) eklemek istediğiniz bişey varsa hemen ekleriz....
AşksınHaticem- Moderatör
- Post n°267
£bru~Polæt demiş ki:replik yazıp yollayalım,raciyeee... yada siz yazın ben arar söylerim,cnm bu haftanın replikleri hazır diye...
hemen yazıyorum:
bencede daha fazla ileri gidip aşk-ı vadi yapmayalım raci bunu okusa küt diye düşer bayılır ya evet böyle diyaloglar istiyoruzzzzzzzzzzzzz polat yaktın bizi ulen tüm sene bakmadın bir bölüm ebruya baktın hem ne bakış Ebruyu çok özlemiş polat efendi bu bölümün özeti budur tüm bölüm ebrunun olmadığı yerlerde bile ağzı dolu dolu "Ebru" dedi durdu haftaya trafo sahnesi bekliyoruz
- Post n°268
ay neresine düşer bayılır,bu hafta raci benide geçmişti ebruya kolye takarken polat boynunu okşadı saçını düzeltiyorum bahanesiyle daha saçlarına dokundu gülücükler saçtı fln benden de ileri ben bi sarıldırttm elinden tutturttum onu racide yaptı bu bölüm....
ah polat ahh nede güzel baktı ama yaaaa.......... seni özledim,ebrummm der gibi.... gel burdan evimize gidelim ben bi eşşeklik ettim sen tüm melekliğinle beni bağışla yavru kurdumuz sen dişi kurt ve ben kurt çok mutlu olalım dermiş gibi baktı demi..... bide o kolye sahnesinin devamı var işte oraları göstermiyo raciii ... yoksa o bendende muzur aklında ne tilkiler dönüyo,necatide iyi oynar bilirmde o zaman dedikodular alır,yürür diye piss yazdırtmıyo raciye yoksa biliriz raci iyi trafo sahnesi yazar.......
ah polat ahh nede güzel baktı ama yaaaa.......... seni özledim,ebrummm der gibi.... gel burdan evimize gidelim ben bi eşşeklik ettim sen tüm melekliğinle beni bağışla yavru kurdumuz sen dişi kurt ve ben kurt çok mutlu olalım dermiş gibi baktı demi..... bide o kolye sahnesinin devamı var işte oraları göstermiyo raciii ... yoksa o bendende muzur aklında ne tilkiler dönüyo,necatide iyi oynar bilirmde o zaman dedikodular alır,yürür diye piss yazdırtmıyo raciye yoksa biliriz raci iyi trafo sahnesi yazar.......
Hatice'm- Moderatör
- Post n°269
eklemeyelimde keselim bence yokyok raci $u yazdiginin 1/4 nu yazsin di$imi kiracam£bru~Polæt demiş ki:replik yazıp yollayalım,raciyeee... yada siz yazın ben arar söylerim,cnm bu haftanın replikleri hazır diye...
hemen yazıyorum:
ama haftaya Junir melegime bi$ey olmazsa 1/10 olur ehhh okadarda degil ya ?
omer babayla nazife anne yapacaklar bi$eyler zaten bizimkiler dunden razii
hadi hayirlisii
Света(Isik)- Hatice Harbi Fan
Kullanıcı Puanı : 6172
Lakap : Tombis
- Post n°270
£bru~Polæt demiş ki:replik yazıp yollayalım,raciyeee... yada siz yazın ben arar söylerim,cnm bu haftanın replikleri hazır diye...
hemen yazıyorum:
benim var canim benim))))
ona seni seviyerum desin,sensiz olamam ve hayatimin anlamisin desin))))
sena- Hatice Harbi Fan
Kullanıcı Puanı : 3378
- Post n°271
Bu haftaki bölüm son ana kadar çok güzelddi.Polatın Ebruya bakışları kolye alması felan bitirdi beni ...Oturduğum yere sığamadım sevinçten.Polat kızının peşine bu kadar çok düşerek olacağını iyi bir baba olacağını gösterdi bizlere.Ama inşallah 92. bölümde İskender hastanedeyken yakalr onuda kurtarır Ebrumuzu da bebişimizi de..Ayrıca bu bölümde baktım bebek gerçekten çok tatlıymışş....
melike05- Hatice hayranı
Kullanıcı Puanı : 150
İş/Hobiler : üniversite,gezmek,sohbet etmek,
Lakap : şirinnnn
- Post n°272
iyice arap saçına döndü dizi yaaa...kim nerde ne yapar belli değil...ebruma bieşy olmasında ve tabi meleğimize gersi umrumda değil....
haticee_- ADMİN
Kullanıcı Puanı : 3683
ebrù_àlèmdàr03 demiş ki:kiz biz hafifleyip yaziyoz isteklerimizi bu harbi yatak osdasina baglami$ olayi az durun kizlar oralara bakamam ben +18 yazmaz raci ama polat bu belli olmaz kaç aydir goremiyo karisini ozlem hasret a$k birde yeni evlerine ta$indilarmi tamamdirrHatice&Necati demiş ki:şeymoş ,güldoş diyorum ki gelecek bölüm ebru ve kızı polatın onlara aldığı evde yatak odasında uzanmış anne kız yatarken polatta bunların yanına uzanıp ikisinide koklaya koklaya öperse ay ay hadi inşallah tutar bu isteğimiz gece tonbiş prenses ağlasın polatta ayağında kızını sallasın ebrumuzu uyandırmamak için kızını polat uyutsun
ebru o eve geri donmez
H.SeNDiL- Genel Moderatör
Kullanıcı Puanı : 3338
Lakap : Gamsız
- Post n°274
Kadir Kavri demiş ki:Daha Öncelerin, Abdülhey'in Ölü Gösterileceğini Diyen Renkdaşım 2 Hafta Sonra Finalde İskender Asılıp,Lakin Telefon Çalınıp, Ebru Ve Elif Çıkıyorumuş,Sanırım Ebrunun Boynunda da İp Varmış...
Kadir Ebrumun boynunda ip olursa, bende ölürüm Hem hani bu bolumde asilacakti Iskender, Iskender ölsün, Ebruya birsey olmasin ya Eger oyle olsa, Iskender bu sezonda olmicek demektir Kadir, orda sezon finali olur Ebruuuuuuuuuuuuuum
Hatice'm- Moderatör
- Post n°275
iskender 92.bolume geberiyoo beeH.SaSmAz demiş ki:Kadir Kavri demiş ki:Daha Öncelerin, Abdülhey'in Ölü Gösterileceğini Diyen Renkdaşım 2 Hafta Sonra Finalde İskender Asılıp,Lakin Telefon Çalınıp, Ebru Ve Elif Çıkıyorumuş,Sanırım Ebrunun Boynunda da İp Varmış...
Kadir Ebrumun boynunda ip olursa, bende ölürüm Hem hani bu bolumde asilacakti Iskender, Iskender ölsün, Ebruya birsey olmasin ya Eger oyle olsa, Iskender bu sezonda olmicek demektir Kadir, orda sezon finali olur Ebruuuuuuuuuuuuuum
Ebruma da bi$ey olmayacak racinin izniylee vesvese zamani degil daha mutlu aile ve trafo izleyecezz bizz