zeynep demiş ki:resmi degilde,şu tüyo çıktı ali öküzü demişki,replikli tüyo çıktı aynı arkadaş ebrunun diziden ayrılacagınıda söyledi.
ya içinizi karartmak istemem benim o ökzüle alakalı değil,sezon finalinde polat'ın hem ebruyu hem de elifi kaybedecegini düşünüyorum.çünkü bu adamı emrah gibi acı ile besliyorlar.sezon finalinde bence polat ebruyu da elifide gömecek
bakmayın agladıgıma için için seviniyorum aslında.fareyi bile fragmanda gördükten sonra.
canım o iki tüyo farklı yerlerden çıkan tüyo facede levent bozokların sedar abinin sayfasından ve serdar abi ebru hakkında hiçbirşey söylemedi ben o sayfaya üyeyim ve bu yakışıklı polat diyaloğundan başka tüyo görmedim
Ebru ve elife birşey olmaz ama yurtdışına gidebilirler...kumacım bu senaristler görürsün gıcıklığına ebruyu öldürmeyecekkkkk...iskonun fareyi bile yurtdışına falan gönderdiler ama o özelinde birtürlü rahat durmadı mecburen gömdüler
ölebilirler diyecem de elifi asla öldürmezler ve vadide bir tane daha bakıcılık bebek bırakmayacaklarından Ebruyu eliften ayırmazlar...gamzeye bile bin pişman oldular Ebru ve elifi en fazla yurtdışına yollarlar yada filistine vallaha bir ihtimal isko bebeği kaçıramazsa kesin ebru ve elif filistin yolcusu sezon finalinde