Karadağlar Bölüm Yorumları - Sayfa 11 Uyeol11

Join the forum, it's quick and easy

Karadağlar Bölüm Yorumları - Sayfa 11 Uyeol11

Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

+27
ebru forever
melike05
emila
Gamzelim
yeterki_gül
sena
hülya tuğlu
derebag
dizikolik
Gizli Özne
~aksamguzelı~
ömer-love-gülhayat
haticee_
melike
Света(Isik)
eru
melek hatice
-YeLiZ-
q:)ßr@
olasılıksız kısss
nnurr
AşksınHaticem
oslemmsemiz
Hatice'm
Limonata
H.SeNDiL
zeynep
31 posters

Karadağlar Bölüm Yorumları

H.SeNDiL
    H.SeNDiL
    Genel Moderatör
    Genel Moderatör

Kullanıcı Puanı : 3338
    Lakap : Gamsız

Karadağlar Bölüm Yorumları - Sayfa 11 Empty Geri: Karadağlar Bölüm Yorumları

Mesaj tarafından H.SeNDiL Ptsi Ara. 13, 2010 8:23 pm

Ay ne kisa sürdü bölüm Gülhayat&Gülali sahneleri yoktu yahu, senaristi burdan kiniyorum.

Cemalin annesi kesin Marika. Halit bey demmeki biliyordu Cemalin oglu oldugunu, cok sasirdi...

Gülhayat kurtuldu, ama Cemile gitti yazik oldu kiza, nede güzel kiz mashallah.

Kadir&Zuhal, Zuhale diyecegim yok, Kadire cilve yaparken Kadirin boynunu hafif yana kivirmasi cok tatliydi.

Yeni bölümde bo bol Gülhayat&Gülali sahnesi istiyorum, böyle bekle bekle hos olmuyor.

Selahattinin gercek yüzü ortaya cikti, dedim bu oglan en kötüleri diye. Seyite söyledikleri yenilir yutulur seyler degil gercekten! Buraga hayran kaldim, o sahnede cok iyiydi gercekten .
    H.SeNDiL
    H.SeNDiL
    Genel Moderatör
    Genel Moderatör

Mesaj tarafından H.SeNDiL Salı Ara. 14, 2010 3:55 pm

Fragmani izleyip geldim, acikcasi pek begenmedim fragmani, hem kisa hem Zuhalin derdi disinda pek birsey anlatmiyor Surprised

Selahattin yine is basinda, oglandaki piskinlige bak. Benim Nazlinin cümlesinden anladigim, eger kardesi olmasa olabilirmis, yani Aliyi gerekirse kolaylikla unutabilirmis manasina geliyor Like a Star @ heaven

Cemalim yazik sana ya, simdi annesi ortaya cikiyor diye sevinsinmi, üzülsünmü bilemedim, sonucta hemen sonrasinda Halitin babasi oldugunu ögrenirse fena yikilacak Crying or Very sad

Esma kadin fena duvara tosladi haberi yok, Gülhayat o lafi agzina tikar, gercekleri bir bir ögrenir cyclops

Yeni bölümde umarim Gülhayat&Gülali sahneleri vardir, söyle tutkulu bir sahne, özlemisim 2 haftadan beri clown
    zeynep
    zeynep
    ADMİN
    ADMİN

Kullanıcı Puanı : 3548
    Lakap : Çatlak

Mesaj tarafından zeynep Salı Ara. 14, 2010 5:21 pm

tam şeytan bu kız,cemileyi halit'in koynuna sokma fikri harikaydı.cemilede birden bire bitti ve gülhayatın neredeyse kopyasıydı gözümden kaçmadı ama öle veya böyle fikir süperdi.içirmesede anlamazdı gibime geliyor halit oradaki dümeni.
    ama canımı sıkan bir olay var,gülhayat her bölüm aynı şarkıyla dans ediyor.danstan mıdır nedir?hep aynı fiğürler.gerçi hatice ben oynayamam diyor ama bence acil tarafından birkaç fiğür daha ögrenmeli ve mümkünse şu şarkıyı da degiştiriverin artık.aslında dans etmesi de çok gerekmiyor,hatice dikilse de insan ekrana yapışır o kıyafetlerle ama üçüncü kez söylüyorum ve bütün hakkımı tüketiyorum,ŞARKIYI ARTIK DEGİŞTİRİN.

selom benim ya,içindeki gerçek seloyu sonunda gördük.maskesini attı artık,gerçi aliye hala oyun ediyor ama onun da gerçek selahattinle tanışması yakındır.tam bir nihilist,hakkını yediğim için senaristlerin özür diliyorum demek ki herşeyin bir zamanı varmış,biraz acele ettim eleştirme konusunda.gerçekten selahattin hiçbirşeye inanmıyor,aile,baba,kardeş hiçbirine .hatta meslegine bile,bile bile verdi bagları kaymakama adım gibi eminim.bir tek nazlıya inanıyor,onunda bu büyük oyunun bir parçası olmasını bütün kalbimle diliyorum.çünkü nihilistler kadınları da küçümserler aslında aşkı küçümsedikleri gibi onların sadece güzelllikleriyle ilgilenirler.gerçi nazlıda ilgilenilecek bir güzellikte yok.bilemiyorum sırf ali'ye inadına nazlıya yaklaştıgını düşünüyorum.sanki bütün herşeyden daha önceden haberi var.nazlıyla tanıştıklarında kayalıkta birini öpmek için bekliyordu nazlı ama selo farkettiniz mi bilmem hiç ilgilenmedi o kişiyle,sanki daha önceden haberi varmış gibi.selo hakkında sabaha kadar yazabilirim çok begeniyorum ben bu karekteri ve en kısa zamanda kadirle aralarında tanrıya dair var olup olmadıgına dair sıkı tartışmalar bekliyorum.

cemal,canım benim ya.sürekli ona karşı içimde bir şevkat büyütyorum.çok masum,ben hiç daha önce masumiyeti bir erkege bu denli yakıştırmazdım.itici,zavallı tipler gibi görünürlerdi gözüme ama cemali aksine çok seviyorum.
    seniha ile aralarında geçenler çok güzeldi en başta.kızda çok şeker aslında cemali gerçekten seviyor ama olmaz işte.cemalin zamanla sevebilecegi bir kız degil,cemal şöyle cıvıl cıvıl,neşeli bir kızı sevebilir bence.ben çok ümitliyim gülhayat'ın kardeşinin geleceginden ve camalle aralarında dostluktan dogan bir aşk yaşanacagından.boşuna göstermediler o kız çocugunu.
    cemal'in annesi marika mı?
    kesinlikle hayır.en başta öyle bir şey olsa,esma o resmi vermezdi cemale.ama marika tanıyor o kadını ve o kadını ögrenen ve cemale söyleyen isim gülhayat olacak büyük ihtimalle.

gülhayat(edit:gülali yaa güller karıştıKaradağlar Bölüm Yorumları - Sayfa 11 Img-hystericalkim çıkarıyo aga bu lafları??) ve nazlı fobim sürüyor.ikisini de hala sevemiyorum.ve inanın gerçekten sevmek için çaba sarf ediyorum.

nazlının başrol gibi degilde olması gerektigi gibi yardımcı karekter olarak rol alması,başka karekterlerin hikayelerinin diziye dahil olması,selonun öfkesi ve gülhayatın herkesi cebinden çıkaran zekası bölüme renk katan unsurlardı.
    reytingimizde yükselmiş,totel ilk defa 5'i görmüş,bir kademe daha artarsa ilk 5 garantidir bundan sonra.absine hele bayıldım,çok az farkla 3. olmuş,gelecek haftalarda zirve ortaklıgını kesin alacaktır.hatta zirve bile hakkı ama işte bazı dezavantajları var geç başlaması vs. ama yavaş yavaş çalıyor diğer dizilerin seyircilerini.bizim evden örnek vereyim annem yer gök aşk fanıdır dün akşam baktım yanıma gelmiş karadağları izlemek için.babamda haber programlarını izler bir de izledigi tek bir dizi vardır arka sokaklar dün bir ara onun odasına çıktım baktım arada karadağları yokluyor,reklem arası vermişti.valla zaten reytingler iyi gelmeseydi yaygarayı koparacaktım bugün=)
    Genel Moderatör

Mesaj tarafından H.SeNDiL Salı Ara. 14, 2010 10:37 pm

Yorumunuzu yanlis basliga yaptiginiz icin alintilanarak bu basliga eklenmistir:

sanuk demiş ki:varya gülali (ibrahim çelikkol) erdal özyağcılardan bile iyi oynuyor süper yetenek geleceğin KADİR İNANIRı diyoruz biz kendisine 7. bölümde selahattin bütün adiliğini otraya dökecek romanda ivan o kadar kötü anlatılmıyordu ama bu tam tersi kötü beni üzen gülali ona yardım etti ama o gülaliye kaleşlik edecek 7.bölüm çok sancılı geçecek ama gülhayat normal bir şekilde aşık olsaya gülaliye yani onu intikamına karışdırmasa ne iyi olur ma varya çok yakışıyolar hiç bir dizide bu kadar yakışan bir çift yoktur inşaalllaaahhh gerçekdede aşk yaşarlar aradan sa.... kadın tuba ekinci çoksa ne iyi olurdu.
    dizikolik
    dizikolik
    Hatice Harbi Fan
    Hatice Harbi Fan

Kullanıcı Puanı : 5573
    İş/Hobiler : ögrenci/ iŞsiz =(
    Lakap : kopyaci ,( ikinci lütfis)

Mesaj tarafından dizikolik Çarş. Ara. 15, 2010 1:32 pm

su selahattin`de ne cakal valla....insan hic abisine öyle yaparmi. Birde gülalim onu eve aldi.....
    Su gelin beni sinir ediyor ya.....ev ev diye tutturdu. valla en cok kadir`e ve cemal`e üzülüyorum cyclops
    H.SeNDiL
    H.SeNDiL
    Genel Moderatör
    Genel Moderatör

Mesaj tarafından H.SeNDiL Çarş. Ara. 15, 2010 11:31 pm

Aynen Bernacim, gelin tam manyak cikti Surprised

---

Bu arada önemli birsey daha var oda ´müzikler´ . Bu hafta yeni melodiler eklenmisti. Havali, eglenceli bir müzik caliyordu arada. Cok begendim. Kirac döktürmüs, ellerine saglik!

Tabi ben sabirsizlikla Gülhayat&Gülali´nin sözlü ask sarkilarini bekliyor olucam. Hayirlisiyla o günleride görücez What a Face
    melek hatice
    melek hatice
    Hatice Harbi Fan
    Hatice Harbi Fan

Kullanıcı Puanı : 2078
    İş/Hobiler : ,gezmek,sohbet etmek,sinemaya gitmek..
    Lakap : asii kızzz

Mesaj tarafından melek hatice Perş. Ara. 16, 2010 3:57 pm

glsin artık pazarteside gülhayat ve ali sahnelerini görelim...nezamnn aşık olucak ali gülümüze....onların bol bol aşk sahnelerini izlemek istiyorum halit beyde kıskançlığından çatlar....gülüm çok tatlıydı bu bölüm...hele o halit bey gülümün sıktığı sahne yokmuydu dizinin içine girip halitli dövesim geldi...sinir adaM nasıl da sıktı gülüm bileğini....ama gülüm aliyle beraber olsun ben ozamn görücem haliti....sinir adam ali az bile yapmış sana....ama alinin yapamdığını gülüm ypıcak...
    olasılıksız kısss
    olasılıksız kısss
    Hatice hayranı
    Hatice hayranı

Kullanıcı Puanı : 86
    İş/Hobiler : muhasebe

Mesaj tarafından olasılıksız kısss Perş. Ara. 16, 2010 9:30 pm

cemalin annesi ile gülhayat tanışıyor olabilirler.çünkü anladıgım kadarı ile cemalin anneside bu tarz bir kadın.
    gülali ve gülhayat aşkı hemen başlamalı,erkeklerin gülhayat gibi güzeller güzeli bir kız dururken nazlı bir kızın arkasından koşması çok saçma oluyor.nazlı çok çirkin,huyları da güzel degil,masum da degil.bir tek mevkisi var .
    melek hatice
    melek hatice
    Hatice Harbi Fan
    Hatice Harbi Fan

Mesaj tarafından melek hatice Cuma Ara. 17, 2010 11:37 am

olasılıksız kısss demiş ki:cemalin annesi ile gülhayat tanışıyor olabilirler.çünkü anladıgım kadarı ile cemalin anneside bu tarz bir kadın.
    gülali ve gülhayat aşkı hemen başlamalı,erkeklerin gülhayat gibi güzeller güzeli bir kız dururken nazlı bir kızın arkasından koşması çok saçma oluyor.nazlı çok çirkin,huyları da güzel degil,masum da degil.bir tek mevkisi var .

nazlıyı bende beğenmiyorum...ama ali gülhayata aşık olucak inş...zaten yavaş yavaş gülhayatı hayl etmeye başaldı...hem nazlıyı hayat ediyo hemde gülhaytı...
    dizikolik
    dizikolik
    Hatice Harbi Fan
    Hatice Harbi Fan

Kullanıcı Puanı : 5573
    İş/Hobiler : ögrenci/ iŞsiz =(
    Lakap : kopyaci ,( ikinci lütfis)

Mesaj tarafından dizikolik Cuma Ara. 17, 2010 3:30 pm

su zuhal ne cakal ya.... kiz da kisilik bozulugu var resmen.Yazik ya kadir`e ayri davraniyor, halit beye ayri.....
    Bece zuhal yanlis kisiyle evlenmis, selahattin uyardi bence. Valla hic beklemezdim yani,insan abisine böyle davranir mi hic. Sen git adamin evinde kal, ye ic sonra arkasindan dolap cevir.....valla cok ayip selahattin.... Mad
    melek hatice
    melek hatice
    Hatice Harbi Fan
    Hatice Harbi Fan

Mesaj tarafından melek hatice Cuma Ara. 17, 2010 6:43 pm

dizikolik demiş ki:su zuhal ne cakal ya.... kiz da kisilik bozulugu var resmen.Yazik ya kadir`e ayri davraniyor, halit beye ayri.....
    Bece zuhal yanlis kisiyle evlenmis, selahattin uyardi bence. Valla hic beklemezdim yani,insan abisine böyle davranir mi hic. Sen git adamin evinde kal, ye ic sonra arkasindan dolap cevir.....valla cok ayip selahattin.... Mad

ben bu selahattini çok sevdim..nazlıyla beraber olsun alide gülhayattla seloyu bu yandan çok sevdim alinin elinden nazlıyı alıyo..alide gülümlüze aşık oluyo olucak işn...
    H.SeNDiL
    H.SeNDiL
    Genel Moderatör
    Genel Moderatör

Mesaj tarafından H.SeNDiL Cuma Ara. 17, 2010 6:58 pm

Özet hic hosuma gitmedi. Ne bu ya bu Ali Nazliya körkütük asiktida benmi bilmiyorum, onu gectim Selahattin nezaman asik oldu bu kizada kavga ediyorlar Shocked

Ben Alinin Gülhayata Nazliya inat yaklasmasini istemiyorum. Kitabi sacmasapan cevirmesinler. Hadi diyelim yaptilar bunu, Ali ona gercekten asik olmali, her haline hayran kalmali. Aklimda kisada olsa cok güzel bir senaryo var. Yazsammi acep Like a Star @ heaven
    melek hatice
    melek hatice
    Hatice Harbi Fan
    Hatice Harbi Fan

Mesaj tarafından melek hatice Cuma Ara. 17, 2010 9:51 pm

H.SeNDiL demiş ki:Özet hic hosuma gitmedi. Ne bu ya bu Ali Nazliya körkütük asiktida benmi bilmiyorum, onu gectim Selahattin nezaman asik oldu bu kizada kavga ediyorlar Shocked

Ben Alinin Gülhayata Nazliya inat yaklasmasini istemiyorum. Kitabi sacmasapan cevirmesinler. Hadi diyelim yaptilar bunu, Ali ona gercekten asik olmali, her haline hayran kalmali. Aklimda kisada olsa cok güzel bir senaryo var. Yazsammi acep Like a Star @ heaven

kitabı bn okumadım o kitabı bulamamdazaten çok eski bi kitap...ama kitabın sonunu çookmerak ediyorum ali ve gülhayata neler oluyo onu bilmek istiyorum....
    H.SeNDiL
    H.SeNDiL
    Genel Moderatör
    Genel Moderatör

Mesaj tarafından H.SeNDiL Cuma Ara. 17, 2010 10:21 pm

melek hatice demiş ki:
    H.SeNDiL demiş ki:Özet hic hosuma gitmedi. Ne bu ya bu Ali Nazliya körkütük asiktida benmi bilmiyorum, onu gectim Selahattin nezaman asik oldu bu kizada kavga ediyorlar Shocked

kitabı bn okumadım o kitabı bulamamdazaten çok eski bi kitap...ama kitabın sonunu çookmerak ediyorum ali ve gülhayata neler oluyo onu bilmek istiyorum....

Kitabin yani enazindan benim okudugum versiyounun sonu acik. Söyle söylim, kac sene önce okumustum, aklimdan kaldigi kadar iste. Pek okunasi bir kitap degil, yani cok zor, sabir gerektiriyor bu kitabi okumak. Mesela 200 sayfalik bir mahkeme sahnesi var Like a Star @ heaven Cemal Haliti öldürüyor, bu daha önce olan bir olay ama dizide öyle olmaz herhalde. G&G birbirlerine asiktir o zamanlardada ama dedigim gibi sonu acik. Dizinin sonu böylemi olur bilmem, dizi sonucta cyclops senaryo nasil gelismesi gerekir bilinmez...
    zeynep
    zeynep
    ADMİN
    ADMİN

Kullanıcı Puanı : 3548
    Lakap : Çatlak

Mesaj tarafından zeynep C.tesi Ara. 18, 2010 6:11 pm

aynen elif,sırf erdal beyin kızı diye o çirkine bütün herkesi aşık ediyorlar.
    saçmalık ama df'ye yazalım dizinin yapımcısı orayı okuyor,arada hafiften dokunduralım.
    özellikl uyarlama mevzusunda.
    ben zaten girip şimdi okkalı bir yazı yazacagım.
    H.SeNDiL
    H.SeNDiL
    Genel Moderatör
    Genel Moderatör

Mesaj tarafından H.SeNDiL C.tesi Ara. 18, 2010 6:26 pm

Agir olmasin ama, sonra sorun olmasin Like a Star @ heaven Begenmiyorum kizi napim, oyuncu diye görsellik yokmu sayilmali yani, cok sacma. Hem bence Nazli karakteri iyi biride degil, yakinda cikar kokusu...
    melek hatice
    melek hatice
    Hatice Harbi Fan
    Hatice Harbi Fan

Mesaj tarafından melek hatice C.tesi Ara. 18, 2010 7:22 pm

H.SeNDiL demiş ki:
    melek hatice demiş ki:

Kitabin yani enazindan benim okudugum versiyounun sonu acik. Söyle söylim, kac sene önce okumustum, aklimdan kaldigi kadar iste. Pek okunasi bir kitap degil, yani cok zor, sabir gerektiriyor bu kitabi okumak. Mesela 200 sayfalik bir mahkeme sahnesi var Like a Star @ heaven Cemal Haliti öldürüyor, bu daha önce olan bir olay ama dizide öyle olmaz herhalde. G&G birbirlerine asiktir o zamanlardada ama dedigim gibi sonu acik. Dizinin sonu böylemi olur bilmem, dizi sonucta cyclops senaryo nasil gelismesi gerekir bilinmez...

kitabı arasm nerde bulurum...yani nerde satıyolr biliyomusun...
    H.SeNDiL
    H.SeNDiL
    Genel Moderatör
    Genel Moderatör

Mesaj tarafından H.SeNDiL C.tesi Ara. 18, 2010 8:03 pm

melek hatice demiş ki:
    H.SeNDiL demiş ki:
    melek hatice demiş ki:

Yok pek bulunabilecek bir kitap degil, bende ozamanlar arkadasimdan ödünc alip okumustum. Suanda gerci avrupada Türkkitapevi diye reklam veriyor televizyonda, orda satiliyor, ama Türkiyede satilirmi bilemicem Like a Star @ heaven

Umuyorumki dizide kitaptaki gibi olsun, Gülalinin Gülhayat aski queen
    melek hatice
    melek hatice
    Hatice Harbi Fan
    Hatice Harbi Fan

Mesaj tarafından melek hatice Paz Ara. 19, 2010 11:49 am

H.SeNDiL demiş ki:
    melek hatice demiş ki:
    H.SeNDiL demiş ki:
    melek hatice demiş ki:

Yok pek bulunabilecek bir kitap degil, bende ozamanlar arkadasimdan ödünc alip okumustum. Suanda gerci avrupada Türkkitapevi diye reklam veriyor televizyonda, orda satiliyor, ama Türkiyede satilirmi bilemicem Like a Star @ heaven

Umuyorumki dizide kitaptaki gibi olsun, Gülalinin Gülhayat aski queen

kitabta yazan aşk gib olur inş...sen okumuşsun kitabı eğer kitaba göre giderlerse ne ala....acaba netten araştırsam çıkar mı?
    H.SeNDiL
    H.SeNDiL
    Genel Moderatör
    Genel Moderatör

Mesaj tarafından H.SeNDiL Ptsi Ara. 20, 2010 1:40 pm

Yeni bolume saatler kaldi. Acaba nelerr olacak. Gulhayat Cemalin annesini hatta babasini ogrenecekmi? Gulali ve Gulhyat sahnesi olacakmi bu bolumde, malum o kavgadan sonra Gulali Nazlidan umudunu keser artik. Halit bey cemileye fragmanda bakip arkasina donuyor saskin bir sekilde, anladimi birseyleri acaba? Like a Star @ heaven

Simdiden iyi seyirler. Inshall;ah ratingi bol bir bolum olur!
    melek hatice
    melek hatice
    Hatice Harbi Fan
    Hatice Harbi Fan

Mesaj tarafından melek hatice Ptsi Ara. 20, 2010 5:30 pm

yeni bölümü merakla bekliyorum...bu akşamneler olucak aacabagülhayat ve ali sahnelerini çok olur inş...ve artık ali gülhyata aşık olur...yada olmaya başlar...
    Hatice'm
    Hatice'm
    Moderatör
    Moderatör

Kullanıcı Puanı : 2565
    İş/Hobiler : çöpçü :D
    Lakap : Golden

Mesaj tarafından Hatice'm Ptsi Ara. 20, 2010 8:42 pm

7.bölümü pas geçiyorum direk fragmana konsantre oldum Karadağlar Bölüm Yorumları - Sayfa 11 16639 Bu Bademcik ameliyati degil direk dalagi alacak sandim ? Karadağlar Bölüm Yorumları - Sayfa 11 894354
    Gülali ve Gülhayat'in bu öpüsmesi olay olacak nahanda $uraya yaziyorum !! Karadağlar Bölüm Yorumları - Sayfa 11 431895 içim bir hos oldu be Karadağlar Bölüm Yorumları - Sayfa 11 414789
    nnurr
    nnurr
    Hatice Harbi Fan
    Hatice Harbi Fan

Kullanıcı Puanı : 1129
    İş/Hobiler : öğrenci

Mesaj tarafından nnurr Ptsi Ara. 20, 2010 8:53 pm

muhteşem bir bölümdü
    gülhayat zeki meleğim kimse söylemeden anladı cemalin halititn oğlu olduğunu
    esma kadında kendini zeki sanip gülhayata meydan okudu ya çok güldüm hemen aldı ağzının payını

selo dayağ yedi gülali çoçuğu yerden yere vurdu yazık seloya
    selo halitin senetlerinin şimdili .............510 alsada bu yüzdeler ilerleyen bölümde artacaktı seloda halit gibi para göz

zuhale koca bir alkış
    naptıeti yine taşındı halititn yanına esma zuhal sahneleri süperdi

gülhayatım meleğim muhteşemdi gülali karşısındaki dansı harikayd ve alinin bakışları

bir çok şey vardı aklımda ama fragmanı görünce uçtu gitti nasıl bir fragmandır o yaaa ali ve gülhayat
    H.SeNDiL
    H.SeNDiL
    Genel Moderatör
    Genel Moderatör

Mesaj tarafından H.SeNDiL Ptsi Ara. 20, 2010 9:14 pm

Bölümü zevkle izledik ailecek vallah!

Cemali cok begendim bu bölüm, o saf temiz yüzünün ardinda bir hirs varki sormayin. Garibim zarari kendine olacak Halit bey yagmurun ortasinda birakalim dediginde icim ciz etti...

Gülhayat cok güzeldi bu bölüm yine, tabi zekasinida konusturdu yine. Aliye ´hasretime dayanamadinmi Gülali´ demesine cok sasirdim acikcasi, Gülalide az degil nasil bakti ama

Selahattine gecen her bölüm dahada baglaniyorum, garip ama öyle, ayri bir hava katiyor diziye Özellikle Halite atigi son tepik yenilir yutulur degil hani

Zuhal amacina ulasti, ama umarim her bölüm böyle sakiz gibi uzatilan sahnelerini izlemeyiz. Halit beyin hastaligi erkeklerin hastayim diye abartmasina göndermemi oldu anlamadim Ama cok tatliydi, abartildi biraz ama Selo onu kendine getirdi sagolsun

Nazlinin bence Seloya ilgisi var, oglani görünce pek bir gülüyor yüzü Hayirlisi, bu bölüm saclari cok hostu ayrica...

Fragmani izlemedim avrupada vermediler. Bademcik ameliyatlarini duyunca bir hos oldum. Hayirlisi

Bu arada bu hafta 1 aile daha hayran oldu Karadaglara, söylemesi ayip amcamlari izlettirdim, cok begendiler
    H.SeNDiL
    H.SeNDiL
    Genel Moderatör
    Genel Moderatör

Mesaj tarafından H.SeNDiL Salı Ara. 21, 2010 10:13 am

selahattinle Gulalinin kavga sahnesine Selahattinden birseyler beklemistim acikcasi ama Gulali onu yerden yere vurdu. Kardes kavgasinin boylesi ne aci ya

Replikler ve hikayenin derinligiyle ilgili sizlere katiliyorum, tam olmasada. Bence hikaye iyi gidiyor ama kullanan replikler ve derinlik eksik gercekten

---

Su an itibariyle fragmani izlemis bulunuyorum

Ilk basta atin ustunde gelen kisi Selahattinmi? Halit bey fena kizmis asla vermez %10' unu falan. Ilk Gulaliye saldirmisti, busefer Selahattine saldiriyor!

Selonun opucugu fazla masum geldi bana, ve oncesinde yada sonrasinda Gulali okula gitmis nazlinin yanina, ve cok kizgin acaba goruyormu?

Gulali&Gulhayat opusmesi, amanin one, kisa ama atesli olmus fragmandaki sahne. Gulali eger o mor elbiseyi yirtiyorsa buyursun birdaha o elbiseyi gormek isemiyroum acikcasi. Ama yeniye yazik olmus elbiseye, bir hareketle nasil yirtti oyle ' hasin erkek'

Ratingleri bekliyorum, umarim iyi rating almistir dizimiz bu haftada. gelecek hafta icin simdiden heyecanlandim...

Forum Saati C.tesi Kas. 09, 2024 5:35 pm