tam şeytan bu kız,cemileyi halit'in koynuna sokma fikri harikaydı.cemilede birden bire bitti ve gülhayatın neredeyse kopyasıydı gözümden kaçmadı ama öle veya böyle fikir süperdi.içirmesede anlamazdı gibime geliyor halit oradaki dümeni.
ama canımı sıkan bir olay var,gülhayat her bölüm aynı şarkıyla dans ediyor.danstan mıdır nedir?hep aynı fiğürler.gerçi hatice ben oynayamam diyor ama bence acil tarafından birkaç fiğür daha ögrenmeli ve mümkünse şu şarkıyı da degiştiriverin artık.aslında dans etmesi de çok gerekmiyor,hatice dikilse de insan ekrana yapışır o kıyafetlerle ama üçüncü kez söylüyorum ve bütün hakkımı tüketiyorum,
ŞARKIYI ARTIK DEGİŞTİRİN.
selom benim ya,içindeki gerçek seloyu sonunda gördük.maskesini attı artık,gerçi aliye hala oyun ediyor ama onun da gerçek selahattinle tanışması yakındır.tam bir nihilist,hakkını yediğim için senaristlerin özür diliyorum demek ki herşeyin bir zamanı varmış,biraz acele ettim eleştirme konusunda.gerçekten selahattin hiçbirşeye inanmıyor,aile,baba,kardeş hiçbirine .hatta meslegine bile,bile bile verdi bagları kaymakama adım gibi eminim.bir tek nazlıya inanıyor,onunda bu büyük oyunun bir parçası olmasını bütün kalbimle diliyorum.çünkü nihilistler kadınları da küçümserler aslında aşkı küçümsedikleri gibi onların sadece güzelllikleriyle ilgilenirler.gerçi nazlıda ilgilenilecek bir güzellikte yok.bilemiyorum sırf ali'ye inadına nazlıya yaklaştıgını düşünüyorum.sanki bütün herşeyden daha önceden haberi var.nazlıyla tanıştıklarında kayalıkta birini öpmek için bekliyordu nazlı ama selo farkettiniz mi bilmem hiç ilgilenmedi o kişiyle,sanki daha önceden haberi varmış gibi.selo hakkında sabaha kadar yazabilirim çok begeniyorum ben bu karekteri ve en kısa zamanda kadirle aralarında tanrıya dair var olup olmadıgına dair sıkı tartışmalar bekliyorum.
cemal,canım benim ya.sürekli ona karşı içimde bir şevkat büyütyorum.çok masum,ben hiç daha önce masumiyeti bir erkege bu denli yakıştırmazdım.itici,zavallı tipler gibi görünürlerdi gözüme ama cemali aksine çok seviyorum.
seniha ile aralarında geçenler çok güzeldi en başta.kızda çok şeker aslında cemali gerçekten seviyor ama olmaz işte.cemalin zamanla sevebilecegi bir kız degil,cemal şöyle cıvıl cıvıl,neşeli bir kızı sevebilir bence.ben çok ümitliyim gülhayat'ın kardeşinin geleceginden ve camalle aralarında dostluktan dogan bir aşk yaşanacagından.boşuna göstermediler o kız çocugunu.
cemal'in annesi marika mı?
kesinlikle hayır.en başta öyle bir şey olsa,esma o resmi vermezdi cemale.ama marika tanıyor o kadını ve o kadını ögrenen ve cemale söyleyen isim gülhayat olacak büyük ihtimalle.
gülhayat
(edit:gülali yaa güller karıştıkim çıkarıyo aga bu lafları??) ve nazlı fobim sürüyor.ikisini de hala sevemiyorum.ve inanın gerçekten sevmek için çaba sarf ediyorum.
nazlının başrol gibi degilde olması gerektigi gibi yardımcı karekter olarak rol alması,başka karekterlerin hikayelerinin diziye dahil olması,selonun öfkesi ve gülhayatın herkesi cebinden çıkaran zekası bölüme renk katan unsurlardı.
reytingimizde yükselmiş,totel ilk defa 5'i görmüş,bir kademe daha artarsa ilk 5 garantidir bundan sonra.absine hele bayıldım,çok az farkla 3. olmuş,gelecek haftalarda zirve ortaklıgını kesin alacaktır.hatta zirve bile hakkı ama işte bazı dezavantajları var geç başlaması vs. ama yavaş yavaş çalıyor diğer dizilerin seyircilerini.bizim evden örnek vereyim annem yer gök aşk fanıdır dün akşam baktım yanıma gelmiş karadağları izlemek için.babamda haber programlarını izler bir de izledigi tek bir dizi vardır arka sokaklar dün bir ara onun odasına çıktım baktım arada karadağları yokluyor,reklem arası vermişti.valla zaten reytingler iyi gelmeseydi yaygarayı koparacaktım bugün=)