+13
-YeLiZ-
ebrulim
Kadir Kavri
zeynep
~aksamguzelı~
Hatice'm
Gizli Özne
q:)ßr@
H.SeNDiL
yeterki_gül
melek hatice
y.gülü
AşksınHaticem
17 posters
91.Bölüm Yorumları
~aksamguzelı~- HaticeFan Grafiker
Kullanıcı Puanı : 2009
Lakap : Gezenti (=
- Post n°151
Geri: 91.Bölüm Yorumları
Ah polatım ahh zamanında iki kurşun sıkaydın şu iskoya....
haticee_- ADMİN
Kullanıcı Puanı : 3683
bu bölüm vala çok karışık barıştılar ama sag olsun ebru vve elif kaçırılıcak
Kadir Kavri- Hatice Aşıgı
Kullanıcı Puanı : 1116
- Post n°153
haticee_ demiş ki:bu bölüm vala çok karışık barıştılar ama sag olsun ebru vve elif kaçırılıcak
ALLAH'ın Emri Bu Zaten...
haticee_- ADMİN
Kadir Kavri demiş ki:haticee_ demiş ki:bu bölüm vala çok karışık barıştılar ama sag olsun ebru vve elif kaçırılıcak
ya kadır polat herşeyını kaybedıyor bak gor ebrumun başına neler gelır
Kadir Kavri- Hatice Aşıgı
Kullanıcı Puanı : 1116
- Post n°155
haticee_ demiş ki:Kadir Kavri demiş ki:haticee_ demiş ki:bu bölüm vala çok karışık barıştılar ama sag olsun ebru vve elif kaçırılıcak
Bir Şey Gelmez Gelse,Gelse Vurulur,Ölür Ya'da Kaçırılır
- Post n°156
bu da kadirin işine gelir mi diyim,polattan kurtulursun...Kadir Kavri demiş ki:haticee_ demiş ki:Kadir Kavri demiş ki:haticee_ demiş ki:bu bölüm vala çok karışık barıştılar ama sag olsun ebru vve elif kaçırılıcak
haticee_- ADMİN
Kadir Kavri demiş ki:haticee_ demiş ki:Kadir Kavri demiş ki:haticee_ demiş ki:bu bölüm vala çok karışık barıştılar ama sag olsun ebru vve elif kaçırılıcak
kadir kapa şom agzını benım gıbı şom agzılı olma zaten ben varım
haticee_- ADMİN
arkadaşlar size yemın ederım benım hatıceyı sevmeyen elıfıde sevmeyen abım vardı ya 2 tane var 1 elıfçi dıyer 2 sinide sevmıyor abım buggun öyle bişey dedkı şok oldum ondan hiç beklemezdım
- Post n°159
ne dedi???haticee_ demiş ki:arkadaşlar size yemın ederım benım hatıceyı sevmeyen elıfıde sevmeyen abım vardı ya 2 tane var 1 elıfçi dıyer 2 sinide sevmıyor abım buggun öyle bişey dedkı şok oldum ondan hiç beklemezdım
- Post n°160
kız hadi merak ettim..........
haticee_- ADMİN
£bru~Polæt demiş ki:ne dedi???haticee_ demiş ki:arkadaşlar size yemın ederım benım hatıceyı sevmeyen elıfıde sevmeyen abım vardı ya 2 tane var 1 elıfçi dıyer 2 sinide sevmıyor abım buggun öyle bişey dedkı şok oldum ondan hiç beklemezdım
zaten ebruyla elıf kıyaslanmaz ebrunun halı ortada kız mankenmıs eskıden odulerıde mıs ten işte
bı övdü ona zorla bu bolumu izletım normalde vadiye bakmaz emre abım kurtlar vadisinide bakmıs ama kvp bakmadı işte
sonra bombayı patlatı dedkı bu polat bu kıza fena aşık hata eskıden boyle degildi seviyordu ama ayrılınca deyerını anlamıs aşık oldugunu onsuz olamıycagını anladı kesinlikle seviyor dedii
ahmet abım ordan emre git sen kv bak elıf polata dedi
emre abımden ölenle ölunmez elıf unutulur ama ebru unulmaz hem ebru jenerıkte ikiymiş hatice dedi dedi
sevidigi ortada kıza nsl baktı diyor.................kızlar abım benı ebru polatcı yaptı yekrar
- Post n°162
söyle o abini onu tebrik ederim..haticee_ demiş ki:£bru~Polæt demiş ki:ne dedi???haticee_ demiş ki:arkadaşlar size yemın ederım benım hatıceyı sevmeyen elıfıde sevmeyen abım vardı ya 2 tane var 1 elıfçi dıyer 2 sinide sevmıyor abım buggun öyle bişey dedkı şok oldum ondan hiç beklemezdım
zaten ebruyla elıf kıyaslanmaz ebrunun halı ortada kız mankenmıs eskıden odulerıde mıs ten işte
bı övdü ona zorla bu bolumu izletım normalde vadiye bakmaz emre abım kurtlar vadisinide bakmıs ama kvp bakmadı işte
sonra bombayı patlatı dedkı bu polat bu kıza fena aşık hata eskıden boyle degildi seviyordu ama ayrılınca deyerını anlamıs aşık oldugunu onsuz olamıycagını anladı kesinlikle seviyor dedii
emre abımden ölenle ölunmez elıf unutulur ama ebru unulmaz hem ebru jenerıkte ikiymiş hatice dedi dedi
ölenlee ölünmez...
haticee_- ADMİN
£bru~Polæt demiş ki:söyle o abini onu tebrik ederim..haticee_ demiş ki:£bru~Polæt demiş ki:ne dedi???haticee_ demiş ki:arkadaşlar size yemın ederım benım hatıceyı sevmeyen elıfıde sevmeyen abım vardı ya 2 tane var 1 elıfçi dıyer 2 sinide sevmıyor abım buggun öyle bişey dedkı şok oldum ondan hiç beklemezdım
ölenlee ölünmez...
yok dediki ilk aşklar unutulmaz ama 2 sevdigi asla unutulmaz dedı ilk aşklar anı olur 2 cisi aşk olur hem huy bakımındanda dedı elıfın çok kotu huyu vardı sigara bile içiyordu dedi
- Post n°164
hay ağzıyla bin yaşasın...
haticee_- ADMİN
£bru~Polæt demiş ki:hay ağzıyla bin yaşasın...
yok zaten elıfın nsl bir karakter oldugunu biliyor hep derdi ebru 1 kere silah çektı vurucam dedı vurdu elıf çekseydi korkardı dedi direk polat seni terk ediyorum derdi kendı koruyamazdı bile dedi hem ebrunun bi kotu huyu var oda neferti ama ben bunu kotu olarak saymıyorum diyor insanın nefret etmesı dogal bişe polata etırmeseydi kızcagızın en buyuk yanlışı polatı vurrmamakla yaptı dedi
ebru gıbı kızın nsl polatla evlendıgınınde anlamadım çok asıl duruyor....polat ebrunun kıymetını bilmiyor diyor elıfın hakında vala bı saydı kotu huyları bızım aklımıza gelmez
-YeLiZ-- Hatice Aşıgı
Kullanıcı Puanı : 690
İş/Hobiler : Hukuk
Ben bolumu cok begendim , hic te sIkici degildi, dikkatimi ceken bu bolumde pek mematiyi pek goremedik , Ebru ve polattan barisma sinyalleri aldik , Polat artik iskenderin niyetini biliyor buyuk ihtimalle ebruyu evlerine goturecektir. boylece buzlar tam eriyecek...
Bebek ebruyada polatatda cok yakisti.
Abdulheyin tam olarak iyilesmesine cok sevindim ve incinin vuruldugu sahne cok komikti kolundan vurulmayla oluyorum sandi
ve son olarak Yakiskli nedense bana pek inandirici gelmedi, sanki gay cahitle degilde abdullemi olacak ne
Abdulheyin tam olarak iyilesmesine cok sevindim ve incinin vuruldugu sahne cok komikti kolundan vurulmayla oluyorum sandi
ve son olarak Yakiskli nedense bana pek inandirici gelmedi, sanki gay cahitle degilde abdullemi olacak ne
haticee_- ADMİN
-YeLiZ- demiş ki:Ben bolumu cok begendim , hic te sIkici degildi, dikkatimi ceken bu bolumde pek mematiyi pek goremedik , Ebru ve polattan barisma sinyalleri aldik , Polat artik iskenderin niyetini biliyor buyuk ihtimalle ebruyu evlerine goturecektir. boylece buzlar tam eriyecek...
siz barştı diyorsunuz ama ebru sandıgınız gıbı yaşadıklarını unutumadı bakın gorun ebrununintikamı çok acı olur
kızlar bır sınyal verıldı anlayan anladımı polat ve ihtiyarlar arasında bilmiyorum ama ihtiyarların belkı bı kızı vardır
melike05- Hatice hayranı
Kullanıcı Puanı : 150
İş/Hobiler : üniversite,gezmek,sohbet etmek,
Lakap : şirinnnn
- Post n°168
eved onu bende merak attim acaba bizim söyledğimiz mi çıkacak..ebru aronun kzı ihtiyarlar onu ima ediyo....herşeye rağman poalt ve ebru süperdi hele o polatın bakışkarınna bittim..yaa çok duygulanım...inş.polat ilerde ebruya yüzüğüde verir..cnmlarım benim ne kadrda tatlılar yaaa. polatın ebruya kaçamak bakışlarına bittim..ebrunun saçını okşadı..cnm yaa bu bölümü ben bidha hayatta unutmam bakar bakar ağlarımmmm......hadi artık aşk olsun raci duy sesimizi yeter bu kadar acı....
melike05- Hatice hayranı
- Post n°169
bu bölüm çok güzeldi...ben çok beğendim...özellikle ebru ve polat muhteşemdi....inş.iko bişey yapmaz meleklerimize
haticee_- ADMİN
melike05 demiş ki:bu bölüm çok güzeldi...ben çok beğendim...özellikle ebru ve polat muhteşemdi....inş.iko bişey yapmaz meleklerimize
ya ne olmıycak ebrumuz kaçırılıcak
haticee_- ADMİN
melike05 demiş ki:eved onu bende merak attim acaba bizim söyledğimiz mi çıkacak..ebru aronun kzı ihtiyarlar onu ima ediyo....herşeye rağman poalt ve ebru süperdi hele o polatın bakışkarınna bittim..yaa çok duygulanım...inş.polat ilerde ebruya yüzüğüde verir..cnmlarım benim ne kadrda tatlılar yaaa. polatın ebruya kaçamak bakışlarına bittim..ebrunun saçını okşadı..cnm yaa bu bölümü ben bidha hayatta unutmam bakar bakar ağlarımmmm......hadi artık aşk olsun raci duy sesimizi yeter bu kadar acı....
ne olursa olsun ebru hala afetmedı yuzluk desen kaybolmustur polat yenısını alır hem kolye aldı ebru orda kesın içinden dediki ben sana o yuzlugun hesabını sorucam ya yapma ebru hala nefret ediyor gibi kızı için sadece arkadaş olurlar polatın sevmedıgını zanedıyor o hala ve ebru başkanın kızı çıka bilir sonuçta ebrunun aron fellerın kızı olup bide ajan olucak neden okadar agladı sedefın evınde sedefedeme oyun oynuyor
haticee_- ADMİN
ebrumuz kaçırılıcak ofhaticee_ demiş ki:melike05 demiş ki:bu bölüm çok güzeldi...ben çok beğendim...özellikle ebru ve polat muhteşemdi....inş.iko bişey yapmaz meleklerimize
melike05- Hatice hayranı
- Post n°173
bence olmaz böyle bişey eğr kaçırılırsada polat kurtarır...senaristler bize son dakika golü atmasınlarda...ebru kaçırılırsa bebekle beraber gideceği yer belli filistin....sezona yaklaşıyoruz...bence kaçırılsın ve filistine gittisn...poalt onları kurtarsın....böyle olursa poalt ebruya aşık olduğunu bi kez daha anlar.....haticee_ demiş ki:ebrumuz kaçırılıcak ofhaticee_ demiş ki:melike05 demiş ki:bu bölüm çok güzeldi...ben çok beğendim...özellikle ebru ve polat muhteşemdi....inş.iko bişey yapmaz meleklerimize
haticee_- ADMİN
melike05 demiş ki:bence olmaz böyle bişey eğr kaçırılırsada polat kurtarır...senaristler bize son dakika golü atmasınlarda...ebru kaçırılırsa bebekle beraber gideceği yer belli filistin....sezona yaklaşıyoruz...bence kaçırılsın ve filistine gittisn...poalt onları kurtarsın....böyle olursa poalt ebruya aşık olduğunu bi kez daha anlar.....haticee_ demiş ki:ebrumuz kaçırılıcak ofhaticee_ demiş ki:melike05 demiş ki:bu bölüm çok güzeldi...ben çok beğendim...özellikle ebru ve polat muhteşemdi....inş.iko bişey yapmaz meleklerimize
ya saçmala kuzu ya ne fılıstını yapma ordakı konu dızıye gore olmaz kı asla ebru kaçırılmaz abdulh ebrunun arası duzeşıcek ebruyu ve bebyı abdulh kurtarıcakmıs
melike05- Hatice hayranı
- Post n°175
kassedetiğim şu ebru o depremde hafızasını kaybetmiş olabilir ihtiyarlarda bunu bi fısat olarak görüp ercünün yanına verdiler....bence böyle olur diye tahmin ediyorum..ama tahminlerle bir yere varamayız...kesin kanıt lazım....bende poalttan ebruya yüzük beklemiştim ama olsun onu ilerde alır.....haticee_ demiş ki:melike05 demiş ki:eved onu bende merak attim acaba bizim söyledğimiz mi çıkacak..ebru aronun kzı ihtiyarlar onu ima ediyo....herşeye rağman poalt ve ebru süperdi hele o polatın bakışkarınna bittim..yaa çok duygulanım...inş.polat ilerde ebruya yüzüğüde verir..cnmlarım benim ne kadrda tatlılar yaaa. polatın ebruya kaçamak bakışlarına bittim..ebrunun saçını okşadı..cnm yaa bu bölümü ben bidha hayatta unutmam bakar bakar ağlarımmmm......hadi artık aşk olsun raci duy sesimizi yeter bu kadar acı....
ne olursa olsun ebru hala afetmedı yuzluk desen kaybolmustur polat yenısını alır hem kolye aldı ebru orda kesın içinden dediki ben sana o yuzlugun hesabını sorucam ya yapma ebru hala nefret ediyor gibi kızı için sadece arkadaş olurlar polatın sevmedıgını zanedıyor o hala ve ebru başkanın kızı çıka bilir sonuçta ebrunun aron fellerın kızı olup bide ajan olucak neden okadar agladı sedefın evınde sedefedeme oyun oynuyor