En son melike05 tarafından Cuma Mayıs 21, 2010 8:27 am tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
+13
-YeLiZ-
ebrulim
Kadir Kavri
zeynep
~aksamguzelı~
Hatice'm
Gizli Özne
q:)ßr@
H.SeNDiL
yeterki_gül
melek hatice
y.gülü
AşksınHaticem
17 posters
91.Bölüm Yorumları
melike05- Hatice hayranı
Kullanıcı Puanı : 150
İş/Hobiler : üniversite,gezmek,sohbet etmek,
Lakap : şirinnnn
- Post n°176
yüzxük
inş.ebruyada bebeğede bişey olmaz
En son melike05 tarafından Cuma Mayıs 21, 2010 8:27 am tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
haticee_- ADMİN
Kullanıcı Puanı : 3683
Geri: 91.Bölüm Yorumları
melike05 demiş ki:kassedetiğim şu ebru o depremde hafızasını kaybetmiş olabilir ihtiyarlarda bunu bi fısat olarak görüp ercünün yanına verdiler....bence böyle olur diye tahmin ediyorum..ama tahminlerle bir yere varamayız...kesin kanıt lazım....bende poalttan ebruya yüzük beklemiştim ama olsun onu ilerde alır.....haticee_ demiş ki:melike05 demiş ki:eved onu bende merak attim acaba bizim söyledğimiz mi çıkacak..ebru aronun kzı ihtiyarlar onu ima ediyo....herşeye rağman poalt ve ebru süperdi hele o polatın bakışkarınna bittim..yaa çok duygulanım...inş.polat ilerde ebruya yüzüğüde verir..cnmlarım benim ne kadrda tatlılar yaaa. polatın ebruya kaçamak bakışlarına bittim..ebrunun saçını okşadı..cnm yaa bu bölümü ben bidha hayatta unutmam bakar bakar ağlarımmmm......hadi artık aşk olsun raci duy sesimizi yeter bu kadar acı....
ne olursa olsun ebru hala afetmedı yuzluk desen kaybolmustur polat yenısını alır hem kolye aldı ebru orda kesın içinden dediki ben sana o yuzlugun hesabını sorucam ya yapma ebru hala nefret ediyor gibi kızı için sadece arkadaş olurlar polatın sevmedıgını zanedıyor o hala ve ebru başkanın kızı çıka bilir sonuçta ebrunun aron fellerın kızı olup bide ajan olucak neden okadar agladı sedefın evınde sedefedeme oyun oynuyor
ya cnm ebru ya fellerın kızı yada başkanın belı olan ola bilir zaten cnm ya sonuçta bu kızda bır asılık var belı
melike05- Hatice hayranı
- Post n°178
cnm bende onu diyorum ama aduley nasıl kurtaracak ben onu anlamdm......
haticee_- ADMİN
melike05 demiş ki:cnm bende onu diyorum ama aduley nasıl kurtaracak ben onu anlamdm......
ya eyer olursa ebruyla abdulh barışıcakmıs iskender onları kaçırken abdulh galıba kurtarı bilirmis ama emın degil bunu 2 hafta önce duymustum 92 bolum için ama bilemem
melike05- Hatice hayranı
- Post n°180
eğer öyle olursa güzel olur...araları düzelir..yaa bu iskender ölmeden bize rahat yok....hastaneye gitti kzını kaçırmak için dedi polata acaba poalt napıcak şimdi...hazır gitmişken ebruyuda alır elifi de alır...götürür aron dedesine...off isko yaaaaa .....bide nazife annenin gereksiz kıskançlığı çıktı...hikmeti zaen saymıyorum herzamn ki gibi.....haticee_ demiş ki:melike05 demiş ki:cnm bende onu diyorum ama aduley nasıl kurtaracak ben onu anlamdm......
ya eyer olursa ebruyla abdulh barışıcakmıs iskender onları kaçırken abdulh galıba kurtarı bilirmis ama emın degil bunu 2 hafta önce duymustum 92 bolum için ama bilemem
haticee_- ADMİN
melike05 demiş ki:eğer öyle olursa güzel olur...araları düzelir..yaa bu iskender ölmeden bize rahat yok....hastaneye gitti kzını kaçırmak için dedi polata acaba poalt napıcak şimdi...hazır gitmişken ebruyuda alır elifi de alır...götürür aron dedesine...off isko yaaaaa .....bide nazife annenin gereksiz kıskançlığı çıktı...hikmeti zaen saymıyorum herzamn ki gibi.....haticee_ demiş ki:melike05 demiş ki:cnm bende onu diyorum ama aduley nasıl kurtaracak ben onu anlamdm......
polat ebruya kızını bırakırmıyımıs nazıfe anne yazıklar olsun ssana bunların arası aileden dolayı tekrar tartışmayay gıreer ama abdulh konusun dak dedıgım hala emın degil sadece soylenmıstı bende kulak ardı etım galı almadım ama bu sn olanlar tutuya ondan bıraz bunu söyledım
melike05- Hatice hayranı
- Post n°182
bende bi ablamınarkdaşına soruyum nede olsa sette çalışıyo....nazife anne gerçekten ayıp etti sankim ebrunun annesi hiç bebek görmemiş gibi vermez diyo..ilk defa nazife anneye kızdım olur mu öyle şey yaaa ebrunun annesi asıl bi hanım tabiki gösterecek....yok poalt elifi ebrunun elinden alıcakmış..yok yaaa sıkıyosa alsın ebru öldürür poatı hem poltın ebruya bakışlarını 70 milyon gördü...ömer babaının dedği gibi kader eğer kadaerlerinde birleşmek varsa birleşir....
y.gülü- Hatice Aşıgı
Kullanıcı Puanı : 554
İş/Hobiler : öğrenci
- Post n°183
heh geldim kızlar ee neler çekiştiriyosunuz bakım?
bana kalırsa bunca zamana kadar iskender bebegi kaçıramadıysa bundan sonrada ka-çı-ra-maz şayet kaçırma olcaksa ebruyla birlikte bebek kaçırılır bana öle geliyo
bana kalırsa bunca zamana kadar iskender bebegi kaçıramadıysa bundan sonrada ka-çı-ra-maz şayet kaçırma olcaksa ebruyla birlikte bebek kaçırılır bana öle geliyo
~aksamguzelı~- HaticeFan Grafiker
Kullanıcı Puanı : 2009
Lakap : Gezenti (=
- Post n°184
Nazife anneye bende teessüf ettim,halbuki çok severim... gelinini tanıyamamış daha.. hikmet ve erhandanda nefret ediyorum....
Millet elifçiler yasta gariplerim hala ebruyla polatın barışmayacağını düşünüyorlar , acılarından kime sataşcaklarınıda bilememişler,yavaş yavaş polata yükleniyorlar barışırsa tükürdüğünü yalar diye...
Polatın lokumumun kaçırıldığı sahnede ömründen ömür gitti o heyecan ona baya bi gider....
Millet elifçiler yasta gariplerim hala ebruyla polatın barışmayacağını düşünüyorlar , acılarından kime sataşcaklarınıda bilememişler,yavaş yavaş polata yükleniyorlar barışırsa tükürdüğünü yalar diye...
Polatın lokumumun kaçırıldığı sahnede ömründen ömür gitti o heyecan ona baya bi gider....
Hatice'm- Moderatör
Kullanıcı Puanı : 2565
İş/Hobiler : çöpçü :D
Lakap : Golden
- Post n°185
dun ak$amki bolumu oyle bir siritmayla izledim ki anlatamam nasil baki$ti o oyleee kizlar 91. boylyse 93. yu du$unemiyorum bilee
nazife anne 1 numarali ebrucuuumm yapacak aralariniii
hoduk diye diye adami centilmen yaptik haa lan hediye benim bile aklima gelmemi$tiii
hoduk diye diye adami centilmen yaptik haa lan hediye benim bile aklima gelmemi$tiii
- Post n°186
benim geldi çiçeği fln yazdım ben ne biliyim hödük almaz fln diye önemsememiştim , adam uçtu tutana aşk olsun...ebrù_àlèmdàr03 demiş ki:dun ak$amki bolumu oyle bir siritmayla izledim ki anlatamam nasil baki$ti o oyleee kizlar 91. boylyse 93. yu du$unemiyorum bilee
kızlar bütün polat aşkım depreşti,daha ona hödük diyeni yakarım...
melike05- Hatice hayranı
- Post n°187
aynen yaaa bide güzel kzım diyo off yaa tatlılardı....hadi inş bundan sonra aşk var...bide şu isko ölse...rahatlıcam...valla ben ömer babayı taktir ettim ebruya gelini değil kızı gibi sevdi..nazife annenn amcını anladım bu bölüm...torunu gelsin ebruya ne olursa olsun nazife anneden hiç beklemezdim valla ne varsa ömer babada var...kader ebru ve poaltın birleşmesi kader..elifn ölmeside kader...ebru ve polatın tanışmasıda kader herşey kader...elifi konuşmak istemiyorum ama eğer o gün elife telfon geldiğinde gitmesydi( buarada elife telefon aliden geldi) ölmücekti...ama gitti polat dışarı çıkmadediği halde giti aliye elif iki kişiyi seviyodu ali ve poalt ama ebru tek kişiyi seviyo oda polat....bence artık polatta ebruyu seviyo...
Hatice'm- Moderatör
- Post n°188
aynen ablammm hoduk diyeni gebertiriiimm haa biricik necomuzu eni$temiz o artik biziim
bide koltuga oturup kesmesi yokmuu vallaha hiç beklemiyoduum haaa
elle oynamayi da çarpi$ma sanmi$tik megersen polat baya baya ebrumun elini tutuyoodu
saçlari boynu yuzu demiyorum bilee biraksak ....
elle oynamayi da çarpi$ma sanmi$tik megersen polat baya baya ebrumun elini tutuyoodu
- Post n°189
imzamı atarım bu yorumun altına....melike05 demiş ki:aynen yaaa bide güzel kzım diyo off yaa tatlılardı....hadi inş bundan sonra aşk var...bide şu isko ölse...rahatlıcam...valla ben ömer babayı taktir ettim ebruya gelini değil kızı gibi sevdi..nazife annenn amcını anladım bu bölüm...torunu gelsin ebruya ne olursa olsun nazife anneden hiç beklemezdim valla ne varsa ömer babada var...kader ebru ve poaltın birleşmesi kader..elifn ölmeside kader...ebru ve polatın tanışmasıda kader herşey kader...elifi konuşmak istemiyorum ama eğer o gün elife telfon geldiğinde gitmesydi( buarada elife telefon aliden geldi) ölmücekti...ama gitti polat dışarı çıkmadediği halde giti aliye elif iki kişiyi seviyodu ali ve poalt ama ebru tek kişiyi seviyo oda polat....bence artık polatta ebruyu seviyo...
ahhhh ahhhhhhhhhhhh polat,ebrunun kıymetini anlıycak inş... ama belli bi değişim var polatcımda bu da bişeydir.
Durun siz daha polat ölcek ölcek dirilcek...... bizim intikamımızı lokumumuz alcak....
İskonun bi ayağıda çukurda inş.
y.gülü- Hatice Aşıgı
Kullanıcı Puanı : 554
İş/Hobiler : öğrenci
- Post n°190
kız sus anladık zaten ben başını izleyemediydim şimdi izledim anam o neymiş aboww gözümün birini kapadımebrù_àlèmdàr03 demiş ki:aynen ablammm hoduk diyeni gebertiriiimm haa biricik necomuzu eni$temiz o artik biziim
- Post n°191
yok kuzu sakın bırakma uzun zamandır sahalardan devre dışı,gücü yerine gelmiştir ebrum hasta kızcağız bi dinlensin......ebrù_àlèmdàr03 demiş ki:aynen ablammm hoduk diyeni gebertiriiimm haa biricik necomuzu eni$temiz o artik biziim
Evet ya çarpma değilmiş adam baya baya tuttu elinden,o saçını okşaması fln,oy ölürüm size....
melike05- Hatice hayranı
- Post n°192
dimi bıraksak orda......allahım yaa ne güzel bakıştı o öyle kadir yüklesin bölüm videolarını bidaha izlicem yaaa...offf dedim polat ebrunn yüzünü tuttu eğilecek ebruyu öpecek sandım....birlerine teşekkür ettiler...cnmlarım benim..ebru uyurken nasılda hayran hayran bakıyodu...orda bittim ben keşke dedim ebrunu yanına uzansa..off inş. o bölümlerdi görürüz ebru elif ordada polat yatarken elifi aralarına almış..hayali bile çok güzel.....
Hatice'm- Moderatör
- Post n°193
£bru~Polæt demiş ki:yok kuzu sakın bırakma uzun zamandır sahalardan devre dışı,gücü yerine gelmiştir ebrum hasta kızcağız bi dinlensin......ebrù_àlèmdàr03 demiş ki:aynen ablammm hoduk diyeni gebertiriiimm haa biricik necomuzu eni$temiz o artik biziim
Evet ya çarpma değilmiş adam baya baya tuttu elinden,o saçını okşaması fln,oy ölürüm size....
zaten birakmadi raci abi sagolsun ebrumu du$undu yazik kiza yeni dogum yaptii abla bide sey dktora dedi ya ebru ozellikle istedi tesekur etmemi falan diye haa orda anladimki kolyeyi takip çikmami$ bu sohbet etmi$ler cilvele$mi$ler ama biz goremiyoz ne hikmetse (bak hikmet dedim o pislige olan sinirim depre$ti)
92. de elifimi kaçiri isko 93. de bulur getirirler ve 2. bebi$in alt yapimina geçerler
- Post n°194
yeter çok duygulandım... onları bi öyle görüyim artık ölsemde gam yemem,o kolyede neydi öyle yaaaa.... ne ara almış acaba polatcım..
siz onu bunu bırakın bu bölüm beni inci öldürdü gülmekten,kolundan vuruldu ölüyorum diyo.....
- Post n°195
güldoş senin için fesat 2. bebeğin alt yapımına daha çok var,kuzum..
biz biraz sanki zor görürüz,bebek olmasa da olur... trafo sahnesini isterim ama........ ölmeden efemide görseydim fena olmazdıda,bi lokumum büyüsünde........
biz biraz sanki zor görürüz,bebek olmasa da olur... trafo sahnesini isterim ama........ ölmeden efemide görseydim fena olmazdıda,bi lokumum büyüsünde........
melike05- Hatice hayranı
- Post n°196
aynn bende koptum orda vuruldum ölüyorum...demesi ):)gülmekten karnıma ağrılar girdi....inci sen çok yaşa dicem ama şunu diyim inci sen çok çabuk gebrr....offf polatta ebru o arada ne konuştu acaba...inş.bidaha ayrılmazlar..ebru eve geri döner..poatta her akşam erken gelir....
En son melike05 tarafından Cuma Mayıs 21, 2010 9:04 am tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Hatice'm- Moderatör
- Post n°197
2. lokumu isteriim trafo istemem babam baktirtmaz
inci ye en az 10 dk gulmu$umdur annem dediki bu karida ne buldu bu iskenderr ?? vurdular beni oluyorum tovbe tovbee geberdi sanirsiin
zaza dayi top deyip durdu iskoya kizlar zaza beni duydu sanirim
haftaya elifimi kaçiracak galiba isko ama insallah çabuk kurtarirlar yaa
inci ye en az 10 dk gulmu$umdur annem dediki bu karida ne buldu bu iskenderr ?? vurdular beni oluyorum tovbe tovbee geberdi sanirsiin
- Post n°198
hayır karahanlının evi olmaz, mematinin eve bak çok artist onun gibi şirin bişey isstiyorum ben,ayrıca oranın dekoruna bitiyorum..melike05 demiş ki:aynn bende koptum orda kuruldum ölüyorum...gülmekten karnıma ağrılar girdi....inci sen çok yaşa dicem ama şunu diyim inci sen çok çabuk gebrr....offf polatta ebru o arada ne konuştu acaba...inş.bidaha ayrılmazlar..ebru eve geri döner..poatta her akşam erken gelir....
polat efendi azcık paraya kıyıcak,pardon polatcım...
melike05- Hatice hayranı
- Post n°199
inş.cnm yaaa...polat kurtarır meleğini ve annesine teslim eder....tam bi aile oldular şimdi....hiç ayrılmazlar..senaristler inş.son dakika golü atmazlar bize....
- Post n°200
kuzu baban trafoya baktırmıyoda 2. çocuğun temel atma törenine mi baktırcak????ebrù_àlèmdàr03 demiş ki:2. lokumu isteriim trafo istemem babam baktirtmaz
hayır bu seferki oldu bitti doğduya dönmesin... azcık daha detaya girelim +7 kuralına uyacak şekilde.. ( o dediğimde nasıl olcaksa... ) gerçi aşk-ı memnuda +7.......