şöyle ferah bi ev...ikisne özel güzel mi güzel cennet kokan bahçesi bahçede polat kızıyla oynayısı ebrunun onlara katılması...baba kız konuşması...bide poalt bişey dedi..kolyeyi takarken sende kızımız evlenriken takarsın dedi...bence ayrılmaz poalt ebruyu bırakmaz.....£bru~Polæt demiş ki:hayır karahanlının evi olmaz, mematinin eve bak çok artist onun gibi şirin bişey isstiyorum ben,ayrıca oranın dekoruna bitiyorum..melike05 demiş ki:aynn bende koptum orda kuruldum ölüyorum...gülmekten karnıma ağrılar girdi....inci sen çok yaşa dicem ama şunu diyim inci sen çok çabuk gebrr....offf polatta ebru o arada ne konuştu acaba...inş.bidaha ayrılmazlar..ebru eve geri döner..poatta her akşam erken gelir....
polat efendi azcık paraya kıyıcak,pardon polatcım...
+13
-YeLiZ-
ebrulim
Kadir Kavri
zeynep
~aksamguzelı~
Hatice'm
Gizli Özne
q:)ßr@
H.SeNDiL
yeterki_gül
melek hatice
y.gülü
AşksınHaticem
17 posters
91.Bölüm Yorumları
melike05- Hatice hayranı
Kullanıcı Puanı : 150
İş/Hobiler : üniversite,gezmek,sohbet etmek,
Lakap : şirinnnn
- Post n°201
Geri: 91.Bölüm Yorumları
Hatice'm- Moderatör
Kullanıcı Puanı : 2565
İş/Hobiler : çöpçü :D
Lakap : Golden
- Post n°202
$imdi abla yapim a$amasi +18 oluyo ama açili$ +7 oluyo yani ben açili$a bakabiliyom anca£bru~Polæt demiş ki:kuzu baban trafoya baktırmıyoda 2. çocuğun temel atma törenine mi baktırcak????ebrù_àlèmdàr03 demiş ki:2. lokumu isteriim trafo istemem babam baktirtmaz
inci ye en az 10 dk gulmu$umdur annem dediki bu karida ne buldu bu iskenderr ?? vurdular beni oluyorum tovbe tovbee geberdi sanirsiin
zaza dayi top deyip durdu iskoya kizlar zaza beni duydu sanirim
haftaya elifimi kaçiracak galiba isko ama insallah çabuk kurtarirlar yaa
hayır bu seferki oldu bitti doğduya dönmesin... azcık daha detaya girelim +7 kuralına uyacak şekilde.. ( o dediğimde nasıl olcaksa... ) gerçi aşk-ı memnuda +7.......
nede olsa polat yani açili$i abartmaz sadeye kaçar
~aksamguzelı~- HaticeFan Grafiker
Kullanıcı Puanı : 2009
Lakap : Gezenti (=
- Post n°203
ne yani şimdi yapım aşamasını ben,zeynep,şevval,elif,yeliz den başkası izleyemeyecek mi?????ebrù_àlèmdàr03 demiş ki:$imdi abla yapim a$amasi +18 oluyo ama açili$ +7 oluyo yani ben açili$a bakabiliyom anca£bru~Polæt demiş ki:kuzu baban trafoya baktırmıyoda 2. çocuğun temel atma törenine mi baktırcak????ebrù_àlèmdàr03 demiş ki:2. lokumu isteriim trafo istemem babam baktirtmaz
inci ye en az 10 dk gulmu$umdur annem dediki bu karida ne buldu bu iskenderr ?? vurdular beni oluyorum tovbe tovbee geberdi sanirsiin
zaza dayi top deyip durdu iskoya kizlar zaza beni duydu sanirim
haftaya elifimi kaçiracak galiba isko ama insallah çabuk kurtarirlar yaa
hayır bu seferki oldu bitti doğduya dönmesin... azcık daha detaya girelim +7 kuralına uyacak şekilde.. ( o dediğimde nasıl olcaksa... ) gerçi aşk-ı memnuda +7.......
nede olsa polat yani açili$i abartmaz sadeye kaçar
hayal kuruyoruz raci ölse öyle sahne yazmaz...... ama açılışı yazsın nolr,kapanışıda ben yaparım....
H.SeNDiL- Genel Moderatör
Kullanıcı Puanı : 3338
Lakap : Gamsız
- Post n°204
Bu bolumde Inci karakteri, yani karakteri canlandiran Sema hanim tam rezalleti. O nasil bir vurulma anidir. Dunku bolumde en cok bu sahneye guldum
Gayeye deginmek bile bos. Mimik yoksunu diyoruz kimse kaile almiyor, alin iste yine dedigimize geldiniz. Yine o oyle anlamis, bu boyle anlamis. Kimi ask diyor, kimi hain diyor. Oyunculuklardaki bu basitlik yan karakterlerde, dizinin seyir zevkini ve hikayenin dogru gidisatini bozuyor
Husnu ve Gulendam, ey Allahim, su Husnu dustugunde neden tepe ustu dusmediki(oyuncudan uzak olsun, Allah korusun) neden olmedi bu Husnu ya, kurtulurduk...
Iskender tam bir fiyasko olmus yuruyor. Zeynep arkadasimin dedigine gelelim yine: Gazoz kapagi satik Iskender, bu bile bir iltifat kalir Iskendere. Memati gerci rezil etti onu bu bolumde Daha nekadar kadinlarin arkasina saklanacaksin. Kapak niyetine
Hikmetin yuzsuzlugune hicbirsey demek gerekmiyor aslinda. Ama hani karisini kaybetiginde uzuntuden olmek isteyen Hikmet varya, onun zerresi kalmamis Bir bebegi annesinden ayirmasini normal karsilayip, birde ustune bununla eglenmesine, Allahim nerde kaldi insani vicdan dedirtiyor Yuh diyebiliyorum ancak, ölecegi gunu iple cekiyorum Hikmetin.
-----------------------------------------
Tum bu rezalet ve mantiksizlik, vasatlik arasinda, bana izleme zevki veren, ve beni dun aksam ekrana baglayan tek bir konu vardi:
Ebru Polat Elif O nasil guzel sahnelerdir. Polat Ebruya, Ebru Polata tessekur ederken Polatin Ebrunun saclarini oksamasi O elmas kolye Ebru uyurken Polatin Ebruyu izlerken, yuzundeki o hasret kaldigimiz guzel gulumseme Ebru bebegin yoklugunu farketmesin diye, Polatin cirpinisi, ozenli davranmasi
Ask geliyorum diyor inshallah
Gayeye deginmek bile bos. Mimik yoksunu diyoruz kimse kaile almiyor, alin iste yine dedigimize geldiniz. Yine o oyle anlamis, bu boyle anlamis. Kimi ask diyor, kimi hain diyor. Oyunculuklardaki bu basitlik yan karakterlerde, dizinin seyir zevkini ve hikayenin dogru gidisatini bozuyor
Husnu ve Gulendam, ey Allahim, su Husnu dustugunde neden tepe ustu dusmediki(oyuncudan uzak olsun, Allah korusun) neden olmedi bu Husnu ya, kurtulurduk...
Iskender tam bir fiyasko olmus yuruyor. Zeynep arkadasimin dedigine gelelim yine: Gazoz kapagi satik Iskender, bu bile bir iltifat kalir Iskendere. Memati gerci rezil etti onu bu bolumde Daha nekadar kadinlarin arkasina saklanacaksin. Kapak niyetine
Hikmetin yuzsuzlugune hicbirsey demek gerekmiyor aslinda. Ama hani karisini kaybetiginde uzuntuden olmek isteyen Hikmet varya, onun zerresi kalmamis Bir bebegi annesinden ayirmasini normal karsilayip, birde ustune bununla eglenmesine, Allahim nerde kaldi insani vicdan dedirtiyor Yuh diyebiliyorum ancak, ölecegi gunu iple cekiyorum Hikmetin.
-----------------------------------------
Tum bu rezalet ve mantiksizlik, vasatlik arasinda, bana izleme zevki veren, ve beni dun aksam ekrana baglayan tek bir konu vardi:
Ebru Polat Elif O nasil guzel sahnelerdir. Polat Ebruya, Ebru Polata tessekur ederken Polatin Ebrunun saclarini oksamasi O elmas kolye Ebru uyurken Polatin Ebruyu izlerken, yuzundeki o hasret kaldigimiz guzel gulumseme Ebru bebegin yoklugunu farketmesin diye, Polatin cirpinisi, ozenli davranmasi
Ask geliyorum diyor inshallah
Hatice'm- Moderatör
- Post n°205
zaten yazmazda biz hayal kuruyoz oylesinee anlindan opcekmi diye çok bekledim ama neysee 2. ye nasip kismet artik $oye 5 çocuklu bir aile oluyorlarmi$ finalde
omer babanin bildikleri var kizlar gozumden kaçmadi adam sanki polatin kulagini çekecek karina kizina sahip çik mutlu ol diye
omer babanin bildikleri var kizlar gozumden kaçmadi adam sanki polatin kulagini çekecek karina kizina sahip çik mutlu ol diye
- Post n°206
İnşallah elifim...
hele erhanın sulu esprisi,iyice kıl oldum....
hele erhanın sulu esprisi,iyice kıl oldum....
melike05- Hatice hayranı
Kullanıcı Puanı : 150
İş/Hobiler : üniversite,gezmek,sohbet etmek,
Lakap : şirinnnn
- Post n°207
bende kıl oldum yaa elife benziyomuş...polat nesıl heyacan yaptı....kapı açık dedi...
- Post n°208
aşkım ya........melike05 demiş ki:bende kıl oldum yaa elife benziyomuş...polat nesıl heyacan yaptı....kapı açık dedi...
haticee_- ADMİN
Kullanıcı Puanı : 3683
Burası vadı burdan çıkış yok...
yeterki_gül- Hatice Harbi Fan
Kullanıcı Puanı : 1129
TEK KELİMEYLE HARİKA BİR BÖLÜMDEE POLAT EBRUYA RESMEN AŞIKK BUNUN TERSİNİ HİÇ KİMSE SÖYLEYEMEZZ ZATENNN...ÇOKK GÜZEL BAKIYORLARDI BİRBİRLERİNEE HELEE POLATINN EBRUNUN SAÇINI OKŞAMASI ELİNİ TUTMASI ÇOKK GÜZELDİİ İNŞ.. BİR DAHAKİ BÖLÜM BARIŞACAKLAR... (aslına barıştı gibi bir şeyler)
Gizli Özne- Hatice Aşıgı
Kullanıcı Puanı : 568
- Post n°211
O of hala ızlıyorum o bölümü baya guzeldı :D Saçlarını okşaması NAzıfe anne sıngal çaktı kesın polat ev için ısrar edıcek bu sefer .d.d Kırmaz herhalde ebru'da Eger kaçırılmazlarsa .s
zeynep- ADMİN
Kullanıcı Puanı : 3548
Lakap : Çatlak
- Post n°212
ay neresinden başlayım neresinden hiçç bilemiyorum.
dizinin en başından analiz ede ede geleyim.
elif'in kulagına adı okunurken polat bir an bile alamadı gözünü ebrudan.gözler kalbin aynasıdır derler ya,çok güzel bakıyor polat ebru'ya. en son kavga ederlerken bile çok güzel bakıyordu.ama bu sefer böyle daha bir hayran hayran baktı,tam kapaklıktı bakışlar.time dergisisnin önümüzdeki ayki kapagına koyacan,aşkın bakışları diye.
ebru'nun amcalarına göster demesi de güzeldi ben eyvah dedim abdül'e gösterme dermi diye ama allahtan söylemedi öyle birşey.erhan'nın lafına polat'ın tepkisine ayrıca koptum.nasıl tırstı ama elif yengeye diyince birden benzi attı,sen nispet yapacam diye koyar mısın??adını kızının ahada böyle 3,5 atarsın.bundan 6 sene önce elif ve yenge ismini arka arkaya söyleyince bu denli irite olacagını söyleseler polat'a kimbilir ne düşünürdü valla benim dün akşam şu memati'nin başı hadisesinden sonra koptugum ikinci sahneydi.
polat keşke ebru'ya dogum hediyesi alsa diye geçiriyordum içimden ama amann nerde onda o kadar ince ruh diye geçiyordum.utandırdı beni,nasıl güzel bir kolyeydi o öyle.kimbilir kaç paradır???????çok kıymetli belli,ne yapsam mahalleden bir çocuk kapıp senden diye mi kakalasam şu polat'a valla gözüm kaldı kolye de.ama ebru'ya çok yakıştı herkes taşıyamaz öyle güzel.o güzeller güzeli minikprensesten sonra polat ebruya kaşıkçı elmasını taksa ödeyemez hakkını...orası da var.lokumum ya çok güzel maşşalllah,o gözleri açınca iyice anladım ebru'nun kopyası.bastırılmış ve sıkıştırılmış hali,nasıl boncuk boncuk bakıyordu arabada.o kurtarma sahnesinden sonra biraz hayalkırıklıgına ugramıştım ne çabuk oldu diye ama isko hastene yolunda.iş ebru ve memati'ye kalıyor.eger ebru ihtiyarlardan ise bu bölüm çıkar,bebegini yem etmez isko'ya.isko'yu ebru öldürürse ne gülerim ama,valla içimden bir his öldürmese bile canına okuyacak diyor isko'nun.
fundanın annesi ajanmış,darısı ebrumun başına.
elif'in kulagına adı okunurken polat bir an bile alamadı gözünü ebrudan.gözler kalbin aynasıdır derler ya,çok güzel bakıyor polat ebru'ya. en son kavga ederlerken bile çok güzel bakıyordu.ama bu sefer böyle daha bir hayran hayran baktı,tam kapaklıktı bakışlar.time dergisisnin önümüzdeki ayki kapagına koyacan,aşkın bakışları diye.
ebru'nun amcalarına göster demesi de güzeldi ben eyvah dedim abdül'e gösterme dermi diye ama allahtan söylemedi öyle birşey.erhan'nın lafına polat'ın tepkisine ayrıca koptum.nasıl tırstı ama elif yengeye diyince birden benzi attı,sen nispet yapacam diye koyar mısın??adını kızının ahada böyle 3,5 atarsın.bundan 6 sene önce elif ve yenge ismini arka arkaya söyleyince bu denli irite olacagını söyleseler polat'a kimbilir ne düşünürdü valla benim dün akşam şu memati'nin başı hadisesinden sonra koptugum ikinci sahneydi.
polat keşke ebru'ya dogum hediyesi alsa diye geçiriyordum içimden ama amann nerde onda o kadar ince ruh diye geçiyordum.utandırdı beni,nasıl güzel bir kolyeydi o öyle.kimbilir kaç paradır???????çok kıymetli belli,ne yapsam mahalleden bir çocuk kapıp senden diye mi kakalasam şu polat'a valla gözüm kaldı kolye de.ama ebru'ya çok yakıştı herkes taşıyamaz öyle güzel.o güzeller güzeli minikprensesten sonra polat ebruya kaşıkçı elmasını taksa ödeyemez hakkını...orası da var.lokumum ya çok güzel maşşalllah,o gözleri açınca iyice anladım ebru'nun kopyası.bastırılmış ve sıkıştırılmış hali,nasıl boncuk boncuk bakıyordu arabada.o kurtarma sahnesinden sonra biraz hayalkırıklıgına ugramıştım ne çabuk oldu diye ama isko hastene yolunda.iş ebru ve memati'ye kalıyor.eger ebru ihtiyarlardan ise bu bölüm çıkar,bebegini yem etmez isko'ya.isko'yu ebru öldürürse ne gülerim ama,valla içimden bir his öldürmese bile canına okuyacak diyor isko'nun.
AşksınHaticem- Moderatör
Kullanıcı Puanı : 2265
İş/Hobiler : Mühendis
Lakap : Hatice Şendil Aşığı
- Post n°213
kumacım söyleyeceklerimi sen yazmışsın...zeynep demiş ki:ay neresinden başlayım neresinden hiçç bilemiyorum.
öncelikle bu bölüm ölmediysem hiçbir bölüm ölmem ebru ve polat bu bölüm bakışları ile beni öldürecekti Allahım aşk bu değilse neeeeeeeeeeeee
tonbiş bebeğimiz gözlerini açınca kime benzediği ortaya çıktı Ebrumuz
polat o kolyeyi nerden bulmuş bilmiyorum ama bu jesti için polatı seviyim...ebruya attığı çapkın bakışları seviyim
bölümü özetliyorum:
sanırım bunlar yeterli anlatmıştır bölümü
- Post n°214
ölürüm ben size... o kolyeye heyecandan fazla dikkat edememişim anladımmmm nasıl da güzel taşımışşş meleğim...
Şevvalim haklısın bu bölüm ölmediysem daha da ölmem.... evet zeyno evet darısı ebrumun başına...işallah bide aronda babası çıksa...
Şevvalim haklısın bu bölüm ölmediysem daha da ölmem.... evet zeyno evet darısı ebrumun başına...işallah bide aronda babası çıksa...
melek hatice- Hatice Harbi Fan
Kullanıcı Puanı : 2078
İş/Hobiler : ,gezmek,sohbet etmek,sinemaya gitmek..
Lakap : asii kızzz
- Post n°215
dünkü bölüme bayıldım alamadım gözlerimi ebru polat ve meleklerdin gerçekten büyülendim...ne güzel sahne yapmışlar... allah raci abiden razı olsun duydu sesimizi...inş.bundan sonra güzel bölümler izleriz.. .baktıkça bakası geliyo ebru ve poalt videolarına....bide ben aşık oldum elif bebeğe one şeker bişey öyle yaaa aşık oldum acana poalttan istesem verirmi.... offf tv içine girip o bebeği öpmek istedim.. .polatın cnm kızm değişi bitirdi beni.. .güzel kzım felan offf allahım sana geliyorum raci durdu durdu tam 12den vurdu.... saol raci bize kısada olsa güzzel şeyler izlettiğin içinnnn
EBRU POLAT VE KÜÇÜK MELEKLERİ İYİ VARSINIZ...VADİNİN EFSANE YARAMAZ ÇİFTİ.....SİZİ ÇOK SEVİYORUZZZZZZ
EBRU POLAT VE KÜÇÜK MELEKLERİ İYİ VARSINIZ...VADİNİN EFSANE YARAMAZ ÇİFTİ.....SİZİ ÇOK SEVİYORUZZZZZZ
zeynep- ADMİN
- Post n°216
nazife anne ebrunun annesini kıskandı ya ilk defa ben o kadını başkasını kıskanırken gördüm,bir de hikmet ökküzü elif'e sen bakarsın diyince annesi var o bakar felan demekyok.hemen atlıyor,ayy birden sinirlendim nazife'ye de haaa
yaa böle yazacaklarsa can kurban be,ebru sonuna kadar devam etsin vadiye.çok güzeldi ya nasıl baktı polat içim kıyırdadı,ya bide bu kız nasıl güzel bişi.melek gibi,o uyurken felan.çok güzeldi,gözlerine sürme çekip dudagına da pembe ruj sürünce çok güzel oluyor.
yaa böle yazacaklarsa can kurban be,ebru sonuna kadar devam etsin vadiye.çok güzeldi ya nasıl baktı polat içim kıyırdadı,ya bide bu kız nasıl güzel bişi.melek gibi,o uyurken felan.çok güzeldi,gözlerine sürme çekip dudagına da pembe ruj sürünce çok güzel oluyor.
AşksınHaticem- Moderatör
- Post n°217
nazifoş ve hikmoşu yakalasam parçalayacam öküzler polat ebruya ne dedi taktığı kolye için kızımıza takarsın evlenirken dedi...sanki kendi o günleri göremeyecek gibi konuştu ben size dedim ebru vadide ölmez hatta polat ölecek büyük finalde ebru kızı ile kalacakzeynep demiş ki:nazife anne ebrunun annesini kıskandı ya ilk defa ben o kadını başkasını kıskanırken gördüm,bir de hikmet ökküzü elif'e sen bakarsın diyince annesi var o bakar felan demekyok.hemen atlıyor,ayy birden sinirlendim nazife'ye de haaa
zeynep- ADMİN
- Post n°218
Hatice&Necati demiş ki:nazifoş ve hikmoşu yakalasam parçalayacam öküzler polat ebruya ne dedi taktığı kolye için kızımıza takarsın evlenirken dedi...sanki kendi o günleri göremeyecek gibi konuştu ben size dedim ebru vadide ölmez hatta polat ölecek büyük finalde ebru kızı ile kalacakzeynep demiş ki:nazife anne ebrunun annesini kıskandı ya ilk defa ben o kadını başkasını kıskanırken gördüm,bir de hikmet ökküzü elif'e sen bakarsın diyince annesi var o bakar felan demekyok.hemen atlıyor,ayy birden sinirlendim nazife'ye de haaa
kumam işallah 20 yıl sonra ebru'nun elif'in boynuna taktıgını görürüz kolyeyi hala yazarmışız burada
çok heyecanlandım ya,acaba kaçırabilecek mi??ne olacak,ebruya bişi yapacak mı??3 bölüm kaldı,en son dag evinde de bizi bir heyecanlandırdılar sonrası malum,acaba bundan da kötü bişi çıkar mı diye korkuyorum ama çıkmayacak işallah el birligi ile isko'yu tahtalı köye yollayacaklar.
ya şu mematinin rüyası ikinci tekrarını yaptı eminim çıkacak isko elif'i alıp kucagına mematiye sıkacak iki tane ebru isko'yu görünce ne yapacak onu merak ediyo asıl.
ayy bide o kizi abdüle yamamaya çalışıyorlar.panadaki üç kisi dediya doktorlan polat olsun diye sırf onlara inat kızı sırnaştırıyorlar abdüle yazık beee abdüle.adamın kafa yerinde degil,sultandan sonra yazık olur o kızla çıkarsa
AşksınHaticem- Moderatör
- Post n°219
zeynep demiş ki:Hatice&Necati demiş ki:nazifoş ve hikmoşu yakalasam parçalayacam öküzler polat ebruya ne dedi taktığı kolye için kızımıza takarsın evlenirken dedi...sanki kendi o günleri göremeyecek gibi konuştu ben size dedim ebru vadide ölmez hatta polat ölecek büyük finalde ebru kızı ile kalacakzeynep demiş ki:nazife anne ebrunun annesini kıskandı ya ilk defa ben o kadını başkasını kıskanırken gördüm,bir de hikmet ökküzü elif'e sen bakarsın diyince annesi var o bakar felan demekyok.hemen atlıyor,ayy birden sinirlendim nazife'ye de haaa
kumam işallah 20 yıl sonra ebru'nun elif'in boynuna taktıgını görürüz kolyeyi hala yazarmışız burada
çok heyecanlandım ya,acaba kaçırabilecek mi??ne olacak,ebruya bişi yapacak mı??3 bölüm kaldı,en son dag evinde de bizi bir heyecanlandırdılar sonrası malum,acaba bundan da kötü bişi çıkar mı diye korkuyorum ama çıkmayacak işallah el birligi ile isko'yu tahtalı köye yollayacaklar.
ya şu mematinin rüyası ikinci tekrarını yaptı eminim çıkacak isko elif'i alıp kucagına mematiye sıkacak iki tane ebru isko'yu görünce ne yapacak onu merak ediyo asıl.
ayy bide o kizi abdüle yamamaya çalışıyorlar.panadaki üç kisi dediya doktorlan polat olsun diye sırf onlara inat kızı sırnaştırıyorlar abdüle yazık beee abdüle.adamın kafa yerinde degil,sultandan sonra yazık olur o kızla çıkarsa
iskodan ebruyu kurtarırsak ben diyorum bizim kız direk filistin yolcusu
bende bir isko-ebru sahnesi görmek istiyorum...mesela polat hastaneye apar topar gelir ebrunun odasına girer ki isko yerde kanlar içinde ebrunun bir elinde silah diğer elinde tonbiş kızını sıkı sıkı tutuyor iskoyu ebruya öldürtmezler heralde ya çok mutluyum ama çokta korkuyorum...birde şunu düşünüyorum eğer seneye şubat sonu başlıyacak ve haziranda büyük final olacaksa sadece 20 bölüm çekecekler bu durumda ebrunun gitmesi çok mantıksız çünkü polata başka birini yazmazlar ki şimdi bile ebru dışındaki bayanlara polatı sanki erkeğe bakar gibi baktırıyorlar ve ebru ile bir planları var ya ihtiyar çıkaracaklar yada aron fellerin kızı bakalım bizi nasıl bir süpriz bekliyor
Gizli Özne- Hatice Aşıgı
- Post n°220
Evet ya Ihtıyarla ıskonun karısı haındı dıyınce aklıma dırek bu geldı Zaten eger Ebruyu dızıden çıkarmak ısterlerse haın olarak çıkarırlar eger çıkarsa ben böyle çıkarcgına emınım .s
zeynep- ADMİN
- Post n°221
Gizli Özne demiş ki:Evet ya Ihtıyarla ıskonun karısı haındı dıyınce aklıma dırek bu geldı Zaten eger Ebruyu dızıden çıkarmak ısterlerse haın olarak çıkarırlar eger çıkarsa ben böyle çıkarcgına emınım .s
zeyna olarak görürmüş aslı ebruyu,ay bilmiyorum valla şunun düşüncesi ile bile 1 hafta kendimi avuturum o hastane isko'ya mezar olacak,morgdan olacak çıkışı orasına eminim de işallah ebruyu fazla hırpalamaz.ya da ebru kendini ve bebegini hırpalatmaz
Gizli Özne- Hatice Aşıgı
- Post n°222
zeynep demiş ki:zeyna olarak görürmüş aslı ebruyu,ay bilmiyorum valla şunun düşüncesi ile bile 1 hafta kendimi avuturum o hastane isko'ya mezar olacak,morgdan olacak çıkışı orasına eminim de işallah ebruyu fazla hırpalamaz.ya da ebru kendini ve bebegini hırpalatmaz
Zeyna :D
Keşke ,ama Ebru bebegı vermez baya çırpıncak herhalde .. Ama ıskender dr yakalandıgını nasıl ögrendı ..
O doktor bır dahamı aradı .s Salak ya polat karıyı arabdan çıkardıya dedım eyvah D: Yaka paça dagıldı kadının Ya varya bu kadar mutlu olduk inşallah gölge düşmez ..
Hatice'm- Moderatör
- Post n°223
ebru ne yapiyosun dedi ya polata onu izlerken
dedim seni seyrediyorum dese $uracikta bayilirim adam sagligimi du$undugu içinmidir utandigi için midir gik demedi
dedim seni seyrediyorum dese $uracikta bayilirim adam sagligimi du$undugu içinmidir utandigi için midir gik demedi
zeynep- ADMİN
- Post n°224
ayy bu bölüm birde sedef ne gadder güzeldi söylemeden edemeyecem.
o kızda çok güzel ,o ile aşk yazacaz diye ugraşacaklarına keşke şu kıza daha kapsamlı bir rol yazsalar.
o kızda çok güzel ,o ile aşk yazacaz diye ugraşacaklarına keşke şu kıza daha kapsamlı bir rol yazsalar.
- Post n°225
şu seni seyrediyorumu seni seviyorum olarak okuyorum,beynim ona odaklı ya...ebrù_àlèmdàr03 demiş ki:ebru ne yapiyosun dedi ya polata onu izlerken
nerde o günler senden önce ben düşüp bayılırım...