91.Bölüm Yorumları - Sayfa 9 Uyeol11

Join the forum, it's quick and easy

91.Bölüm Yorumları - Sayfa 9 Uyeol11

Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

+13
-YeLiZ-
ebrulim
Kadir Kavri
zeynep
~aksamguzelı~
Hatice'm
Gizli Özne
q:)ßr@
H.SeNDiL
yeterki_gül
melek hatice
y.gülü
AşksınHaticem
17 posters

91.Bölüm Yorumları

melike05
    melike05
    Hatice hayranı
    Hatice hayranı

Kullanıcı Puanı : 150
    İş/Hobiler : üniversite,gezmek,sohbet etmek,
    Lakap : şirinnnn

91.Bölüm Yorumları - Sayfa 9 Empty Geri: 91.Bölüm Yorumları

Mesaj tarafından melike05 Cuma Mayıs 21, 2010 9:08 am

£bru~Polæt demiş ki:
    melike05 demiş ki:aynn bende koptum orda kuruldum ölüyorum...gülmekten karnıma ağrılar girdi....inci sen çok yaşa dicem ama şunu diyim inci sen çok çabuk gebrr....offf polatta ebru o arada ne konuştu acaba...inş.bidaha ayrılmazlar..ebru eve geri döner..poatta her akşam erken gelir....
    hayır karahanlının evi olmaz, mematinin eve bak çok artist onun gibi şirin bişey isstiyorum ben,ayrıca oranın dekoruna bitiyorum.. 91.Bölüm Yorumları - Sayfa 9 932294 91.Bölüm Yorumları - Sayfa 9 775303 91.Bölüm Yorumları - Sayfa 9 775303
    polat efendi azcık paraya kıyıcak,pardon polatcım... 91.Bölüm Yorumları - Sayfa 9 894354 91.Bölüm Yorumları - Sayfa 9 894354 91.Bölüm Yorumları - Sayfa 9 894354
    şöyle ferah bi ev...ikisne özel güzel mi güzel cennet kokan bahçesi bahçede polat kızıyla oynayısı ebrunun onlara katılması...baba kız konuşması...bide poalt bişey dedi..kolyeyi takarken sende kızımız evlenriken takarsın dedi...bence ayrılmaz poalt ebruyu bırakmaz.....
    Hatice'm
    Hatice'm
    Moderatör
    Moderatör

Kullanıcı Puanı : 2565
    İş/Hobiler : çöpçü :D
    Lakap : Golden

Mesaj tarafından Hatice'm Cuma Mayıs 21, 2010 9:10 am

£bru~Polæt demiş ki:
    ebrù_àlèmdàr03 demiş ki:2. lokumu isteriim trafo istemem babam baktirtmaz Surprised

inci ye en az 10 dk gulmu$umdur annem dediki bu karida ne buldu bu iskenderr ?? vurdular beni oluyorum tovbe tovbee geberdi sanirsiin
    zaza dayi top deyip durdu iskoya kizlar zaza beni duydu sanirim Surprised Surprised

haftaya elifimi kaçiracak galiba isko ama insallah çabuk kurtarirlar yaa Crying or Very sad
    kuzu baban trafoya baktırmıyoda 2. çocuğun temel atma törenine mi baktırcak???? 91.Bölüm Yorumları - Sayfa 9 894354 91.Bölüm Yorumları - Sayfa 9 894354 91.Bölüm Yorumları - Sayfa 9 894354

hayır bu seferki oldu bitti doğduya dönmesin... 91.Bölüm Yorumları - Sayfa 9 898192 91.Bölüm Yorumları - Sayfa 9 898192 azcık daha detaya girelim +7 kuralına uyacak şekilde.. 91.Bölüm Yorumları - Sayfa 9 894354 91.Bölüm Yorumları - Sayfa 9 894354 91.Bölüm Yorumları - Sayfa 9 894354 ( o dediğimde nasıl olcaksa... 91.Bölüm Yorumları - Sayfa 9 894354 91.Bölüm Yorumları - Sayfa 9 894354 91.Bölüm Yorumları - Sayfa 9 894354 ) gerçi aşk-ı memnuda +7....... 91.Bölüm Yorumları - Sayfa 9 894354 91.Bölüm Yorumları - Sayfa 9 894354 91.Bölüm Yorumları - Sayfa 9 894354 91.Bölüm Yorumları - Sayfa 9 894354
    $imdi abla yapim a$amasi +18 oluyo ama açili$ +7 oluyo yani ben açili$a bakabiliyom anca Surprised Surprised
    nede olsa polat yani açili$i abartmaz sadeye kaçar Mad Mad
    ~aksamguzelı~
    ~aksamguzelı~
    HaticeFan Grafiker
    HaticeFan Grafiker

Kullanıcı Puanı : 2009
    Lakap : Gezenti (=

Mesaj tarafından ~aksamguzelı~ Cuma Mayıs 21, 2010 9:14 am

ebrù_àlèmdàr03 demiş ki:
    £bru~Polæt demiş ki:
    ebrù_àlèmdàr03 demiş ki:2. lokumu isteriim trafo istemem babam baktirtmaz Surprised

inci ye en az 10 dk gulmu$umdur annem dediki bu karida ne buldu bu iskenderr ?? vurdular beni oluyorum tovbe tovbee geberdi sanirsiin
    zaza dayi top deyip durdu iskoya kizlar zaza beni duydu sanirim Surprised Surprised

haftaya elifimi kaçiracak galiba isko ama insallah çabuk kurtarirlar yaa Crying or Very sad
    kuzu baban trafoya baktırmıyoda 2. çocuğun temel atma törenine mi baktırcak???? 91.Bölüm Yorumları - Sayfa 9 894354 91.Bölüm Yorumları - Sayfa 9 894354 91.Bölüm Yorumları - Sayfa 9 894354

hayır bu seferki oldu bitti doğduya dönmesin... 91.Bölüm Yorumları - Sayfa 9 898192 91.Bölüm Yorumları - Sayfa 9 898192 azcık daha detaya girelim +7 kuralına uyacak şekilde.. 91.Bölüm Yorumları - Sayfa 9 894354 91.Bölüm Yorumları - Sayfa 9 894354 91.Bölüm Yorumları - Sayfa 9 894354 ( o dediğimde nasıl olcaksa... 91.Bölüm Yorumları - Sayfa 9 894354 91.Bölüm Yorumları - Sayfa 9 894354 91.Bölüm Yorumları - Sayfa 9 894354 ) gerçi aşk-ı memnuda +7....... 91.Bölüm Yorumları - Sayfa 9 894354 91.Bölüm Yorumları - Sayfa 9 894354 91.Bölüm Yorumları - Sayfa 9 894354 91.Bölüm Yorumları - Sayfa 9 894354
    $imdi abla yapim a$amasi +18 oluyo ama açili$ +7 oluyo yani ben açili$a bakabiliyom anca Surprised Surprised
    nede olsa polat yani açili$i abartmaz sadeye kaçar Mad Mad
    ne yani şimdi yapım aşamasını ben,zeynep,şevval,elif,yeliz den başkası izleyemeyecek mi????? 91.Bölüm Yorumları - Sayfa 9 894354 91.Bölüm Yorumları - Sayfa 9 894354
    hayal kuruyoruz raci ölse öyle sahne yazmaz...... 91.Bölüm Yorumları - Sayfa 9 894354 91.Bölüm Yorumları - Sayfa 9 894354 91.Bölüm Yorumları - Sayfa 9 894354 ama açılışı yazsın nolr,kapanışıda ben yaparım.... 91.Bölüm Yorumları - Sayfa 9 894354 91.Bölüm Yorumları - Sayfa 9 894354
    H.SeNDiL
    H.SeNDiL
    Genel Moderatör
    Genel Moderatör

Kullanıcı Puanı : 3338
    Lakap : Gamsız

Mesaj tarafından H.SeNDiL Cuma Mayıs 21, 2010 9:21 am

Bu bolumde Inci karakteri, yani karakteri canlandiran Sema hanim tam rezalleti. O nasil bir vurulma anidir. Dunku bolumde en cok bu sahneye guldum Surprised

Gayeye deginmek bile bos. Mimik yoksunu diyoruz kimse kaile almiyor, alin iste yine dedigimize geldiniz. Yine o oyle anlamis, bu boyle anlamis. Kimi ask diyor, kimi hain diyor. Oyunculuklardaki bu basitlik yan karakterlerde, dizinin seyir zevkini ve hikayenin dogru gidisatini bozuyor alien

Husnu ve Gulendam, ey Allahim, su Husnu dustugunde neden tepe ustu dusmediki(oyuncudan uzak olsun, Allah korusun) neden olmedi bu Husnu ya, kurtulurduk...

Iskender tam bir fiyasko olmus yuruyor. Zeynep arkadasimin dedigine gelelim yine: Gazoz kapagi satik Iskender, bu bile bir iltifat kalir Iskendere. Memati gerci rezil etti onu bu bolumde Daha nekadar kadinlarin arkasina saklanacaksin. Kapak niyetine

Hikmetin yuzsuzlugune hicbirsey demek gerekmiyor aslinda. Ama hani karisini kaybetiginde uzuntuden olmek isteyen Hikmet varya, onun zerresi kalmamis Bir bebegi annesinden ayirmasini normal karsilayip, birde ustune bununla eglenmesine, Allahim nerde kaldi insani vicdan dedirtiyor Yuh diyebiliyorum ancak, ölecegi gunu iple cekiyorum Hikmetin.

-----------------------------------------

Tum bu rezalet ve mantiksizlik, vasatlik arasinda, bana izleme zevki veren, ve beni dun aksam ekrana baglayan tek bir konu vardi:

Ebru Polat Elif O nasil guzel sahnelerdir. Polat Ebruya, Ebru Polata tessekur ederken Polatin Ebrunun saclarini oksamasi O elmas kolye Ebru uyurken Polatin Ebruyu izlerken, yuzundeki o hasret kaldigimiz guzel gulumseme Ebru bebegin yoklugunu farketmesin diye, Polatin cirpinisi, ozenli davranmasi clown

Ask geliyorum diyor inshallah Laughing
    Hatice'm
    Hatice'm
    Moderatör
    Moderatör

Mesaj tarafından Hatice'm Cuma Mayıs 21, 2010 9:23 am

zaten yazmazda biz hayal kuruyoz oylesinee Mad anlindan opcekmi diye çok bekledim ama Sad neysee 2. ye nasip kismet artik $oye 5 çocuklu bir aile oluyorlarmi$ finalde Surprised

omer babanin bildikleri var kizlar Mad gozumden kaçmadi adam sanki polatin kulagini çekecek karina kizina sahip çik mutlu ol diye Surprised
    ~aksamguzelı~
    ~aksamguzelı~
    HaticeFan Grafiker
    HaticeFan Grafiker

Mesaj tarafından ~aksamguzelı~ Cuma Mayıs 21, 2010 9:32 am

İnşallah elifim... 91.Bölüm Yorumları - Sayfa 9 932294 91.Bölüm Yorumları - Sayfa 9 932294 91.Bölüm Yorumları - Sayfa 9 289792
    hele erhanın sulu esprisi,iyice kıl oldum.... 91.Bölüm Yorumları - Sayfa 9 376784 91.Bölüm Yorumları - Sayfa 9 376784
    melike05
    melike05
    Hatice hayranı
    Hatice hayranı

Kullanıcı Puanı : 150
    İş/Hobiler : üniversite,gezmek,sohbet etmek,
    Lakap : şirinnnn

Mesaj tarafından melike05 Cuma Mayıs 21, 2010 9:33 am

bende kıl oldum yaa elife benziyomuş...polat nesıl heyacan yaptı....kapı açık dedi...
    ~aksamguzelı~
    ~aksamguzelı~
    HaticeFan Grafiker
    HaticeFan Grafiker

Mesaj tarafından ~aksamguzelı~ Cuma Mayıs 21, 2010 9:36 am

melike05 demiş ki:bende kıl oldum yaa elife benziyomuş...polat nesıl heyacan yaptı....kapı açık dedi...
    aşkım ya........ 91.Bölüm Yorumları - Sayfa 9 932294 91.Bölüm Yorumları - Sayfa 9 932294 91.Bölüm Yorumları - Sayfa 9 932294
    haticee_
    haticee_
    ADMİN
    ADMİN

Kullanıcı Puanı : 3683

Mesaj tarafından haticee_ Cuma Mayıs 21, 2010 10:03 am

Burası vadı burdan çıkış yok...
    yeterki_gül
    yeterki_gül
    Hatice Harbi Fan
    Hatice Harbi Fan

Kullanıcı Puanı : 1129

Mesaj tarafından yeterki_gül Cuma Mayıs 21, 2010 10:41 am

TEK KELİMEYLE HARİKA BİR BÖLÜMDEE POLAT EBRUYA RESMEN AŞIKK BUNUN TERSİNİ HİÇ KİMSE SÖYLEYEMEZZ ZATENNN...ÇOKK GÜZEL BAKIYORLARDI BİRBİRLERİNEE HELEE POLATINN EBRUNUN SAÇINI OKŞAMASI ELİNİ TUTMASI ÇOKK GÜZELDİİ İNŞ.. BİR DAHAKİ BÖLÜM BARIŞACAKLAR...Smile Laughing (aslına barıştı gibi bir şeyler)
    Gizli Özne
    Gizli Özne
    Hatice Aşıgı
    Hatice Aşıgı

Kullanıcı Puanı : 568

Mesaj tarafından Gizli Özne Cuma Mayıs 21, 2010 11:34 am

O of hala ızlıyorum o bölümü baya guzeldı Very Happy:D Saçlarını okşaması Very Happy NAzıfe anne sıngal çaktı kesın polat ev için ısrar edıcek bu sefer .d.d Kırmaz herhalde ebru'da Eger kaçırılmazlarsa .s
    zeynep
    zeynep
    ADMİN
    ADMİN

Kullanıcı Puanı : 3548
    Lakap : Çatlak

Mesaj tarafından zeynep Cuma Mayıs 21, 2010 12:35 pm

ay neresinden başlayım neresinden hiçç bilemiyorum.

dizinin en başından analiz ede ede geleyim.

elif'in kulagına adı okunurken polat bir an bile alamadı gözünü ebrudan.gözler kalbin aynasıdır derler ya,çok güzel bakıyor polat ebru'ya. en son kavga ederlerken bile çok güzel bakıyordu.ama bu sefer böyle daha bir hayran hayran baktı,tam kapaklıktı bakışlar.time dergisisnin önümüzdeki ayki kapagına koyacan,aşkın bakışları diye.

ebru'nun amcalarına göster demesi de güzeldi ben eyvah dedim abdül'e gösterme dermi diye ama allahtan söylemedi öyle birşey.erhan'nın lafına polat'ın tepkisine ayrıca koptum.nasıl tırstı ama elif yengeye diyince birden benzi attı,sen nispet yapacam diye koyar mısın??adını kızının ahada böyle 3,5 atarsın.bundan 6 sene önce elif ve yenge ismini arka arkaya söyleyince bu denli irite olacagını söyleseler polat'a kimbilir ne düşünürdü 91.Bölüm Yorumları - Sayfa 9 33132 valla benim dün akşam şu memati'nin başı hadisesinden sonra koptugum ikinci sahneydi.

polat keşke ebru'ya dogum hediyesi alsa diye geçiriyordum içimden ama amann nerde onda o kadar ince ruh diye geçiyordum.utandırdı beni,nasıl güzel bir kolyeydi o öyle.kimbilir kaç paradır???????çok kıymetli belli,ne yapsam mahalleden bir çocuk kapıp senden diye mi kakalasam şu polat'a valla gözüm kaldı kolye de.ama ebru'ya çok yakıştı herkes taşıyamaz öyle güzel.o güzeller güzeli minikprensesten sonra polat ebruya kaşıkçı elmasını taksa ödeyemez hakkını...orası da var.lokumum ya çok güzel maşşalllah,o gözleri açınca iyice anladım ebru'nun kopyası.bastırılmış ve sıkıştırılmış hali,nasıl boncuk boncuk bakıyordu arabada.o kurtarma sahnesinden sonra biraz hayalkırıklıgına ugramıştım ne çabuk oldu diye ama isko hastene yolunda.iş ebru ve memati'ye kalıyor.eger ebru ihtiyarlardan ise bu bölüm çıkar,bebegini yem etmez isko'ya.isko'yu ebru öldürürse ne gülerim ama,valla içimden bir his öldürmese bile canına okuyacak diyor isko'nun.

fundanın annesi ajanmış,darısı ebrumun başına.
    AşksınHaticem
    AşksınHaticem
    Moderatör
    Moderatör

Kullanıcı Puanı : 2265
    İş/Hobiler : Mühendis
    Lakap : Hatice Şendil Aşığı

Mesaj tarafından AşksınHaticem Cuma Mayıs 21, 2010 2:11 pm

zeynep demiş ki:ay neresinden başlayım neresinden hiçç bilemiyorum.

dizinin en başından analiz ede ede geleyim.

elif'in kulagına adı okunurken polat bir an bile alamadı gözünü ebrudan.gözler kalbin aynasıdır derler ya,çok güzel bakıyor polat ebru'ya. en son kavga ederlerken bile çok güzel bakıyordu.ama bu sefer böyle daha bir hayran hayran baktı,tam kapaklıktı bakışlar.time dergisisnin önümüzdeki ayki kapagına koyacan,aşkın bakışları diye.

ebru'nun amcalarına göster demesi de güzeldi ben eyvah dedim abdül'e gösterme dermi diye ama allahtan söylemedi öyle birşey.erhan'nın lafına polat'ın tepkisine ayrıca koptum.nasıl tırstı ama elif yengeye diyince birden benzi attı,sen nispet yapacam diye koyar mısın??adını kızının ahada böyle 3,5 atarsın.bundan 6 sene önce elif ve yenge ismini arka arkaya söyleyince bu denli irite olacagını söyleseler polat'a kimbilir ne düşünürdü 91.Bölüm Yorumları - Sayfa 9 33132 valla benim dün akşam şu memati'nin başı hadisesinden sonra koptugum ikinci sahneydi.

polat keşke ebru'ya dogum hediyesi alsa diye geçiriyordum içimden ama amann nerde onda o kadar ince ruh diye geçiyordum.utandırdı beni,nasıl güzel bir kolyeydi o öyle.kimbilir kaç paradır???????çok kıymetli belli,ne yapsam mahalleden bir çocuk kapıp senden diye mi kakalasam şu polat'a valla gözüm kaldı kolye de.ama ebru'ya çok yakıştı herkes taşıyamaz öyle güzel.o güzeller güzeli minikprensesten sonra polat ebruya kaşıkçı elmasını taksa ödeyemez hakkını...orası da var.lokumum ya çok güzel maşşalllah,o gözleri açınca iyice anladım ebru'nun kopyası.bastırılmış ve sıkıştırılmış hali,nasıl boncuk boncuk bakıyordu arabada.o kurtarma sahnesinden sonra biraz hayalkırıklıgına ugramıştım ne çabuk oldu diye ama isko hastene yolunda.iş ebru ve memati'ye kalıyor.eger ebru ihtiyarlardan ise bu bölüm çıkar,bebegini yem etmez isko'ya.isko'yu ebru öldürürse ne gülerim ama,valla içimden bir his öldürmese bile canına okuyacak diyor isko'nun.

fundanın annesi ajanmış,darısı ebrumun başına.
    kumacım söyleyeceklerimi sen yazmışsın...
    öncelikle bu bölüm ölmediysem hiçbir bölüm ölmem Surprised ebru ve polat bu bölüm bakışları ile beni öldürecekti Allahım aşk bu değilse neeeeeeeeeeeee Laughing Laughing Laughing Laughing
    tonbiş bebeğimiz gözlerini açınca kime benzediği ortaya çıktı Ebrumuz Laughing Laughing
    polat o kolyeyi nerden bulmuş bilmiyorum ama bu jesti için polatı seviyim...ebruya attığı çapkın bakışları seviyim Laughing
    bölümü özetliyorum: clown clown clown I love you I love you clown clown cat drunken sunny albino confused bounce confused Embarassed Embarassed
    sanırım bunlar yeterli anlatmıştır bölümü Surprised Surprised Surprised
    ~aksamguzelı~
    ~aksamguzelı~
    HaticeFan Grafiker
    HaticeFan Grafiker

Mesaj tarafından ~aksamguzelı~ Cuma Mayıs 21, 2010 3:51 pm

ölürüm ben size... 91.Bölüm Yorumları - Sayfa 9 932294 91.Bölüm Yorumları - Sayfa 9 932294 91.Bölüm Yorumları - Sayfa 9 932294 o kolyeye heyecandan fazla dikkat edememişim anladımmmm nasıl da güzel taşımışşş meleğim... 91.Bölüm Yorumları - Sayfa 9 932294 91.Bölüm Yorumları - Sayfa 9 932294 91.Bölüm Yorumları - Sayfa 9 932294 91.Bölüm Yorumları - Sayfa 9 109504
    Şevvalim haklısın bu bölüm ölmediysem daha da ölmem.... 91.Bölüm Yorumları - Sayfa 9 830728 91.Bölüm Yorumları - Sayfa 9 830728 evet zeyno evet darısı ebrumun başına...işallah bide aronda babası çıksa... 91.Bölüm Yorumları - Sayfa 9 830728 91.Bölüm Yorumları - Sayfa 9 830728 91.Bölüm Yorumları - Sayfa 9 830728
    melek hatice
    melek hatice
    Hatice Harbi Fan
    Hatice Harbi Fan

Kullanıcı Puanı : 2078
    İş/Hobiler : ,gezmek,sohbet etmek,sinemaya gitmek..
    Lakap : asii kızzz

Mesaj tarafından melek hatice Cuma Mayıs 21, 2010 4:51 pm

dünkü bölüme bayıldım alamadım gözlerimi ebru polat ve meleklerdin gerçekten büyülendim...ne güzel sahne yapmışlar... Laughing Laughing Laughing Laughing allah raci abiden razı olsun duydu sesimizi...inş.bundan sonra güzel bölümler izleriz.. Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing .baktıkça bakası geliyo ebru ve poalt videolarına....bide ben aşık oldum elif bebeğe one şeker bişey öyle yaaa aşık oldum acana poalttan istesem verirmi.... I love you I love you I love you I love you offf tv içine girip o bebeği öpmek istedim.. cherry cherry cherry .polatın cnm kızm değişi bitirdi beni.. sunny sunny sunny sunny .güzel kzım felan offf allahım sana geliyorum raci durdu durdu tam 12den vurdu.... drunken drunken drunken drunken drunken saol raci bize kısada olsa güzzel şeyler izlettiğin içinnnn
    EBRU POLAT VE KÜÇÜK MELEKLERİ İYİ VARSINIZ...VADİNİN EFSANE YARAMAZ ÇİFTİ.....SİZİ ÇOK SEVİYORUZZZZZZ cheers cheers cheers
    zeynep
    zeynep
    ADMİN
    ADMİN

Mesaj tarafından zeynep Cuma Mayıs 21, 2010 5:36 pm

nazife anne ebrunun annesini kıskandı ya ilk defa ben o kadını başkasını kıskanırken gördüm,bir de hikmet ökküzü elif'e sen bakarsın diyince annesi var o bakar felan demekyok.hemen atlıyor,ayy birden sinirlendim nazife'ye de haaa Surprised

yaa böle yazacaklarsa can kurban be,ebru sonuna kadar devam etsin vadiye.çok güzeldi ya santa nasıl baktı polat içim kıyırdadı,ya bide bu kız nasıl güzel bişi.melek gibi,o uyurken felan.çok güzeldi,gözlerine sürme çekip dudagına da pembe ruj sürünce çok güzel oluyor.
    AşksınHaticem
    AşksınHaticem
    Moderatör
    Moderatör

Mesaj tarafından AşksınHaticem Cuma Mayıs 21, 2010 5:41 pm

zeynep demiş ki:nazife anne ebrunun annesini kıskandı ya ilk defa ben o kadını başkasını kıskanırken gördüm,bir de hikmet ökküzü elif'e sen bakarsın diyince annesi var o bakar felan demekyok.hemen atlıyor,ayy birden sinirlendim nazife'ye de haaa Surprised

yaa böle yazacaklarsa can kurban be,ebru sonuna kadar devam etsin vadiye.çok güzeldi ya santa nasıl baktı polat içim kıyırdadı,ya bide bu kız nasıl güzel bişi.melek gibi,o uyurken felan.çok güzeldi,gözlerine sürme çekip dudagına da pembe ruj sürünce çok güzel oluyor.
    nazifoş ve hikmoşu yakalasam parçalayacam Mad öküzler Suspect polat ebruya ne dedi taktığı kolye için kızımıza takarsın evlenirken dedi...sanki kendi o günleri göremeyecek gibi konuştu Crying or Very sad Crying or Very sad ben size dedim ebru vadide ölmez hatta polat ölecek büyük finalde ebru kızı ile kalacak Idea
    zeynep
    zeynep
    ADMİN
    ADMİN

Mesaj tarafından zeynep Cuma Mayıs 21, 2010 5:51 pm

Hatice&Necati demiş ki:
    zeynep demiş ki:nazife anne ebrunun annesini kıskandı ya ilk defa ben o kadını başkasını kıskanırken gördüm,bir de hikmet ökküzü elif'e sen bakarsın diyince annesi var o bakar felan demekyok.hemen atlıyor,ayy birden sinirlendim nazife'ye de haaa Surprised

nazifoş ve hikmoşu yakalasam parçalayacam Mad öküzler Suspect polat ebruya ne dedi taktığı kolye için kızımıza takarsın evlenirken dedi...sanki kendi o günleri göremeyecek gibi konuştu Crying or Very sad Crying or Very sad ben size dedim ebru vadide ölmez hatta polat ölecek büyük finalde ebru kızı ile kalacak Idea

kumam işallah 20 yıl sonra ebru'nun elif'in boynuna taktıgını görürüz kolyeyi Surprised hala yazarmışız burada Razz

çok heyecanlandım ya,acaba kaçırabilecek mi??ne olacak,ebruya bişi yapacak mı??3 bölüm kaldı,en son dag evinde de bizi bir heyecanlandırdılar sonrası malum,acaba bundan da kötü bişi çıkar mı diye korkuyorum Like a Star @ heaven ama çıkmayacak işallah el birligi ile isko'yu tahtalı köye yollayacaklar.

ya şu mematinin rüyası ikinci tekrarını yaptı eminim çıkacak isko elif'i alıp kucagına mematiye sıkacak iki tane Neutral ebru isko'yu görünce ne yapacak onu merak ediyo asıl.

ayy bide o kizi abdüle yamamaya çalışıyorlar.panadaki üç kisi dediya doktorlan polat olsun diye sırf onlara inat kızı sırnaştırıyorlar abdüle yazık beee abdüle.adamın kafa yerinde degil,sultandan sonra yazık olur o kızla çıkarsa Surprised
    AşksınHaticem
    AşksınHaticem
    Moderatör
    Moderatör

Mesaj tarafından AşksınHaticem Cuma Mayıs 21, 2010 6:06 pm

zeynep demiş ki:
    Hatice&Necati demiş ki:

kumam işallah 20 yıl sonra ebru'nun elif'in boynuna taktıgını görürüz kolyeyi Surprised hala yazarmışız burada Razz

çok heyecanlandım ya,acaba kaçırabilecek mi??ne olacak,ebruya bişi yapacak mı??3 bölüm kaldı,en son dag evinde de bizi bir heyecanlandırdılar sonrası malum,acaba bundan da kötü bişi çıkar mı diye korkuyorum Like a Star @ heaven ama çıkmayacak işallah el birligi ile isko'yu tahtalı köye yollayacaklar.

ya şu mematinin rüyası ikinci tekrarını yaptı eminim çıkacak isko elif'i alıp kucagına mematiye sıkacak iki tane Neutral ebru isko'yu görünce ne yapacak onu merak ediyo asıl.

ayy bide o kizi abdüle yamamaya çalışıyorlar.panadaki üç kisi dediya doktorlan polat olsun diye sırf onlara inat kızı sırnaştırıyorlar abdüle yazık beee abdüle.adamın kafa yerinde degil,sultandan sonra yazık olur o kızla çıkarsa Surprised

iskodan ebruyu kurtarırsak ben diyorum bizim kız direk filistin yolcusu Razz
    bende bir isko-ebru sahnesi görmek istiyorum...mesela polat hastaneye apar topar gelir ebrunun odasına girer ki isko yerde kanlar içinde ebrunun bir elinde silah diğer elinde tonbiş kızını sıkı sıkı tutuyor Laughing Laughing Laughing iskoyu ebruya öldürtmezler heralde Sad ya çok mutluyum ama çokta korkuyorum...birde şunu düşünüyorum eğer seneye şubat sonu başlıyacak ve haziranda büyük final olacaksa sadece 20 bölüm çekecekler bu durumda ebrunun gitmesi çok mantıksız çünkü polata başka birini yazmazlar ki şimdi bile ebru dışındaki bayanlara polatı sanki erkeğe bakar gibi baktırıyorlar cyclops ve ebru ile bir planları var ya ihtiyar çıkaracaklar yada aron fellerin kızı bakalım bizi nasıl bir süpriz bekliyor alien
    Gizli Özne
    Gizli Özne
    Hatice Aşıgı
    Hatice Aşıgı

Mesaj tarafından Gizli Özne Cuma Mayıs 21, 2010 6:39 pm

Evet ya Ihtıyarla ıskonun karısı haındı dıyınce aklıma dırek bu geldı Very Happy Zaten eger Ebruyu dızıden çıkarmak ısterlerse haın olarak çıkarırlar eger çıkarsa ben böyle çıkarcgına emınım .s
    zeynep
    zeynep
    ADMİN
    ADMİN

Mesaj tarafından zeynep Cuma Mayıs 21, 2010 6:43 pm

Gizli Özne demiş ki:Evet ya Ihtıyarla ıskonun karısı haındı dıyınce aklıma dırek bu geldı Very Happy Zaten eger Ebruyu dızıden çıkarmak ısterlerse haın olarak çıkarırlar eger çıkarsa ben böyle çıkarcgına emınım .s

zeyna olarak görürmüş aslı ebruyu,ay bilmiyorum valla şunun düşüncesi ile bile 1 hafta kendimi avuturum Surprised o hastane isko'ya mezar olacak,morgdan olacak çıkışı orasına eminim de işallah ebruyu fazla hırpalamaz.ya da ebru kendini ve bebegini hırpalatmaz Mad
    Gizli Özne
    Gizli Özne
    Hatice Aşıgı
    Hatice Aşıgı

Mesaj tarafından Gizli Özne Cuma Mayıs 21, 2010 6:48 pm

zeynep demiş ki:zeyna olarak görürmüş aslı ebruyu,ay bilmiyorum valla şunun düşüncesi ile bile 1 hafta kendimi avuturum Surprised o hastane isko'ya mezar olacak,morgdan olacak çıkışı orasına eminim de işallah ebruyu fazla hırpalamaz.ya da ebru kendini ve bebegini hırpalatmaz Mad

Zeyna Very Happy:D
    Keşke ,ama Ebru bebegı vermez baya çırpıncak herhalde .. Ama ıskender dr yakalandıgını nasıl ögrendı ..
    O doktor bır dahamı aradı .s Salak ya polat karıyı arabdan çıkardıya dedım eyvah D:Very Happy Yaka paça dagıldı kadının Very Happy Ya varya bu kadar mutlu olduk inşallah gölge düşmez ..
    Hatice'm
    Hatice'm
    Moderatör
    Moderatör

Mesaj tarafından Hatice'm Cuma Mayıs 21, 2010 8:49 pm

ebru ne yapiyosun dedi ya polata onu izlerken
    dedim seni seyrediyorum dese $uracikta bayilirim adam sagligimi du$undugu içinmidir utandigi için midir gik demedi 91.Bölüm Yorumları - Sayfa 9 223241 91.Bölüm Yorumları - Sayfa 9 223241 91.Bölüm Yorumları - Sayfa 9 898192
    zeynep
    zeynep
    ADMİN
    ADMİN

Mesaj tarafından zeynep Cuma Mayıs 21, 2010 8:49 pm

ayy bu bölüm birde sedef ne gadder güzeldi söylemeden edemeyecem.

o kızda çok güzel ,o ile aşk yazacaz diye ugraşacaklarına keşke şu kıza daha kapsamlı bir rol yazsalar.
    ~aksamguzelı~
    ~aksamguzelı~
    HaticeFan Grafiker
    HaticeFan Grafiker

Mesaj tarafından ~aksamguzelı~ Cuma Mayıs 21, 2010 8:52 pm

ebrù_àlèmdàr03 demiş ki:ebru ne yapiyosun dedi ya polata onu izlerken
    dedim seni seyrediyorum dese $uracikta bayilirim adam sagligimi du$undugu içinmidir utandigi için midir gik demedi 91.Bölüm Yorumları - Sayfa 9 223241 91.Bölüm Yorumları - Sayfa 9 223241 91.Bölüm Yorumları - Sayfa 9 898192
    şu seni seyrediyorumu seni seviyorum olarak okuyorum,beynim ona odaklı ya... 91.Bölüm Yorumları - Sayfa 9 932294 91.Bölüm Yorumları - Sayfa 9 932294 91.Bölüm Yorumları - Sayfa 9 932294 91.Bölüm Yorumları - Sayfa 9 894354 91.Bölüm Yorumları - Sayfa 9 894354
    nerde o günler senden önce ben düşüp bayılırım... 91.Bölüm Yorumları - Sayfa 9 830728 91.Bölüm Yorumları - Sayfa 9 830728

Forum Saati Cuma Kas. 08, 2024 7:55 pm