Karadağlar Bölüm Yorumları - Sayfa 22 Uyeol11

Join the forum, it's quick and easy

Karadağlar Bölüm Yorumları - Sayfa 22 Uyeol11

Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

+27
ebru forever
melike05
emila
Gamzelim
yeterki_gül
sena
hülya tuğlu
derebag
dizikolik
Gizli Özne
~aksamguzelı~
ömer-love-gülhayat
haticee_
melike
Света(Isik)
eru
melek hatice
-YeLiZ-
q:)ßr@
olasılıksız kısss
nnurr
AşksınHaticem
oslemmsemiz
Hatice'm
Limonata
H.SeNDiL
zeynep
31 posters

Karadağlar Bölüm Yorumları

Ebruuuu
    Ebruuuu
    Hatice Fanı
    Hatice Fanı

Kullanıcı Puanı : 232
    İş/Hobiler : Müzik dinlemek, arkadaslarla bulusmak

Karadağlar Bölüm Yorumları - Sayfa 22 Empty Geri: Karadağlar Bölüm Yorumları

Mesaj tarafından Ebruuuu Salı Mart 08, 2011 1:31 pm

dünki bölümü cok ama cok Beyendim Idea
    gülhayat ve asker sahneye bayildim nasil da parmayinda oynati onlari Surprised
    son kisimda kalbim tok tok diye atiyordu adamlar gülhayati yakalicak diye öltüm koptu yaa rabbit rendeer
    ahh umarim 18. fragman kisa zamanda yayinlanir tongue
    Hatice'm
    Hatice'm
    Moderatör
    Moderatör

Kullanıcı Puanı : 2565
    İş/Hobiler : çöpçü :D
    Lakap : Golden

Mesaj tarafından Hatice'm Salı Mart 08, 2011 10:12 pm

Nazliyi bir mortingen etsin biktimm neyse bilekligi bulundu haspamin yakinda mapusu boylar insallah. Ali ve Hayat sahnesinden yine istedigimi alamadim barissinlar artik ama yaa uuff hadi onlar mazosist ben aci cekerken zevk almiyorum yaniii ...! Selahattinde zehir gibi oglandi ama ne hale getirdiler. Gulhayatin askere yaptigi cilveye bittim Wink goz kirpti birde arkadan bu cilveni dorte birini aliye yapsin yarali hali ile ali eteginin pacasinda surunur ama neee !!
    H.SeNDiL
    H.SeNDiL
    Genel Moderatör
    Genel Moderatör

Kullanıcı Puanı : 3338
    Lakap : Gamsız

Mesaj tarafından H.SeNDiL Çarş. Mart 09, 2011 11:32 am

FRAGMAN CIKMIS Laughing

Hemen Showtv´ye kosun. Namli cengimiz geri dönüyor, dans var, yeni kizlar var. Gülhayat onlara az cektirmicek belli, heleki sarisin olana Laughing

Bu arada yeni kizlarimiz hosgelmis, cok severim ben bu sarisin kizi, farkli bir havasi var What a Face Esmer olaida cok tatli, Kücük Sirlarin Aysegüle benziyor...

Nazli gicigi Aliye söylüyor ben bicakladim seni diye Resme gicigim bu kiza, birde utamadan Alinin evine gitmis Shocked

Hayat düsündügümüz hatayi yapiyor Defteri kaymakama veriyor, ve Halitte kaymakama karsi bilekligi kullaniyor. Hatta kaymakamla dost olmuslar oturak alemine Gülhayati izlemeye gidiyorlar Shocked

Ve Ali: .....(basini tam anlayamadim ama) ´kumas parcasi olmasa seni unutacagimi mi sandin Gülhayat´ clown

Kumas parcasida kumas parcasi hani Like a Star @ heaven Nasil kaldiysa orda alien
    Света(Isik)
    Света(Isik)
    Hatice Harbi Fan
    Hatice Harbi Fan

Kullanıcı Puanı : 6172
    Lakap : Tombis

Mesaj tarafından Света(Isik) Çarş. Mart 09, 2011 11:52 am

Elifim cok tsk ederim queen

Aha o neydi oyle???Sok oldu Hayatim yeni dans ediyer,super....
    Yeni kizlar geldi,cok guzel yapti hayat senin hanim buralara kadar gelmedi oh canim deysin az bile soyledi Hayat
    O kiz cok sey yapacak aha'da buraya yazdim

Ali yazik sana canim Sad
    dizikolik
    dizikolik
    Hatice Harbi Fan
    Hatice Harbi Fan

Kullanıcı Puanı : 5573
    İş/Hobiler : ögrenci/ iŞsiz =(
    Lakap : kopyaci ,( ikinci lütfis)

Mesaj tarafından dizikolik Çarş. Mart 09, 2011 4:55 pm

bu yeni gelen kiz gülhayatin basina fena dert olacak herhalde.
    Sit her ikiside birbirlerine...insallah o kizda ali`ye asik olmaz, yoksa gülhayat yasatmaz Mad
    melek hatice
    melek hatice
    Hatice Harbi Fan
    Hatice Harbi Fan

Kullanıcı Puanı : 2078
    İş/Hobiler : ,gezmek,sohbet etmek,sinemaya gitmek..
    Lakap : asii kızzz

Mesaj tarafından melek hatice Perş. Mart 10, 2011 11:22 am

fragman gelmiş ben daha geç verirler diye düşünüyodum şaşırttı beni showtv

yeni kızlarımızda gelmiş sarışın olanını pek gözüm tutmadı...sanki ilerleyen bölümlerde aliyle bi yakınlık kurucakmış gibi geliyo..inşallah senaristler böyle bi hata yapmazlar...gülhayat bu sarışın kızın aliye yaklaştığını öğrenirse yakar o sarışın kızı

yeni mekanımız çok güzel...büyükde...efsanemiz sahneye çıkmış özlemişim dans etmesini....güşlhyat sarışın kıza kafayı fena takmış...inşallah bi arzalık çıkarmaz... yada çıkarırsa çıkarsın....bide arza haliyle izleyelim haticeyi...sarışın kız gülhyattan çok çekiceğe benziyo

fragmanın son sahnesini tekrar tekrar izliyorum..ali gülhyatı unutamıyo unutamıyacakda unutulacak bi kadın değil gülhyat
    yeni mükembel bi bölüm bizleri bekliyo...özetide verseler tam olucak...
    ebru forever
    ebru forever
    Hatice Fanı
    Hatice Fanı

Kullanıcı Puanı : 286

Mesaj tarafından ebru forever Perş. Mart 10, 2011 2:14 pm

yeni kızlar gelmiş bakalım ne olucak ama biraz hareketlenicek sanırım şu kısır döngüden biraz kurtulsunda
    gülhayatı ben de yatağın altında görücekler diye çok korktum ama bir şey olmadı
    bence gülhayat muaallimenin yaptığını anlamış olsun diye bileklik bulunduğunda o da oradaydı
    Ebruuuu
    Ebruuuu
    Hatice Fanı
    Hatice Fanı

Kullanıcı Puanı : 232
    İş/Hobiler : Müzik dinlemek, arkadaslarla bulusmak

Mesaj tarafından Ebruuuu Perş. Mart 10, 2011 5:34 pm

fragman cok güzel Laughing
    sarisin kizi gözüm hic tutmadi , gülhayat bayada kafaya koymus bu kizlari cyclops
    umarim yeni bölümde ask dolu ali+hayat sahneleri görürüz What a Face
    melek hatice
    melek hatice
    Hatice Harbi Fan
    Hatice Harbi Fan

Mesaj tarafından melek hatice Cuma Mart 11, 2011 7:25 pm

özet gelmiş...hiçde hoş gelmemeiş...ali gülhyatla ilgili bişey yazmıyo...
    yeni kızların isminide öğrenmiş olduk...eleni ve meliha güzel isimler..

özette bi ip uçuda verilmermiyolar ali ve gülhyat barışacaklarmı...barışmıyacaklarımı insan bi yazar ama yok illa çatlatacaklar insanı

valla ben gülhatın yerinde olsam takarım koluma yakışıklı bi delikanlı aliye nispet olsun diye gezerim köymedanında...bide çenki olmadığımı söyleriim....bakalım ozamn köyl halkı nediyecekler ozamnda gülhatıın arkasınsdan abus subuk konuşacaklarmı

ben gülhatın yanında bi erkek olsun isterim çocukluk arkadşı olablir ali bunları samimi görünce kıskançlığından kudursun....bide delkenlı gülhata sahip çıksın alinin yapamadığını yapsın..aliyi ozamn görücem ben
    akşam akşam fazla uçtum ben senaristlerin yapmıyacağı şeyler söyledim..hayal kırıklığına uğramak istemem açıkcası...ali ve gülhat barışsın şöyle güzel bi barışma bekilyorum...8.bölümde olduğu gibi
    H.SeNDiL
    H.SeNDiL
    Genel Moderatör
    Genel Moderatör

Mesaj tarafından H.SeNDiL Cuma Mart 11, 2011 10:03 pm

Özet cok kisa, Gülali&Gülhayatla ilgili hicbir cümle yok! Ne anlamaliyiz bundan, haftalardir barismalarini beklerken, sadece birlikte sahneleri olsun onada raziyiz diyoruz. Eger bu bölümde sahneleri olmazsa sinirimden catlarim Shocked

Eleni & Meliha, isimleri güzel. Bakalim dizimize nasil bir renk katacaklar
    Size katiliyorum, bu kiz kesin Aliye takacak kafayi Like a Star @ heaven

Ah melekcim, nerde gelse Hayatin belalisi falan Mad Cocukluk arkadasi kesin Hayata asiktir, öyle olursada tadindan yenmez, iyi fikir tongue
    melek hatice
    melek hatice
    Hatice Harbi Fan
    Hatice Harbi Fan

Mesaj tarafından melek hatice C.tesi Mart 12, 2011 6:09 pm

H.SeNDiL demiş ki:Özet cok kisa, Gülali&Gülhayatla ilgili hicbir cümle yok! Ne anlamaliyiz bundan, haftalardir barismalarini beklerken, sadece birlikte sahneleri olsun onada raziyiz diyoruz. Eger bu bölümde sahneleri olmazsa sinirimden catlarim Shocked

Eleni & Meliha, isimleri güzel. Bakalim dizimize nasil bir renk katacaklar
    Size katiliyorum, bu kiz kesin Aliye takacak kafayi Like a Star @ heaven

Ah melekcim, nerde gelse Hayatin belalisi falan Mad Cocukluk arkadasi kesin Hayata asiktir, öyle olursada tadindan yenmez, iyi fikir tongue

senarstlere bu fikrimizi söyleyelim belik yparlar bi güzellik....
    valla cnm o sarışın kız aliyle yakınlaşırsa gülhyattan önce ben sıkarım gırtlağını...o sarı saçlarıın tek tek yolaarım... monkey
    H.SeNDiL
    H.SeNDiL
    Genel Moderatör
    Genel Moderatör

Mesaj tarafından H.SeNDiL Ptsi Mart 14, 2011 9:42 pm

Bölümü pek begenmedim, kendimi zorladim izlemek icin, ama fragman ilac gibi geldi monkey

Hayat&Ali sahnesi var basta, konusuyorlar. Sonra Halit bey kiz istemeye gidiyor, yanlislikla kizi Gülaliye istiyor Surprised Halit kolyeyi göndermis,, ama Hayata o senin degil Eleninin diyor. Dügün yapiliyor Selo&Nazlinin, 4 kardes(yada o cemal degil halit bey cikaramadim tam) karsilikli zeybek oynuyor. Ali siyah yemeni cikarip Hayata gösteriyor oynarken What a Face Halit Aliye git buralardan diyor, Alide yanimda neyi götürecegimi ben iyi biliyorum diyor. Hayati kaciriyor Laughing Paytoncu olmus, ama Hayat farkinda degil. Ve son sahne Hayat gelin olmus, Ali damat oynuyorlar birlikte clown Ama son sahne hayal galiba Like a Star @ heaven

Olsun fragman harika, heyecandan bölümde izlediklerimi unuttum Surprised

Yanliz Eleniye gicik oldum, kendini begenmis, Haliti alsin gitsin, Alime dokunmasin Shocked
    H.SeNDiL
    H.SeNDiL
    Genel Moderatör
    Genel Moderatör

Mesaj tarafından H.SeNDiL Salı Mart 15, 2011 9:41 am

Fragmani tekrar tekrar izledim Showtvnin sitesinde var...

Yanliz biz 4 kardes derken, 3 kardes ve Halit zeybek oynuyor Dogal gerci, Cemal kardes olarak bilinmiyor simdilik. Karadaglar erkekleri zeybek oynuyor. Ben demistimya kendimce, Ali yemeni cikarip gösterdikten sonra keske kalkip onlarin ortasinda oynasa diye. Ciks vazgectim, gider Halitle karsilikli oynar kötü olur...

Fragman cok kiza, hatta gecen haftaki fragmandan daha kisa. Büyük bir kismi Ali ve Hayat etrafinda dönüyor. Dügün sahnesinede onlar damgasini vuracak anlasilan, sonraki kacirma sahnesinde Hayat nasil anlamiyor. Baska kimde var o kaslar Neyse onu gectim, nereye gidiyoruz diye etrafina neden bakmiyor bu kiz? Ve tabi son sahne, en kisa sahne o fragmanda, Gülhayat onyuyordur, sonra yakin cekim, Ali arkasindan sokulur oynayarak ve ikisinin birbirine bakisi(ama o sahne 100% hayal)

Halit bey kolyeyi Eleniye aldim diyor. Eleninin yüzündeki siritma kolyeyi aliirken daha cok Hayatin lafina karsilik. Kiz isteme sahnesi tam komedi. Halit bey son zamanlarin en buyük potunu kiriyor

Bakalim Halit bey Alinin giderken Hayatida yaninda götürdügünü duyunca ne yapacak. Ortada ne eleni kalir ne baska birsey, Hayat dönsün diye kivranir, köyü baslarina yikar. Gelincede Hayatin ayaklarina kapanir yine O mustahak ona
    melek hatice
    melek hatice
    Hatice Harbi Fan
    Hatice Harbi Fan

Mesaj tarafından melek hatice Salı Mart 15, 2011 11:33 am

reytinlerimiz fena değil..sadece sıralama değişmiş...
    dünkü bölüm çok güzeldi....gülhayat ve halit gene mükembeldiler....
    şu yeni gelen kızlar meliha ve eleniyi güzö hiç tutmadı...
    eleniden nefret ediyorum gülhyata çektireceğe benziyo ama gülhaytın pek umrunda değil....
    nazlı sonunda aliden vazgeçti.. .seloyla evleniyo güzel....
    ali ise gülhatın kokusunu içine çekmesi onu hatırlaması çokgüzeldi...tam bi duygu sömürüsüydü dokunsalar ağlardım...
    gülhayt defteri yanlış zamanda yanlış kişiye verdi....
    komutana verseydi daha iyi olurdu...
    eleni bi bakımada gülhayt ve aliye iyilik yapıyo halit gülhayttan ne kadar uzak durursa ali için o kdar iyi

fragmanı tekrar tekrar izliyorum ve senaristler duymuş sesimizi ali ve gülhayat bu bölüm barışacaklar gibi görünüyo....
    ali gülhyatı kaçırıyo inşallah barışırlar...başbaşa bi gün geçirirler konuşurlar bibirlerinden vazgeçemeyeceklerini bi kez daha anlarlar
    fragmanın sonun sahnesi ali yada hülhatın hayali gibi geliyo bana...
    halit oğularını almış ynına zeynep oynuyo çok güzeldi... pazartesiyi sabırsızlıkla bekliyorum...özellikle ali gülhaytı kaçarıma sahnesini
    zeynep
    zeynep
    ADMİN
    ADMİN

Kullanıcı Puanı : 3548
    Lakap : Çatlak

Mesaj tarafından zeynep Salı Mart 15, 2011 4:41 pm

eleniye bayıldım
    tam cadı çıktı,boyu kadar dili var.ali'ye felan da bakmaz..yaglı kapı peşinde.gülhayat ve eleni atışmaları çok hoşuma gitti.camile dedigim gibi safını belli etti hemen ,bu kızlar halite gerek kalmadan birbirlerini yiyecekler sanırım.daha cicim ayları böyleyse bunların..

marikaya çok üzülüyorum birde ben,yazık kadının gelmeyen kalmadı başına yine de gülhayata anne gibi davranıyor.bir de yahu gülhayatta dahil olmak üzere bütün o çıtırlar halt etmiş asıl iş marika da nasıl bir gögüs dekoltesidir o öyle,bu yaşta valla hella olsun mihrap yerinde=)

ikinci üzüldügüm kişi kaymakam,yazık onunda başını nazlı yedi.adam bu yaştan sonra kişiliğini sattı...gülhayatın bir güvendigi kaymakam vardı,o da nazlı cadısı yüzünden karla kaplandı.safım halitte kıskancından kendini öldürmek istiyor zannettigözleri ışıldadı adamın yahukoptum.

bölümün en hoşuma giden kısmı gülhayatın aşk yüzünden havalarda gezen aklının tekrar eski yerini alması.o plan kuran,herkesi parmagında oynatan gülhayatı özlemiştim.

fragman;
    son sahneyi gülhayat kafasında canlandırdı sanırım,yazık bu kıza da anca böyle hayalini kurabilir.

nazlıyı isteme aşamasında halit yine halitligini yaptı,selahattin dumur oldu.kesin bilerek yaptı,hiç zannetmiyorum dil sürçmesi felan.saraydan kız kaçırma olayı vardı bir de sanırım????anlamadım.nereye kaçırıyor ki kızı?
    Hatice Aşıgı

Kullanıcı Puanı : 568

Mesaj tarafından Gizli Özne Salı Mart 15, 2011 5:35 pm

BÖlümü severek ızledım reytıng konusunada gelınce gıcık oldum o dızıyede baktım bıraz kardesım hiç guzel bır yanı yok sesler onlara aıt degıl degışık bırşeydı :Very Happy

Hatıce haırkaydı ya , Marıkanın yenı yeırnı beyendım degşik mekan harıka oldu ya dızıfılm abarttı ya sıze hak verdıgım ıcın banned almışım öle yazıyor Very Happy

HErneyse Bölüm harıkaydı bayıldım Hayat'ın Halıt e sılah kaldırması fılan harıkaydı bölümü beyndım .)
    ebru forever
    ebru forever
    Hatice Fanı
    Hatice Fanı

Kullanıcı Puanı : 286

Mesaj tarafından ebru forever Salı Mart 15, 2011 6:32 pm

reytingler düşmemeiş aslında dünkü haber proğramları çok izlenmiş ki o da çok sarsıcı bir durum yaşandığı için

dün halit ağa sahnelerinden çok sıkıldım filmin uzunca bir bölümü halit ağayla geçti ama erdal özyağcılar harika oynuyor o başka şunu net söyleyebilirim hatice olmasa bu kadar bile reyting alacağını zannetmiyorum dans sahnelerinden yada dekoltesinden dolayı söylemiyorum oyuncu olarak hatice dizide oynadığı için diyorum ki çok da başarılı
    Hatice'm
    Hatice'm
    Moderatör
    Moderatör

Mesaj tarafından Hatice'm Salı Mart 15, 2011 11:04 pm

Ali ve hayat olmadigindan bu bolum beni acmadi Shocked yanii keyifle izleyemedim. Kilin ustunde derlerya aynen oyle Surprised hem rotarli izledim daha dogrusu daha hepsini izleyemedim bu hafta gec kaldim... Gulhayatin intikam alevini koruklemisler hosuma gitti ama bu demek oluyorki aski unut gulden pfff neyse fragman beni benden aldi butun hafta bulutlarin uzerinde dolanirim Evil or Very Mad gelinlik yine cok yakismis melegime
    H.SeNDiL
    H.SeNDiL
    Genel Moderatör
    Genel Moderatör

Mesaj tarafından H.SeNDiL Cuma Mart 18, 2011 2:57 pm

Özet cikmis arkadaslar Laughing Buseferki özeti begendim(özet basligina ekledim...)
    Ve bir cümle beni kalbimden vurdu What a Face

Gülali, Gülhayat’a tek bir kırmızı gül göndererek kendisinden vazgeçmemesi mesajını verir.

clown clown clown

---
    Selahattin ve Nazlı en sonunda evleneceklerdir ve tüm kasabada düğün hazırlığı vardır.

Oglan bizim, kiz bizim diyip sevinelim bari, ah Selahattin ah yaktin basini Shocked Kurtulduk özellikle Nazlinin Ali takintisindan, ay birde evlendikten sonrada takintisi devam edermis Güzel gelin olmus ama, fragmanda hostu...

Bu evliliği bir fırsat olarak gören Halit Karadağ artık kaymakam Nahit’i istediği gibi yönlendirmektedir.

Yahu bu Kaymakam aklini kullanamiyormu? Bilekligi aldi, defteri verdi, Halit artik ne yapabilir? Herkese söylerim diyemi tehtid ediyor acaba, ama Ali sikayetci olmadiktan sonra bir isine yaramaz. Bakalim Halit hangi pis isine kosturacak Kaymakami...

Bu arada Gülhayat’ı da elde etmek için yeni bir plan yapan Halit, kasabaya yeni gelen Eleni’ye iyi davranarak Gülhayat’ı kıskandırmaya çalışmaktadır.

Ah birde Gülhayatin hic orali olmadigini anlasa Mad Eleniye iyi davranarak cok pis bir bela aliyor basina, bu Eleni sinsi hemde cok fena, Halitin koynuna falan girer sonra Halit ayiklasin pirincin tasini Mustahak ona, ama yasli adam aciyorum biryerde...

Gülhayat’ın peşindeki diğer Karadağ, Gülali’ninse Gülhayat’tan vazgeçmeye hiç niyeti yoktur.Gülali, Gülhayat’a tek bir kırmızı gül göndererek kendisinden vazgeçmemesi mesajını verir.

Okudugum andan beri baska hicbirsey düsünemedigim kisim. Alideki romantizme bakarmisniz, gelde simdi bu oglana asik olma. Tek kirmizi gül. Umarim Gülhayat gülün Aliden geldigini anlar, Halitten geliyor diye dusünürse, gidip Eleniye verir bende burda sinir krizi geciririm scratch Umarim bekledigimiz gibi bir sahne olur... Ali sana tavsiyem, o gülün biryerine bir not falan tikistir, senden geldigini bilsin kiz. Yoksa romantizm yerlerde. Iyi düsünücem ya, Hayat gülü alacak Aliden geldigini bilecek ve koklayip kendinden gececek, yüzünde hem bir mutluluk, hem gözlerinde yas... Yerim seni Alim ya clown

Gülali’nin de tıpkı babası Halit Karadağ gibi bir planı vardır, Gülhayat’a çok büyük bir sürpriz hazırlayan Gülali’nin bu planından en büyük zararı Halit Karadağ görecektir.

Keske o sürpriz kacirdiktan sonra evlenme teklifi edip, dügün yapmak olsa. Fragmandaki son sahne hayal olmasa. Ben planin sadece kacirma olarak kalacagi düsüncesindeyim ama, bu Gülhayata sürprizmi olur yoksa sok´mu bilemicem artik Like a Star @ heaven

Bu arada Zuhal, Nazlı’nın Selahattin’le evlenerek Karadağların konağına yerleşecek olmasından çok rahatsızdır. Kayınpederi Halit Karadağ’ın bir türlü gözüne giremeyen Zuhal falcıya giderek muska yazdırır.

Zuhal, Allah seni bildigi gibi yapsin emi Bu cümleyi okicagim günlerdemi gelecekti. Muska ha Muskayi kime yapacak acaba, Nazliyami? Selahattinemi? Yoksa tüm evemi? Alem bu kiz vallah Surprised
    H.SeNDiL
    H.SeNDiL
    Genel Moderatör
    Genel Moderatör

Mesaj tarafından H.SeNDiL Ptsi Mart 21, 2011 2:41 pm

Bu aksam yeni bolumu izleme heyecaniyla icim icime sigmiyor. Birtaraftan hayal edip, uzerine teoriler uretigimiz sahneler, diger yandan fragman ve ozetin guzelligi. Yapmak istedigim tek sey kendimi aksamki bolume okadlayip, buyusunu bozmadan izledikten sonra gelip yorum yapmak...

Inshallah bekledigimiz gibi guzel sahneler izlicez, hersey gonlumuzce olacak queen
    Bol ratingli bir bolum olmasi dilegiyle. Yukselise devam inshallah Idea
    Hatice'm
    Hatice'm
    Moderatör
    Moderatör

Mesaj tarafından Hatice'm Ptsi Mart 21, 2011 3:31 pm

Diziyi heyecanla bekliyorum, soluksuz izlemek için tüm islerimi halledicem. ve kesintisiz izleyecegim Karadağlar Bölüm Yorumları - Sayfa 22 932294
    Ali'nin romantik hallerini çok merak ediyorum. Gülhayat'in verecegi tepkiyide. tahminimce basta hirslanip kizar ama sonra kendini Ali'nin kasli kollarinda buluverir.
    H.SeNDiL
    H.SeNDiL
    Genel Moderatör
    Genel Moderatör

Mesaj tarafından H.SeNDiL Ptsi Mart 21, 2011 9:24 pm

Bölümün etkisinden kurtulmam gerek izninizle Yanliz sunu söylim, kalbim tutacak nerdeyse, ay onlar nasil sahne öyle clown

Fragmanida vermediler Shocked Iyi taktik, resmen kafa buluyorlar bizimle. Erkenden ciksa bari bu hafta...

---

Ben bölümün tamamina bayildim vallah Idea Tüm ekibin ellerine saglik!

Kadirin, Hayat, Ali, Halit, Selo, Cemal muhtesemdi. Tabi diger tüm oyuncularda, ama dizinin anakonusunu olusturan bu 6 kisi muhtesem ötesiydi. Kadiri ilk basta yazdim, benim birtane abim o ya yok böylesi What a Face

Güllerimle ilgili yorumlarimi sonra yapicam özel olarak clown

Gizli Özne
    Gizli Özne
    Hatice Aşıgı
    Hatice Aşıgı

Kullanıcı Puanı : 568

Mesaj tarafından Gizli Özne Salı Mart 22, 2011 7:52 am

HArıka bır bölüm ızledık Gulalının yuz ıfadesını hala unutamıyorum harıkaydı kızı alır .d

Behlul bıhterı göturdugu bır ev gıbı bıryere götuturu .dd Ayy çok heyecanlanadım Very Happy

HArıkaydı bölüm ya Hatıceye nazar deycek yemınlen harıka gözukuyordu 3 tane degışık elbıse gıydı bu bölüm Very Happy
    H.SeNDiL
    H.SeNDiL
    Genel Moderatör
    Genel Moderatör

Mesaj tarafından H.SeNDiL Salı Mart 22, 2011 10:29 am

Ratingler gelmis, yukselmisiz Laughing AB'de 2. Totalde 7. olmusuz! Inshallah haftaya Totaldede en ust siralarda oluruz(amin)!
    Ne Ezel, nede su gecen hafta baslayan dizi, tek rakibimiz Allahin izniyle bundan sonra AS cyclops

Ugurunda kehaneti tuttu Mad

Yorumlarinizin hepsi harika, ozellikle Selo konusuna bende deginmek istiyorum. Tabi gullerimle ilgili yorum yapmadim, en ozel yorumumu onlar icin yapicam clown Ben azsonra katilacagim araniza inshallah queen

Bu arada fragmanida merakla bekliyoruz alien
    melek hatice
    melek hatice
    Hatice Harbi Fan
    Hatice Harbi Fan

Mesaj tarafından melek hatice Salı Mart 22, 2011 11:46 am

reytinlerimiz süperdünkü bölüm çok ama çok güzeldi...

halitn yaptıklarına bi anlam veremesemde gülhayatta bi zarar vermez inşallah
    halit nazlıyı isterken aliye diye istemesi bile bile mi yaptı anlamdım ama sonrasında seloya istedi kızı...zavallı kaymakam ne hallere düşdü...resmen halitin köpeği oldu...bakalım halit bey kaymakamla neler yapacak merak içerisndeyim:

düğün gecesi gülhyat gelinden çok güzel olmuştu...saçındadiki toka mükembel ayrı bi hava katmış gülhyata....düğünde aliyle kendini evlenirken hayal etmesi çok güzeldi...gelinlik çok yakışmıtı meleğimize..alide çok yakışıklıydı hani. hele o zeybek oynamaları yokmu..halit oğullarıyla süperdi..hayranlıkla ,izledim...alinn gülhyatın gözlerinin içine bakarak oynması gülhaytın gözlerini kaçırması ona bakmamak için kendisini zor tutmasıama herseferinde aliyle göz göze gelmelri çok etkileyici ve çok güzeldi bi an gülhayatta kalkıp oynar sanıydum zeybek oynunu aam oynamdı

ben bu selodan korkmaya başladım nazlınn yanından kalkıp camı acıp sakin ol selahhatın sadece odana girdi daha fazla ileri gidemez demesi beni korkkuttu açıkcası valla nazlın seloyla işi çokgibi nazlı selodan çokçekicek gibi gözüküyo...

biri beni karadağlar dizisinde 5 dklığına oynatsın zuhalın saçlarını yolup elimde kalınca çıkıcam diziden valla nasıl gıçık bi kadın yawww uyuz oldum kadına yaaa kadir nasıl evlenmiş bu deliyle..para için yapamıyacağı şey yok ...

ve gelelim biizim muzur ikiliye
    ali pusuya yatmış gülhyatını bekliyo tabi gülhyat çıcıklık yapıcaya marika soruyo diye konuşuyo nunla alide marikanın adını kullanarak konşuyo...ali gülhyata bakmaya geldim...e tabi düğünde uzaktan doyamadı bakmaya bide yakından bayım gülhyat ali bakarken fena bişey söyledi bana bakmak parayşa bunu söyledin alşi unuttunmu ikiside birbirleriyle inatlaşıyo adamgelmiş senin yanına sen neye inanmamı istiyosan ona inananıym diyo sennse ben yarın gidicem de...iş bu şimdi gülhayatın yaptığı:cali türkümüzü bi kere daha dinlemiş olduk gerçekten ali ve gülhatı anlatan bi türkü seçmişler

gülhayat camdan bakerken alinnde gülhyata bakması sonrasında aralarında geçen diyolog gülhyatın aliye ters ters davranması alinn gülhyata söyledikleri sonra gülhatın aliye bana baksana SEN demesi ali hafif gülümseyerek bakması
    ayyy çok tatlılardı yaaaa
    sonra gülhaytın cemileye sataşması ardından elenin saçını çekmesi...elenide hakketti doğrusu
    ali haftalr sonrsı ilk kez geldi marikanın yerine mamagülhyatı göremedi malesef
    cemilde gülhyatı şikayet ediyo aliyele aranızda olan bana oluyo
    sonra elinide şikayete geldi aliye saçıma çekti o sırada ali tabi glümsüyo ali gülhyattan çokçeker böyle yaparsa

ve gül çilli memet ali nasıl ezberlettiyse söylediklerini çokçuk her cümlesini tek tek söyledi...keşke gülhahtında ali için söylediklerini gidp aliye söyleseydinerde di acaba...

fragman verirler sanıyodum ama hayal kırıklığına uğradımnelrr olcak acaba 20.bölümde merak içerisindeyim neyseki cuma günü verilişyo fragman ali nereye götürüyo acaba gülhayatı?_

Forum Saati Cuma Kas. 08, 2024 1:06 pm